I don't know what to do with you, cause you don't know what you do to me

TAGGA NYÅR!!! Hahahaha. Jag väntar på att Tove och ev. Johan ska komma hit så vi kan promenera bort till Linnéa där det är fest ikväll. Senare kommer också Emilia och Axel, men de skulle äta vid åtta så det tar lite längre tid. Här hemma lyssnar vi på partymusik i köket, Gro har gjort glass och Fia och Fanny gör pizza. Hinner jag ska jag äta en bit, annars har jag nog ätit så jag klarar mig ändå.
Jag hoppas att Johan hänger med, han är ju min nyårs tradition! Jag var med honom både förra och förrförra året på nyår, så jävlar vad sugit om han är i stan men inte hänger med. Hade varit en sak om han var kvar i Sundsvall, men då hade jag å andra sidan varit sur över det istället, haha. (Han har varit sjuk, det är därför han kanske inte hänger med).

Imorgon har jag Lillen första gången, jag är astaggad! Förhoppningsvis hänger alla syskonen med och rider, det vore kul. Jag har såååå länge velat ha en häst så att alla ska få provrida, och äntligen har jag det! I och för sig är han ju inte min egen, men han är nästan min till hälften, haha. Jag är i alla fall taggad. Sen blir det igen på lördag, och då kanske jag tar med brudsen istället. Sen lär jag väl ta med mig Nina ut någon dag när hon är här.
Jag taggar också Röda Korset på lördag, och så ska jag hjälpa Linnéa att städa på Fritids = pengar.
Men nu taggar jag FEEEST!!

Now I've found someone new who gets my mind of you

Det är en lögn. För jag har - återigen - försatt mig själv i den sugiga situationen då jag inte ser någon annan sanning än att du är allt jag behöver. Du, som jag knappt känner längre. Vad hände med de gamla tiderna? Du fick mig att må så bra, och du var en sån stor del av min vardag. Jag sitter och tittar igenom min bilddagbok och inser hur mycket jag saknar dig och allt trams vi hade för oss. Vad finns kvar nu? Du börjar bli mer ett minne än en verklighet och det gör så ont. Jag mådde aldrig så bra som jag gjorde de dagar jag var med dig, helt oberoende av vad vi gjorde. Jag tittade lika gärna på film som  att sitta på stan en söndagkväll utan något vettigt att göra, bara för att du var där. Jag vill inte tro annat än att du också hade roligt, varför bjöd du annars in mig? En fest utan dig var inte ett alternativ, nu vet jag knappt om du lever.
Som jag förstår det har du det bra och det gläder mig, men jag vill veta säkert. Jag vill vara en del av det, en orsak till det. Om jag så ska vänta i flera år så finns det inget jag vill så mycket som att vara din vän igen. Blott din närvaro gör mig gladare än mycket annat. Ditt sällskap. Jag hoppas att du saknar mig med.




Give me no choice but this, give the man in me a lethal kiss

Tove är så jäääävla jobbig ibland. Jag vill slå henne, men det är inte värt det för jag vet att hon kommer slå tillbaka. Båda måste alltid ha sista ordet oberoende på vem som började. Hon tycker att jag ska ringa till Rött och kolla om det är öppet, men jag tycker att hon ska göra det. Hon är även världens drygaste mot sina föräldrar, jag förstår inte att de inte dödar henne. Jesus, var har jag hittat henne egentlgen? Och varför i hela fridens jävla namn fortsätter jag att vara med henne! Surjävla pappa har hon också, jag hatar det här huset. Björn bara lyssnar på metal samtidig som han spelar CS och sjunger till helt annan musik. Enda jag gillar i det här huset är Sassa, hon är faktiskt riktigt snäll. Och deras godisskåp.

Det blir kul att träffa Johan ikväll, kommer bli skönt att slippa vara med Tove på egen hand. Jesus. Och hon kommer bara dryga hela kvällen.. åååh! Jag ångrar mig fan att jag gick med på att vara med henne. Jag borde ha åkt hem redan igår. Eller kräkts ner hela deras jäävla hus!
 
 
 
 
 (Jag hoppas att alla inser att jag bara driver. Inte om Johan kanske, han tycker jag om, men jag tycker faktiskt om Tove (plus familj) med. Ibland i alla fall)


