I'm feeling better about myself already!

Jag fick Fias presentkort till IKSU Spa innan hon for hem, hon hade inte använt hela och eftersom det gick ut idag så gick jag dit nu ikväll. Det var sjukt mysigt att simma runt där och sen mysa i varma källan. Det bästa var att jag fick gå in för dagspriset (160kr) istället för kvällspriset (220kr) bara för att receptionisten satt i telefon så länge, och det bara var två timmar kvar innan stängning. Sjuktvärt eftersom presentkortet hade 116kr kvar så jag fick gå på spa för 44kr! Det var även ett trevligt sätt att komma undan min annars så hektiska vardag med tv-serier, uttråkade internet-klickande och klagande över mitt fruktansvärt underbara liv. Hurra hurra! Nej men det var en väldigt uppskattad mys-boost. Och det är inte alla som kan ta en femminuters promenad en tisdagkväll och gå på spa!

När jag kom hem igen åt jag den sista muffinsen jag bakade förra veckan. Utom de jag åt hemma hos Axel så var det här den första jag åt vilket var lite speciellt eftersom jag alltid brukar äta upp allt jag bakar jättefort. Men den var faktiskt väldigt god den här gången! Jag gillade dem inte förra veckan, men nu efter att ha tinat den i micron var den riktigt god! Nästa gång ska jag i alla fall inte baka med osiktat rågmjöl, för det var ingen hitt. Nästa gång kanske jag i och för sig låter bli att baka över huvud taget och nöjer mig med att äta upp den vita chokladen. M-m-m!

Nu sitter jag här igen och kan inte bestämma mig om jag ska sova eller inte, för jag kan inte bestämma mig om jag ska fara till skolan eller inte imorgon. Jag blir knäpp! Jag önskar att jag var en normal människa som inte seriöst behövde fundera på saken tills huvudet trillar av. Jag önskar att det var en sån självklarhet att jag bara for dit! Och sen också att jag pallade att göra alla läxor.
NÄSTA VECKA SKA JAG KLARA ALLT! Då har jag lite tid på mig att mosa färdigt och bli taggad igen så att jag faktiskt orkar klara allt nästa vecka.

Jag suger, jag vet.


- Du you know me? - Know you? I created you

Nu sitter jag här igen. Fast att säga igen är egentligen att ljuga, eftersom jag nästan aldrig går härifrån. Jag tycker själv att jag är en ganska lam person, inget att hurra över. Idag har jag i alla fall varit duktig nog att damsuga baksätet på BMWn, skrivit ett riktigt CV och sökt... Fyra jobb. Nu hoppas jag att jag får allihop, haha. Media Markt öppnar ändå inte förrän i vår någon gång så nog kan jag sortera post fram till dess.
Mest av allt vill jag ha ett jobb så att jag kan flytta, för jag vill flytta. För jag är helt inställd på att jag kommer må bättre då.

Nu tror jag att jag ska vara skum-emo och gå på spat. Jag har ett presentkort på 116kr som går ut idag, det skulle vara mysigt att flyta runt i det varma vattnet.


Something old, something new, something borrowed, something blue

Ingen skola idag heller, och jag har just insett varför. Jag har fallit tillbaka till samma stadie jag var i i våras. Det känns fan inte säkrskilt bra, det är bara patetiskt och fruktansvärt irriterande. Jag kan seriöst börja gråta bara av att tänka att jag säger till någon något jag inte vill göra. Jag behöver inte säga det, bara tänka att jag säger det! Hur jävla patetsikt är inte det? Och jag tror att jag ska klara av att ta studenten, jo tjena. Satan så less jag blir på mig själv. Kan ingen bara ge mig massa pepp så jag pallar all skit.

Nu ska jag i alla fall söka jobb, för om jag får jobb blir jag gladare, det har jag bestämt. Och jag hoppas på Viola, för då kan jag också bli gladare. Eller inte, man vet ju aldrig med mig. Men jag kanske har en lägenhet i alla fall, vilket är lite sjukt, men jag är galet taggad. Men då måste jag ha ett jobb, jag har i och för sig god tid på mig, men man måste ju vara säker. Jag har till på fredag på mig att tacka ja eller nej, men då ligger jag också på tredje plats så det är ju inte bara upp till mig. Jag är dock sjukt glad att jag faktiskt fick en lägenhet denna gång, det var lite kul.



Bleh blah. Man kan ju låtsas i alla fall.


The only way to ever leave is over flooded by the storm

Jag vill inte gå och lägga mig för jag vill inte kliva upp imorgon, för jag vill inte gå till skolan, för jag tycker inte om skolan. Men jag vill ta studenten så det är lite av ett dilemma för mig. Jag hoppas att jag kan klara det, men vi får väl se. Eller ja, jag har ju beställt min studentmössa, so i better own up to it! Jag har bara alldeles för mycket att göra! Jag blir helt handlingsförlamad.

Jaja, jag var ju till Viola idag, gud vilken söt ponny! Jag fick rida litegrann, men det var både kallt och mörkt ute så det blev bara en kortis. Jag hoppas jag får bli medryttare, det skulle vara supermysigt, men jag kanske är lite för stor. Vi får se. Men det vore som praktiskt eftersom hon står i Röbäck vilket är betydligt lättare att ta sig till än.. Andra ställen.

Greek är bra.


Suppose I kept on singing love songs, just to break my own fall

Hemma idag igen, oväntat, kanske inte? Men jag tror att John hatar mig lite. Dock så måste jag gå dit igen snart annars stryker han mig från den kursen, och går jag inte inte den kursen får jag inga slutbetyg. Om jag inte går två 50poängskurser i vår förstås, men det finna ju inga roliga. Jag ska maila honom och be om ursäkt för att jag aldrig är där, förklara varför, och förhoppningsvis kommer han inte hata mig efter det.

Idag var jag ute och övningskörde igen. Jag är som ändå rätt bra tycker jag. Eller egentligen inte. Eller kanske. Jag kan göra rätt mycket, bara inte så jättebra kanske. Än. Jag ska bli kung på det där så jag kan ta körkortet snart. För jag vill ta körtkortet. Och Jag vill ha ett jobb, en häst, en pojke, en lägenhet och en bil. Och jag vill bajsa på skolan, precis som förut.

