I'm only gonna break you heart

Jag och min fru Millan lider av separationssvårigheter samt sällskapssjuka så vi sitter och dricker vin på varsitt håll och har tidigare pratat i telefon samtidigt så att vi ska dricka tillsammans. Nu är det bara msn, men jag tycker det är fint i alla fall! Åh, msn... Det är inte igår jag använde det! Egentligen är det inte särskilt längesen eftersom jag skaffade msn för att kunna prata med Katta bland annat, men innan det har jag inte använt msn på typ ett år. Känns jävligt sjukt men även skönt. Sista vändan med msn var så ångestladdad att det var rätt skönt att slippa det!
När jag kom hem från Uppsala idag tog jag en dusch, sminkade mig lite för jag var så sugen på att känna mig fin och åt en halv morot innan jag for på jobbet. Morötter är goda men inte mättande. Men det var inte mycket att göra åt den saken, jag var ju tvungen att åka och jobba! Väl där fick jag veta att jag och Katarina skulle få utbilda oss inom Röda Korset, så vi fick sitta med Kenneth i en timme och 20 minuter och läsa om Röda Korset innan vi fick ringa för Hjärt- Lungfonden för troligen sista gången. Det gick helt okej! Jag hade ganska bra flyt och även om kontakterna var få så hade jag bäldig fin % väldigt länge, men på slutet sjönk den tyvärr... Hur som helst. Jag var ju peppad på att jobba dagtid den här veckan eftersom jag har lov, men det gick inte. Dock var Jenny (?) sjukt snäll och gav mig 6 timmar på kvällen istället! Så imorgon jobbar jag 14.30-21.00. Känns väldigt bra, men då MÅSTE jag äta. Annars lär det inte gå bra.
Sen blir det även kanske Göteborg till helgen vilket inte skulle kännas särskilt illa! Men det återstår att se. Jag har inte jättemycket betänketid på mig, men det hänger ju inte bara på mig. Det är det som är problemet...
Nej, nu ska jag återgå till mitt vinglas!



All the girls in the back look out

Nu sitte rjag på tåget hem från Uppsala. Det har varit en jätteroligt helg och det känns lite trist att åka därifrån, men det ska ändå bli skönt att komma hem. Jobba istället för att vara i skolan och ta det lugnt på kvällarna. SKÖNT! Jag kommer fram 14.49 så då blir det åka hem och duscha innan jag ska jobba 17-21. Det ska bli skönt att jobba tycker jag. Just nu har jag lite ångest och är lite nervös, men jag blir tydligen så varje gång det gått mer än en dag sen jag jobbade sist. Det går över så fort jag är där och det är sjukt skönt. Jag borde - om jag får - jobba 10.30-16.30 från och med imorgon men eftersom jag har lov vore det även lite skönt att få sovmorgon också. I och för sig är 10.30 inte jättetidigt men jag tror man kan jobba 12.30-18.30 vilket kan vara mer nice. Frågan är ju bara då hur mycket vettigt jag faktiskt kommer göra när jag kommer hem på kvällarna. Jag kan ju annars jobba 12.30-16.30 men det är ju bara fra timmar. Jag vet ju inte än om jag får jobba sex timmar men om jag får det borde jag göra det. Jag behöver cash! Med alla planer jag har för sommaren behöver jag verkligen alla pengar som går att få.
Aporpå sommaren kan jag inte bestämma mig för m jag ska vara funktionär på Peace And Love eller inte. Det var ju sjukt kul förra året, men å andra sidan kan det vara rätt nice att bara få ta det lugnt. Förra året jobbade jag dessutom mitt första pass på måndagen och det var asnice, men i år börjar festivalen på tisdagen vilket gör att man troligen måste jobba mer när man inte vill än jag gjorde förra året. Dock är det ju inte direkt billigt att köpa festival+camping pass direkt.. Jaja, jag kan ändå inte köpa biljett förrän tidigast 25/3 så jag har ju ett tag på mig att tänka på saken.
Nej nu ska jag skriva lite listor och räkna lite på hur mycket pengar jag kan tjäna innan sommaren!

With or without you

Ja, nu duschar Millan så jag kan passa på att skriva om igår i alla fall! Jag hängde ju hemma hos Millan på förmiddagen och diskade innan jag traskade iväg till Willys för att köpa lite ingredienser till morotskakan jag lovat Katja att jag ska baka hur länge som helst, men inte fan blev det av nu heller! Hahaha. I alla fall mötte jag upp Katja på systembolaget innan vi gick vidare på hemköp och åhléns. Katja lyckades "spilla" ut en massa hudlotion på sig själv och på golvet och för att hjälpa till tog jag lite av hennes kladd och smetade in på mina egna händer. Det var ju lite komiskt tills vi insåg att det luktade kiss!
Vi gick hem till dem sen förbi Katjas favoritområde, och jag förstår varför hon tycker om det! Massa fina färgglada hus. Väl hemma på Studentvägen tog vi det lugnt, tittade på Sex And The City och bara myste. Sen har jag ju redan skrivit om den goda maten, men jag kan ju återigen säga att den var kalasgod! Det blev i alla fall så att jag och Katja gick hem till Millan där hon var med Elina och Marcus där vi drack lite mer och jag fick både måla Elinas naglar och sminka henne. Hon blev väldigt nöjd vilket gjorde att jag också blev det, jag har nämligen inte sminkat någon annan seriöst typ någonsin så det var kul! Sist jag sminkade någon annan över huvud taget var typ när jag och Linnéa sminkade varandra jättekonstigt för typ 6-7 år sedan.
Klockan hade blivit ganska mycket när vi gick mot stan och vi visste fortfarande inte vart vi skulle gå, men det slutade med att Elina, Marcus och Millan gick till O'connors medan jag och Katja gick på BJ där vi mötte upp Louise. Vi hade det sjukt roligt om man bortser från killen som dansade med oss bara för att se om vi visste var man kunde köpa weed. Kul liv tänkte vi och gick därifrån. Det sjukaste var i alla fall när Katja påpekade att det var en jättesnygg kille intill oss men jag såg honom inte först. När han sen gick förbi dog jag lite för han var så snygg! Jag tror aldrig jag har sett en snyggare kille någonsin i hela mitt liv! Det sa jag även till honom, hahaha. Jag var ju ett skämt när vi skulle gå hem och jag försökte prata med Katja om vad som hade hänt. Jag kunde inte prata normalt, det var bara ett osammanhängande mummel. "Alltså det var.. jag kan inte.. det går inte. Men jag, åh gud, och så..det är.." ungefär.

Idag blev det ett antal timmar med Sex And The City och gulliga Daniel gick och köpte mat till oss. Vi satt nog kvar lite för länge men det gjorde inte så mycket. Efter tre började vi gå in mot stan i alla fall där Katja mötte upp sin mamma och syster och jag träffade Tarjei, Victor och Sabina. Vi satte oss på Café Storken och pratade lite, det var mycket mysigt. Jag värvade dem även att komma till Stockholm när jag fyller år om två veckor, det var kul! När Sabina och Victor drog gick jag och Tarjei runt lite till innan han traskade hem och Millan hämtade upp mig med bilen. Vi for och handlade lite sen har kvällen spenderats rätt lugnt. Det Blev ingen alkoholdrickning men vi fortsatte med vårat projekt som nu artat sig ganska fint. Bilder kommer nog imorgon.

Nej nu måste jag ge mig, det känns inge kul att Millan måste sitta med hörlurar och spela Harpan bara för att jag vill blogga. Det är ju hennes lägenhet för fan! Hahaha.



While my mother waters plants my father loads his gun

Nu sitter jag hos Millan och dricker lite cider medan hon sminkar sig. Vi ska mysdricka lite och ta fina bilder ikväll. Jag hade egentligen tänkt berätta om gårdagen, men Millan har fobi för knappljudet från datorn när man skriver så nu ska jag faktiskt ge mig. Jag får berätta imorgon istället! Men ja, jag såg i alla fall världens snyggaste kille igår! Det var inte helt tråkigt. Men ja, det kommer imorgon!

I came to dance

Det här inlägget kommer inte bli långt för jag är alldeles för packad och trött för att veta vad jag egentligen gör, men för det första är Katja awesome för hon kom just med rostade mackor och vatten till mig. För det andra har kvällen varit kickass på minst tre olika sätt varav ett är Peter. Peter, snyggast i världen, Skövde. Jag kan inte ens prata med Katja om det för att det är så jävla sjukt, så jag hoppas att jag kan skriva om det imorgon.
Hur som helst en kickass kväll och ja.. Han finns tydligen på riktigt. Katja är ögonvittne, och numret matchade en Peter i Skövde.

Picking insects off plants, no time to think of consequences

Fan va nöjd jag blir! Jag och Mac-datorer har aldrig varit vänner, men nu sitter jag här hemma hos Katja och Daniel och gör rätt på första försöket med tre olika grejer! Jag hade rätt om vilken knapp man ska trycka ner för att högerklicka, jag hade rätt om vilken knapp man ska tycka på för att göra @ och jag hade rätt om vilken knapp man ska använda för att kopiera och klistra in. Ingen är samma, och jag är nöjd.
Jag är också lite full vilket jag till viss mån är rätt chockad över, jag brukar INTE känna av två cider (bortsett från förra lördagen, men då hade jag bara ätit lite choklad...) men nu känner jag av det, och då åt jag ändå mycket middag! Jag kom dock på att det troligen beror på att jag inte har särskilt bra matvanor överlag  nu för tiden. Eller så är det bara en sån tillfällig period helt enkelt, det vra typ tre år sen jag blev kalasfull på tre cider! Det hände två gånger, sen aldrig mer. Om inte nu då.
Apropå att äta mycket, Daniel lagade kickass middag idag! Cudos till Daniel som gjorde en sjukt god rotfruktslåda! Det blev fantastiskt gott och jag kunde inte sluta äta!
Kvällen hittills artar sig fint. Hur det blir senare är fortfarande lite av ett frågetecken, men det blir nog Vedala nation i alla fall. Det hela hänger nog på Millan men jag hoppas att hon är taggad! Hon har mått lite halverst idag så jag hoppas att hon mår tillräckligt bra när hon jobbat färdigt! Jag är i alla fall kalastaggad och sjukt glad att jag åkte till Uppsala. Jag har ju tre av världens bästa människor här!
Nej nu ska jag fortsätta dricka!

