A highschool dropout with strechmarks and a fat ass

Tjoho, idag jobbade jag sju timmar på Folketshus och det var grymt kul idag också. Inte alls lika mycket att göra som igår så det var helt lugnt att jag var själv. Enligt Dave, en av servitörerna, var det ca 400 gäster igår vilket förklarar all den disk som var, idag var det 22 gäster, haha. Men det var tur att det var så mycket igår, för då fick jag känna på hur det är när det är mycket att göra. Dessutom var det soppa idag så det var inget fiskskrubb, väldigt mycket enklare.

Kerstin som ringde in mig för att jobba frågade om jag kunde tänka mig jobba mellan 19-03 nästa lördag och jag tackade ja. Då blir det också ca 400 gäster men ingen fisk förhoppningsvis. De ska ha buffé och då brukar man väl inte ha fisk? Hur som helst får jag eventuellt jobba när det är UmeGalan också! Vi pratade lite om det och om de ordinarie diskarna tar själva galan kan jag nog få jobba på dagen innan det drar igång eftersom jag tvivlar på att någon vill jobba först dag och sen den natten. Snacka om att ha fått in en fot! YÄÄÄ!
Inte nog med det så ska jag in nästa vecka och skriva på anställningsbevis och även få mitt eget nyckelkort! Kommer bli skönt att ta sig in i omklädningsrummet på egen hand, haha.

Imorgon ska jag tävla med Ryza i ridskolehopptävlingen! Jag är kalastaggad! Chansen att det går bättre än förra helgen är rätt stor eftersom det var ett totalt fiasko, men om det går så bra som jag vill återstår att se. Som sagt är jag superpeppad, och om det känns bra att rida henne kommer jag nog förhoppningsvis fortsätta med det. Det är inte för det som hände förra helgen men jag tror inte Wendy är min typ av häst ändå. Hon var helt annorlunda i tisdags än hon har varit de gångerna jag ridit henne innan tävlingen och jag gillade henne bättre innan. Dock har jag fortfarande flera hästar jag aldrig ridit än så jag ska inte dra några förhastade slutsatser.

Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag och Ryza KICKA ASSS!!!!

Man måste vara liten för att vara stor

I tisdags ringde Tove och sa att jag nog skulle få jobba på i disken på folketshus eftersom de frågat henne men hon har ju redan jobb. Det fick jag! Score! De ringde och frågade precis efter jag pratat med Tove så idag var jag dit och diskade mellan kl.11 och kl.19 och det var faktiskt riktigt kul. Det var rätt mycket, men dels var vi två diskare och dels så hjälpte serveringen till en hel del. Imorgon ska jag jobba själv, men då kommer det nog inte vara lika mycket folk och dessutom lär nog serveringen hjälpa till då också om det skulle krisa. En annan bra sak är att det nog inte är fisk imorgon, det var det idag och det är döden. Vilken annan mat som helst så behöver man bara ställa upp tallrikarna i backarna och skölja av dem innan man kör in dem i diskmaskinen. Om det är fisk måste man först skölja av dem och sen skrubba dem innan man ställer dem i backen vilket tar sjukt mycket längre tid. Dessutom fick jag ont i tummen av det för tallrikarna var så tunga, hahaha.

Egentligen skulle jag bara jobba till kl.18 men jag stannade kvar och fixade besticken med Thomas eftersom de hade lämnat så mycket osorterat efter gårdagen. Då hade de haft middag för 1200 gäster så det hade varit mycket att göra. Det var ändå rätt trevligt, Thomas var riktigt rolig att jobba med.

Med lite tur ringer de in mig inför UmeGalan den 12/11, det kommer bli en helveteskväll i disken men en massa OB och dessutom massa fler diskare så det skulle nog vara ganska kul. Då jobbar man typ från.. Ja någon gång på kvällen i alla fall och sen hela natten tills allt är klart. Det är ca 1200-1300 gäster och det är på Nolia, så smutsdisken kommer komma i fullastade lastbilar och det kommer ju säkert vara först efter allt är över vilket är någon gång under natten. Innan det får man diska efter maten som körs dit. Hoppas hoppas.