Snart ska jag iväg och provrida Viola. Jag hoppas det blir bra, för det skulle ju vara kul att få rida lite mer. Jag behöver inte betala något heller, och jag kanske kommer få hjälpa till när ryttarens mamma ska köpa en unghäst. Kul kul, jag taggar!

Seriöst, kan inte jag bara få en minneslucka och glömma att du finns. Eller bara hur underbar du är.


Ohh, a pirate's life is a wonderful life

Fin helg! Fina fester!

     
     
       

I know we'll grow, but we'll never bloom again

Jag sitter och tittar på nya Grey's Anatomy och jag känner bara hur glad jag är att jag delvis inte har något liv, för ofta tycker jag inte om mitt liv så då kan jag titta på andras fakeade liv och känna empati för dem och låtsas som att verkligheten inte finns. Jag tycker inte om att tycka synd om mig själv, men ibland kan jag inte hjälpa det. Det är egntligen inte synd om mig, inget har hänt som gör att det är synd om mig men när allt sånt här händer samtidigt så är det så jävla svårt att låtsas som att allt är bra.
Först och främst så har jag varit fööör full i helgen och sagt saker jag inte borde ha sagt till personer som inte borde ha hört något. Jag älskar alla de små sakerna, det är dem som gör mig glad. Men jag kan ju aldrig låta det vara så, jag måste alltid förstöra det på ett eller annat sätt.
Men igår fick jag i alla fall bekräftat att jag alltid är den som ligger i underläge. Det finns alltid någon som är snäppet bättre. Och min dröm inatt... Det var det värsta jag varit med om på länge, och jag blir så jävla orolig för verkligheten. Hur i helvete skulle jag ens överleva om det jag drömde skulle hända på riktigt? Och det skulle ju absolut kunna göra det, det är det värsta! Men jag skulle inte kunna göra något åt det om det hände heller. Åh vad det här är typ det värsta någonsin...

You are way to good to be true, and it sucks so bad


I can't stop you hiding when everything goes wrong

Idag tycker jag inte om mig själv. Inte det minsta. Den här helgen har egentligen varit bra, men jag har lyckats sabba den totalt. Usch och blä. Men det allra värsta när jag vaknade i morse. Jag drömde en jättejobbig dröm och vaknade som om att jag hade drömt världens jobbigaste mardröm men det var ju inte det! Det var bara ett bevis på att jag suger. Men usch och blä och usch igen.

Jag hatar mig själv idag, och jag blir galen.
Men Vänner är kung och det räddar min dag.


It's the way you move like nothing at all

Lördag. Helt sjukt vad seg jag har varit! Suttit med cärldens seghet och massa vänner. Jag orkade inte göra något på hela dagen, men vid fyra tiden bestämde jag och Stina oss för att dra på rött, för Malin hade bjudit in oss dit och det var maskerad. Temat var film/tv och vi raggade också upp Axel och Victor.
Jag och Stina var Roxie och Velma från Chicago och Axel och Victor var pirater. Vi var snygga som fan!
Kvällen började bra, men så fort vi kom till Rött visste jag att det skulle gå åt skogen vilket det gjorde. Det gick nerför jättefort, men så kom Mikael och räddade mig. Jag fick skjuts hem och han var jättesnäll och bla bla.
Det var även kul som fan att träffa Zacke igen. Satan vad jag saknar de gamla tiderna!


FÖRÖVRIGT!

Så skulle jag bara vilja säga att jag har köpt två par jättefina skor idag + ett tre par strumpbyxor + guldpenna + glitterspray och säkert något annat. Men skorna och strumpbyxorna var värdast eftersom de inte bara var till ikväll utan till allmänhet. Likee likeee!


Awesome, oh wow, you totally freak me out, I mean right on!

Galen dag och galen kväll. Om jag stavar fel måste jag skylla på alkoholen. Hur som helst.... Jag for till skolan till sången för jag pallade inte att gå upp på morgonen. Ingen engelska och ingen naturkunskap. John, våran engelska lärare har frågat var jag och Axel håller hus flera gånger nu! Han har vänt sig till båda våra elvor PLUS Hanna. Sjukt. Men jag klandrar honom inte, för jag har varit där, vadå? Två gånger av tio. Men men. Jag ska dit på måndag, för annars får jag inte vara med på kursen, och det måste jag annars får jag minga slutbetyg (!!!). Det får jag i och för sig inte heller om jag inte gör prövningar i alla mina jäval IG ämnen. Men jag har tid på mig, det borde jag hinna med.

Efter psykologin och min lagoma dos av älskade fågelpojken så gick jag ner på stan och träffade Julia, Katja, Daniel och Lo på Schmäck. Mysigt, mysigt! Sen hittade vi värsta spännande måsgrejen där man skulle vika en mås, men det gick inte så bra. Men så skulle man rita i en grej och det var jättecoolt! För om massa lång tid när alla har ritat i alla de där bitarna kommer det bli värsta coola bilden!

Kvällen med Guldfest blev bara bra! Jag ska lägga upp bilder senare, för jag tog en massa jättefina bilder!
Kung kväll och en eloge till Sofia som är den att tacka för denna underbara kväll!

Och du såklart, det går ändå inte en dag utan att jag tänker på det. Din fuling. Jag tycker om dig alldeles för mycket...
Åh


Tänkte bara




Axel har skog på sitt bord och vi har minst två insketsbussar i stan.
Så kul har jag.

Plus att Tove är snygg, fast hon inte fattar det själv.

I let go, there's just no one that gets me like you do

Okej, först och främst måste jag rätta två saker jag sagt tidigare. Anonym person är inte sur på mig, och jag är inte heller sur på denna person. Bara ett missförstånd. Och för det andra så vart min morotskaka visst god. Jag gillar inte riktigt mina muffins, men morotskakan var god.

Idag provade vi studentmössor i skolan! Spännande spännande. Jag beställde min och jag tror den kommer bli jättefin. Äckligt mycket pengar man spenderar på det, men jag ska försöka övertala mina föräldrar att betala, så det blir helt lungt. Killen som pratade om det var även skitgullig, haha. "Jag har hört att han är jättesnygg" sa Jasmine på vägen dit, och vi blev helt fnissiga när vi kom in, hahaha. Sjukt värt. Och han blev sjukt nöjd när jag tog kort på honom.

