En liten ros med ett hål i sin själ som gjorde rätt men av dåliga skäl

Min hårddisk har gått sönder. Det suger kiss. Så jag kan inte sitta och roa min med tv-serier som jag brukar göra så istället roar jag mig med detta:


ORIGINAL


ORIGINAL

 


ORIGINAL

 


ORIGINAL


Klicka på bilderna om ni vill se dem större, klicka på "ORIGINAL" om ni vill se originalen.
Jag är egentligen bara nöjd med den översta...


Lugnet före stormen

Före och före, det är redan storm och det har det varit hela dagen. Det är klass 1 varning "Mycket hårda vindbyar" på SMHI och det märks kan jag säga! När jag hoppade av första bussen vid Karl XII:s Torg på väg till skolan kände jag att vissa steg inte blev rakt fram då vinden ville annat. Medan jag stod och väntade på nästa buss på Blasieholmen (där man ändå är rätt skyddad eftersom de har byggarbetsplats-plank där) så blåste det upp smågrus så att det gjorde ont på mina strumbyx-klädda ben. Dessutom vågade man knappt ha ögonen öppna för det flög runt grus och damm och gamla löv som bara den. Utanför skolan var det rätt lugnt då framsidan av bygnaden låg i lä men när jag, Katta, Emil och Martin gick en liten promenad runt Kastellholmen kändes det lite mer.
Det värsta var när jag skulle hem. Jag tog för första gången på mig min vårjacka idag och i fickan ligger min cykelnyckel så jag tänkte att jag lika gärna kan cykla hem den. Ibland kändes det som att man cyklade på stället, hahaha. När jag skulle upp mot Karlavägen från Stureplan (jag for förbi Sandys) där det lutar lite uppåt var det så mycket motvind att jag var tvungen att hoppa av cykeln och när jag gick tog det emot så mycket så att det kändes som i en dröm när man försöker springa men inte kommer någon vart! Sjukt komiskt!
Jag skulle egentligen jobbat idag men jag mår inte helt hundra alltså.. Jag sjukanmälde min igen men frågade om jag fick jobba imorgon. Det är alltid lättare att åka direkt från skolan än att komma hem först och hinna bli trött.

Jag undrar om jag kanske ska cykla till Ica och handla lite..

Mys

Jag hittade en jättemysig video/låt av en kille som ska spela på Södra Teatern på lördag. Jag är rätt sugen på att gå måste jag säga!


I'm feeling like a star, you can't stop my shine, I'm loving cloud nine, my head's in the sky

Jag älskar dansen! Det är endorfiner i överflöd vilket är helt jävla underbart! Något som inte är lika underbart är att jag inte har några muskler ALLS tydligen. Kunde knappt göra situps än, vad hände där?! Jaja, min förkylning SKA börja gå över nu så ska jag börja springa! Mina nya fina springskor har ju kommit och jag bara väntar på att få börja använda dem! Och när jag fått upp lite kondition kommer det att vara lättare att komma igång med fys-träning även. Dessutom börja det bli vårvärme nu så jag tror jag ska komma igång och börja cykla lite. Jag ska försöka låta bli att köpa SL-kort för nästa månad, jag brukar ändå inte åka så långt. Längsta jag åker är till dansen och dit kan jag faktiskt cykla. Skolan kan jag absolut cykla till, sen är det typ utekvällar, men det går ju alltid att åka på remsa. Jävlar vilken reform jag ska gå igenom! Och den här gången ska det fan bli av! Tjockångesten är inte nådig och jag kan inte forsätta att ignorera den från år till år. Så jävla svårt är det faktiskt inte att göra något åt saken på riktigt!
Nej nu måste jag sätta mig och skriva i boken. Tre uppslag som ska linjeras och skrivas två gånger, sen är jag klar! Önska mig lycka till, det lär behövas.

Ja jävlar i min själ!