I think I liked you better when you just beat people with your stick

Tja, vad säger man. Jag har några mål för dagens tävling men jag tror inte jag nådde något av dem. Mitt mål för dressyren var att jag skulle få minst 50% men jag fick 49,31%. Dock så la det mig på en 16e plats av 20 så jag var inte sist i alla fall! Det gick ganska dåligt i hoppningen också. Hon var galet taggad, men hoppade ändå bra på framhoppningen, men när vi kom in på banan blev det andra bullar. Första och andra hindret gick bara fint, tredje rev vi och fjärde stannade hon på två gånger. Tredje försöket kom vi som tur var över på annars hade vi blivit utesluta. Femman gick halvert men det gick i alla fall och inför sexan så saktade hon av till trav och jag vet inte varför. Hur som helst så la jag en volt för att jag tänkte få igång galoppen innan, men det tog domaren som en till vägran och uteslöt mig. Jag tänkte knappt på att det inte borde ha blivit så. Hur som helst får man ju hoppa ett sista hinder innan man går ut från banan och då tänkte jag ta trean igen eftersom det var det vi rev. Kom in i världens fart och jag trodde verkligen att hon skulle hoppa men det gjorde hon inte. Hon tvärnitade och jag flög rakt in i hindret. Ansiktet slog jag rakt in i hinderstödet och när jag landat var mina första ord "Oh my god I think I broke my nose!" för näsblodet strömmade. Kanten på hinderstödet och min näsa blev ovänner och hinderstödet spöade min näsa. Ett härligt jack som gjorde att pappa fick komma och hämta mig och ta mig till akuten fick näsan av hinderstödet.
Vi fick vänta rätt länge - inte helt oväntat - på akuten och när jag äntligen fick komma och sätta mig i ett rum så sa sköterskan att jag skulle behöva sy. Panik panik tänkte jag, jag hatar nålar! Och sist jag fick sy är inget roligt minne. Dock när doktorn kom så sa hon att jag bara skulle behöva limma, då blev jag jätteglad. Så nu är min näsa limmad. Efter ett tag började andra delar av mitt ansikte att svälla, och det är lite kul, man kan se hur jag slog i hinderstödet, för jacket lutar lite och jag är svullen ovanför ena ögat och under det andra. Jag är skadad diagonalt.
Jaja, tävlingen gick ju åt skogen, men än vet jag inte hur det gick med mitt sista mål att inte komma sist totalt. Det får vänta och se på hemsidan senare. Det skulle dock inte vara så konstigt om jag gjorde det så det blev som fail på alltihop.
Jag får ta revansch nästa helg med Ryza. Då är det ändå bara 70cm, inte riktigt lika läskigt. För jävlar vad högt det såg ut! Även om det gick rätt bra egentligen. Eller ja, det gick ju inte bra, men det var inte lika farligt att hoppa 90cm som det såg ut!



Det syns inte så bra på bilden hur mitt ansikte faktiskt ser ut, men en liten hint får man i alla fall. Andra bilden är före och efter jag snyggat till Wendy igår. Hon var nämligen ganska skitig, haha.

One, two, three, four, I declare a thumbwar

Jag sov ungefär 6,5 timmar i natt, det är nog precis lagom för att jag ska kunna somna ikväll. Eller ja, jag kommer vara nervös så vi får se om det blir så mycket sömn imorgon. Startlistorna har i alla fall kommit upp och jag startar som nummer 13, vilket är nummer 3 av storhästarna. Det är 10 ponnyekipage och 10 ridhästekipage. Jag är även en av 12 som fått en funktionärsuppgift vilket känns lite halverst, jag ska vara springare de första 20 minuterna. Det är inte så lång tid, men jag känner mig lite stressad, för jag hade tänkt rida fram i typ en timme, och det här förstör min tidsplan. Men det går nog att lösa. Det jobbiga är bara att vi kommer komma dit till klockan 08.00 och jag ska stå då. Jag hade gärna pysslat lite med Wendy innan jag ska "jobba" men men. 20 minuter är som sagt inte så mycket så det blir nog bra.
Vi är 8 ridskoleekipage.

Idag har jag bara sett två avsnitt av Lost - tror jag - för idag kände jag verkligen för sjukhusserier. Jag har sett veckans House och nu tittar jag på Grey's Anatomy som är sjukt spännande! Sen ser jag fram emot Private Practice. Efter det blir det antingen Lost igen, eller någon icke sjukhusserie såsom How I Met Your Mother, Greek, Gossip Girl, 90210, Project Runway, Heroes eller One Tree Hill.

Watson, come here, I need you

Nu har jag sett 15 avsnitt av andra säsongen av Lost. Det är faktiskt en väldigt bra serie. Vi får se hur mycket jag hinner se imorgon, jag måste försöka åka och köpa sporrar och på kvällen ska jag till stallet och bygga fram dressyrbanan. Jag borde sova nu för att vända tillbaka dygnt inför lördagen, men eftersom jag inte gör det får jag helt enkelt kliva upp tidigt imorgon, genomlida morgondagen som en zombie och sen gå och lägga mig tidigt. Första starten är klockan 08.00 och även om varken jag eller Julia som jag åker ut med kommer tävla så tidigt vill man ändå vara där från början.
Jag taggarrrrrrr!