   


Stallet idag också, det var bara kung! Lektionen gick ändå rätt bra, och jag taggar definitivt dressyrtävlingen. Jag kommer inte vinna, men det kommer vara jättekul ändå. Jag taggar inte att jag måste vara där klockan åtta på morgonen, men det får man leva led. LA:1 kommer bli kul. Men det värda var ju att Erica berättade att vi får vara med i Blå Dragonernas Minnespris en vecka efteråt! Det känns lite tärt att det bara varit/är dressyr fram tills första tävlingen, och sen är det teorivecka, så efter första tävlingen blir det ingen ridning innan andra tävlingen. Ingen hoppträning alls, och det är olika dressyrprogram, haha. Men det kommer bli jättekul i alla fall. Jag är jätteglad, och jättetaggad.

En annan hästrellaterad grej är att jag kanske ska bli medryttare på den gamla surf-ponnyn Viola. Hon står i Röbäck och jag ska dit och provrida på måndag. Bara jag hittar till stallet, haha. Men det kommer i alla fall bli kul att prova. Vore kul att få rida lite mer, så det skulle vara kul om vi passade ihop. Vi ser vi ser.

Idag har jag inte alls tänkt lika mycket på dig som annars.
Jag är kung!


Seriöst

Jag blir fan ledsen när du blir arg på mig och inte bara kan prata med mig om det. Det var ju därför allt blev åt helvete dåligt förra gången, för att du var sur på mig länge och inte tog upp det. Det är rätt barnsligt tycker jag, som att du inte vill försöka göra det bättre. Nu får väl jag ta upp det med dig, fast det är ditt problem, för jag vill inte förlora dig bara för att du inte vågar stå för att du är arg. Vänner bråkar, det är normalt. Normalare än att hålla det inne tills allt går förlorat. Så sjukt onödligt.

What's PLEH? It's HELP spellt backwards so the helicopter can read it from above

Nu ska jag försöka ge mig. Jag borde verkligen inte göra såhär, för det kommer bara göra det värre. Men det är så jävla svårt att låta bli, för det är verkligen massa mysigt i mitt huvud på grund av det. Men åh..! Jag gör det bara värre för mig, och säkert för andra också. Och jag känner bara att om det skulle gå min väg så skulle jag verkligen bli jätteglad och jag hoppas det för det känns som så rätt nu. Helt annorlunda från andra gånger. För jag vet mer, och det är inte så pressat. Men ja, nu ska jag försöka (efter det här då) whina om det. För det är bara onödigt.

Det får räcka med ett du.


Lunch, as in the meal before dating

Jag har aaaalldeles för mycket att göra, och tror ni jag vill göra något av alla de tusen grejerna? Kanske inte. Jag har två grejer att göra till svenskan, bl.a. skriva en essä till på måndag, jag har ett psykologiarbete som ska in på fredag som jag inte ens har börjat med. Vi har våran 90-tals poptjosan som jag inte heller har börjat med och det vet jag inte ens när det ska in. Jag vet inte ens vad som händer på engelskan för där har jag inte varit på hundra år. Samma med Arbets... Jag kommer aldrig ihåg vad den där kursen heter! Jag har inte heller någon koll på gemun, arr och komp, eller ljudtekniken. Det är ett rent under att jag faktiskt övar på både sången och pianot! Det är typ det enda. Sen är det både sceniska projektet och projektarbetet också, det är helt sjukt. Utöver skolarbetet måste jag räfsa jävla gräsmattan och diska.
Jag önskar för allt i världen att det blir lättare snart för annars kommer det faktiskt inte gå. Alls. Jag har kämpart och kämpat men snart orkar jag inte mer. Jag behöver din pepp, då kanske jag skulle klara det...

Nu är det tv-serier för hela slanten, för jag HATAR skolarbete. Jag hatar allt just nu. Sugjävlaäckelbajs.
Menkomigennudå!


How 'bout you come and see me in ten years

Mysig dag hos Axel idag, dock smakade mitt fika inte alls som jag ville. Jäva osiktade mjöl, förstör alltid allt. Men det var helt okej gott ändå, men jag glömde morotskakan och min telefon hos Axel så jag känner mig lite handikappad nu. Men som tur är ska papi och lyssna när de repar ikväll, så då kan jag få igen den.
Axel har förövrigt fyra jättefina katter. Tjocka, smala, långhåriga, korthåriga, gnälliga. I love them! De var helt underbara! De smög omkring på gräsmattan och stirrade på männen på taket medan vi chillade bredvid med varsin cancerpinne i handen.

Nu försöker jag komma ikapp lite med mina serier, men det är lite svårt då det släpps nya avsnitt typ varje dag! Igår hann jag med How I Met Your Mother, Prison Break och två avsnitt av Heroes. Nu tittar jag på One Tree Hill, och ska snart kolla på House. Sen väntar Gossip Girl, Eureka (två avsnitt), True Blood (tre avsnitt), Dexter, Fringe (tre avsnitt), Greek (fyra avsnitt) och egentligen Big Shots (fem avsnitt), men vi ser väl hur långt jag hinner.

House!


Wouldn't it be nice if we were older

Jag har jätteont i magen, det känns lite jobbgt tycker jag. Jag håller på att försöka göra klart min morotskaka men jag hade typ i för mycket citronsaft och nu har både philadelphian och florsockret tagit slut så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Just nu står kletet i kylen för det kanske stelnar lite då. Dock är den ändå alldeles klumpig, hahaha!
Inte nog med det så har mina muffins imploderat ser det ut som. Eller egentligen inte, jag var tvungen att ta ut dem lite tidigare för att de höll på att rinna över (för mycket smet i formarna igen) och då har de som sjunkit ihop under natten. Jaja, de borde smaka gott i alla fall.

Snart bär det alltså av till Axel. Jag skulle egentligen på första lektionen med Tove innan vi skulle fara upp på Mariehem, men det blev inte så. (Oväntat? Nej). Nu ska jag bara bli klar med den där jävla kakan och ta en dusch, sen lir det första riktiga cykelturen på två veckor. Det blir spännande. Dock om jag fortfarande mår illa så tar jag nog bussen, hoppas Tovizz inte blir ledsen i ögat bara.

Wish me and my cake good luck please! I think we needs it.

Men hallå!

Vad sur jag blir när vissa dagar försvinner från besöksstatistiken! Jag VET att jag hade besökare idag/igår (23e) men nu efter tovl gåt det direkt från 22a till 24e. Sug röv.