My new home is a shell-hole filled with tears and muddy water

Idag har jag startat min dator för första gången sen i söndags. Känns rätt bra för att vara jag. Jag har i och för sig använt Fias dator, men när man bara kollar typ bilddagboken och så på någon annans dator så blir det bara ganska kort. Nu har jag kollat min mail för första gången sen i söndags, haha. Något jag alltid glömmer bort att göra när jag har någon annans dator.
Jag ska egentligen inte sitta här nu heller, jag skulle bara sätta på musik så att jag har något att lyssna på när jag gör mina läxor. Nu när jag har kollat alla sidor kanske jag faktiskt kan göra det med, men jag ville skriva några rader först. Jag vet inte om vad egentligen, jul som jul säger jag. Jag fick tjocksockar och en glasängel sen också Mamma Mia och en jättefin bok som var till hela familjen från mamma. Jag fick även jättefina små fat av farmor, men hon hade bara med sig några för sakens skull, vi får åka ner och hämta resten senare. Pappa hade också köpt ett Wii till hela familjen, sen var det inga mer paket. Jag åt så mycket igår att jag säkert väger dubbelt så mycket nu som för två dagar sen! Men då är ju mitt nyårslöfte att jag ska bli Happy, Healthy and Hot, så det löser sig nog!

Jag säljer några grejer på tradera vilket blir en lagom inkomst för att jag ska kunna ha Lillen med träningar och allt hela Januari, vilket betyder att jag har ett tag till på mig att fixa jobb innan det krisar. Det är nog lika bra att vi inte flyttar ihop nu, då kan jag skaffa ett jobb och spara alla mina pengar så jag får utbilda mig till bartender, barista och åka till Australien. Sen ska jag bli läkare har jag bestämt. Måste bara läsa basråret med Matte C och D, Kemi A och B, Fysik A och B, och Biologi A och B först, men det går nog bara fint! Hmm. Det är kul med en vision i alla fall.

Jag undrar när första omgången av Seriedressyren är.


Jul jul, strålande jul

Nu är det nästan jul, och jag tror att julkänslan börjar växa på mig. Fia och farmor är här nu, men Fanny kommer först imorgon för hon råkade boka fel biljett, haha. Tur att hon kommer hem alls i alla fall! Så imorgon ska vi baka en pepparkaksby, fixa julgran, baka julgodis, och pynta granen, sätta upp gardiner m.m. Plus att mamma kom förbi igår innan hon for till Malmö och lämnade en liten påse med julklappar vilket känns kalasbra då jag inte väntat mig några julklappar i år.
Jag for med Frida ut till stallet idag, och det var riktigt mysigt. Hon hade egentligen tänkt promenera med Lillen, men han var svullen i alla ben, så det fick vara. Jag är huuuur taggad som helst att börja rida honom, han är helt underbar! Känns dock fortfarande lite knapert med pengar och även skjuts. Men kanske att man kan få ett jobb nu när man börjat på Röda Korset. Åh, jag börjar tycka om mitt liv! Jag kan nästan kryssa för både jobb och häst på min lista. AWESOME!!

Johan är i stan nu också, men jag tror inte jag kommer hinna träffa honom innan helgen. Känns lite trist, men skitbra att han är här. Han är min nyårstradition har jag kommt fram till. Både förra och förrförra året var vi med varandra på nyår.

Just nu står jag vid Fias dator i köket. Det är inte helt nice då det luktar jättemycket kattmat.
Nu ska jag gå upp till våran provisoriska replokal med Fia och Anton. Vi har både mick, bas, och gitarr förstärkare plus trummor.

Well excuse me if I break my own heart tonight

Men inte igen. Satan så less jag blir på mig själv. Alltid dessa känslor jag inte kan hantera, helt oberoende vad de handlar om. Jag blir bara trött och less och orkar ingenting. Som tur är kommer både Fia och Fanny hem imorgon, så med lite tur glömmer jag bort det. Familj, jul och jullov, det borde funka som botemedel. I alla fall för att förtränga all jävla skit. Jesus...

Helgen har varit upp och ner. Fredag var inte alls särskilt kul i sig, men det var trevligt att träffa alla. Lördaen var bättre med middag och film hemma hos Jull. Helt underbar kväll! Vi såg Wall·e som var sjukt bra! Någon sa till mig att den inte var så bra så ja hade som inga förväntningar, men jävlar. Den var helt galet mysig och fin och bra. M-m-m! På lördagen var jag och Tove även på Röda Korset och jobbade för första gången. Det var askalas! Anna-Marja som är chef var där idag och hon var hur trevlig som helst. Hon visade oss lite av allt möjligt, hur lassan fungerade, vad som gäller när det kommer till utkörning, prissättning m.m. Vi fick stå i kassan och det var jätteroligt, jag är astaggad på att få ett butiksjobb där jag får betalt för att göra något som ändå bara är roligt. Marie, Camille (som är fransyska) och Peter som var där kommer jobba samtidigt som oss. Marie jobbar bara var fjärde lördag, medan de andra jobbar som oss. Markus som har hand om utkörning vet jag inte riktigt när han jobbar, men men. Om två veckor ska vi jobba igen, jag längtar. Vi får till och med prismärka, det känns awesome! Och inte nog med att det var bästa stället, vi fick lyxchoklad, för de hade fått en Anthon Berg chokladask av strelsen typ. Bara nice.