Are you gonna beat me with your Jesus-stick?

Fett med nice och awesomeness! Jag fick svar från Camilla, jag mailade henne om ridskoletävlingen, och hon sa att hon skulle skriva upp mig på Ryza! Så jag tävlar nu på lördag i dressyr (LB:1 2006) och hoppning (90cm) med Wendy och med Ryza i hoppning (70cm) nästa helg.  Bortsett från att det är en jäkla massa pengar så känns det supervärt. Jag tänker lätt plocka en rosett/helg, haha. Nästa vecka är det faktiskt inte helt omöjligt, men nu på lördag är det nog bara en dröm. Det är 19 som deltar, alltså är det 5 placerade och jag tvivlar på att jag kommer få bättre resultat än 14 pers, haha. Mina mål är att i alla fall gå felfritt i hoppningen och få minst 50% i dressyren. Och inte komma sist. Det är nog inte helt omöjliga mål men vi får väl se, det kan ju gå hur som helst.

Lost har visat sig vara en av de bästa tv-serierna jag någonsin har sett. Jag har inte kunnat sluta titta på det! Jag har suttit i vardagsrummet med datorn och tittat på Lost även när andra har suttit och tittat på film/tv, haha. Jag är nu på avsnitt 10 av säsong två, jag såg ut första säsongen på två dagar. Andra säsongen kommer nog inte gå riktigt lika fort eftersom jag måste åka och bygga dressyrbana imorgon, försöka sova tidigt och sen tävla på lördag. Men på söndag om inte annat. Säsong 3 och 4 är på gång. Det är helt jävla beroendeframkallande.

Time doesn't matter on a damn island

Jag skojade bara, jag for aldrig och hälsade på Amon och Jenny idag. När jag kom in till stan så for de hemifrån så jag gick på biblan och hämtade ut ett nytt lånekort och lånade senaste Georgia Nicholson's dagbok (nummer nio) sen for jag hem igen. Väldigt lame dag idag, jag borde ha gjort en massa saker, men jag har i princip bara tittat på Lost, som faktiskt är riktigt bra. Jag kommer nog inte ha några problem med att titta igenom alla avsnitt lite för fort, haha.

Jag ljög också om min lillebror, jag trodde nämligen att det var onsdag idag men det är det ju inte så han kommer först imorgon. Men pappa har i alla fall handlat och han håller på att laga mat nu s det känns rätt awesome. Tills det är klart så trycker jag i mig en massa Läkerol i brist på annat att göra, haha.

Everybody's gone, they left the television screaming that the radio's on

Jag är hungrig men det finns inget att äta i det här huset. Dessutom är jag så sjuukt sugen på socker! En cancerpinne skulle sitta fint men jag har inga såna heller. Jaja. När jag blir fööör hungrig finns det i alla fall ägg, så något kan man nog hitta på.

Idag ska jag nog fara och hälsa på hos Amon och Jenny, de har tydligen rustat upp sin lägenhet nu, skaffat hyllor till vardagsrummet, tapetserat om i sovrummet och såt så det ska bli kul att se. Och om jag ska hälsa på hos dem kan jag införskaffa cancerpinnar på vägen. Sen blir det nog riktig middag i alla fall, pappa sa att han skulle handla idag och eftersom min lillebror kommer idag så blir han nog inte lika sen som han var igår.

Nu har jag just sett färdigt första avsnittet av Lost. Det är en sån serie jag faktiskt inte har sett vilket är en aning weird med tanke på att jag är världens tv-seriefreak och Lost är en sån serie som typ alla utom jag har sett. Nu ska jag i alla fall försöka se alltihop, jag har tidigare sett första och halva andra avsnittet, och typ avsnitt 14 av säsong 1. Sen första och halva andra av säsong 3 också. Tror jag. Det är mest konstigt.

Nej nu ska jag försöka göra något med äggen.

I don't need to fight to prove I'm right

Det var ett tag där jag tänkte att det inte spelade någon roll och att jag inte brydde mig, men jag har som ändrat mig. Jag tror mest det beror på drömmar vilket betyder att jag inte nödvändigtvis känner så här på riktigt. Det är faktiskt lite av en lättnad för det är inget jag tror skulle passa så bra. Men åh, så jag längtar..