We hold in our hearts the sword and the faith

Jag har redan panik, det känns inte så bra. Jag önskar just nu mer än något annat att jag faktiskt får som jag vill, eller att jag kommer över det innan jag sårar mig själv. Men det kan bli svårt. Åh, jag bara hoppas hoppas hoppas! Men ja, om inte annat så.. Äh skit samma! Jag vill, men jag vet ingenting än.
BLÄ vad det här är jobbigt!

Nu har jag bakat en massa, för imorgon ska jag och Tove åka hem till Aksel och tjocka oss. Muffins och morotskaka har jag gjort, dock har jag inte gjort den där smeten ovanpå, det hade jag tänkt hinna med imorgon. Vi kommer bli jättetjocka, men det är ju planen så det är bara bra. Och jag ska cykla så jag slipper insektsbussen som förföljer mig. Jag får alltid åka med den, och det är så äckligt att de inte städar den. (Det är en mosad insekt på insidan av fönstret som har suttit där ett tag nu, och jag får alltid åka med den bussen).
Jätteintressant, jag vet. Men jag vill ha dig så jag suger hur som helst.


Jag ramla omkull och tog mig upp, och sen ramla jag omkull igen

Galet mysig dag idag. Jag fick sova värsta länge och drömde värsta mysiga drömmen. Bara bra. Sen tog jag insektsbussen in till stan och sen åkte jag vidare ut till Ersboda där det blev en heldag med Frida, pizza, cigg och sktisnack. Helt galet nice. Och hennes syrras hund var där, Akilles, hur söt som helst!
Det var jätteskönt att få prata av sig om det mesta, jag gillade det!
Jag vet inte vad jag ska säga mer, men det var nice, och du sätter griller i huvudet på mig.


And it's you when I don't pick up the phone

Åh, jag är trött och hungrig, men jag kan inte slite mig från Vänner! Jag har flera avsnitt här jag inte har sett alls eller på kanske hundra år. Och jag kan inte låta bli att tänka på dig... Åh jag är så larvig, jag gör det värre än vad det är. Men ja, åh.
Imorgon ska jag skita i skolan och åka hem till Frida och äta pizza och röka. Det kommer bli bästa dagen. Vi ska bara sitta och snacka skit. Mysigt mysigt. Då ska vi prata om fröken knäppis, mr charmtroll och alla andra.


And if I live too long I'm afraid I'll die

And I DO really hate myself sometimes! Det var så förutsägbart, men ändå rör det mig råmycket. Jesus, jag måste ju skärpa mig! Men jag vet inte hur? Och jag vet ärligt inte om jag vill, men jag tar ju kol på mig själv this way. Men ja, åh, jag måste ju skylla lite på dig. För om du inte varit så jävla wantable hade detta aldrig hänt!

Plus att jag saknar min bajs - som vanligt... Och även han, du, jag vet inte vad jag ska kalla dig. Men du är så söt. Både på bild och på riktigt. Åh.. ÅH!

Freakin boys, they drive me crazy.
Oh you. Give you to me.


Strangers on this road we are on, we are not two, we are one

Igår for jag hem till Tove för tredje gången den här helgen för att skriva manus till Projektet. Vi kom fram till en hel del faktiskt, och det verkar bra. Jag får dock inte säga mer än så för vårat tema är hemligt, hoho. Men vi åt i alla fall mackor, soppa och drack jättegott te.
När jag kom hem pratade jag med Nina i telefon i hundra år, och det var nice som alltid. Vi pratade i nästan två timmar om allt och inget. Som vanligt.Vi har blivit lite bättre på det där igen nu efter sommaren. Vi pratade kanske tre gånger i somras efter att hon åkt från Umeå. Det är rätt illa. Men det är som sagt bra nu.

Imorse när jag gick ner för att äta frukost satt Hippi vid frukostbodet. I och för sig hade pappa sagt det dagen innan, men det är alltid lite kul när han kommer förbi. Han kommer mitt i natten, sen äter man frukost tillsammans innan han far till Piteå, eller Luleå eller vart han nu ska, och sen ser man honom inte på typ ett år. Jag tror att det är ca en gång om året som han kommer förbi här. Från Vasa.

När jag kom till skolan möttes jag av Jörgen, min gamla mattelärare som stod i kafeterian med en pytteliten uggla i handen. Helt sjukt underbart jättesöt var den. Och jätteliten. Och jag ville nästan dö lite för att den var så söt.
Vi hade bara svenska och engelska idag, och möte med manusgruppen, men efter först- och sistnämnda och en långlunch orkade vi inte gå på engelskan så jag och Axel gick ner på stan och chillade på kajen en stund. Det kommer man nog inte kunna göra länge till så det var jättemysigt. Jag saknar våren då vi satt där typ varje dag. I looooves ze kaj.

   

Idag har jag övningskört igen. Fan va kul det är! Jag är bäst, hahaha. Jag kan starta i uppförsbacke! Efter hundra försök. Men det är bara fjärde gången jag kör. Vi gör lite överkursgrejer jag och mamma, men det är bara kul. Jag kan knappt växla från ettan till tvåan, men jag kan växelhoppa från 3an till 5an, 5an till 3an och 2an till 4an och starta i uppförsbacke. Jag kan minsann backa runt hörn också, och jag kan fordonsplacering och jag får INTE panik av mötande trafik (ja jag har kört på riktiga vägar!). Jag ÄR bäst. Hah.


I said I die for you, or was it in my head?

Fredag kväll blev ganska enkel. Jag och Tove orkade inte sitta hemma och dö och vi kom på att David hade spelning med sitt nya band, så vi for in till stan och lyssnade på Kazakhstanian Wolf Riders på Schmäck. Skitduktiga killar! I like. Sen for vi hem till Tove, hon på cykel och jag med bussen, men väl där fick Tove ett tröttryck så jag gick för att ta bussen hem. Men den gick inte den tiden så jag satt och mosade i kylan i över en halvtimme innen jag fick kliva in i värmen på bussen.
Väl hemma satte jag igång med att styra upp mina partyskivor på riktigt, för jag hade samlat ihop de låtar jag ville ha, så då var det bara att placera ut låtarna så att inte samma artister kom på samma skiva (utom Sirqus Alfon då som hade ca tre låtar på varje skiva). Det blev sammanlagt fem skivor, och jag kände mig sjukt ambitiös som till och med hade ett låt index när jag tillsist blev klar med allt. Det blev jag dock inte förrän igår på dagen, för vid tre på natten gjorde jag bara fel hela tiden.