Jag hörde förövrigt att Frida S vann 70 cm ponny igår, det känns sjukt bra. Hade inte pallat om någon utböling vunnit, haha. Jag längtar tills nästa tävling, för då lottar de förhoppningsvis inte. Jag taggar även eventuella klubbtävlingar, och avdelning b i lokala. Jag ska som sagt försöka tävla så mycket jag kan i vår, cause I love my baby. Jag ska även kolla med Frida när Lillen börjat komma i bättre form om jag får tävla honom. Hon kommer säkert tävla honom i hoppning själv, men någon gång kanske jag får göra det. Jag ska även kolla om jag får vara med i seriedressyren, för jag tror inte att hon är så intresserad av att göra det själv. Eftersom de inte ens har haft första omgången än ska jag försöka vara med i alla fyra för att se hur mycket jag har utvecklats med honom mellan varje. Jag ska med Frida ut imorgon så då får jag prata med henne om sånt.

Förövrigt blir det ingen flytt över huvud taget innan sommaren. Det suger.


Goodnight Hollywood boulevard, see you soon

Jag gillar inte att det står på SJs hemsida att man kan köpa biljetter för 25kr när de är slut. Det går att köpa för 25kr om man åker till/från Sundsvall (till Malmö alltså) men då kostar ändå bussen hit en massa pengar, så då är det ändå inte värt. Det sunger, jag som var astaggad på att åka tur och retur till Malmö för 50kr. Jaja, jag får bli rik ochresa för vanliga priset istället.
Imorgon börjar jag på Röda Korset, eller egentligen börjar vi inte förrän 3/1 men vi ska dit imorgon i alla fall, och det duger gott för att stå med på CVt, haha. Sen har Viktor även sagt att han kan vara min referens om jag söker jobb på Kvantum, det känns awesome!

Lägenheten har kommit upp igen. THE lägenhet. Jag pratade med Victor och han är taggad att flytta in med oss och så för Stina flytta in i sommar när han rycker in i lumpen. Jag tycker det är en skitbra lösning, för både han, jag och Tove taggar att flytta nu, och Stina som vill ta det lite lugnt får göra det! Dock vet vi inte om vi kommer godkännas av Bostaden då alla måste ha en inkomst. Eller så måste man ha en borgenär för hela hyran, men den borgenären måste också ha en extraordinär inkomst så att man vet att den täcker alla kostnader för både sin egen och våran bostad. Sug sug. Victor säger att han kan gå tillbaka till Online om det behövs, men han kommer ju inte dra in pengar nog för oss alla. Och visst, mamma kunde vara min borgenär, men inte har hon pengar att vara det för hela skiten. Blir att fixa jobb på måndag eller tisdag då. För på onsdag är det dags att bestämma sig igen.


Sometime the hardest thing and the right thing are the same

Jag har en sak jag vill skriva om men om jag gör det är det så obvious vem det handlar om att jag måste låta bli. Känns drygt för det tynger mig, men ändå inte tillräckligt för att det ska vara värt att ta upp face to face heller. Jävlar. Jag får väl nöja mig med att vara bitter. Det är jag van vid by now, jag har lärt mig av en mästare.

Det kommer och går i vågor varje gång. Men det är då aldrig lätt. Varje gång inser jag att det är så det borde vara, men jag verkar ju vara den enda som fattar det! Så då lider jag ett tag innan jag intalar mig själv att jag kan komma över det. Sen börjar det om. Jag undrar hur det till sist kommer sluta. Som i mitt huvud hoppas jag på, men sen när har jag någonsin flyt när det kommer till något sånt?

Jag har i alla fall lite flyt på annat håll, jag och Tove är nu anmälda som frivilliga på Röda Korsets Second Hand på Ersboda där vi ska jobba varannan lördag efter nyår. Det blir nog bra, en god erfarenhet i samma veva som man gör något bra för världen. Heja Klara, både Röda Korset och Amnesty! Yay..

Ridningen idag var askul, vi red barbacka igen. Jag tror jag ska börja göra det alltid, känns galet mycket bättre. Jag höll i och för sig på att ramla flera gånger, men sånt får man ta. Om man rider bättre så så är det ju värt det. Nu längtar jag till femte veckan in på nästa termin eftersom det troligen är först då jag får vara med min skrutt igen. Det var sista för hösten idag och vi snackade om att byta hästar de fyra första gångerna nästa termin. Jaja, det kommer då.

Just nu orkar jag ingenting. Jag måste sova. Helst en evcka.


nej

Det blev inte denna lägenget.

