A D G, now start a band

Igår var det ridning igen och det var riktigt kul! Fick rida Detal den här gången som är en aning större än Wendy som jag red första gången men kul var det. Jag känner mig lite vilsen för jag vet inte riktigt hur jag ska handskas med storhästar, de är lite mer komplicerade än ponnyerna, men jag tror det kommer bli jättebra så fort jag lärt mig hur man ska tänka. Jag är astaggad även om det inte går jättebra, det är så himla kul att få hoppa hela tiden! Inte för att det är högt, men det kommer ju bli högre, och jag kommer bli bättre. Åh, det känns bara så himla bra! Jag hoppas lite på att jag får rida Detal igen nästa vecka så jag får lära känna en häst lite bättre, men annars så har Camilla sagt att jag ska få prova lite olika hästar vilket känns kalas. ÅÅh, jag vill att det ska vara tisdag hela tiden! Nästa vecka har vi nog hoppning igen men efter det blir det dressyr två veckor med Erica vilket ska bli roligt men det blir trist att vara utan hoppningen, hahaha.
Två andra saker som skulle hända den här veckan är ju att de ska ringa från Rut m.fl vilket inte har hänt, sen ikväll ska vi ut och käka. Jag tror det blir roligt, vi kommer bli hur många som helst haha. Fram tills dess sitter jag nog mest och såsar framför tvn om inte Ninizz Kaninizz vill hitta på något. Det är inte tillräckligt fint väder för att det ska vara läge att bada idag men något kan man säkert hitta på.

As each descending peak on the LCD took you a little farther away from me

Det har varit en fin helg men mest av allt längtar jag till tre saker som kommer hända i veckan. De kommer ringa från Rut m.fl och berätta om jag får komma in och provjobba eller inte (jag var på intervju där i tisdags). På tisdags är det ridning och jag längtar verkligen efter det! Jag är astaggad på hoppgruppen nu och hoppas verkligen att det går tillräckligt bra för att jag ska kunna vara med i Blå Dragonen i början av oktober. Sen på onsdag ska vi troligen ut och käka och dricka lite med framförallt brudarna, men kanske att några andra hänger med, det blir kalawesome.
Men helgen i alla fall. I fredags var det avskedsfest för Nina som ska till Mexiko snart, vi var hemma hos Stefan och det var rätt mycket folk. Jag, Adam och Victor blev lite less så vi for in till stan och gick in på Olles där jag träffade Zacke och så hängde jag med honom när Victor, Adam och Björn (som också var på Olles) drog. Träffade även en trelig prick vid namn Klas som höll mig sällskap över telefonen medan jag cyklade runt lite hit och dit. Det slutade med att jag drog upp till Lilljansberget och sov hos Zacke efter lite It's Always Sunny In Philadelphia.
På lördagen for jag tillbaka till Stefan och hjälpte till att städa och sen for jag och Nina och chillade hos Tove i flera timmar. Vi tittade på Ninas film från Dalarna, den var faktiskt väldigt underhållande. Efter mycket skratt och cigg var det dags att dra vidare hemåt. Dock fastnade jag halvvägs hemma hos Adam där vi tittade på Burn After Reading och åt chips och godis och lekte lite för mycket med den dyra tejpen. Vi försökte oss på en vända Kast med liten Tändsticksask när Tove kommit förbi, men det var inte samma sak utan Björn. Dessutom tror jag nästan att det är en engångsgrej. Ungerfär som Finns i Sjön med bluff och straff även om jag är taggad att spela det hela tiden.
Nu håller jag på att dö av trötthet fast jag sovit 12 timmar redan. Måste nog gå och lägga mig snart.
Jag och Nina var och badade i Piparbölesjön idag. Riktigt mysigt även om det var rätt kallt i vattnet. Bada är underskattat. Jag längtar tills telefonen ringer. Och tills på tisdag. Och på onsdag. Nu måste jag ge mig.


I'm your biggest fan, I'll follow you until you love me

Tänk om det var så enkelt. Att allt man behövde göra var att vänta och sen skulle det lösa sig. Just nu känns det som att det aldrig kommer lösa sig. Stina hade rätt, jag är mongo som håller på så här men jag har ingen självdiciplin, jag kan inte låta bli. Han är min Doctor kom jag fram till igår. Ifall det var upp till mig skulle jag svara precis som Rose gör när The Doctor frågar hur länge hon ska stanna hos honom. "Forever".
Jag vet inte vad jag ska göra. Lämna allt bakom mig och gå vidare? Men till vad, jag har ju inga ingångar till något annat. Lämnar jag det här bakom mig hamnar jag bara i något slags mellanting helt ensam och det känns ännu värre. Men är det värt att hålla på så här ända tills jag faktiskt flyttar härifrån bara för att jag inte vet bättre?

Jag hatar dig för att du är så bra. Hur hanterar man det?