We'll do it all, everything, on our own, we don't need anything or anyone

Igår kom Anette förbi och hängde ett tag och vi bestämde att vi skulle festa lite ikväll. Så hon har nog dragit ihop några av sina vänner och vi kommer vara hemma hos mig innan vi går ut på Taket. Innan de kommer måste jag dock städa och anledningen att jag inte börjat än är för att Frida kom hit och våldgästade mig imorse. Hon väkte mig strax efter elva och vi har suttit och pratat och tittat igenom gamla skolkataloger på balkongen.
Jag hade tänkt göra ett nytt bildinlägg men insåg att det tar för lång tid, så istället för ni nöja er med en bild på världens finaste ponny!
 

You're a sleeping vulcano

Jag har blivit himla dålig på att blogga alltså! Jag tror att det kommer med sommaren, för jag bloggade bara typ två gånger förra sommaren, haha. Jag tänker nog inte försöka börja igen, inte än i alla fall. Jag började skriva på ett inlägg förra veckan någon gång men gav upp och fortsatte aldrig med det. Istället ska jag försöka att ladda upp bilder i alla fall. I allmänhet vill jag bli bättre på att ta bilder, och eftersom jag alltid har såna extrema problem med alla hårddiskar som hatar mig så vinner jag egentligen på att ladda upp bilderna, så även om de är små så finns de kvar när nästa hårddisk går sönder, haha. Här kommer i alla fall ett gäng bilder från gårdagen som spenderades med mamma, Hanna, Sara och Armin i Västansjö/Kassjö. Eller ja, sen for vi ut till Villanäs men där tog jag ju inga bilder (så klart...).
 

But you are not alone in this

Ja, nu är jag hemma efter en och en halv veckas semester/äventyr. Jag hoppades på att södra Sverige skulle erbjuda lite åska, men bortsett från en ordentlig smäll blev det inge mer. Dock hörde jag att blixten slog ner på Campingen så lite action blev det ju i alla fall, haha. Själv låg jag dock inne på Hagagymnasiet och missade alltså blixten, men men, vad gör man. Mamma och Fia var just här och mamma sa att det eventuellt skulle åska här nu, men med tanke på att jag är typ åskavstötande så lär det ju inte hända.
Det var kalasunderbart att fira midsommar med Millan, att får vara med Millan över huvud taget för den delen. Det hade gått nästan ett år sen vi sågs sist, ändå kändes det som igår. Men nu kommer det absolut inte ta ett år till nästa gång, det är ett som är säkert.
Peace and Love har inte liknat sig själv i år men jag har ändå haft riktigt roligt. Mitt jobb var underbart bortsett från att mina fötter har fått ta en del stryk efter 4x7,5h när man i princip bara har stått, gått, burit saker och diskat. Men jag såg lite kändisar, drack "kaffe", åt sommar-plopp och hade allmänt trevligt med de övriga funktionärerna.
Mumford and Sons var troligen en av de bästa konserterna jag varit på någonsin och även Regina Spektor var helmysig, sen var det såklart riktigt coolt att se Rihanna, men jag tappade all min respekt för henne efter den här spleningen. Hon klev på nästan 45 minuter sent, verkade vara så drogpåverkad att hon knappt kunde hålla ögnonen öppna, halva konserten var typ sing-back, hon trodde att hon var i Oslo och ja.. Nä det var inte roligt. Men jag och Alma var kalasfulla och asglada så vi hade det rätt bra ändå, hahaha.
Det finns så mycket att skriva om alltihopa vilket jag ska försöka göra senare, men med tanke på att jag aldrig skrev om Valborg i efterhand så finns det en chans att det aldig blir av. Jag ska verkligen försöka, mycket för min egen skull eftersom jag har massa saker jag vill föreviga, men också för att jag vill berätta för er om allt roligt jag har gjort.
Jag har inte laddat in bilderna än, mycket för att jag inte har någon plats på datorn, så ni får nöja er med en bild från förrförra helgen när jag såg Movits! på Täfteåfestivalen istället.