Igår på dagen for jag och övningskörde med mamma igen. Fan va kul det är! Och jag är jätteduktig tycker jag. Men det stämmer säkert inte. Kul i alla fall som sagt.
Efter det hade jag ungefär en halvtimme på mig att göra typ tusen grejer och det klarade jag inte såklart, men efter en timme var jag redo att dra på fest! Hem till Tove bar det av där vi satte igång att laga mat inför tjejmiddagen.  Åtta goa brudar, paj, grönsaksgryta och sallad. Sen hallonpaj med vit choklad och glass, och Toves lyxmuffins till efterrätt, nådigt gott! Jag klippte Tove också innan hon färgade håret.
Efter middagen var det dags för klädbytarparty. Hedvig och Maja hade inte med sig några kläder men fick med sig en del hem ändå. Själv hittade jag en tunika hos Katja jag ville ha, resten fick va. Och det var inte så mycket av mina kläder som blev taget, men jag hade ju bara med mig skräp typ, haha. Det ingen ville ha gick vi och lämnade på myrorna.

Victor var förste man in genom dörren inför den riktiga festen, och ambivalensen tog full fart! Det varade i kanske tre minuter sen blev alla less. Det kom igen när Axel och Viola kom dit, men då varade det i kanske en minut, haha. Dock så kom och gick ambivalensen lite beroende på hur fokuserade folk var.
I övrigt var det en helt sjukt underbar fest! Jättemycket goa människor och åh, helt underbart. Det var en efterlängtad fest, och den blev minst en massa bättre än jag förväntat mig och jag hade ändå höga förväntningar!

     
         
     

Typ värsta bästa festen. Helt underbart.
Förövrigt så gick jag hem, det tog två timmar.


Going in and out of style, always guaranteed to raise a smile

Ridningen idag gick helt okej, inget att hurra över. Hebel blir så jävla ettrig när man kommer igång med galoppen. Han blir helt jättespänd när man bryter av till trav. Men på tävlingen blir det bara att lalla runt på en volt i hundra år och hoppas att han inte är för taggad. Det var dock guld att hänga på hans rygg och snacka skit med Olivia efteråt, och jag taggar att hon hänger med på festen på lördag. Det roliga är ju att hon är så tänd på Steken, hahaha.

Jag känner mig skum. Jag taggar helgen, hoppas allt blir bättre då.


PartEY!

Tjoho, idag har vi varit i skogen med klassen, det var mysigt. Påminner lite om den gamla goda Waldorftiden. But more about that later, för nu ska jag till stallet, hoho. Hebel, och Klara är helt jättetaggad på dressyr, vad hénde?


Tv-serier, come to me when you need to know something!

Jag tittar just nu på nio olika serier. 24, Vänner, Eureka, Fringe, Gossip Gril, One Tree Hill, Gossip Girl, House, Greek, och True Blood. Jag har precis sett färdigt Weeds, och Invasion var ju över för någon vecka sen. Snart börjar Samatha Who, Eli Stone, Dirty Sexy Money, Pushing Daisies, How I Met Your Mother, Heroes, Grey's Anatomy, Private Practice, Dexter och Chuck. Om du har läst igenom alla de där inser du att jag är en patetisk nörd. Men det är ändå nice.
Vill du veta något om en serie, tveka inte att fråga, jag har (nästan tyvärr) kollen. Jag har även massa andra serier jag har sett förut, så ja, jag har kollen. Tror jag i alla fall. Har jag inte koll är det nästan hemskt, jag tittar ju på äckligt många tv-serier.

Imorgon ska vi ut i skogen med klassen, det ska bli mysigt. Imorgon är det även ridning, och snart är helgen här. Den här helgen kommer bli kung! På fredag blir det Hairspraykväll med lekar, på lördag blir det FEEEST!! Ambivalensfest hos Tove, jag taggartaggartaggar! På söndag är det möte med manusgruppen och det blir också kul. Jag taggar dock inte att städa trädgården.

Åh, pojkar, pojkar, pojkar. I want 'em all!
Eller ja, en skulle väl sitta fint i alla fall.


I wanna be that guy that gets the girl and saves the world

Godagen idag ändå. Jag var till skolan men inte på en enda lektion. Jag satte väckaren men jag valde som vanligt att inte kliva upp. Jag for dit senare för att snacka med manusgruppen om projektet. Jag tror vi kommer vara jättebra, och det kommer bli världens bästa projekt.
Det blev en långlunch sen for jag hem igen och sjönk ner i tv-serieträsket. Det är helt groteskt hur många serier jag tittar på! Jag insåg det idag när jag blev tvungen att skriva en lista med alla serier så jag håller koll på vilket avsnitt jag är på. Jag har även påminnelser på telefonen så att jag vet när alla nya serier börjar. Jesus, jag är ju sjuk i huvudet.

Tillbaka till skolan på kvällen för att dansa discodansen och lyssna på ettorna när de hade sin första uppspelning med just discolåtar. De var faktiskt rätt bra! Lätt bättre än tvåorna som råkar vara dem sämsta årgången av alla fem jag har hört. 88orna var bra, vi ÄR bra - eller snarare bäst, och 92orna är bra. 89orna var helt okej, men inget att hurra över.
Sen lekte jag lite på vägen över bron när jag skulle till bussen. Den bron jag går över rätt mycket. När jag faktiskt åker till skolan vill säga.

 

Bleh blah, jag är seg som vanligt.


Ups and downs, all the time

Shit, jag fick precis ett ryck av saknad när jag kom att tänka på min gamla blogg. Det sticker till i hjärtat när jag tänker på det, för den där dumjävla idioten som jag inte hade gjort något illa tog bort den! Och på min 18 årsdag som grädden på moset.
Jag hade bloggat i nästan ett år och så försvann allt på grund av den där hjärtlösa typen. Men men, vad gör man? Jag har min nya blogg, den är finare designväg, men den skulle ju varit bäst om det varit samma som alltid. Så många saker jag skrivit. Det var i princip min dagbok. Det är det nu också, men man vill ju aldrig förlora en gammal dagbok..

Usch usch, jag blir påriktigt nedstämd! Så kan vi ju inte ha det! Jag som till och med sluppit pms och varit glad de senaste dagarna! Jag ska försöka tänka på pojkarna, de har en tendens att göra allt lite lättare. Ofta gör de motsatsen också, men det går som inte att göra något åt det.