Något annat jag längtar till är lördag! Då är det Blå Dragonen och jag är så sjukt taggad! Jag börjar dock bli lite nervös inför dressyren för jag har aldrig ridit henne i dressyr och vad jag har sett så är hon inte särskilt samarbetsvillig. Jag jobbade i stallet igår och såg henne gå med på en lektion vilket inte såg så bra ut. Hon kör upp huvudet, lägger öronen bakåt och av egen erfarenhet så vet jag att hon går emot skänkeln. Det blir ordentliga sporrar och lång framridning för att det ska fungera. Det är tur i alla fall att man rider själv på banan för en stor anledning att hon surar och spänner sig är ju för att hon är så grinig mot andra hästar. Jag hoppas vi har en sen start och att det är många som deltar, för då hinner jag rida fram länge och ta det lugnt innan dressyren, och hinna låta henne ta igen sig ordentligt innan det är dags för hoppningen. Jag ska försöka komma ihåg vad vi brukade göra på dressyren när jag red på ponny och försöka komma ihåg vad Erica sa när hon hjälpte mig på framridningen till dressyrtävlingen i våras. Jag har tyvärr glömt en del, men förhoppningsvis kommer det tillbaka när jag väl rider dressyr. Man värmer ju inte riktigt upp på samma sätt inför hoppning som dressyr.
Jag taggar i alla fall till tusen!

You don't believe we're on the eve of destruction

Det blev varken Sirqus Alfon eller Sons of Guns på Scharinska ikväll vilket sög lite men det gör faktiskt inte så mycket, jag råkade nämligen stanna hemma och se världens bästa film istället. The Boat That Rocked. Jag lovar och svär att det är en av de bästa filmerna jag sett och en väldigt bra film att avgöra vad du är för människa. Ju mindre du tycker om den desto mindre skulle vi nog komma överrens med tiden. Människor som inte uppskattar den filmen är helt enkelt inte människor jag skulle umgås med. Det är ganska starkt uttalat, men det känns som en film som ytliga människor inte skulle förstå sig på, och jag förstår mig inte på ytliga människor.
Nu sitter jag och Fanny och tittar på He's Just Not That Into You och den är också rätt bra. Helt annan genre, men fortfarande bra. Det är dock lite disturbing hur extremt mycket en del av den filmen påminner om förra helgen. Gosh, jag som trodde att jag skulle lämna det bakom mig!
Jäjä, jag vill titta på film nu så.

Tell me your secrets and ask me your questions

Jag har ju länge haft en tendens att ångra mig när det kommer till vad jag ska göra med mitt liv och igår kom jag på något annat igen! Jag vill fortfarande bli arkitekt, och att åka till Storbritannien och jobba med hästar vill jag fortfarande, men jag kom på en till sak. Eller snarare så har jag utvecklat en tidigare idé. Jag har ju länge velat åka till Australien och jag kom på den fantasiska idéen att kolla med Murray (?) som spelade in Dukes Of Windsors musikvideo till It's A War om man kan få praktisera hos honom för han är ju faktiskt fotograf. Dock skulle det nog inte funka att bara hänga med honom, jag lär ju behöva ett jobb om jag ska kunna stanna.. Hmm.. Okej vi säger såhär istället, jag tror jag har en tidsplan!
Ifall jag inte har jobb efter nyår så åker jag till Storbritannien, har jag ett jobb åker jag nog dit ändå, men kanske lite senare. I Juni är det bröllop i USA och jag stannar gärna ett tag där om jag får/har råd för att sen komma hem och jobba hela sommaren. Efter sommaren åker jag till Australien och stannar eventuellt ett år och sen får jag se hur och var jag studerar. Jag måste ju först läsa upp mina betyg i ca två år och sen är arkitektutbildningen på fem år så man kanske vi läsa på olika orter.
Det känns bra i alla fall, att jag äntligen börjar lista ut vad jag vill göra med mitt liv. Det är mindre diffust nu känns det som. Jaja. Nu ska jag ringa på det där jobbet!

Life is all

Jag är hungrig! Hahaha. Snart får jag äta lite frukt i alla fall, jag ska nog äta upp resten av melonen, pappa tror att den blir dålig annars. Jag drömde att jag åt en massa godis och fick ångest av det för jag visste att jag inte borde, att jag faktiskt kan klara mig utan det men jag åt en massa ändå. Så jag blev rätt nöjd när jag vaknade och insåg att jag inte alls stoppat i mig en massa godis.

