Weep little lion man, you're not as brave as you were at the start

Den här dagen har känts rätt lång även om den inte varit det. Men ja, kan bero på att jag varit ut ur huset lite mer idag än de senaste dagarna. Jag klagar inte, jag trivs jättebra med Doctor Who i "min" lägenhet, men det var kul att göra något också. Det gjorde jag ju i och för sig igår också, men idag känns det annorlunda.
Jag har varit på stan och fikat med Calle, sen kom min syster och lånade ut pengar till mig så att jag kan betala hyra (vilket jag kom på nu att jag glömt...). Jag får nämligen inga pengar av csn i december tydligen, men hyra har jag ju ändå. Jaja.

Nu vill jag åka hem till Stockholm, jag är less på den här staden och jag saknar alla mina fina vänner i Stockholm! Jag får dra en nostaligtripp från hösten (och lite ofrivilligt från sommaren mest för att jag har lovat) och ladda upp bilder någon dag, det är bara så opraktiskt när det inte finns internet på övervåningen. Man kan väl inte få allt här i världen!

Imorgon är det nyårsafton.

Beware of the weeping angels

Idag har varit en mycket underlig dag. Jag vet egentligen inte varför, men den har varit det. Jag har sovit mest hela dagen men det kändes som att det behövdes. Jag borde dock göra vettiga grejer, men jag glömmer bort det hela tiden.
Imorgon är planen att jag ska bege mig in i folkvimlet på stan och kanske hitta något roligt att köpa när det ändå är rea mest överallt. Jag måste köpa en kalender, sen är planen att jag ska ha pengar att köpa en hylla för när jag kommer hem, men då har jag ändå några hundralappar att köpa fina saker för. Det är roligt att köpa fina saker. Det är inte lika roligt att mina fina skor gjorde ont på mina fötter lite för fort, men man kan väl inte få allt här i världen. Jag måste bara orka gå in dem.
Jag längtar tillbaka till Stockholm. Jag trivs bättre i Umeå nu än sist jag var här, men det märks att jag inte bor här längre. Jag har ett nytt liv i Stockholm och jag saknar det. Jag saknar till och med skolan. Jag drömde att jag hade kökstjänst igen, det skulle varit nice. Köket är awesome. Mario och Staffan är awesome.
Det sägs ju att det man drömmer de 12 nätterna efter julafton representerar det som komma skall nästa år. Eller ja, en natt/stjärntecken om man ska vara petig. Jag har drömt massa konstiga saker om skolan, det ska bli intressant om det blir något av det. Jag tror även jag drömde något om att resa, det gillar jag. Jag drömde även att Emil skulle ha diskat all min disk innan jag kom tillbaka, det vore nice, hahaha. Jag drömde även att jag hade ett husdjur, någon slags blandning av en hund och en katt men den var inte större än valnöt. Det skulle även vara lite intressant. Eller så skaffar jag bara en katt så behöver jag inte tänka mer på det.
Jag måste hitta ett jobb..
Fanny ska flytta till Stockholm, och Nina har bundat med the ultimate party people, det ska bli intressant.
Lite mindre än två veckor, sen är jag tillbaka. Det känns nice. Innan dess har jag nyår (som jag i och för sig inte alls vet hur det ska firas) och ridning på Surf. Jag peppar!

Time And Relative Dimension In Space

Doctor Who är ju tveklöst en av de bästa tv-serierna någonsin och alla tre doktorerna hittills (nya serien alltså) har varit king! Dock har jag svårt att tro att någon faktiskt kommer vara The Doctor på samma sätt som David Tennant. Han är briljant!



Apparently we're looking for a lion-snake named Harriet

Det här med att uppdatera är nog inte riktigt min grej längre. Det kan nog mycket väl bero på att jag har så mycket jag vill skriva om och visa bilder att det blir värsta projektet. I Stockholm har jag i och för sig inget internet, men jag skrev inget när jag var i Umeå sist, inget alls i Stockholm och inte på en vecka nu heller. Jag ska väl ta en dag eller tre och bara uppdatera bloggen på alla sätt, även ladda upp bilder både här, på bilddagboken och på facebook. Jag vet att jag har vänner som fortfarande väntar på lite partybilder från i somras. Jaja...
Nu är jag alltså hemma i Umeå, eller ja, jag kan väl inte direkt säga hemma eftersom jag är folkbokförd i Stockholm och Fjärilsvägen är såld, men jag bor hos pappa i alla fall och kommer vara här ända till 10e Januari. Det är riktigt länge, men det är lite mysigt också. Jag ska rida på Surf den 7/1 vilket jag längtar till nåt så jävulskt! Jag har ridit en gång efter att vårterminen på Surf tog slut. Jag följde med Charlotte och Katta i min klass i Stockholm ut till Taffsnäs och fick rida tre hästar. Först red vi ut och då hade jag Müsen, efter det red vi ett pass i ridhuset och då började jag med Gullfrost sen bytte jag med Charlotte och fick Kasper istället och då hoppade vi några småskutt. Det var jättekul, men jag har ju världens hästabstinens nu!

Jag har det sjukt bra i Stockholm, jag trivs kalasbra, har världens bästa vänner och i Januari kommer en till! Jag har varit i Milano, Malmö och Uppsala och ja... Allt är king!
Det här får räcka för nu, hoppas ni är nöjda!