I've been up all night, I might sleep all day

Jag älskar min mamma! Hon har gått med på att bli min borgenär, mest på papper då, så nu kan vi tacka ja till lägenheten om vi vill! Vi står på andra plats, så det är alltså 50% chans att vi får den. Det får vi allra mest troligt veta imorgon. Men det känns så jävla kul att det faktiskt skulle kunna gå! Dock har Stina fått kalla fötter, vilket jag då ockå får. Jag vill det här jättemycket, men det är skrämmande, och jag tror att hon känner samma sak. Men när man är så här nära, måste man säga att det skulle kännas lite surt att tacka nej. Visst om de andra tackar ja, så det inte är upp till oss. Men nu när jag har pratat med mamma om saken (och även Fanny för del delen) skulle det kännas som onödig "stress" att ha "fixat" allt om man inte behövde det. Jag förstår henne till 100%, det skulle vara sjukt skönt att få en dag till att tänka på saken. Men vi har två timmar och 40 minuter kvar, och som sagt är vi fortfarande bara på plats 2.

Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv just nu. Det är för mycket av allt. Skolan, hemma, ev. lägenheten, han. Min happy-person. Jag saknar honom så mycket att det gör ont. Varje dag.


This might be the last cup of tea you'll ever drink if I have anything to say about it

 Jag råkade visst stanna hemma idag. Det var inte tänkt egentligen, men jag var så sjukt sliten och hade mensvärk så det kändes bäst att stanna hemma. Jag har i alla fall gjort lite bra sake idag! Jag har kört orbitrek, sökt fler jobb över internet, ringt socialen och försäkringskassan, dock glömde jag ringa till killen som har koll på inackorderingstillägg. Jag fick veta att vi kan få 100kr/mån var i bostadsbidrag och att jag inte kan få socialbidrag om jag går på gymnasiet (då har ens föäldrar fortfarande försörjnings"plikt"). Dock missade jag ett samtal som sen visade sig vara från telemarketing företaget på Ersboda, så ett jobb är kanske på ingång? Plus att Tove skulle snacka med de på Röda Korset imorgon så att vi ska få komma in på intervju båda två. Jobb där = kassavana. Imorgon ska vi även gå runt hela stan och lämna ut CVn till typ alla affärer och caféer m.m. Heja heja! Än behöver vi inte tacka nej till lägenheten! (Vi står dock fortfarande bara på tredje plats så det ser inte så jätteljust ut, vare sig vi har pengar eller inte).

Förövrigt har mina nålar kommit nu, papi måste bara hämta ut dem på posten. Mina saker från sfq kom också, och några grejer som ska betalas, men de får vänta.


Run away baby back to your lonely house

Oj, where to start?
Jag känner mig grymt duktig som tog mig upp i så god tid att jag både hann duscha, äta frukost och strosa runt lite innan jag gick förbi postlådan på väg till bussen. På svenskan fick vi fika, skriva utvärdering och prata betyg med Jonas. Vi hade väl inte så mycket betyg att diskutera som vad vi kan göra för att jag ens ska få betyg. Vi gick igenom de uppgifter jag inte gjort och han gav mig alla papper till tre av de uppgifterna. Orsaksanalys, argumentation och chansen att välja mellan att skriva en essä eller göra ett hemprov om spårkhistoria. Sen ska jag göra nationella provet i vår med de som gör det då, vilket blir spännande eftersom jag får ett helt annat tema än det som var nu. Jag missade i och för sig både PA100 och ensemblen. Men första var just för att jag pratade med Jonas (och sen inte visste var alla var), och andra för att det var a vista prov vilket jag inte kände lockade så mycket då jag knappt vågar sjunga a vista för Katarina än mindre för Madde och Thomas när jag har pms och allt. Jag gick i alla fall på engelskan där det också var betygssnack. Jag fick alla papper jag behövde för att ta igen alla misade uppgifter av John och har nu gjort det i två kurser. Känns bra, mycket bra. Dock lite hemskt att högen med papper för bara två kurser är skrämmande tjock.