Bite it of, rip it out, chew it up, baby feed on me

Nu sitter jag här, väldigt tidigt för att vara en lördag morgon, och tänkte skriva något roligt. Jag kan börja med att säga att jag är jättehungrig men jag är för lat för att fixa något att äta. Millan har åkt till jobbet så jag är här själv nu, men det gör inget för senare idag ska jag hem till Katja och mysa! Den här gången ska jag banne mig baka den där morotskakan jag sagt att jag ska baka sen typ första gången jag hälsade på Katja i Uppsala vilket var.. November 2009 om jag inte minns fel, haha. Sen ikväll ska vi ut på Vedala nation, det är någons bror som jobbar där så vi får gå in utan kårleg. Jag har ingen aning - och det hade inte Millan heller - om det händer något särskilt där, men vi taggad billig öl (cider i mitt fall då) så det blir nog nice ändå! Vilka vi blir exakt vet jag inte, men jag, Millan, Katja, Elina och några till i alla fall. Det blir nice!
Innan jag traskar iväg till Katja, som jag inte ens vet när hon vaknar, ska jag diska åt Millan tror jag. Hon är ju inte helt frisk så jag tänkte att det kanske kan vara mysigt för henne att komma hem ikväll efter sitt heldagspass på jobbet till en.. Okej, inte städad längenhet, men diskfri i alla fall. Hon håller på att möblera om lite så det är saker lite överallt, men det är mysigt i alla fall! Och långt ifrån lika stökig som min lägenhet.
Igår hade jag och Millan ganska kul. När jag kom fram till Uppsala kom hon och hämtade upp mig så for vi direkt till IKEA där vi började med att äta go-maten innan vi strosade runt i varuhuset. Jag älskar IKEA jag skulle kunna åka dit flera gånger i veckan och bara gå runt och drömma. Jag älskar även lukten av IKEA... Jag köpte i alla fall en ny enorm filt eftersom jag aldrig fick tillbaka min förra av Mr. Bajs. Jag är fortfarande ledsen över att jag inte fick tillbaka den, för den var så himla fin! Röd med vitt mönster på.. Jag har velat köpa en ny jättelänge, men det har bara funnits en som är jättejättejätteful så det har som inte blivit av. Nu har de dock fått in nya så u har jag en igen! (Det som är ballt med den är att det egentligen är ett överkast fast i fleece vilket gör det till en enorm filt: 150x240cm!) Millan shoppade också lite olika grejer, bl.a en hatthylla som är jättefin, men då har de glömt skicka med de två skruvar som ska fästa den i väggen. Bra jobbat!
När vi kom hem var det lekdags på riktigt! Vi hade jättekul, men jag tänker inte säga mer förrän reslutatet är klart. Tills dess får ni nöja er med två bilder på.. Ja. En filt och en lampa, haha.



I'm not saying its your fault, although you could have done more

Bravo Klara, missa sista dagen i skolan innan lovet! Det betyder att jag även missade yogan den här veckan. Inte nice. Hur som helst. Jag ska jobba 12.30-16.30 idag och efter det åker jag till Uppsala kl.17.11! Peppeppeppepp! Det blir massa mys och musikspelande med Millan, imorgon ska jag gosa med Katja och förhoppningsvis Daniel och så ska vi troligen ut på lördagen!
Nej, nu måste jag packa! Jag måste ju släpa med mig väskan till jobbet, kul liv.


Studentvägen by night

Bildbomb

Spårvägsmuséet


Fanny, Söderkällaren


Jag och Nina på tuben


You Say France & I Whistle, Debaser


You Say France & I Whistle, Debaser


Fin bild på Stadsarkivet


Nina


Tim och Jocke, Komposters, Big Ben


Joel, Komposters, Big Ben


Axel, Komposters, Big Ben


Martin och Nina, Söderkällaren


Gamla Djurgårdsstaden


Benjamin i solen


Sol i lägenheten


Fin reklam vid Blasieholmen


Glad hund i snön, Tessinparken


"Sol", Tessinparken


Chokladen från sug-fredagen


Blåbärsmuffin, Café Moda


Jag, Café Moda


Katja, Café Moda

You can't count on me

Jag for ner och träffade Katja på stan idag och vi hade det jättetrevligt! Vi strosade runt lite längs Drottninggatan, Katja köpte en jättefin kavaj på H&M och sen slog vi oss ner på Café Moda en stund. Det var väldigt mysigt faktiskt, dit kommer jag gå igen!
Jag hade ju tänkt att jag skulle vara jätteduktig och göra massa bra saker idag men det gick inte så bra. Men jag fick hänga med Katja och nu har jag bestämt att jag ska till Uppsala i helgen! Så jag är glad i alla fall. Jag åker dit imorgon efter jobbet, sen åker jag tillbaka på måndag i tid för att jobba kväll. Jag har ju lov nästa vecka så egentligen skulle jag kunna stanna, men jag är rätt peppad på att dra in lite pengar och kanske faktiskt styra upp min lägenhet så det är lika bra att åka hem på måndag.
En bra sak har jag i alla fall gjort! Jag har hittat en kamerasladd så jag tänkte dela med mig av lite bilder jag tänkt lägga upp förut, tyvärr var det visst över 900 bilder som ska laddas in och jag är alldeles för lat för att vänta, så ni får nöja er med en bild på min gå-ut-väska som jag köpte i lördags!




Yeah!

Idag ska jag göra bra saker. Jag ska göra massor med bra saker. Och om ett tag kommer reslutaten flöda in på min blogg för jag ska vara så kickass idag att det kommer bli jättemånga!


Lyssna:
KILLERS by Good vs Evil

Kickass!

Det blir inget Taffsnäs för mig imorgon, istället ska jag se till att faktiskt göra något åt min lägenhet! Kanske boka in ett extra pass på jobbet. Hur som helst fick jag sällskap av Millan i telefon när jag for till ICA för att inhandla lite tröstätar-saker. Jag kom hem med cola, chips, kinapuffar och gräddfil men jag glömde den jävla dippmixen i korgen! Hur klantigt var inte det?! Så efter jag och Millan hade lagt på tog det typ två minuter innan jag ringde upp henne så fick hon följa med till ICA Karlaplan där jag köpte ny dippmix. Så nu sitter jag i tjockhimlen och är väldigt glad! Vi får se hur glad jag är när jag gått upp 16kg av det här, men det kan vara värt det!

Proppppmätt!

Jag har lagat mat! Jättegod, kickass mat. Fläskytterfilé i gräddsås med ris. Jag har redan proppat i mig en och en halv portion och jag är väldigt sugen på att fortsätta. Det var längesen jag hade riktig mat... Jag har ju ändå 50 minuter kvar innan jag ska dra till jobbet. Som sagt är jag proppmätt, men det var så gott! Jag kommer ändå inte ha tid att äta efter jobbet, för jag så fort jag kommer hem måste jag nog sova. Jag ska upp klockan 06 imorgon... Vi kom på att vi ska ut till Taffsnäs ganska tidigt, dels för att det tar ett tag att åka dit och dels för att nästa alternativ är så himla mycket senare. Det kommer bli sjukt kul, frågan är bara hur bra det kommer gå när man kommer känna sig som en zombie! Jaja, det är nog värt det!
Jag blev jättetrött nu bara för att jag sa så... Jag ska ju jobba idag, och jag borde verkligen åka dit. Jag kan i och för sig jobba en annan dag och försöka lägga mig tidigt ikväll, men om jag inte jobbar kanske jag råkar sova på dagen... Jag har 12 minuter på att bestämma mig innan jag måste sjukanmäla mig.

Who put sand in her vagina?

Nu är jag tillbaka från mentorsamtalet! Det gick rätt bra faktiskt. Katarina sa bra saker men också vad jag borde utmana mig själv med för att det ska bli ännu bättre. Sen fick jag veta att jag har 83% närvaro och hon sa att det var okej så länge det inte blir värre. Vi ska ha 85% minst så det kommer nog inte bli allt för svårt att komma upp och hålla i det bara jag anstränger mig lite. Det sitter fint med lov nu, och efter det har vi projektperiod vilket gör att jag kommer kunna få närvaro även dagar jag inte är i skolan, haha. Loggbok, ett bra men ack så tråkigt sätt att få närvaro för jobb hemifrån.
På vägen hem gick jag förbi ICA Fältöversten för jag vet att de har Oatly till skillnad från Coop Nära. Dum som jag var passade jag inte på att köpa lättdryck eller mjölk när jag ändå höll på, så när jag sen övertrasserade mitt konto kunde jag inte köpa något mer! Jag tog ut 100kr för att jag måste kunna ta mig till och från stallet från Gnesta imorgon men som sagt, jag borde köpt något att dricka innan jag tog ut pengarna... Jag kom på sen att jag hade 8kr i mynt så det blev en sväng in på Coop också. Jag hade dock inte råd med mjölk (?!) men en förpackning lättdryck fick jag med mig hem!
Nu har jag lagt fläskfilén i en skål med vatten så att jag förhoppningsvis kan laga mat om ett tag. Jag måste bara orka diska först...