Nu har jag skrivit fucking högskoleprovet! Det är så jävla sjukt! Känslan i magen efteråt liknade nervositeten innan rätt mycket men det är ju en bättre känsla. I och för sig kan det ju vara nervositet inför att kolla facit när det kommer upp efter kl.17.00.
Första delen var LÄS, alltså svensk läsförståelse vilket kändes sådär. Jag var ju så jävla nervös under första blocket. Andra blocket var utprovningsdel inför nästa år så det är ju egentligen inte relevant. Tredje blocket var NOG (nog med information - matte) - och det kändes förvånansvärt bra. Antingen har jag blivit smart över natten eller så är jag så fruktansvärt korkad att jag inte var medveten om hur fel jag hade. Visst chansade jag på en del, men i början var det många som det kändes som att jag faktiskt förstod. Efter lunchen (som jag åt hemma) var det dags för tredje blocket som var ELF (engelsk läsförståelse) och ORD (ordförståelse) som inte heller kändes helt okej men vad gör man? Sista blocket var DTK (diagram, tabeller och kartor) som kändes så jävla bra! Jag är inte säker på om det är bra eller dåligt, för när jag övade i skolan igår gick det bra men då hade jag ju hjälp. På kvällen när jag gjorde ett annat gammalt prov gick det inte alls lika bra så eventuellt var jag helt ute och cyklade även där. Gjorde jag det kommer jag bara bli mer besviken om det gick dåligt - just eftersom det kändes bra, men om det gick lika bra som det kändes är det ju helt klart en del jag skulle vara stolt över att vara bra på!
Jag är hur som helst stolt över mig själv som skrivit det övr huvud taget. Sen hur det gick får jag snart veta! Jag är officiellt inställd på att få ca 0.2 bara för att jag inte ska bli besviken men inofficiellt blir jag ledsen om jag får under 1.0. Jag borde inte förvänta mig något men man kan ju inte låta bli att hoppas. Det är som när man tävlar i dressyr, man hoppas ovasett om det känns bra eller dåligt och så blir man alltid besviken, hahaha.

Trrööötttttttt

Satan i gatan vad trött jag är! Jag somnade sent igår och vaknade flera gånger i natt. Jag drömde även att jag skrev ORD delen i högskoleprovet och istället för 15 minuter hade vi 50 men jag hann ändå bara skriva 13 stycken, hahaha. Men det kan ha berott på att jag satt bredvid Isak Eklund som läste alla frågor högt (ja det var frågor istället för bara ett ord) och sen var det istället Charlotte som satt och petade på mig och åt upp mina kakor (som under den perioden av drömmen tydligen var vad jag skulle lämna in). Det var mycket speciellt, jag hann få gasnka mycket panik innan jag insåg att det var en dröm. Dock har det gjort mig ännumer nojig över tiden! Jag får inte vara för långsam!
Jag har precis ätit en skål fil men jag har ingeting att ta med mig. Varken fika eller lunch så det känns inte jättekul. Då ska jag i och för sig skriva på Östra Real vilket är ca 5 minuter härifrån och därav väldigt nära diverse ställen där ätbara saker kan köpas, hahaha.
Jag är trött. Jättejättejättetrött.
Det här kan gå precis hur som helst!

Jag är en utav de få som inte lämnar dig när färgen flagnat på fasaden

Hej hopp. Jag är hungrig. Men jag är alldeles för lat för att laga mat och för att ni ska förstå hur lat jag är kan jag ju berätta att jag har färdig fläskfile i gräddsås men jag orkar inte göra något till, tex ris eller pasta. LAT.
Idag i skolan på temaverkstan x 2 så pluggade jag inför högskoleprovet. Igår gick jag igenom ordförståelsen från de tre gamla prov som finns uppe och det gick rätt kasst. Jag gick även igenom en NOG-del och det gick inte heller särskilt bra. Idag i skolan provade jag på DTK och jag fick 15/20! Då var det dessutom massa slarvfel så eventuellt kan det gå bra imorgon. Hur som helst var det en fantastisk självförtroende boost att jag inte var helt intelligensbefriad på det området OCKSÅ. Nu återstår LÄS och ELF som jag förhoppningsvis också har koll på men ja, man vet aldrig. Jag ska även gå igenom fler NOG och DTK om jag hinner för man kan ju inte plugga för mycket! Särskilt inte med tanke på att jag började igår, hahaha. Piiinsaamt!

På forum idag var det en kille som pratade om Greenpeace och han hade ett tick, han sa "eehm" HELA tiden! Jag lyckades räkna upp till 504st på ca 40 minuter, det är 13,5 i minuten, hahaha. Det var nog ingen som inte la märke till det så jag tycker lite synd om honom. Man borde sagt något så att han kan träna bort det, men jag vågade inte hahaha.