Jag såg ett jobb på platsbanken som lät jättebra, och man ska ringa på det vilket jag absolut ska göra. Dock kan man inte ringa innan klockan två så jag får vänta lite till. Men det lät som ett riktigt bra jobb för mig för de vill att man ska kunna hoppa in och göra lite allt möjligt. Servera, laga mat och diska m.m så det skulle vara grymt. Jag kan ju faktiskt lite av varje och jag skulle älska ett jobb där man inte behöver göra samma sak hela tiden. Dessutom är det heltid så skulle jag få det skulle jag kunna flytta hemifrån! Det vore så sjukt awesome. Eller bara bo kvar hemma och kunna spara ihop en väldans massa pengar. Pengar så jag kan åka på bröllop i USA i Juni!

Hey I think you like this song, you know every word

Som jag sa tidigare idag så gjorde jag något till följd av det som hände i helgen och det blev faktiskt något av det. Jag trodde att ingenting skulle hända, men det gjorde det. Det blev dock ingen vidare oväntat slutsats och nu kan jag säga att alla galenheter från helgen och det som hängt ihop med det är ett avslutat kapitel. Det känns bra ändå, även om det fanns hundra saker som kunnat hända som jag hellre valt om det varit upp till mig. Nu är det i alla fall över och det är lika bra. Dags att börja leta efter nästa äventyr! Jag kommer inte kunna sluta tänka på det, men det är i alla fall färdigskrivet om det nu. Inga fler kryptiska inlägg! Inte för denna gången i alla fall.

Min diet är inte så awesome som jag trott, men jag gör det bra tycker jag. Efter ett tag måste ju magen vänja sig vid att få mindre mat och då borde det inte vara något problem längre. Förövrigt taggar jag Sirqus Alfon och Sons of Guns på fredag och tävling nästa helg. Jag är alltså mest bara nöjd med tillvaron just nu. Desstuom funderar jag på om jag faktiskt ska börja sitta på bibliotekscaféet på dagarna, det skulle på något sätt kännas värdare än att sitta här. Jag kommer hur som helst kunna hämta ut nästa Georgia Nicholson's dagbok bara jag har med 20kr för att betala för ett nytt lånekort! Sätta mig och läsa lite, filosofera och skriva upp onödliga saker i diverse skrivböcker. Låtsas som att jag faktiskt gör något med mitt liv. (Alltså typ slösar pengar på te).

A random act of kindness

Jag har världens sötaste katt. Eller ja, hon är ju inte min egen men hon är fortfarande sötast i världen. Hon ligger och sover på soffan bredvid mig nu och ser bara så otroligt rofylld ut. Jag skulle också vilja ligga och sova hela dagana, det ser så mysigt ut. Jag är hungrig men jag ska vänta lite med att äta, jag ska hålla mig till min diet. Vi får se hur länge jag klarar det, men jag ska i alla fall försöka.
Jag har ont i min hand så jag börjar tro att något hända igår. Typ att jag stukade något inuti handen, för det gör ont när jag stänger handen, men det syns ingenting. Kanske att jag är lite svullen, men det är svårt att se. Inre blödning eller något, haha. Jag tror det är samma hand jag stukade för flera år sen och då gjorde det ont jättelänge så det kanske är för att det är samma hand.

Nu har jag gjort något åt helgens händelse, en följdfråga skulle man kunna kalla det för. Nu väntar jag bara och ser vad som händer. Kanske något awesome, kanske något ovärt, kanske inget alls. Jag menar, jag har inga bevis på att det var rätt så det kanske inte ens blev en "följdfråga" över huvud taget. Jaja, vi får se helt enkelt.
Jag borde ringa till Adam.
BBC äger.