But you rip it from my hands and you swear it's all gone

Nu sitter jag här och tittar på 90210 igen och efter 5 minuter är jag redan upprörd! Hahaha. Jag tycker att det är lite sjukt att Matt Lanter (Liam) är född 1983 (28), Michael Steger (Navid) är född 1980 (31) och Trevor Donovan (Teddy) är född 1987 (33). DE SPELAR 18-ÅRINGAR! Det är jätteunderligt, jag trodde aldrig de var så gamla! Men värst av allt är psycho-Emily som försöker sno Annies liv och självklart är det ingen som tror på Annie. Inte hennes vänner, inte hennes kille, inte hennes chef. Så snart kommer hon inte ha någon och det kommer vara synd om henne tills alla inser att Emily har saboterat för henne så hon måste flytta tillbaka till Kansas. Det är så jävla dåligt! Det finns inte en chans i världen att någon skulle agera som Annie gör utan en anledning. Jag undrar mest bara hur många avsnitt det tar innan det går över.
Jag hade rätt igår, jag leker misslyckad gymnasie-elev och sitter hemma idag igen. Jag måste dock åka in till skolan idag i alla fall för mitt mentorsamtal är flyttat från fredag till idag men det är först vid halv tolv så jag kan chilla ett tag till. Jag orkar inte åka dit innan för jag tänker inte redovisa! Jag tänkte även erbjuda Martin att byta tid med mig, han är ju redan i skolan så han kan ju få skippa sista halvtimmen av lektionen och behålla sin lunch så jag kan ta tiden klockan 12. Om han vill såklart.
I övrigt ska jag försöka hinna laga mat idag, jag måste ha med mig mat imorgon till Taffsnäs. Det tråkiga är dock att jag bara har en matlagningsgrädde kvar och jag har inte råd att köpa en till typ, hahaha. Lite lagom sjukt sådär.. Men det löser sig, jag får väl improvisera eller något!

Close my eyes for a while, force from the world a patient smile

Hemma från jobbet! Det gick helt okej statistikmässigt men framförallt var det trevligt. Det finns så mycket trevliga människor på jobbet! Jag trivs verkligen jättebra där så jag hoppas att det kommer fortsätta gå tillräckligt bra för att de inte ska slänga ut mig!
Nu sitter jag och tittar på Desperate Housewives - som vanligt - och äter kickass varma mackor! Jag kände att rostat bröd med två skivor salami är lite törftigt efter ett tag så nu är det salami, tomat, pesto-ketchup-creme-fraiche och ost om fått gräddas i ugnen! Gott som fan!
Jag är på mycket bättre humör nu men det lär inte hålla i sig länge, jag kommer få ångest över redovisningen snart... Allra senast imorgon bitti. Jag börjar fundera på att låta bli att åka dit helt, som en annan misslyckad gymnasie-elev! Host host...
Jaja, vi får se hur det blir imorgon!

Btw måste jag be om ursäkt för mina tråkiga inlägg, men jag hittar ingen sladd till kameran så jag kan inte lägga in bilder och jag har någon spärr för att skriva om saker som inte hänt på dagen. Jag har ju storslagna planer för hur jag vill att min blogg ska vara! Jag vill lägga upp recept på mat och bakverk med bilder, skriva om kläder, och såklart min vardag. Men ja, än så länge går det ju inte jättebra.. Men tålamod! Snart blir det bättre!

I never meant you any harm but your tears feel warm as they fall on my forearm

Den här dagen började inte särskilt bra, den blev lite bättre i skolan men han börja suga sjukt hårt igen innan jag for hem. Jag orkade inte kliva upp idag heller, men idag åkte jag i alla fall till skolan. Jag har inte råd med för mycket frånvaro. Redovisningarna var inte jätteisntressanta att lyssna på men det var väl inte väntat, men jag hade tur nog att slippa redovisa idag. Inte för att det kommer gå mycket bättre imorgon i och för sig.  På lunchen hade Charlotte med sig alldeles för mycket mat och varken jag eller Martin hade mat över huvud taget, så vi fick lite av hennes mat. Sen kom Sara (lärare) och erbjöd mig lite av sin mat, så både jag och Martin fick äta två olika väldigt goda maträtter till lunch idag!
Jag, Charlotte och Martin hade peppat att få hoppa in i köket i två dagar men det blev vi snuvade på, sen hade vi även utvärdering av stadsvandringen som var ett jävla skämt såklart. Så efter de två motgångarna var varken jag eller Charlotte särskilt glada när vi for från skolan. Jag hoppas att det går bra på jobbet ikväll så att man kan vara nöjd med något idag i alla fall.
Jag är sjukt sugen på onyttigheter, men tröstätning är ingen bra idé om man peppar beach 2011 så jag vet inte vad jag ska göra...
SUGJÄVLA DAG!

You know it's serious, we're getting closer, this isn't over

Nu är ännu ett jobbpass avklarat och det känns rätt skönt. Jag fick höra andra siffror idag om vilka snitt vi ska ha så jag är inte säker på om det gick bra eller inte. Martin sa något om 40 kontakter, sen de andra veta jag inte. Men jag hade i alla fall 29 kontakter, 17% och 37kr i snitt så ja, jag vet ju inte, hahaha.
Imorgon ska vi redovisa våra böcker och jag är lite lagomt stressad för jag har ingen aning om vad jag ska säga och ingen finns tillgänglig för att prata med mig! Dessutom finns det ju typ inget att säga! Boken utspelar sig i Blackeberg och lite i Vällingby sen är det inte mycket mer än så. PANIK!

Jaja, det känns skönt att jag ska jobba igen imorgon och på onsdag, sen med lite tur får jag jobba 6 timmar från söndag och en vecka framåt så jag får in lite kosing till sommarens alla bravader!

Nej nu ska jag fortsätta panika över redovisningen.

Google Translate

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Jag föll illa gata
Och jag var full och jag var dum och jag blir i alla
Och jag har fallit för någon på en fest någonstans
Och han skulle dansa, dansa, dansa!

Och det är lång väg ner
Och det händer aldrig mig
Och jag är glad att du föll i gatan, sen ramlar jag igen
Nu, naturligtvis var jag gatan
Men jag är fortfarande inte särskilt nöjd själv

För många flickor föll sista resa
Rammelsängar för många att falla i
Folk snubblar genom staden
Tuffa människor faller, precis som du - och jag

Och det är lång väg ner
Och aldrig falla mer
Och jag blev förälskad i dem som inte ens vet vem jag är
Jag sprang där förut, och är mer än några sorgliga bilder

Och jag föll in i en nattklubb
För att sedan falla, så jag vet
Och jag faller och plockade upp mig och sedan
Ramla jag kollapsa igen
Han föll in i en taxi
"Herre, visa mig toppfart!
Var du vill, när du kan
Ja, när du vill, när du kan
Vart du vill så fort som möjligt "

Woooh!

Long Way Down
Och aldrig falla (och du)
Och det är lång väg ner
Och aldrig falla mer

Ta mig dit du vill
För dem som aldrig falla tillbaka hit

And can you kneel before the king and say I'm clean, I'm clean

Vad händer med mig? Jag försov mig inte imorse, jag snoozade från sju till 20 i tio för jag kunde inte vakna! Jag kunde knappt öppna ögonen, så det blev tyvärr en dag hemma idag igen. Det är alldeles för många såna nu, men nästa vecka är det lov så resterande vecka borde inte bli ett problem. Särskilt inte eftersom vi ska till Taffsnäs och rida på torsdag då vi har friluftsdag!
Idag har jag hittills spenderat två timmar och 20 minuter med Millan i telefon och det har varit väldigt trevligt. Jag höll henne sällskap när hon åkte buss och tåg på väg från sin pappa utanför Gävle till Uppsala. Vi pratade mycket om sommaren och hur vi båda ska få ihop det med pengar och tid för allt vi vill göra! Förs det första ska vi till Malaga, för det andra vill vi hemskt gärna på Peace And Love och även på Where The Action Is. Nu råkar de festivalerna vara samtidigt, men WTAI är på tisdagen samma dag som P&L börjar så det ultimata vore att åka till Göteborg och semestra lite på helgen, vara funkis innan festivalen, se alla artister på tisdagen och sen åka till Peace and Love. Det är ett drömsenario, men vi får se om det går att genomföra.

Jag borde laga mat, men jag jobbar idag och jag vet inte om jag hinner tina och tillaga min fläskfilé i tid. Det blir väl pasta med pesto igen, eller rostade mackor... Hur som helst måste jag äta något!

Google Translate

It's a fucking laugh! Google Sites SUCKS, SUCKS home, work SUCKS! Whats up with the ugliness and the worst of?! I'm so damn angry that I will not be able to sleep for a hundred years! What does it with cp-spaced, and the ugliest theme since jesus was born?! WHATS UP WITH THAT IT'S A BLOODY SICKLY SUGIGT FUCKING JOKE?! It's almost as if I go on the general course at another college next year if I could only avoid this uninteresting useless in stimulating retarded worst tension!
Feels great to my neighbors are back to making noise, too. At least twice a week, they keep on! I will shoot someone if they do not give soon! And if there are those sounds I have something fucking freak above that allows 24 / 7. Either they're having food processor, cleaning, playing guitar, watching TV. It is anyway NEVER quiet in this damn bloody gore house! ALL sounds WHOLE FUCKING TIME POOP!
Moreover, it is now Wednesday so will tractor bastards and will scrape the street for hours. Whats up with that everything sucks?
No fucking heart at the end of this post is not! Rather one blood and one's head on a stick ...