Efter skolan gick jag in till stan för att hoppa på bussen med Tove och Stina och bege oss för att titta på våran förhoppningsvis nya lägenhet. Vi kom dit alldeles för tidigt och gick ett varv runt huset för att se oss omkring. Det var ändå en rätt mysig gård tycker jag, och nära en kulle från vars topp man kunde se ut över älven och in mot stan. Perfekta stället för sommarmys! Väl inne i lägenheten blev vi alla tre så betagna att vi senare insåg att vi inte kommit ihåg att titta efter flera saker. Den var heeeeeelt underbar. Jättefina sovrum, med många fina garderober. Ett stort, öppet vardagsrum och ett riktigt fint kök/matrum med ljusblå skåpsdörrar. Jag kan lätt tänka mig bo där, och det kan både Stina och Tove med. Det finns dock två problem. 1, hur jag ska lösa den ekonomiska biten, och 2. Om vi får lägenheten alls. Vi stod på fjärde plats när vi var där men jag pratade med Tove rätt nyss och nu är vi på tredje! Och det är två dagar kvar.
Jag känner mig lite ful som inte pratat med mamma och pappa än, men jag vet inte, det känns bara så svårt. De känns som att de inte stöttar mig på samma sätt som Tove och Stinas föräldrar. Egentligen är de bara realistiska, men jag tycker de kan vara naiva och stötta mig istället. Det jobbiga är ju att de faktiskt inte kommer kunna hjälpa mig betala hyran, så jag klandrar dem inte. Imorgon ska jag ringa till socialtjänsten och be om att få komma in helst samma dag och kolla om det finns en chans att få socialbdrag tills jag får jobb om vi nu skulle få lägenheten. När jag har gjort det, och om jag får ett klartecken så ska jag prata med mamma och pappa om saken och då kan jag även gå med på att tacka ja till lägenheten. Men pengarna först, så måste det ju bli. Både Tove och Stina säger att de kan hjälpa mig betala om det verkligen kniper, men jag vet att de egentligen inte vill, och jag vill inte be dem heller. Det skulle kännas så sjuuukt jävla jobbigt. Dock räknade både jag och Tove ut att det skulle gå åt ca 4000kr/mån så det är ju inte JÄTTEmycket pengar. Men pengar som pengar om man inte har några alls.
Jag ska även ringa om både bostadsbidrag och inackrderingsbidrag.
Jag hoppas så sjuuuukt mycket att det går.


Heaven forbid you end up alone and don't know why

Idag har jag varit passivt produktiv. Jag har sökt jobb på två ställen, lämnat intresseanmälningar på fyra olika hemsidor så jag känner mig lite bra. Jag måste ju göra någon produktivt om vi nu ska kunna flytta hemifrån. Det kanske jag har glömt att säga förresten! Vi ligger på 4e plats på lägenheten på Tunnelbacken och vi ska dit och kolla på den imorgon. Sen måste vi bestämma oss innan onsdag om vi vill ha den eller inte (om vi nu kommer upp till första platsen). Jag är astaggad, men det är ju typ bara jag av oss tre som inte kan garantera att jag kan betala hyran. Varken Tove eller Stina har jobb, men de har ändå pengar, och snälla föräldrar. Jag säger inte att mina föräldrar inte är snälla, det har bara inte råd. Och ja tänker inte be dem heller nu när de redan betalar min ridning, och ska betala halva priset för Lillen.
Jag undrar om jag kommer kunna fortsätta rida Lillen när jag flyttar.. Jag hoppas det.




How do you find such lovely polka dots and stripes these days?

Jag känner mig lite kass, men det är faktiskt inte med flit som jag stannade hemma idag. Jag skulle egentligen vara i stallet halv tolv idag, men eftersom jag är sjuk så skulle jag aldrig palla vara där från halv tolv till åtta, och pappa som också är sjuk orkade ändå inte skjutsa mig. Jag tror de klarar sig ändå.
Jag vill ha mina kartnålar så jag kan fortsätta sätta upp mina 100 bilder. Jag vill även skicka efter 100 bilder till, men då måste det fixas lite först. Jag har i alla fall beställt 700 nålar så jag borde kunna sätta upp alla även om jag får 100 bilder till.

Jag vill kunna ta lägenheten om jag vill, men det är inte så enkelt.


Something is scratching it's way out

Kvällen blev bra trots dagens i-landsproblem. Nina ringde från Sydafrika, och även om vi bara pratade en stund så var det guld, jag saknar henne. Jag får ringa upp imorgon efter Julshowen, hon är trots allt bara en timme före. Hon har tydligen blivit jagad av en elefant, haha. Som tur var satt de i en jeep så det var lugnt.

Ikväll for jag in till stan och slöt upp med Victor (som dock drog ganska fort), Axel, Emilia, Elin, Tove, Rosanna och Lisa på Maxim och tog några cider. Eftersom jag kom ganska sent hann jag inte dricka lika mycket som de andra, men det gjorde inte så mycket. Vi tänkte dra vidare till Rött men när Rosanna ringde sa de att det var bokat. Vi for istället till Corona, men eftersom vi var en kvart sena (?!) fick vi inte komma in. Lisa, Rossie och och Tove kom in eftersom de bara var tio minuter sena, men vi som tog ut pengar hade inte samma tur så vi gick därifrån. (Tove hängde med oss, medan de andra stannade). Visst, Rött var bokat, men vi kände att det var värt att kolla i alla fall, så vi for dit och träffade underbara Daniell i dörren. Snäll som han är så släppte han in oss bara för att det var vi även fast det var Klubb Sketch (för födda 89 eller tidigare) och fullt. Jag är lite kär i honom tror jag, han är ju kung.
Det blev en jättebra kväll ändå, även om den inte var den mest händelserika, men vi styrde i alla fall upp för- och efterfest hos Rosanna nästa fredag och så ska vi på Yunkyard för att fira jullovet. Nice nice.