No one's gonna love you more than I do

Jag trivs rätt bra med att citera låttexter som rubrik, men det är för att jag aldrig skulle komma på rubriker till alla mina inlägg. Hur som helst har jag haft en riktigt bra dag! Inte ätit så mycket idag heller men inte så lite att jag är dum med mig själv, och jag ska försöka fortsätta så. Jag är nämligen lite för bekväm när det kommer till mina matvanor, äter lite för mycket onyttigt och lite för stora portioner men nu jävlar ska det bli ändring på det! Jag vill bli smal och jag är för lat för att träna, därför skaffar jag mig en bättre diet istället. I sinom tid ska jag börja träna också, för jag vill inte bara bli smal, jag vill bli fit också, men vi får se hur det går med det. I alla fall.
Jag var till arbetsförmedlingen på min andra träff med min coach och det gick bara bra. Jag är glad att jag valde att bli coachad för jag tror verkligen att det kan hjälpa, jag rekomenderar det starkt till alla andra arbetslösa. Vi gick igenom mitt CV och han gillade det, jag ska bara flytta runt lite grejer och sen se till att skriva ett ordentligt  personligt brev. Och han tyckte att jag varit duktig med att söka jobb och kolla upp möjligheter sen förra veckan så det var också kul. Efter det bar det av till Ersboda för arbetsintervju på McDonlads. Tjejen som intervjuade mig var riktigt trevlig och jag tyckte vi klickade rätt bra. Jag hoppas hon inte gjorde det med någon annan, haha. Tyvärr är det bara en liten tjänst med extrajobb, typ varannan helg och någon vardag men det skulle ju vara klart bättre än inget alls. Vi pratade i 45 minuter och säkert halva tiden gick åt att prata om helt andra saker, så jag tror hon fick en bild av hur jag är som person. Liksom inte bara den delen där jag försöker visa min bästa sida för att få jobbet utan hur jag beter mig i ett vanligt samtal. Jag tror jag svarade bra saker på alla frågor och hade en hel del jag trodde jag skulle kunna tillföra om jag fick jobbet så nu är det bara att vänta och se. Och hålla tummarna. Jag får veta senast den 25e hur det gått.

Utöver det.. Jag hade ju ridning ikväll och det gick faktiskt rätt bra. Jag känner att jag inte riktigt kan Wendy än så vi får se hur det går på tävlingen, det är nämligen ingen ridning nästa vecka så jag har barahunnit rida henne två gånger nu innan Blå Dragonen (och första lektionen den här terminen). Fast jag tror att det kan gå rätt bra ändå, vi hoppade ett hinder på 1m efter två studs (Tävlingen är på 90cm). Först tog hon två galoppsprång emellan fast det bara skulle vara ett och då bröt hon ut men andra gången blev det ett galoppsprång och då hoppade hon. Det är i och för sig lite andra omständigheter på tävlingen och jag tror det kommer vara lättare då. Hon bröt ut en gång senare också, fast det var nog mest mitt fel, men jag hoppas verkligen att hon inte gör det på tävlingen. Jag behöver inte vinna, men jag vill vara felfri.

Dessutom om jag har tur får jag kanske tävla helgen efter också. Det är nämligen ingen som skrivit upp sig på Ryza (eller Wendy heller för den delen) i 70cm klassen så jag mailade ridskolan och frågade om man får vara med där också om det ändå inte är någon annan som skrivit upp sig.

Jag tänker fortfarande på helgens galenskaper, men det börjar faktiskt lugna ner sig nu.

We got stories how we slept with all the moviestars

Jag har idag inte gjort särskilt mycket alls. Jag kan börja med att säga att jag drömde om det jag skrivit om nu i två tidigare inlägg, och när jag vaknade började jag tänka på det direkt. Jag satte mig vid datorn och fortsatte tänka på det. Jag har inte gjort så mycket på datorn heller, mest bara spelat My Zoo på facebook samtidigt som jag lagt Harpan om och om och om igen och lyssnat på Spotify. Amon var förbi och lämnade mammas bil så jag hängde med honom en liten stund, sen satte jag mig här igen och forsätta tänka på det. Efter ett tag blev jag less på att sitta här och göra ingenting så jag la mig på sängen och gjorde ingenting där istället. Eller ja, jag fortsatte lyssna på musik och tänka. Tänka, tänka, fantisera, hitta på, tänka, analysera, somna, vakna och tänka lite till. Efter att ha blivit less på att ligga där i evigheter kom jag tillbaka till datorn. Jag förstår inte hur jag orkar med mig själv! Jag gör INGENTING förutom att tänka alldeles för mycket på saker som inte borde ha hänt/inte borde tänkas på.
Jag har inte gjort något vettigt idag alls. Eller jo, jag sydde in och upp ett par av pappas gamla jeans eftersom min lillebror inte har några alls och hade tänkt gå på friluftsdag imorgon i shorts. Jag har ätit ett mål mat och det var middagen, jag förstår inte hur jag inte dog av att vara vaken från ca halv tio och inte äta förrän halv sex på kvällen. Eller okejdå, jag åt lite jordnötter mitt på dagen någon gång och rökte en cigg vilket också dövar hungern lite. Dessutom gick jag och la mig på sängen igen efter middagen för att upprepa alla olika tankesätt om helgens händelser en gång till och råkade somna den gången också.
Jag vill så jävla mycket att det ska hända igen! Jesus vad galet allt blev.
Ett sjukt ovärt inlägg blev det här i alla fall, för det är inte särskilt intressant att läsa om när någon inte gjort någonting lite för länge.
Jag tänker nog i alla fall bostätta mig på bibliotekscaféet nu den närmsta framtiden utan några egentliga planer på varför jag är där, så den som känner för att hålla mig sällkap är väldigt välkommen.