Kvinnor med ett mannaminne blandar vin med mannagryn

Herregud! Vilken jävla kväll det blev igår alltså! Och bäst av allt så var Martin med från början till slut! Vi tog tuben till Medborgarplatsen men när vi kom dit var det jättelång kö till Debaser och vi insåg direkt att vi aldrig skulle hinna in innan 22.00 så jag föreslog Marie Laveau eftersom de har gratis till 23.00. Katta sa så snällt "det ligger bara här borta" och tusen år senare var vi framme, hahaha. På vägen dit halkade jag flera gånger men jag föll aldrig och jag var sjukt stolt över det. Väl där så insågvi ganska fort att det var en snoozefest så vi stannade inte jättelänge. Dock hann vi köpa något att dricka och jag var ute efter en Rosa Pantern men de hade inte alla ingredienser så jag fick typ vodka, mjölk och grenadine eller något liknande som smakade kiss! Jag gick tillbaka med den och sa att den smakade kiss, dock minns jag inte vad han svarade.. Jag fick i alla fall lite mer mjölk i så det smakade lite bättre. Men ja, DJ:n var lite retarderad så jag tror jag sa till honom att han sög.. Det hade jag glömt. Men ja, vi gick vidare till Högbergs och det var riktigt nice! Jag har ingen aning om vad klockan var eller var vi var men det var sjukt nice. Det var en, som Katta sa, en sunkindier som försökte ragga på mig men vi dansade vidare i alla fall.
När vi sen skulle hem föll jag till sist i alla fall, flera gånger dessutom, så mina nya fina strumpbyxor gick sönder och jag var jättearg, hahaha! Vid det här laget var jag kalasfull, jag hade bara ätit ca 100g choklad på hela dagen och jag drack lite för mycket alkohol, så jag minns knappt vad som hände på vägen hem. Vi var på väg till Slussen när jag föll och hela vägen hem gnällde jag som en tok, hahaha. Nu har jag några sår på mitt knä och ett enormt blåmärke, men det var värt det. Jag minns inte alls när vi gick från tuben hem, eller vad vi gjorde den timme som Matin och Katta var där (vi var hos Emil) men ja.. Det var en kickass kväll i alla fall!

Katta citerade mig i alla fall, tydligen hade jag sagt så här till en främling på tuben:
"TYCKER DU DET HÄR ÄR KUL ELLER?!?!?!?!" "MINA NYA STRUMPBYXOR! JAG HAR BLOOOOD PÅ DEM" "TVÅ HÅL OCH BLOD!"

Konsumventaretaverkadet!

Kvällen har varit jättefin mrn jag är alldeles för packad för mitt eget bästa för att prata om det nu. Uppdatering kommer imorgon!

Hej har kommer segertåget, rullar in som technodromen

Det blev inget lägenhetsfix idag. Jag hade ju tänkt städa och diska så man kunde hänga här ikväll, men jag har ägnat dagen åt mig själv eller så hänger vi hos Emil ikväll. Jag for ner på stanoch köpte två nagellack, hårnålar och ögonskugga, sen sprang jag in i Kassandra på H&M när jag skulle åka hem så jag hängde med henne i typ en timma medan hon väntade på att seg-tåget skulle komma från Umeå så hon skulle få träffa två kompisar innan de åkte vidare till Malmö. När jag lämnade Kassadra for jag till Fältövertsen för att gå på systemet och efter det gick jag även in en snabbis på Lindex för de har jättesnygga mönstrade strumpbyxor där - trodde jag - som jag ville köpa. Dock precis som på många andra affärer på Fältöversten är utbudet ganska litet. MEN! Jag hittade i alla fall äntligen en gå-ut-väska  som jag velat ha hur länge som helst! Alltså inte just den väskan utan en väska över huvud taget. Det är svårt att hitta för alla ska alltid vara så jävla pimpade och då är de sällan snygga. Nu hittade jag i alla fall en väldigt enkel så jag köpte den. När jag kom hem duschade jag, fixade håret, klippte håret (med dust-it i..), sminkade mig, målade naglarna med två färger och har provat lite olika kläder. Jag måste dock göra om naglarna för det blev inte så bra, sen kläderna är jag inte säker på, men snart kommer Fanny så hon får agera smakråd.
Just nu är jag mest pissed på Martin, för den lilla skiten tänker banga ikväll! Han sa till mig igår att han var så inställd på att gå ut ikväll att han ville inte göra något igår. Men då sitter han hos Emil och dricker öl igår och säger nu att han tänker åka till spelningen och sen åka hem igen. ASSFACE! Ja Martin, jag skriker på dig på min blogg för då kanske du fattar att du är en liten stjärt som inte håller vad du lovar! Jag tänker slå dig, och det ska Katta, Fanny och Nina också göra om du inte kommer för det har jag bestämt!

Nu måste jag börja dricka! Hahaha

There is a design, an alignment to cry, of my heart to see

Ny dag, nya tag! Jag vet inte om det är från gatan eller om det återigen är mina grannar som låter lite för högt igen men just nu bryr jag mig faktiskt inte. De hade lugnat sig tillräckligt när jag gick och la mig så jag fick somna i lugn och ro, nästan, och sov som en stock till tjugo i tio. Idag ska jag nog ner på stan en stund. Jag har fått dille på nagellack! Nästan alla mina är halvtomma så det är inge roligt att måla med dem längre. Jag är även sugen på nya färger. Jag hittade jättefina nagellack på en hemsida igår, men de var så dyra att jag tänkte leta lite på stan om man hittar något liknande.
Jag funderar även på om jag ska überstäda min lägenhet så att man kan ha förfest här ikväll! Det är på tiden att jag styr upp den här hålan, och med lite motivation tar det nog inte särskilt lång tid. Jag är hur som helst sjukt peppad på att jag får gå ut ikväll! Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig, och det är inte kul! Jag är sugen på att ha mina nya blå strumpbyxor, men mer än så vet jag inte.. Jaja, nu är det dags att göra saker!

Be more like the man you were made to be

Nu är idiotgrannarna igång igen, jag blir tokig på det här huset! Jag insåg för några dagar sen att man även hör väldigt tydligt när folk är ute och går i trapphuset. Jaja det lär väl inte bli någon skillnad bara för att jag sitter här och gnäller.. Det är dock väldigt skönt att gnälla.

Jag fick i alla fall tummen ur och drog till Ica och köpte choklad. Jag kände att det behövdes idag. Jag hade dock lite oflyt på vägen dit. Jag var ute i god tid för att hinna med 1an men när jag kom dit så körde den därifrån två minuter för tidigt! Då väntade jag på 4an vilket var dumt. När jag kom fram till Radiohuset fick jag vänta nästan en kvart på 76an! Hade jag tagit näsa 1a hade det gått mycket fortare! Men det gjorde inte så mycket, jag stod och sjöng för fulla lungor eftersom det inte var någon i närheten. Sen ringde mamma också så jag pratade henne reste av tiden. Det var trevligt. Jag lyxade till det i alla fall och kom hem med 3x100g choklad! Mjölkchoklad, schweizernöt och digestive. Så det blir lite fredagsmys för min del! Dock har jag en sån där konstig craving jag får ibland när jag är mer sugen på mat än choklad. Det är lite underligt..

Jag hoppas mina galna grannar går ut ikväll, de låter som om det stod 40 pers i mitt badrum. Och det är inte stort! Jag blir tokig! Jag kommer slå ner någon snart om de fortsätter så här hela natten! DET ÄR ETT JÄVLA HELVETE! GAAAH!!

Love it will not betray you, dismay or enslave you, It will set you free

Jag är uttråkad! Och jag har ångest! Jag känner mig så fruktansvärt understimulerad. Jag orkar inte ens skriva..

Your grace is wasted in your face, your boldness stands alone among the wreck

Jag är sjukligt trött! Egentligen skulle jag varit vid La Neta och träffat Nina för sju minuter sen men jag kom hem för inte allt för längesen och jag har precis ätit färdigt. Jag fattar inte varför jag är så trött, det var kanske dumt att sätta sig i soffan och ta det lugnt. Jag har ju orkat göra flera saker på en dag och jag hållit igång, eller ja det beror på hur man ser på saken.. Igår powernapade jag och i tisdags gick jag och la mig typ halv nio, hahaha.
Hur som helst, nu blev det ingen träning, jag orkar knappt resa på mig! MEN jag var med på yogan i skolan idag! Det var asnice även om vigheten var obefintlig, haha. Så jag har ju gjort något bra idag i alla fall och jag ser fram emot mer yoga.
Jag vill gå ut ikväll men det lär inte häda. Vi SKA ut imorgon så det är många som inte är peppade på tvådagars. Just nu är jag som sagt sjukt trött men jag vet hur jag kommer känna ikväll. När klockan börjar närma sig förfest tid får jag alltid lite ångest om jag sitter hemma och möglar när det är helg. Det går i och för sig över efter någon timme så det är ju lugnt, men jag är så sugen! Jag tycker det är jätteroligt att gå ut, om det så är på Debaser där man kan dansa eller bara hänga på Söderkällaren. Förra helgen hade vi jättetrevligt, men vi gick inte ut. Vid några tillfällen har jag gått ut på onsdagar men det har inte heller hänt på några veckor så jag får lite abstinens! Men men.. En dag till är väl inte hela världen...

Tremble little lion man, you'll never settle any of your scores

Jag är trött men nöjd! Jag tog en liten power nap innan jag åkte och jobbade. Det gick inte jättebra idag, men det känns fortfarande väldigt bra att jobba där så det känns awesome. Jag fick 42 konakter vilket är bra eftersom snittet ska vara 30 kontaker på ett pass. Dock blev det bara 23.8% och snitt belopp på 42kr när båda ska vara 50. Nästa vecka jobbar jag måndag, tisdag och onsdag, men eftersom vi har lov funderar jag på att fira det genom att skippa skolan på fredagen och jobba. Sen ska jag jobba söndag-söndag minus lördagen och dra in lite caaash! Har jag tur går det tillräckligt bra nästa vecka för att jag ska få jobba 6 timmars pass, det vore ännu mer kickass för då blir det ännu mera caaaaaaaaash!
Imogron ska jag göra yoga på morgonen! Jag hoppas bara att jag inte glömmer att ta med bra kläder. Det är ju sjukt värt att vi har gratis yoga i skolan! Självklart ska man utnyttja det! Imorgon ska jag även hem till Nina och gymma innan jag förhoppningsvis ska ut! Fanny är peppad på att dansa och det är jag med, men hon måste eventellt hinna med både en danslektion och fika med sin brorsa så vi får se om det blir av. Hon flyttar från bror till bror på lördag så det är nog lättast att gå ut imorgon men jag vet inte. Jag är hur som helst peppad på helg, bortsett från att jag måste läsa en väldans massa i min bok.