Nu är det tillbaka, nu kommer jag inte kunna släppa det på rätt lång tid. Igen. Dock vet jag inte om det kommer vara svårare eller lättare under dessa omständigheter. Det är bara att vänta och se antar jag.
♥ 

I don't know how to get you out of this one

Idag är ingen bra dag. Inte jättedålig men inte bra. Jag vaknade av att telefonalarmet gick igång för att strax hålla i en telefon med frispel. Min telefon bara slutade fungera, det känns jävligt surt. Så lämna gärna ditt telefonnummer, jag saknar alla som inte sparades på mitt simkort innan våren 2007 typ.. Förövrigt har jag börjat tänka väldigt mycket på alla bilder jag förlorade när datorn gick sönder vilket också suger. Sen när jag skulle kompletera min jobbansökan till MediaMarkt så gick det såklart inte att spara, så jag trasslade till det lite och då försvann det jag suttit och skrivit på i ungefär en kvart.
Jag har även insett att jag verkligen bara vill vara med en person, en person som då inte vill vara med mig. Han är bäst, och han har alltid varit det. Det insåg jag i och för sig för hundra år sen, men som starkast igårkväll, så det är ju idag jag tänker på det.
Jag var alldeles för sliten för att ta mig till SURF så nu känner jag mig som ett as för att jag inte är där när alla andra är det. Men jag är faktiskt sjuk, hade jag inte varit det hade jag varit ännu argare på mig själv. Plus att jag vill fortfarande dö för att jag inte får vara med på julklappshoppningen. Jag har så lite tid kvar med Hebel, och jag skulle verkligen vilja ta alla chanser jag får.
Förövrigt har jag hittat tillbaka till två gamla favoritband vilket är lite kul, men de är kanske inte så party utan passar min sinnestämming helt utmärkt vilket egentligen inte är så bra. Man rycker ju aldrig upp sig om man lyssnar på "deppmusik". Det är inte deppmusik egentligen, men det är nostalgiskt på ett sånt sätt att det blir det ändå. Svårt att förklara.

Jag vill bara att allt ska bli bra.


I couldn't care less what yo smell

Nu sitter jag i Jasmines pyttelilla etta, den är så sjuuukt mysig! Helt underbar, åh. Hon, Tove och Eve sitter och tittar på någon film på tv, men såklart så sätter jag mig vid datorn om det finns en, haha. Vi kom hit precis i slutet av Idolfinalen, och visst jag hatar Idol, men Kevins historia är ju en typisk s.k cinderella story, sjukt fint ändå. Så jag har respekt för honom, dock fortfarande ingen större respekt för programmet. Det som var kul är att han faktiskt kan sjunga, förra året kunde ingen av finalisterna göra det vilket störde mig som fan. Både två sjöng falskt HELA tiden.

Jag gick in på bostaden nu när vi var här och hittade en råfin fyra på Tunnelbacken. Tove som är helt inställd på att bo i stan hade inte sett den men blev helt kär när jag visade den. Så hon ställde sig i kö eftersom hennes mamma satte henne i kö för snart fyra år sen och borde kunna ta sig ganska långt upp i kön. Det är ju de åtta som varit med längst som får chansen, och förhoppningsvis är hon en av de 8 utan 50 sökande. Inflyttning från 18/1-09 till 1/3-09. Om jag får ett jobb är jag lätt på! Det som är skönt med att vi mest troligt kan få lägenheten i stan är att det blir först till sommaren, man har som mer tid på sig att hitta ett jobb, för jag måste ha ett jobb! Den här lägenheten såg faktiskt ännu finare ut än den i stan. Jag har dock inte kunnat prata med Stina om det, men om vi kommer bland de där 8 så har vi till på onsdag på oss att tacka ja eller nej.

Imorgon är det genrep av julshowen på Surf. Jag ska vara brat och hårdrockare, sjukt kul.


All I know is that I'm loving you for all the right reasons

Imorse kom pappa in och väckte mig för att gubbarna skulle in i min garderob och fixa klockan åtta på morgonen. Då gick jag och la mig i Antons säng för pappa sa att jag skulle störas minst där, men då borrade de ju i rummet under. Säkert upp till Antons rum, men jag lyckades somna ändå. När pappa kom inte ca två timmar senare för att de skulle börja jobba där la jag mig i hans säng och såv till klockan ett även fast de jobbade precis utanför. Galet skönt. Dock dumt - som vanligt - att vända på dygnet så mycket. Yeye, de ska troligen inte in i mitt rum imorgon så då kan jag sova ifred.
Katja ringde mig strax efter jag vaknat och vi styrde upp att hon skulle komma förbi innan vi for in till stan. Galet kul att vara med den underbara bruden igen, det känns som hundra år sen sist! Måste göras oftare. Jag får hänga med på Luciavaka/Extreme/Luciavaka med henne och några andra Waldorfbrudar imorgon om jag vill. Jag är rätt taggad faktiskt, men jag måste trolgien agera wingman åt Tove på annat håll.