Jag taggar ambivalensfest på lördag, jag tror det kommer bli en hitt!


And it's you when i look in the mirror

Fågelpojke, åh älskade fågelpojke! Jag har inte varit på engelskan på hundra år så jag vet inte om han är där, men om han är det har jag definitivt gjort något bra! Han är nämligen med i min psykologigrupp också! Kamma, hahaha. Han är så söt, snacka om det ultimata ögongodiset! Särskilt nu när jag har minst två lektioner i veckan med honom (kanske till och med fyra!) Det är bra, då kan han sporra mig till att åka till skolan. Jag behöver något sånt så det blir kalasbra!

Jag är GRYMT stolt över mig själv idag! Jag tog mig upp ur sängen och hann till och med äta en macka innan jag for till bussen fast jag somnade jättesent igårkväll. Och det var faktiskt en av de tidiga morgnarna idag! Väckarn stod på sju, och det tog verkligen emot att ta sig ur sängen! Min vanliga tid är ju någon gång mellan tio och två beroende på när jag går och lägger mig. Hur som helst, jag tog mig upp, jag tog mig till skolan, jag stannade på alla lektioner, jag for hem, jag träffade min nya bästa vän Pronaxen och jag bakade muffins. Toves supermuffins, dock lite misslyckade. Bra dag!

Äntligen tisdag säger jag! Nya avsnitt av fyra härliga serier: Weeds, One Tree Hill, Prison Break och Gossip Girl. Tyvärr säsongsavslutning av Weeds, men när de säger säsongsavslutning så är jag rätt säker på att det kommer fler säsonger i alla fall, det känns bra.
Övriga tre serier är ju bara precis i startgropen, så det känns skönt. Många serier tar i och för sig paus över julen, men det är ju ett tag tills dess! Det kommer även fler och fler  allt eftersom och jag är sjukt taggad! Så snart som imorgon kommer House, och jag är helt i extas! Jag har även laddat ner en till serie som min syster tipsade mig om, True Blood heter den, och den är skapad av Alan Ball, geniet bakom Six Feet Under vilket låter lovande.

Nu ska jag se färdigt Weeds och sen ska jag nog också se Prison Break innan jag ska sova. Jag behöver sova mer inatt eftersom det inte blev så mycket igår. Som tur är har jag sovmorgon till halv nio, och då ska jag äta en ordentlig frukost.

Jag ska bli bra nu.


You were fat, you had your own problems

En klassisk Stinakväll med cigaretter vid elljusspåret och prat om allt och inget. Helt underbart som vanligt, dock lite kallt. Vi pratade som vanligt om skolan, framtiden, killar, same old same old. Både jag och Stina känner att ett jobb, en bil och en lägenhet skulle vara tusen gånger bättre än skolan, men både känner också att nu när vi ändå går i trean är det inte värt att hoppa av. Ett onödigt misslyckande typ.

Åh jag sitter och tittar på Vänner och kommer av mig helt nu när jag försöker skriva. Jag har saker jag vill skriva om, för jag har tusen saker i huvudet men med Vänner så går det inte. Det är för bra för att inte titta helhjärtat på, haha.

Åh, boys will be boys.


Sometimes you can't make it on your own

Denna dag, åh så lika alla andra dagar den har varit. Satte väckaren och vaknade, men bestämde mig för att sova lite längre, som vanligt. Vaknade för att åka till en senare lektion, men som vanligt somnade jag om och sket i skolan. Imorgon ska jag faktiskt åka till skolan, jag kan inte missa ALLA tisdagar, och jag är taggad på att ha något att säga till om i sceniska projektet. Och gå på min första riktiga psykologilektion. Jag borde läsa igenom papprena jag fick i fredags...

Ojoj, jag är verkligen knäpp på heltid just nu, och jag vet inte vad jag ska göra åt den saken. Men på något sätt är det rätt trevligt. Det är som bara... Nej jag vet inte. Shit shit, det pirrar och jag drömmer konstiga saker. Och bleh blah och vad händer egentligen?

Kom och kramas med mig snyggo!


Kan folk sluta sätta griller i huvudet på mig?

I guess not, och jag tycker faktiskt för det mesta att det är lite kul men det kan också vara fruktansvärt tärande. För man kan ju aldrig låta bli att hoppas, och att hoppas på något som man inte vet något alls om är inte kul i längden. Funkar till och från i korta stunder - då man bara kan låtsas att allt är bra - men sen kommer man på att det bara är i huvudet och då är det slut på det roliga.

Den här helgen har varit speciel. Det började i fredags med att jag kom på mig själv med saker jag trodde jag inte behövde bry mig om. Jag insåg att HELT fel person råkar vara en sån där person som inte går att släppa. Sen insåg jag att det inte bara var han, utan många andra också dock inte lika mycket. Han är speciell, tyvärr. Och allt är bara konstigt..

Jag vill hitta min dagbok, jag behöver uppdatera den, men jag vet inte var den är!
Och hej Max förresten, om du nu börjar läsa min blogg, hah.


It doesn't matter baby cause your hair is ugly too

Denna helg har inte varit att leka med!
På fredagen for jag ju ut och övninskörde med min mor, och det gick rätt bra faktiskt. Jag är nöjd med tanke på att det var andra gången jag körde och första gången med växellåda. Sen tog jag mig faktiskt till skolan (troligen bara för att mamma skjutsade dit mig) men det visade sig att jag inte behövde vara där. Jag fick några papper sen for jag till Tove och bakade muffins istället. Vi gick och hälsade på Toves mormor och hon hade en enorm dalahäst i vardagsrummet. Efter att ha torterat min mobil ett tag vaknade den faktiskt till i någon minut så jag kunde fota den. Men jag har inte lagt in bilderna på datorn såklart.
Jag fick middag där, och sen övningskörde Tove oss upp på Carlshöjd så jag kunde hämta min cykel, sen fortsatte vi till Linnéa på Umedalen där även Frida, Cicci och Theresa var. Vi har bara stanna i ungefär en kvart innan Linnéa och Frida var tvugna att gå till bussen, och jag och Tove tog cyklarna och mötte dem uppe på Mariehem där det var fest hos Fredrik. Han har seeeerisöt världens gulligaste katter! Dorran och Styrbritt, jag tror nästan jag måste kattnappa dem. Galen kväll men minnesvärd.