Nu ska jag äta lite tror jag, jag är sjukt hungrig!

Tremble for yourself my man, you know that you have seen this all before

Jag är så sjuuukt trött! Klockan är nu 15.10 och jag är sjukt sugen på att sova lite innan jag drar och jobbar. Tuben går ändå inte förrän 16.37 så jag har ju tid. Jag är bara rädd att jag ska vara ännu mer av en zombie då än vad jag är nu. Jag är kluven...
Redovisning 2 av 3 är nu över! Det gick bra, det var väl inte särskilt svårt egentligen. Lite trist dock att jag igår konstaterade att vi skrivit om fel Bellmanhus, hahaha. Sjukt klantigt! Men jag hade rätt i att det skulle vara jag och Charlotte som pratade om temat i sig när det väl gällde och så blev det ju. Det blev i alla fall inte lika hetsigt som det var sist, men det var skönt att få berätta sina åsikter, och då är det väl lika bra att alla andra håller tyst, haha. Nej det tycker jag faktiskt inte, men i dagsläget har man lärt sig att man inte ska vänta sig mer. Det är väldigt få som säger någon över huvud taget och man har ju lärt sig vilka de är. Jaja, no harm no foul, jag lider ju inte av att andra låter bli att prata.

När jag kom hem lagade jag en kickass god lunch på ca 15 minuter. Jag kokade pasta som jag rörde ner i creme fraiche och soltorkade-tomater-pesto med salt, peppar, chili och lite curry. MUMS! Och åter igen vitlöksbröd till. Det är så gott!

Jag har precis tittat färdigt på Glee från igår och jag blev lite upprörd när de sjöng Justin Bieber, men å andra sidan hackade de på honom också så det går väl jämnt ut. Det som faktiskt var sjukt var att de sjöng men kickass låt som gav mig gåshud över hela kroppen och det visade sig att det var My Chemical Romance! Jag försökte mig på deras nya skiva för någon månad sen men det GICK inte! Jag tyckte de var jättebra för några år sedan och kan fortfarande lyssna på musiken från då, men nya skivan var inte bra. Därav hade jag ingen koll på att det var deras låt, men det var det visst. Jag kan ju försvara det hela med att den var bättre när Glee gjorde den än på skivan.

Nej nu ska jag nog power napa i alla fall!

Shut the fuck up eller vill du dö

DET ÄR JU ETT JÄVLA SKÄMT! Google sites SUGER, hemsidan SUGER, arbetet SUGER! Whats up med fulheten och sämstheten?! Jag är så jävla arg att jag inte kommer kunna somna på hundra år! Vad vill den med cp-radavstånd och de fulaste temat sen jesus föddes?! WHATS UP MED ATT DET ÄR ETT JÄVLA ÄCKLIGT SUGIGT JÄVLA SKÄMT?!!! Det är nästan så att jag går om allmän kurs på en annan folkhögskola nästa år om jag bara fick slippa den här ointressanta värdelösa understimulerande retarderade sämstheten!
Känns ju kättekul att mina grannar är tillbaka för att väsnas också. Minst två gånger per vecka ska de hålla på! Jag kommer skjuta någon om de inte ger sig snart! Och om det inte är de som låter har jag ju något jävla miffo ovanför som låter 24/7. Antingen håller de på med matberedade, städar, spelar gitarr, tittar på tv. Det är hur som helst ALDRIG tyst i det här jävla satans äckelhuset! ALLA låter HELA JÄVLA BAJS TIDEN!
Dessutom är det onsdag så nu kommer traktorjävlarna och ska skrapa gatan i timmar. Whats up med att allt suger?
Inget jävla hjärta i slutet på det här inlägget inte! Hellre ett blod och någons huvud på en pinne...

Waste it on fixing all the problems that you made in your own head

Bra dag idag! Jag gjorde klart engelska-texten innan jag åkte in till stan och mötte upp Nina. Vi drog en shoppingrunga på H&M vilket slutade med en  blårutig skjorta, en svart kjol, ett vitt linne, ett par mörkblå strumpbyxor och tre par hipstertrosor. Jag har egentligen inte råd att shoppa loss mitt i månaden, men jag har ca 1500kr att inkassera totalt från olika personer så det är nog lugnt.
Efter det åkte vi hem till Nina i hopp om att få träna i lugn och ro, med tanke på att Nina nästan alltid varit i gymmet ensam så blev vi lite chockade när det var massa människor där. Hur som helst var vi där i ca 50 minuter, det var ju inte effektiv träningstid rakt igenom men det känns bra att ha tränat lite ordentligt i alla fall.
Nu sitter jag hemma och har ätit kickass mat igen! Det var så gott att jag måste nog äta lite till. Visst, det är lite sent att äta middag nu, men det är värt det.
Imorgon blir det redovisning. Jag är inte alls peppad men det ska bli nice att få det överstökat i alla fall. Det lär inte vara jobbigt, största delen lär väl gå till att jag och Charlotte trash-talkar hela grejen, haha. Eventuellt att Peter hakar på, men övriga lär väl inte säga så mycket alls. Som vanligt.



90210 (spoiler allert)

Jag ÄLSKAR 90210! Det är så underbart lamt och dåligt att inte går att göra annat. För det första är allt sjukt obvious, för det andra är det så mycket drama hela tiden! Som nu, Annie har en evil cousin som kommit för att själa hennes liv. Hon har redan fått rollen i pjäsen Annie ville ha, och nu är hon ute efter hennes kille Liam (som förövrigt är en av de snyggaste killarna i heeela världen). Naomi har ett riktigt problem: hon är förälskad i en nörd. Dixon och Navid spelar in en musikvideo med Nelly som hans psyko-ex Adrianna nästan sabbar. Dessutom ser Nellys dansare ut som transvestiter. Sjukt kul.
Jag sitter och har i princip ont i magen för att det är så irriterande, ändå kan jag inte sluta titta. Man blir ju tokig på allihopa! Det enda som är värt är att Liam som sagt är sinnessjukt snygg.

Nu ska jag snart dra och käka på La Neta för första gången! Sen blir det stan och träning. Sweet!

Förövrigt är jag egentligen klar med mitt arbete, men google sites vill inte fungera så det får bli färdigt sen. Jag har texten i alla fall!



Gaah!

VARFÖR KAN JAG INTE ENGELSKA NÄR JAG SKA SKRIVA EN TEXT PÅ ENGELSKA?! Jag har orden på tungan hela tiden, men av någon dum anledningen kommer de inte fram. Jag VET att jag kan dem egentligen men likförbannat stannar de kvar i bakhuvudet och jävlas med att inte komma fram.
Jag är nästan helt klar så egentligen gör det inget, men det skulle gått så mycket fortare om mitt huvud bara ville sammarbeta...
Jag längtar tills jag är klar så att jag kan ge mig på nästa roliga uppgift. Läsa 400 sidor på mindre än en vecka.
Varför skjuter jag upp allt hela tiden?

Rate yourself and rake yourself, take all the courage you have left

Kickass dag! Det gick jättebra på jobbet idag, jag kom upp i 38 kontakter vilket känns bra eftersom jag bara hade 15 igår och man ska i snitt ha 30 kontakter/pass över en månad. Dessutom klarade jag %delen både igår och idag (30% av kontakterna ska säga ja) och även genomsnittsbeloppet. 14 personer höjde sitt belopp så det kändes jättekul! Plus att jag slapp ringa ca 150 samtal idag.
Efter jobbet gick jag förbi La Neta och träffade Nina, vi jobbar tydligen mindre än 5 minuter från varandra. Imorgon ska jag dit och äta lovade jag Nina. Hon har jobbat där sen i höstas och jag har fortfarande inte ätit där (?!) Så imorgon ska vi käka tillsammans när hon slutat, gå på stan och sen åka hem till henne och träna i deras gym. H&M har 20% rabatt om man köper minst tre plagg så det känns nice.
När jag hade hejat färdigt på Nina tog jag bussen från Hötorget till Jungfrugatan där vi klaffade perfekt med nästa buss som tog mig till Radiohuset där jag precis hann till sista bussen och åkte till ICA. Väl där insåg jag att jag egentligen inte behövde handla särskilt mycket så det blev lättdryck, mjölk, vitlöksbröd och tomater.
När jag kom hem gjorde jag gomaten no.1! Pasta med bacon-grädd-pesto-sås och vitlöksbröd. Jag skulle kunna äta ihjäl mig på det där! MUMS!
Det bästa är att jag idag har tjänat pengar, handlat och ätit riktig och god middag, och klockan är inte ens halv åtta! Någon som dock inte är lika kul är att jag helst av allt vill sova NU men det är ju helt klart ingen bra idé...

Imorgon blir det första riktiga skoldagen sen... förra måndagen typ. Idag var vi "lediga" igår missade jag 1 av 1 lektioner, i fredags var jag där bara någon timme + att det var den underbara stormen. Torsdag och onsdag var redovisning och tisdagen var vi bara där en liten stund så..

Jag tror jag ska äta lite mer vitlöksbröd!