(Nu kommer jag nog gå och lägga mig igen enbart för att jag inte har ett piss att göra)

You're supposed to care but all you do is take

"SKÖNT". Nu har jag fått mitt svar, jag är inte längre i ingenmansland. Det gick inte som jag hoppats på, men det var egentligen ganska självklart att det var så här det skulle bli. Det är synd, jag hade gärna nöjt mig med mitt emellan. Åh, jag känner mig som när jag var 14,15,16år och det känns inte alls särskilt kul. Fuck. Såhär fick det ju inte bli! Det var ju hundra faktorer som gör det här till rövbotten och jag önskar jag kunde få plocka bort några i alla fall. Jag borde ha släppt taget och gått därifrån.. Men jag älskar hela händelsen, men jag vet inte om den var värd det här.  Fast kanske ändå. Det var ju så underbart.. Kan det inte finnas bra saker utan negativa sidor? Alltid är det något som inte ska gå. Crap.
JLR, it shouldn't end like this.

Is this the time and place, or am I just off my face

Jag håller på att gå av på mitten, tappa balansen och ramla av marken. Min mage gör lite som den själv känner för och hjärnan går på högvarv. Jag har skrivit om det i min dagbok och pratat med flera personer om det men jag känner mig precis lika förvirrad och skärrad som jag har gjort ända sen inatt. Jag skriver här nu också bara för att jag inte vet vad annat jag kan göra, och här kan jag inte ens berätta vad som har hänt! Jesus och josefbarnet vad det här är sjukt. Jag trodde ALDRIG att något sånt här skulle hända, inte mig i alla fall. Jag trodde inte alls att jag var den personen, jag brukar förakta den personen, jag brukar skälla på den personen, så vad hände? Vad i hela fridens namn var det som hände? Hur blev det så, och varför? Vad händer nu? Vad känner jag? Vad borde jag känna? Sånt här händer bara på film och i böcker och världar väldigt främmande för mig, men likförbannat händer det ändå. Jag vet inte om jag borde hoppas eller inte, jag vet bara att jag tyvärr gör det. Jag önskar just nu över allt annat att det ska hända, och det är ändå så fel. Så väldigt jättefel. Och om det inte händer kommer jag bli ledsen vilket bara är sjukt och det borde vara förbjudet. Det är förbjudet för fan, så vad höll jag på med egentligen? Jag vill säga att det inte var mitt fel, och delvis stämmer väl det men jag försökte ju inte precis förhindra det. Det var ju faktiskt verkligen som i en film. Varför varför varför varför just det här av allt? Jag kommer sitta på helspänn och jag har ingen aning om hur länge. När kommer det hända? När kommer jag inse att det inte kommer hända? Låt det inte vara en lögn! Jag vet att det är det svinigaste man kan göra men jag vill jag vill jag vill.
JLR turned my hole world upside down.

Angus, Thongs and Perfect Snogging

Jag såg kanske världens bästa film igår och den har samma titel som detta inlägg. Filmen om Georgia Nicholson, den var så sjukligt bra även om den (såklart) var ganska olik böckerna. Den var i alla fall awesome och de hade verkligen lyckats med valet av skådis för Robbies roll, m-m-m! Tjejerna var lite fel, men man vande sig och älskade alltihop.
Åh, jag vill åka till Barcelona! Jag är så jävla taggad men jag vet fortfarande inte om det är så smart ekonomiskt sett. Jag kom på att man flyger ju till Girona inte Barca så man måste ju betala för att ta sig däremellan också, men då blir den totala summan ändå bara 1454kr så det är ju inte jättedyrt. Dock måste man ju tänka på att man troligen gör av med en hel del pengar när man väl är där, särskilt om jag far till Uppsala innan.. MEN JAG VILLLLLL!!!!! Jag ska prata med Stina om saken och se om hon vill ha mig och samma med Katja och sen tror jag nästan att jag kommr åka även om jag inte har råd. Jag menar, det är ändå Barcelona vi pratar om!
Sen är jag även sjukt taggad på att dra till Brittland och hålla på med hästar. Eller varför inte till Hamburger-land, eller Kiwi-kivi-land. Åh Lousie Rennison, dina böcker förgyller mitt liv ♥