Lördagen spenderades först slappandes framför tvn hemma hos Tove innan jag tillsammans med hela familjen Andersson for ut till Strand och Familjen Paju på middag. Victor var inte där, och Calle kom senare, men de andra var där och det var kalasmysigt. Maten var underbar, stämningen var underbar. Vi bestämde oss för att gå på en promenad och jag och Tove lånade mjukisar av Max för att slippa frysa ihjäl. Jag fick ett par CPbyxor och Tove fick ett par med air condition, hahaha. Vi tjuvrökte, precis som Tove och jag gjorde i fjällen. Precis det som Toves mamma så gladeligt berättade för hela familjen Paju. Det blev yatzy och en bestämd gäst till nästa helgs ambivalensfest. Och Max sa att vi var bäst. Det vär lite provocerat kan jag erkänna, men jag kommer hålla det över honom för alltid! Hahaha, men Max var bäst på yatzy så det går jämt ut.

Söndagen har varit lika seg som de flesta söndagar. Sov lite för länge, men Tove och jag gick i alla fall på en ordentlig promenad och var ganska precis 14 år när vi smög runt på Östra Ersboda och försökte.. smyga lite.. Haha, ojoj. Hur som helst fick jag turligt nog skjuts hem med pappa och Marlene och när jag väl var hemma så träffade jag Stina vilket kände som att det var hundra år sen! Några snabba kramar i skolan och någon timme på stan, men nu fick vi äntligen prata lite. Vi satte oss bakom IKSU spa (på en av de bänkar som under vintertid ser ut att stå i Narnia) pratade om helgen och annat, rökte och gjorde våran egen installation i skulpturparken. Rätt fin blev den, men jag har dock ingen bild på det än, Stina har det.

Jag är sjukt... jag vet inte vilket ord jag söker, men ja. Åh.


Allt jag känner är tid och tystnad, och timmarna som går

Ingen skola idag heller. Är det mars nu kanske? Eller januari? Eller vilken månad som helst på våren? Jag känner i alla fall att jag inte har lyckats så bra med att rycka upp mig och det känns lite ovärt. Det är helt sjukt, men jag börjar faktiskt rent av hata skolan nu tror jag.. Jag hoppas att det bara är pms, men t.ex. igårkväll låg jag och tänkte på skolan, och det kändes BARA jobbigt! Spelar ingen roll vilket ämne eller någonting, allt kändes åt helvete fel och trist och bara åt helvete. Inte bra.
Jag börjar bli jättesugen på att hoppa av, men jag vill ändå inte. Jag vill inte vara kvar, men jag vill inte sluta. Vilket dilemma va?

Nej, nu ska mamma komma hit snart så ska vi övningsköra tillsammans. Jag måste ju ta körkortet snart! Min första plan var ju att jag skulle ta det när jag fyllde år (vilket imorgon är exakt ett halvår sen!) men så blev det ju inte. Nästa mål var innan sommaren, men det gick ju inte heller. Nu hoppas jag på innan jul, men vi får väl se. Jag VILL ta körkortet tidigare än Fanny gjorde, haha, men det kan bli tufft, hon gjorde det i december tror jag. Men men.

Jag vill ha körkort, ett jobb, en häst och en lägenhet. Då skulle mitt liv vara GULD.


And if you try to hold me down I'm gonna spit in your eye and say that you can't stop the beat

Ridningen idag gick kung, knug, guld! Vi red ute och det tycker jag är jättemysigt, om man bortser från att det var ganska jättekallt i början. Det vankas ridskoledressyrtävling och det är helt underbart... De har infört LA för ponny igen! De har inte haft det på jättejättelänge! Och det är bara våran ridgrupp som får tävla LA, haha. Erica säger även att vi MÅSTE tävla och inte får tävla någon annan klass än LA. Men Ellen och Emilia verkade inte så taggade. Jag hoppas de ändrar sig, men man kan ju inte tvinga dem. Det är egentligen mer synd om Olivia och Ylva som inte ens vet att vi skrev upp dem på listan, haha! men vi kommer ju ändå bara tävla mot varandra, och det är bara att se det som en kul grej!
Jag är astaggad! Sist kom jag ändå 3a i LBn och då var det ju också bara ridgruppen. Nu har alla i och för sig blivit tusen gånger bättre, men ja.. Det blir spännande och kul. Jag vill ha en rosett, höhö.
Det här programmet är dock en aning mer avancerat än det vi tävlat tidigare. Då var det typ snett igenom, stora mittvolten och serpentiner. Nu är det förvänd galopp, skänkelvikningar och rygga. Och vi fick öva på de två första idag på lektionen. Förvänd galopp gick bra, men han var jättepigg så jag hade dels ingen större kontroll, och ibland fattade han fel galopp. Skänkelvikningarna var som sända från ovan! Helt klockrena! Erica sa till och med att det var mina bästa någonsin, och de som vet vem Erica Steegmans är vet att man är bra om man får beröm av henne!
Jag hoppas vi får träna på att rygga senare, för det har jag inte alls särskilt stor koll på. Och jag vill inte ha 0or i mitt protokoll!

Nu ska jag typ sova så att jag kanske tar mig till skolan imorgon. Första gången sen i måndags, hehe...


Jag önskar att jag vore konstnärlig

Så ibland försöker jag väl lite mest på skoj. Planen är väl att en dag ska jag faktiskt bli det. På ett eller annat, eller flera sätt.







Nu taggar jag ridningen. Jag saknar min skrutt, han är bäst bäst bäst! Och jag taggar tävling snart, jag hoppas till tusen att vi får vara med på Blå Dragonen för jag taggar hopptävling! Det är dressyr också i och för sig. Men första ridskoletävlnigen är också dressyr så jag längtar till hoppdelen. Sen är det julklappshoppningen om hundra år. Och kanske att man får vara med i seriedressyren? Jag tycker de borde ha seriehoppning!

Och när kommer Erica inte längre tillåta mig rida ponny längre? Jag taggar inte den dagen...


But don't play with me, cause you're playing with fire

Nu känner jag mig lite bättre. Jag for inte till skolan vilket inte är så bra, men jag har skickat iväg ett mail som - ifall det jag frågade om går igenom - kommer glädja inte bara mig, utan även typ fyra pers till. Jag tänker inte säga vilka eller vad det handlar om (inte ens till de det berör), för chansen att det blir av känns inte så stor, så jag vill inte ge någon falska förhoppningar eller så. Det vore kung kung kung på flera sätt om jag lyckas, så nu är det bara att hålla tummarna tills jag får svar.