Weep little lion man, you're not as brave as you were at the start

Hej och hå, jag borde torka håret och koka pasta, men än så länge jag jag inte kommit så långt. Å andra sidan måste man ju då tänka på att jag faktiskt duschat, annars skulle jag ju inte ha en anledning att behöva torka håret. Jag måste gå om ca 40 minuter så det är ju inte som att jag har all tid i världen, jag är bara så lat! Hahaha.
Precis som jag misstänkte igår så är jag lite nervös även idag inför jobbet, men jag vet att när jag väl är där går det hur bra som helst. Eller ja, det beror ju på vad som anses som bra. Jag fick bara 15 av 30 önskade kontakter igår men det går bra på det sättet att jag inte längre har ångest så fort jag kommer dit. Jag hoppas det är fler som svarar idag, men det kan vara svårt eftersom det är dagtid. Fast å andra sidan är det ju mycket pensionärer så..

Idag anmälde jag mig till högskoleprovet! Shitamagad! Det kommer säkert gå dåligt, men jag måste göra det. Och det här är sista gången de kör med lite matte och mycket svenska. 2/4 skrivs det så det är bara att börja läsa i min bok "Den kompletta guiden till högskoleprovet". Bara för att jag gör det betyder det ju inte att jag kommer göra bra ifrån mig. Jag måste låna en mattebok...
Nej, nu har jag bara en halvtimme kvar så nu måste jag äta!

weep for yourself, my man, you'll never be what is in your heart

Nu mår jag bra, och jag känner mig jätteduktig! Jag åkte tidigt till jobbet så att jag hann förbi stadsbiblioteket så nu har jag äntligen lånat "Låt den rätte komma in". Jag blädrade lite snabbt igenom den och det såg ut att vara minst 400 sidor som jag ska läsa innan tisdag då den ska redovisas med en stadsvandring på karta. Jag har läst två sidor, haha.
Hur som helst. Jag kände mig inte alls peppad när jag skulle till jobbet, men som tur var hade jag rätt i mina föraningar till varför jag var så opepp. Det var inte på grund av jobbet utan för att jag inte gjort något vettigt på två dagar. Det gick rätt bra att jobba, men det gick inte riktig tså bra som förväntat, men det gjorde det å andra sidan inte heller för Tobias som jobbar där jättelänge. Det var ju för att INGEN svarade! Av minst 150 tryckta nummer fick jag prata med 15 personer så det var ju verkligen inte vårat fel. Det är troligen för att det är Alla Hjärtansdag. Hur som helst, eftersom vi inte behöver vara i skolan imorgon så ska jag jobba 12.30-16.30. Det ska bli skönt att jag får två pass överstökade på två dagar och ändå vara ledig på kvällen. Jag ska jobba på torsdag också för då jobbar Fanny, men jag funderar även på att jobba på onsdag så att jag tar igen ett av passen jag missade förra veckan.
Det bästa på jobbet idag var att vi fick en liten ask med chokladpraliner, och det var även sjukt kul att jag ringde till en tjej vars adress vad Ask. Hon bor på Ask.. I Ask? En Ask? Det var sjukt kul i alla fall. Sen fick jag även prata med en man som trodde att hans fru var otrogen, det var inte lika roligt.

Nej nu ska jag äta lite choklad tror jag! Fira Alla Hjärtansdag med mig själv!


(Jag hade egentligen tänkt lägga upp en bild på chokladasken, men jag hittar ingen sladd till kameran)

Så sjukt bra!


No dawn, no day, I'm always in this twilight, in the shadow of your heart

Ny dag. Jag kunde inte somna igår och orkade inte kliva upp imorse så jag missade första lektionen. Jag hade tänkt åka dit efter fikat men jag fick ett fint mms från Katta på tavlan i trappan där det stod att Elisabeth var sjukt vilket betyder att det inte är någon kör, så jag missade bara en av en lektion idag! Jag fick även ett väldigt fiat sms från Katta där hon berättade att vi inte behöver redovisa imorgon utan på torsdag! Jag har även fått ett sms från Carina på Prorespektera där hon skrev att jag kan jobba ikväll. Nu måste jag bara prata med Sara och fixa med Babello så är det mesta återställt. Dock börjar jag bli lite stressad angående nästa veckas redovisning eftersom jag inte ens lånat boken jag ska läsa och redovisa. MEN det löser sig!
Jag är på rätt bra humör nu faktiskt, det är -11°C vilket är tre grader varmare än när jag klev upp och idag lyste solen in i min lägenhet för första gången i år! Det var inte så länge, men det är bättre än inget! Dessutom såg jag på utsidan av huset att det inte är långt kvar innan solen kommer lysa in hela tiden. Nu lyser den in från sidan av huset mitt emot, men skuggan från taket är precis ovanför mitt fönster.
En annan awesome grej är att även om det är massa minusgrader så värmer solen så mycket att det smälter på taket. Det rinner i stupröret!

Jag måste äta och tvätta håret. Jag är hungrig och jag vill inte behöva sätta upp håret varje gång jag åker och jobbar, de kommer tro att jag inte har någon hygien, hahaha.
Sen tänkte jag även dela med mig av en lite mysig bild på Martin från Möja-resan i höstas. Det var i och för sig i Oktober, men det ser ut som att det lika gärna kan vara sommar (minus vinterkläderna).



Come on!

bloglovin

I really fucked it up this time didn't I my dear?

Nu ska jag ge mig på att skriva det jag faktiskt vill skriva, inge mer dösnack här inte. Vi kan ju börja med att den här dagen suger. Jag har beklagat mig i telefon med Millan men jag känner att jag måste gnälla här också. För det första så har jag ju missat två arbetspass den här veckan vilket betyder att de troligen inte tycker om mig så mycket, jag förlorar pengar plus att mitt dumma huvud får för sig att jag inte vill jobba där alls vilket är helt fel, jag var ju helt lyrisk när jag åkte därifrån i onsdags! För det andra har jag inte pratat med Sara sen i måndags fast vi sa att vi skulle prata i tisdags och jag skulle dit igår vilket såklart inte heller blev av. Jag har lagat mat men jag orkar inte ta hand om den så pastan är inte längre ätbar och såsen mår nog inte heller jättebra så här fyra timmar senare. Min lägenhet är en svinstia med saker överallt, ett berg disk och skitigt golv. Dessutom måste jag skriva engelskatexten till hemsidan vi ska redovisa på tisdag, men jag har ingen motivation över huvud taget! Grädden på moset är ensamheten som skriker om uppmärksamhet inför morgondagens skit"högtid". Bra dag? Inte alls. Ångest? En hel del. Jag måste sova så att jag orkar gå upp till bajs-skolan imorgon, men jag är inte överdrivet trött eftersom jag SOV TILL KVART I FYRA!
Snor.

Åh, det är så jag minns den, hennes första bal, vem vill gå hem?

En vettig sak har jag i alla fall gjort nu när jag inte varit och jobbat. Jag har lagat mat för första gången sen förra helgen. Den gången hade det också gått en vecka sen jag lagade mat innan det. Det blev inget spännande, pasta med baconsås, men det var trevligt att äta riktig mat. Dessutom räcker det ju i flera dagar om jag bara ser till att äta upp det den här gången. Jag gjorde bara två portioner pasta med en massa sås så jag måste koka ny pasta sen och det var det jag misslyckades med sist så jag fick slänga bort både kycling och bacon för att jag inte åt upp det...
Det känns  så awesome när man tittar på termometern och det är -10°C ute. Det är i och för sig fortfarande +23°C inne utan att elementet är igång så jag ska väl inte klaga. Det är bara så irriterande att det drar som tusan från föstret! Jag har ju täcke på mig här i soffan men det är kallt om armarna, hahaha. Ju kallare det är ute desto vätre blir det när det drar. Jag gruvar mig redan för att gå och lägga mig för det kommer inte vara varmt!
Hahaha, jag gillar att mitt i-landsproblem idag är att det kommer bli kallt när jag går och lägger mig i min säng med duntäcke när Kattas lägenhet brukar ha en medeltemeratur på +16°C och att Dennis lägenhet är som en tropisk semester. Jag har i och för sig aldrig varit in dit, men det är vad han säger själv. Det verkar vara rätt skeva lägenheter i det här huset... Emils och Dennis lägenheter är för varma, min drar.. Jag har även för mig att ena Joel gnällde på sin lägenhet också.. Jaja, det här var inte direkt intressant, men med tanke på att mina riktiga tankar inte går att få styr på måste jag ju gnälla över något.
I övrigt har jag tittat på veckans avsnitt av Ponnyakuten. Det är en väldigt bra serie faktiskt! Det låter kanske lite töntigt men det är kalasbra! Jag började i tisdags tror jag med att titta på de första tre avsnitten av säsong två, sen såg jag fjärde igår och femte idag. Är du hästintresserad så kan jag absolut tipsa om det, det är väldigt intressant!
Annars har jag tittat på Desperate Houswives.. Bra dag.

Förlåt för att vi dansar till din pipa när vi vet att du har ont i munnen

Bra Klara! Vakna 15.45 när men börjar jobba 16.00. Bra att man missar två av tre arbetspass första veckan! Jaja, så länge det är okej med dem kan jag säkert jobba ikapp det. Jag hann tänka att "Ja men då har jag ju en dag över till att göra vettiga saker" innan jag kom ihåg att mer halva dagen redan passerat... Men, det är inte så mycket jag kan göra åt saken nu!
Igår i alla fall. Jag var ju så sjukt peppad på att se Klungan och ett tag såg det ut som att det inte skulle bli av, men Fanny räddade kvällen. Hon bor hos sin bror som var borta igår, och de hade en TV! Vi hann inte dit till kl.20.00 men vi hann ändå se mer än hälften. Det var precis lika roligt som jag kom ihåg det, och jag är sjukt glad att de andra också fick se föreställningen.
När Klungan var klar ringde vi till pizzerian och betällde en familjepizza som vi delade på innan vi spelade Mario Kart Wii och sjöng Disneylåtar till klockan tre. Det var en kalasbra kväll och jag undrade varför vi inte gör sånt oftare? De undrade de andra också så nu kanske det blir mer sånt, haha. Jag, Emil och Katta har ju haft bakkvällar förut och det går under samma typ av kväll tycker jag.
Nästa helg blir det nog ut gång, det ryktas att Katja kommer hit! Dessutom har Fanny dansabstinens och Martin var lite peppad på att gå på Debaser när Those Dancing Days spelar. Men så länge folk har tid över kan man ju hänga som igår på vardagarna. Life is picking up!