Åh, ridningen idag var helt underbar! Vi red barbacka, och i början var jag rätt stel eftersom jag inte ridit barbacka på hundra år och var lite rädd för att han skulle springa iväg. Men när Erica sa åt mig att hålla i tyglarna lite hårdare så gick det bättre, och på slutet gick han jättefint! Och ingen thidermann! Nöjder är jag nu. Dock fortfarande rentav ledsen för julklappshoppningen... Jag ska smsa Erica, för det skulle verkligen suga att min sista julklappshoppning var för två år sen, och då visste jag inte att det var den sista.
Efteråt red jag Luna litegrann så Olivia skulle hinna bättre. Plus att hon inte orkade rida egentligen, haha. Hon är bara 4 år och det märktes ändå lite. Eller ja, kan ju också bara vara hennes personlighet. Hon var lite stel och lite vinglig, inte riktigt i min smak. Men det var kul att prova en annan häst.

Nu ikväll har jag, Tove och Stina snackat på msn om att flytta ihop. Riktigt trevligt samtal blev det. Vi kom överens om några regler, jag gjorde ett städ- och ett diskschema och vi är alla tre allmänt taggade. Vi har troligen en lägenhet på G till sommaren som ligger JÄTTEcentralt vilket känns kalasbra! Några kompisar till en kompis bor där nu och ska troligen flytta, och om vi drar en snyfthistoria får vi troligen ta över den utan att ställa oss i kö!


 

Someone move this walking carpet

Jag borde verkligen sova för imorgon blir det ingen sovmorgon. Nej, för imorgon kommer gubbarna in i mitt rum klockan 08.00 för att pilla i min garderob med fjärrvärmen. Men jag kommer inte somna om jag går och lägger mig nu för smart som jag är gick jag inte upp förrän efter klockan ett idag. Det kändes dock på sätt och vis som ett smart drag eftersom det är skönt att sova bort några timmar som i vaket tillstånd bara skulle gå åt att känns mig sjuk och mosig.

Jag pratade med Frida idag och vi bestämde att jag ska ta över efter Jenny (hennes nuvarande halv fodervärd som måste sluta pga studier) efter årsskiftet. Det blir bra, för nu vet jag när så jag har tid att ställa om, eller vad man nu kan ska säga. Jag är i alla fall supertaggad för Frida är så sjukt trevlig! Snäll. Ärlig. En människa jag verkligen känner ett nöje av att ha med att göra. Och så Lillen då som jag sagt flera gånger är helt underbar. Vilket han är. Jag ser fram emot att rida honom igen, jag rentav längtar! Plus att jag och Emma, som rider en häst i samma stall, har bestämt att vi ska rida tillsammans. Vilket jag och Sandra också har gjort, sen kommer jag mest troligt även rida med Julia och Olivia eftersom de är mina best buds i stallet, hah. Jag menar det faktiskt, lät bara så dumt. Då blir det Lillen och Lady, Lillen och Blanca, Lillen och Bill? Och Lillen, Lola och Luna. Yay!

House äger förövrigt, jag blir aldrig less! Jag tittar igenom alla säsongerna igen och har nu tagit mig till fjärde säsongen. I love it, and I love him.


Waking up, being able to do things they've never done before

Jävla förkylning. Det är samma sak (nästan) varje gång. Börjar med halsont och utvecklas hela tiden i några dagar tills det når sin topp och sen går det sakta över. Det involverar snor, svullna halsmandlar, hosta, lock för öronen, ett tungt huvud, en jävla massa kliande m.m. Det började i söndagskväll så jag tror att idag skulle kunna vara vändpunkten och att det ska börja gå över snart. Det vore i alla fall praktiskt så, jag är gärna frisk i helgen. Och ja, jag är uppriktigt sjuk! När det kommer till mig kan man säkert tveka, men de som känner mig vet att jag inte skulle missa lucia frivilligt. Men som sagt tänkte jag bli frisk till i helgen så jag orkar ev. en resa till Skellefteå men ändå julshowen.