Håll tummarna för mig och den anonyma kvarteten!


Crapass Klara är på språng igen!

Eller det är väl egentligen totala motsatsen till det jag är. Jag borde vara på språng, på väg till skolan för länge sen, men nej nej, jag sover hellre lite längre och chillar framför datorn medan mina klasskamrater är i skolan och sjunger kör. Varför for jag inte dit till kören? Jag älskar ju kören! Stupid...
Jag ska i alla fall dit snart, så helt åt helvete är det väl inte. Eller jo, jag vill ju inte egentligen. Jag är redan less, precis som förra året och det känns inge bra. Jag vill inte vara less, jag vill vara pepp och klara ALLT! Men men, man kan väl inte få allt här i livet. Inte för att jag vet vad jag får istället men.
Det blir inte bättre av att pappa gnäller hela tiden heller. Snart kommer jag väl falla tillbaka i det träsket också, då jag inte bara är less utan också deprimerad. Kul kul, jag peppar.

Jag vill ha ett jobb, en lägenhet och en häst, sen kan skolan brinna upp eller något.


Jag blir så less så less!

Jag vet inte varför, jag vet bara att det suger. Jag är alltid hundra tusen gånger kreativare på kvällarna än någon annan tid på dygnet. Det suger ganska hårt, eftersom jag har så sjukt svårt att gå upp på morgonen så känns det inte så värt att sitta uppe hela natten. Men det suger att jag typ inte kan göra något någonsin eftersom enda gången jag känner pepp så måste jag gå och lägga mig.
Jag kan få hysteriska planeringsryck när jag ska sova så min hjärna går på högvarv. Många många gånger har det blivit så att jag istället för att sova klivit upp ur sängen igen mitt i natten för att fixa något, vad som helst. Som när jag skulle till trästock gick jag upp och fixade en camp-flagga mellan två och tre på natten. (Men jag hade i alla fall lite medlidande för mina medmänniskor och drog inte fram symaskinen förrän dagen efter).
Jag har säkert 50 gånger klivit upp på kvällen/natten när jag inte kunnat sova och gått ner till datorn i köket (eftersom den bara står i viloläge) och kollat upp diverse saker som jag funderat över när jag försökt sova. Bl.a. försökt ta reda på hur höga såna där fula små vita plaststolar som folk har som utemöbler är. Jag tror jag kom fram till att de var 70 cm höga..
ag önskar att skolan började tidigast elva varje dag, då skulle jag få vara hur nattligt kreativ jag vill! Men nej nej, upp sju tre dagar i veckan, men som tur är kvart i nio två dagar. Men jag är så lite morgonmänniska att det inte är helt klokt. Om jag blir väckt och inte får vakna av mig själv är jag som en zombie hela dagen, och det är inte direkt så att jag vaknar klockan sju av mig själv. Nej om jag får sova utan väckare är min vanligaste tid någon gång mellan elva och tolv typ. Ibland förvånar jag mig själv med att vakna vid tio, och ibland kan jag sova ända till två. Men då har jag troligen lagt mig ganska sent.

Imorgon ska jag egentligen vara i skolan 08.25, men jag vet inte om jag pallar. Jag kan inte direkt påstå att Nutida Konst med galne Hans lockar så värst mycket. Men jag borde i alla fall fara dit till elvan, det var något jag ville ta upp.. Kommer fan inte ihåg, haha. Sen har vi kör - och det ÄLSKAR jag! Och imorgon ska vi även ha hela eftermiddagen till sceniska vilket ska bli bra. Förhoppningsvis kommer handlingen att ändras från sugiga temat "Svensk Sommar" till komapatineterna och det vore fett värt! Jag vill fan ha vilket tema som helst hellre än svensk sugsommar.

Jag är så positiv, jag vet.


One two, one two three four!

Nej nu jävlar i helvete ska jag börja blogga regelbundet igen! Och jag ska försöka skriva om så intressanta saker som möjligt, för ibland hade jag ändå en hel del bevakare. Nu har jag typ inga alls. Inte så förvånande kanske efter som jag har ett inlägg från juli och ett från augusti typ. Alltså inget för något att läsa.

Jag kanske ska försöka inrikta min blogg på tv-serier? Det verkar ju vara det jag har mest koll på ändå! Jag kan till exempel berätta att flera serier har dragit igång nu efter sommaruppehåll och manusstrejk. Måste bara varna om att jag följer serier enligt amerikansk tid, inte svensk, så när de går på tv kan jag inte hjälpa dig mig.
Förra veckan drog tre av mina serier igång. Dubbelavsnitt av Prison Break säsong 4, Gossip Girl säsong två och One Tree Hill säsong 6. "Sjukt att OTH slog O.C. ändå" sa Tove för någon dag sedan. Både hon och jag hatade OTH när det kom för vi ansåg det som en dålig version av O.C. Men nog blev jag såld när jag började titta på det i våras. I början tyckte jag att det var lite B, lite High School Musical möter Bring It On, men jag fastnade för det rätt snabbt och sänkte fem säsonger på bara några veckor.

Andra serier jag har igång nu är 24 och Big Shots. 24 brukade jag titta på när det började för massor av år sedan på tv, såg några säsonger men kom av mig efter ett tag. Jag har tänkt länge på att jag ska ladda ner det, och nu har jag det. Eller ja, de två första säsongerna, men de andra är på g. Helt genialisk serie, jag älskar Kiefer Sutherland! Har bara kommit till andra avsnittet av första säsongen än, som jag redan har sett, men inte alls kommer ihåg!
Big Shots är rätt bra också, men jag fastnar som inte för det. Jag har hela första säsongen, men jag har fortfarande inte sett hela. Mer än hälften, men inte hela.
En annan serie jag har på datorn som jag inte tittat på än är The Black Donnellys, så det ska jag också göra någon gång.

Utöver serier har jag börjat titta mycket på filmer, och idag såg jag Wanted. Helt sjukt bra film! Jag brukar inte gilla pangpang filmer men oj, helt underbar! Vissa grejer visar de i slowmotion för de är så tekniskt perfektionistiska! Troligen inget man skulle kunna klara irl, men vad vet jag om det egentligen?

Do you agree or disagree? Please share!