Jag älskar att klockan nästan är fem och det är inte mörkt ute än!

Får jag mata räven bakom ditt öra? Får jag bada i ditt anletes svett?

Pepppppp! Ikväll sänds Klungans föreställning "Det är vi som är hemgiften" på tv, det ska bli så sjukt kul att se! Första föreställningen "Stämning" såg jag tre gånger, "Jag är en fågel nu" två gånger och "Det är vi som är hemgiften" såg jag en gång. Jag visste inte ens att de filmat den, men tydligen har de gjort det! Det är perfekt timing, det blir lite en uppvärmning inför nya föreställningen "Se oss flyga över scenen i fruktansvärda hastigheter" som vi ska gå och se på min födelsedag om fyra veckor. Jag har längtat som tusan till den föreställningen! Redan på höstlovet såg jag att den skulle gå även i Stockholm, sen köpte vi biljetter i början av Januari precis när jag kommit tillbaka till Stockholm efter jullovet och nu har jag bara väntat och väntat. Det är fortfarande en månad kvar, men det ska bli så kul! Det ska även bli sjukt kul ikväll, den här föreställningen är så jävla rolig! Dock hur Martin missat att det var på tv tycker jag är lite spännande, vad skulle det annars vara? Hahaha!
Jaja, nu ska jag återgå till Millan som ligger i telefonen på min axel.


But then, it stopped and I was in the darkness, so darkness I became

Kvällen igår var kickass och alldeles lagom galen. Det blev alkohol, Truth or Dare och en väldans massa skratt. Det var flera tillfällen då det faktiskt inte bara var Katta som föll ihop på golvet i hysteriska skrattattacker. Martin i BH var en fin syn, så kan det gå om man missar truth-knappen! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men det var hur kul som helst i alla fall!
Idag har det varit en väldigt seg dag. Jag, Fanny och Emil tittade på typ halva Iron Man 2 innan Fanny skulle iväg och dansa, nu sitter jag i min soffa och tittar på Skins vilket är sista avsnittet av de serier som kom igår. Det är ju en ny säsong ett nytt gäng nu och hittills är det bra. Den är väldigt annorlunda från de tidigare säsongerna. Första och andra gänget är rätt lika varandra, men å andra sidan kanske det var det de insåg och gjorde det här lite annorluna. Det är nice i alla fall.

Jag är alldeles tom i huvudet, och i magen, så det blir inte så mycket gjort här.. Men ja. Det kommer väl mer sen.




FÖLJ MIG MED BLOGLOVIN

bloglovin

You were in the darkness too, so I stayed in the darkness with you

Konstig dag med blandade känslor, men vi tar det från början.
Imorse när jag skulle gå drog jag upp persiennerna och synen var något helt eget, det var fruktansvärt mycket snö! Först blev jag lite irriterad men det gick över ganska fort. Det var som ett enda stort skämt, hur kan man inte förstå att det snöar varje år?! Jag traskade/kämpade mig ner till busskuren där en väldigt trevlig tant förklarade att det inte gick några bussar över huvud taget. (Det både snöade och blåste som tusan). Hon berättade att hon hade KOL, att hon varit ute sen klockan sju (klockan var då 08.20) och att hon inte orkade gå hem, så jag bar hennes kassar och följde med henne till hennes hus innan jag skyndade iväg till tunnelbanan.
Jag åkte till Slussen då jag inte riktigt kände för att gå över Skeppsholmsbron från Kungsträdgården och mötte Katta vid färjan. Den var lite sen, men vi kom till skolan i alla fall! Helt fantastiskt. Väl i skolan försökte vi arbeta med hemsidan men det gick allt annat än bra. Efter fikat hade både Katta och Charlotte matte så jag fick tillstånd att åka hem och jobba hemifrån, men det tog hela lektionen att ta mig hem, haha.
Nu har det sutat snöa, men det blåser fortfarande. Dessutom börjar det klarna upp lite, eller rätt mycket faktiskt nu när jag tittar ut! Hur som helst så gillar jag snön. Blåsten är lite jobbig, men jag tycker om det ändå! Jag skulle vilja gå ut och leka i snön till och med, haha. Jag lär nog dock vara en av få som faktiskt känner så, men det är väl norrlänningen i mig som kommer fram.

Förutom att hoppa i snön så vill jag dansa! Jag har inte dansat på evigheter! För två veckor sen var vi på debaser men det blev inget dansande då jag och Nina mest flängde runt. Nu är Nina den bajsen i Oslo så jag kan inte gå ut med henne, Kassandra dricker inte och övriga vill inte gå ut. What to do?
Det här låter säkert jättelöjligt, men jag börjar få lite panik. Sommaren 2010 var helt jävla fantastiskt med Skitstad, Sketch, Vita Björn, Socialize, tisdags Rex... Varje vecka, flera gånger för det mesta var det skratt och dans! Det är ju klart att man inte kan hålla på så året runt, men vad är en gång i veckan liksom? Jag älskar att gå ut, men här är det ingen som vill! Jag saknar mina Umeå-partybrudar!
Jag trivs jättebra i Stockholm, jag älskar staden och jag har fina vänner men utgång är en del av mig, och om jag inte får utlopp för det kommer jag bli tokig snart! Vart är allt partyfolk?!



And I said I've gotta be honest, I've been waiting for you all of my life

Jag hoppade över jobbet idag, jag var verkligen inte på humör tidigare idag. Nu mår jag väldigt mycket bättre och det beror nog på att jag fick tid till att göra vad jag ville. Det snöar sjukt mycket ute, men jag bryr mig faktiskt inte! Hade det snöat så här mycket tidigare idag hade jag säkert brutit ihop på marken, hahaha.
Jag har i alla fall varit och handlat, ätit nästan riktig middag och gjort en god gärning. Den goda gärningen gjorde jag för Millan, men eftersom hon inte får veta vad det är förrän imorgon kan jag inte skriva det här heller. Men det var fint! Jag hetsade som en tok när jag kommit hem från ICA sen tog jag bussen till Östermalmstorg för att.. "slutföra" min goda gärning och fick vänta nästan en halvtimme på bussen tillbaka. Jag hade alltså hunnit gå hem på samma tid, men efter ett tag blev det en princip sak att stå kvar.
Idag har jag kollat på två avsnitt av Glee, två väldigt bra avsnitt av Glee. Jag vill vara med i Glee... När det är slut får jag väl fortsätta med Desperate Housewives som jag till sist - flera år efter alla andra - har kommit igång med.
Hur som helst. Har ni inte sett Glee tänkte jag bara föreslå att ni börjar med avsnittet "Thriller", det var så sjuktsjuktsjukt bra!



The stars, the moon, they have all been blown out, you left me in the dark

Sämst dag. Det är klass 2 varning för stora snömängder och friska vindar i Stockholm. Upp till 2 dm nysnö till imorgonbitti, känns jättekul! Dessutom har vi spenderat tre timmar till idag med att gå på stadsvandringar vilket jag inte fann intressant över huvud taget. No offence till de som redovisade, jag tyckte att våran stadsvandring var lika trist.
Nu är jag hemma efter att ha tittat på när de andra åt på Vapiano, jag borde ha åkt hem på en gång det var inte direkt produktiv tid. Inte för att jag gör något vettigt här hemma heller men ändå, här kan jag i alla fall äta om jag vill. Det är inte som att jag har råd att äta på restaurang mitt i månaden, men å andra sidan beror det väl på hur man prioriterar.

Ikväll ska jag jobba igen, men just nu känns det som att det inte kommer gå särskilt bra. Jag har lite tid på mig att tänka efter, man skulle höra av sig en timme innan om man inte dyker upp om jag inte minns helt fel.. Jag jobbar ju ändå på söndag och eftersom vi hade utbildning i måndags har jag på sätt och vis varit där tre gånger på en vecka då i alla fall. Eller så får jag ta igen det nästa vecka.
Imorgon ska jag, Katta och Charlotte ut till Taffsnäs men just nu känner jag mig inge peppad på det heller. Jag vet inte vad det var som hände, jag hoppas på pms, då skulle allt bli så mycket mer logiskt. Bajs på Nina som åkte till Oslo just den här helgen! Men å andra sidan kanske hon kan ha lite roligt åt mig...

And I come to find a refuge in the easy silence that you make for me

Jag är så jävla lättat! Jag tycker om mitt jobb! Jag var så sjukt nervös att jag inte skulle tycka om det, eller klara av det över huvud taget eftersom det gick så jävla dåligt på Online i Umeå. Men det här är inte alls samma sak! För det första har personerna man ringer till ingen anledning att vara sur eftersom man inte försöker sälja på dem saker utan det är ju för ett välgörnade endamål. Det är ju rakt igenom fundraising och jag tycker det är awesome! Visst, med min arbetsmoral kommer jag säkert bli less alldeles för fort, men jag känner i alla fall att jag inte kommer behöva lida igenom det utan det kommer nog gå jättebra och det känns kul. Jag fick tre personer att höja sin månatliga gåva till Hjärt- Lungfonden vilket kändes helt okej! Så när jag åkte hem log jag för mig själv på tuben, inte helt fel!
Dessutom är stadsvandringshelvetet över vilket känns awesome. Imorgon måste vi i och för sig gå på två till, men jag slipper säga mer saker. I och för sig är det två redovisningar kvar, en på tisdag och en tisdagen efter det. Det jobbiga är dock att den sista är om en bok som jag inte ens börjat läsa än, hehe...he.. MEN! Det löser sig! Just nu känns det som att inget kan gå fel! Jag kommer säkert bli utbränd på två veckor.. Det löser sig i och för sig också eftersom jag har lov efter två veckor, hahaha. Häst, jobb, skolan funkar, mina vänner är awesome, jag har en egen lägenhet, ett eget liv. Jävlar vilket flyt!