You don't know how lovely you are

Jag är verkligen kass på det här, men egentligen spelar det ingen roll eftersom ingen läser min blogg men nu kände jag verkligen för att skriva. Jag har en hel del grejer som.. inte riktigt händer men de skulle kunna och jag måste få det ur mig. För det första är jag ju arbetslös men jag har börjat acceptera det samtidigt som det känns som att det inte nödvändigtvis är långt kvar tills jag får jobb. Jag vet inte riktigt varför men jag gissar på att det har med coachningen på arbetsförmedlingen att göra. Det som är jobbigast nu är inte att jag inte gör något på dagarna utan att jag inte kan göra något extraordinärt då jag inte har några pengar.
Jag vill så väldigt gärna åka och hälsa på Katja och Daniel i Uppsala och har faktiskt hittat en ganska billig resa. Jag vill också åka till Barcelona och hälsa på Stina och de andra där och har i kombination med resan till Katja hittat en billig resa även dit. Jag skulle kunna åka till Uppsala och vara där i lite mindre än en vecka för att sen åka till Barcelona i lite mindre än en vecka och sen hem igen för sammanlagt 1239kr vilket inte alls är mycket. Dock har jag ju knappt några pengar alls och ingen direkt inkomst så för mig blir det ändå ganska mycket. Dessutom skulle jag missa ridskoledressyrtävlingen men det gör inte så mycket eftersom det är både hoppning och dressyr i Blå Dragonen som vi ska vara med i om två veckor. Jag ska tävla Wendy, det kommer bli skitkul! Det är mycket upp och ner med pengarna. Jag kommer få en del i oktober tror jag, men jag har en del utgifter också så det är rätt svårt det där. Jag måste verkligen kolla med SURF hur mycket pengar jag får för de fyra dagarna jag jobbat där..
Nog om pengar! Nu kommer vi till en annan punkt jag gärna vill skriva om, och det är det faktum att jag har sökt jobb i England som hästskötare. Det jobbet jag såg som intresserade mig mest är tyvärr redan tillsatt, men jag har mailat jättemycket med de som fixar med jobben och de verkade gilla både min beskrivning om vad jag kan och tycker att jag rider bra utifrån de filmer och bilder jag skickade med. Jag kom dock fram till att jag inte kan åka iväg innan nyår och de säger att de inte kan spara mina uppgifter så länge, men att jag gärna får höra av mig igen när jag vet säkert att jag vill komma och jobba. Så nu har jag i alla fall något att se fram emot! Om jag nu lik förbannat ska fortsätta vara arbetslös så är det bara fram tills jag känner för att åka till England i princip. SÅÅ enkelt är det nog inte, men inte långt ifrån heller. De verkade faktiskt väldigt intresserad av mig så man kan ju alltid hoppas!

Men helt öde är det inte i alla fall. Nu på lördag ska vi troligen på Scharinska då det är Beatles vs. Stones kväll, nästa helg ska jag förhoppningsvis se Sirqus Alfon och sen gå på Scharinska igen när Sons of Guns spelar och troligen jobba en dag i stallet om ingen vill ta den dagen såklart (vill inte cykla i minusgrader, för ja, det har börjat vara minusgrader!!). Helgen efter det är det Blå Dragonen, och helgen efter det är det ridskoletävling - som vi i och för sig inte får vara med i, men jag ska nog dit ändå och titta på/hjälpa till. Efter det är det nog en tom helg, men sen kommer den eventuella Uppsala/barcelona resan som sträcker sig från 11/11 till 23/11 så det vore ju underbart! Om det inte blir av blir det nog i alla fall Uppsala och ridskoledressyrtävlingen den 21/11. Efter det är det rätt lugnt som det ser ut nu fram till lucia då det är julshow på SURF och helgen efter det är det julklappshoppning innan jag och Fanny åker ner till Fia för att se EDDIE IZZARD! Det är helgen innan jul, så när vi kommer tillbaka till Umeå alla tre så är Toft, Anna och barnen här så julen kommer också bli awesome. Nyår måste bli awesome men det är nog inte så svårt att ordna och sen sticker jag nog iväg! Det är inte så lång tid kvar ändå, och under den tiden hittar jag förhoppningsvis ett jobb också så det känns rätt chill just nu. Att få hoppa varje tisdag är även guld värt så det är en ljuspunkt som kommer med jämna mellanrum.
I vår har jag både Umeå Open, min 20årsdag och eventuelt en resa till USA att se fram emot (måste bara få ihop pengar på något sätt) så mitt liv är inte så fasligt hemskt ändå. Och om jag inte far till England har jag ju kvar hoppgruppen.. Ja som sagt är det inte helt ruttet.