Btw, lyssna på denna kickass låt! Jag hade tänkt sätta in den frn youtube men blogg.se ville inte sammarbeta.
Florence + The Machine – Cosmic Love




You think that you can do without me, I can't do anything at all

Det var inte alls en lång dag igår, idag är det det. Jag har redan hunnit med en hel del idag men dagen är långt ifrån över. Det började med att jag gick upp för att göra färdigt mitt sista skolarbete innan jag gick bort till Gärdets tunnelbanestation och mötte upp resten av klassen för att sen spendera tre timmar utomhus i minusgrader och stormvindar.
Först var det stadsvandrig om Östermalm, vi traskade över både Gärdet och Ladugårdsgärdet mot Kaknästornet och sen via Diplomatstaden in till Djurgårdsbron där våran stadsvadring tog vid från Nordiska Museet ut till Beckholmen. Det var svinkallt! Dock är det skönt att det är över.
När det var över tänkte jag gå förbi på Sandy's och köpa en macka till lunch men jag hade inte med min börs och han panika en hel del över att jag trodde att jag tappat bort den. Så jag for hem direkt och började leta och jag hann panika lite till innan jag hittade den. Jag var då fortfarande så sugen på en macka att jag åkte tillbaka och köpte en, haha. Sen har jag sovit lite, känns skönt men samtidigt har jag blivit jättetrött av det också. Jag ska dra och jobba om typ en halvtimme och jag är så trött att jag är rädd att det inte kommer gå så bra... Jaja, det är bara att rycka upp sig och hoppas på det bästa!

Det här kan ha varit världshistoriens tråkigaste inlägg men jag är alldeles för trött för att skriva något intressant/vettigt.

Stole me a dog-eared map and called for you everywhere

Jesus och josefbarnet, jag är så trött! Men jag har varit lite duktig, jag gick ut på promenad när jag pratade med Millan i telefon och det blev ungefär 45 minuter! Jag mätte lite på eniro och det var ca 4,2 km. Jag gick i ganska högt tempo så gott det gick, vissa bitar var glashala så då gick det inte särskilt fort. Men det kändes nyttigt och bra i alla fall!
Något jag inte gjort särskilt bra dock är skolarbete. Jag har någon jävla spärr alltså! Jag är inte långt ifrån klar, när det är grupparbete skulle jag aldrig banga ur eftersom det skulle sätta andra i skiten. Men hade jag haft en normal arbetsmoral hade jag varit klar för längesen, men nej nej. Sista stund, varje varje varje gång! Dock kan jag nu en hel del om Gröna Lund. Till exempel att den första trä berg- och dalbanan såldes till Mariebergsskolan 1965 och året efter höggs den ner till ved.
Nu måste jag hetsskriva upp resten av faktan jag ska berätta imorgon så att jag får sova och alltså hinna duscha imorgon innan jag går. Skönt med lite sovmorgon även imorgon, bara en timme men ändå. Jaja, jag svamlar nog lite...



Expert textpert, choking smokers don't you think the joker laughs at you?

Lååååång dag. Jag fick sovmorgon men jag var sjuktligt trött imorse i alla fall. Det var slaskigt som fan ute vilket gjorde att jag var blöt om fötterna redan när jag kom till tunnelbanan, jättekul! Vi provgick våran stadsvandring i alla fall och vi tog oss upp till 51 minuter och det får duga. Vi får snigla fram imorgon...
Vi åkte till skolan när vi var klara och städade som vi gör varje tisdag. Det är lite knepigt att vara fyra personer som städar en toalett samtidigt, haha. Efter det pratade vi med Katarina om stadsvandringarna, diskussionen drog iväg från ämnet en del och det blev även lite hetsigt men det var inte helt uncalled for. Jag var minst lika irriterad som de andra. Det här temat är lite av ett skämt...
Jag råkade somna på soffan i skolan efter det, varför jag inte for hem på en gång kan man ju fråga sig men det gjorde jag i alla fall inte. Nu är jag hemma och har ätit lite Ben & Jerry's. Jag borde laga mat idag, det är väldigt sällan jag gör det nu för tiden men det skulle vara nice med matlådor. Och förhoppningsvis slutar jag kanske må illa om jag äter lite bättre.

Jag gillar inte att jag är trött idag när jag egentligen inte ansträngt mig. Hur kommer det vara imorgon när jag ska orka jobba? Och de dagar jag ska ta hand om Babello? Åh, jag kommer dö.. Men i så fall kommer jag åtminstone dö lycklig, hahaha. Jag längtar redan efter min första riktiga lön, som jag antar kommer i april (?) så att jag kan fira mina pengar med att slösa dem!





Ah, because the world is round it turns me on

Det snöar ute, men jag kunde inte bry mig mindre! Det är i princi vår i Stockholm, marken var synlig redan Januari men just eftersom det var Januari fanns det en väldigt stor chans att vintern skulle komma tillbaka. Just nu snöar det som sagt men det är även plusgrader så det behöver nödvändigtvis inte ligga kvar. Hur som helst är jag på så sjukt bra humör så det kvittar!
Idag var jag på Prorespektera på utbildning för mitt nya jobb! Vi ringde inget idag, men efter att fått höra och prata om vad det går ut på tror jag att jag kommer palla det. Vi jobbar faktiskt för välgörande organisationer i andra hand och vi kommer börja med Hjärt-lungfonden. Det blir nog jättebra så fort man kommit in i det, och det finns inte en chans i världen att det kommer vara lika hemsk som det var att jobba på Online i Umeå.
Efter utbildningen åkte jag ut till stallet och berättade mina goda nyheter för Sara: Jag ska ta Babello! Så idag har jag börjat jobba och skaffat delfoderponny! Jag red i ridhuset igen, inget krävande. Han går ju bara typ tre gånger i veckan nu så varken han eller jag har någon kondition. Sen fick jag prova hoppa ett litet sockerbitshinder, det gick jättedåligt, hahaha! Jag var inte alls beredd på att han skulle hoppa av så tidigt! Vi gjorde om några gånger och det gick aldrig jättebra, men sista var helt okej så vi gav oss efter det. Det kommer bli mer hoppning framöver! Jag ska göra mitt bästa med att träna honom att hoppa av senare, men det har tydligen inte gått så bra förut så jag får ta det lugnt med det.
På väg hem hoppade jag av vid centralen för att hämta ut p-piller på apoteket och det visade sig att det tydligen är mycket billigare att vara stockholmare! I Umeå kostar 3 månader 167kr men i Stockholm kostar 6 månader 60kr!
Så jag har idag tjänat pengar, sparat pengar och ridit!
JAG HAR JOBB OCH HÄST OCH MER PENGAR ÄN JAG TRODDE! AWESOME!

But it was not your fault but mine, and it was your heart on the line

Tja, bloggen är inte vacker men det är något nytt i alla fall, och vattnet och Stockholm i bakgrunden är i alla fall delar av mitt liv här i huvudstaden. Den får bli bättre sen när jag har lite inspiration.
Helgen har varit nice, men jag har såklart låtit bli att göra det jag borde ha gjort. Fredagen var riktigt festlig! Först Martins inflyttningsfest och sen fick jag skjuts hem av Jocke och Tim som hängde med till min lilla lägenhet där vi låg och pratade om folk vi borde skalla.
Gårdagen var en riktigt bakisdag, men det var rätt nice. Jag var jätteambitiös och gjorde tacos, köpte Ben & Jerry's glass och tittade på Melodifestivalen på SVT play. Jävlar vad dåligt det har blivit, det är så sjukt pinsamt när de försöker så jävla hårt att få det roligt. Inte ens publiken på plats skrattade... Musiken var inte mycket att hänga i granen heller, men det är väl ingen nyhet.
Idag har jag typ inte gjort något alls, jag har kollat upp lite jobb som jag ska söka när jag orkar och "fixat" bloggen. I och för sig är det inte jättekris med jobb eftersom jag redan har ett! Jag ska jobba som telefonkommunikatör och ringa till folk åt välgörenhetsorganisationer och imorgon har jag utbildning där. Det verkar helt okej, det verkar inte alls lika jobbigt som ett telefonförsäljarjobb så jag hoppas bara att min telefonfobi inte förstör det hela. Det skulle vara så nice mer extra cash! Jag har lovat mig själv att stanna åtminstone tills de har sommaruppehåll om jag inte får ett annat jobb såklart.
Imorgon efter utbildningen ska jag även ut och provrida Babello igen! Jag är redan rätt säker på att jag kommer ta honom, men om jag gör det måste jag ju hur som helst prata med Sara om det. Jag måste ju även känna efter som jag orkar ha häst 3-4 dagar/vecka och jobba 3 gånger/vecka när jag har skolan. Jag vill ju gärna ha tid över också.. Jaja, det löser sig säkert.
Nu måste jag sova, jag har ju inte gjort något vettigt och nu har jag inte längre tid till att göra något ovettigt heller så..

I'll come back when you call me

Designen är urusel jag vet, men jag var jättetrött på den förra, och för lat för att göra klar den här. Men tillsvidare får den duga. (Om den syns över huvud taget för den delen)