Suck, skit och dubbelbajs. Såg på apberget idag, i SURF-gruppen att den andra tjejen som skrev upp sig på Hebel fick honom. Det känns jävligt sugit eftersom jag inte var med förra året heller. Jag red alltså min sista julklappshoppning med Hebel för två år sen, det var en clear round och jag visste inte att det var den sista. Det suger. Kunde de inte haft den här regeln förra året istället? Damn.. Men om jag inte missförstått det hela så har de satt upp en ny lista med de hästar ingen skrev upp sig på så de som inte fått någon häst får en ny chans, och då kanske det finns någon man kan tävla på skoj. Kanske till och med en storhäst om Erica skulle gå med på det? Det är väl lika bra att vänja sig vid att inte få rida Hebel jämnt, för det är bara en termin kvar nu. Åh, det funkar inte så.. Blä. Just eftersom jag bara har en termin kvar vill jag ta alla chanser jag får! Jävlar.. Och jag är alldeles för feg för att fråga om vi får tävla på privata... Men om jag vill måste jag fan sluta fega. Jag förlorar faktiskt inget på att fråga.

Imorgon ska jag även träffa Frida eftersom hon tränar dressyr på kvällen. Det är nog helt bestämt nu ändå att det blir jag. Hon är nöjd och jag är nöjd så. Åh, det känns bra, Lillen är helt underbar och jag behöver honom verkligen just nu. Ett nytt lyckopiller!


His pancreas is going to explode because his brain is on fire!

Nu är det en sånt där typiskt tillfälle då jag vill göra något bra men inte ids samtidigt som jag känner på mig att jag inte kommer somna när jag går och lägger mig.
Jag får helt enkelt gå och lägga mig ändå och göra något bra imorgon.
Imorgon ska jag också ringa lite hästsamtal. Jag är taggad. Jag måste bara bli frisk.


And you wake up in the morning and your head feels twice the size

Det värsta när man blir förkyld är ändå att nästa dag alltid är ännu värre. Jag gick och la mig rätt sent igår, ändå kunde jag inte somna om när jag vaknade tio i tio för att det kändes som att allt som är i mitt huvud var på väg ut genom alla möjliga hål. Det där lät inte så nice... Jag har i alla fall lätt lock för öronen, värsta svullohalsen och det rinner ur både näsan och ögonen. Jag är ändå lite förvånad över att bli förkyld nu, jag var ju det så sent som i Augusti! Dels så var det en riktigt ordentlig förkylning då hostan inte la av på flera veckor, och dels så brukar jag bara bli sjuk typ en gång i halvåret. Det här blir tredje gången sen mitten av sommaren! I don't get it. Men men, jag har en jättegod kladdkaka med hallon i att tröstäta på, plus att jag har ett glatt humör. Dels så dimper det snart ner 100 bilder i min brevlåda för endast 29kr, ett eller två par strumpbyxor för typ 39kr och en till grej som inte behöver nämnas. Men den är också billig, hahaha. Jag har ju egentligen inga pengar, men nu är det inte så fasligt lång tid tills nästa studiebidrag kommer så det får betalas då.
Damn, jag kom just på tusen grejer jag borde göra. Typ hitta räkningarna för studentmössan, och fakturan från Halens. Och även skicka tillbaka boken "100 procent fett" (Jag hade beställt "På kärleksspaning i Hamburgerland" men fick fel). Jaja, det kommer. Jag har ju faktiskt betalat både skolkatalogen och skolfotot (som jag måste ge till Tove) så jag har något ur världen i alla fall. Nu måste jag bara hitta alla skolböcker och lämna tillbaka till bibblan så jag slipper betala pengar till dem med.
Dock var jag jätteduktig igår! Jag kunde inte sova så jag satte mig och skrev ett enda långt loggboksinlägg till Sceniska! Det blev 5 A4 (med några bilder) och det kändes rätt bra faktiskt. Jag hoppas det duger! Jag har i alla fall lite mindre ångest eftersom det är bortgjort nu i alla fall. Jag gjorde mitt bästa, nu är det upp till lärarna.

Jävlar alltså, jag ska rycka upp mig nu. Det är inte slutet av höstterminen i tvåan, jag har inte massa tid på mig att skärpa till mig, det måste göras nu! Jag har bara vårterminen kvar och så sjukt mycket att fixa! Jag kanske kan läas om Psykologikursen i vår i stället, jag tror ändå inte jag kommer palla ta igen allt det innan/över jul. Eller kanske, om Fia och Fanny hjälper mig, vilket jag faktiskt tror att de kan göra.

Nu ska jag lägga ett nytt pussel eftersom jag blev klar med det andra igår. Om mamma har kvar alla pussel måste jag nog låna några, vi har bara ett här (förutom mitt då). Pussel och tv-serier. Ikväll ska jag skriva minst ett skolarbete till! Om jag bara hittar ett jag kan göra utan att ha pratat med mina lärare såklart. Jag får försöka hitta argumentationspapprena. Dock vet jag inte vad jag ska argumentera om... Jaja.

Klara som sjukling är mer taggad är Klara när hon är frisk? Eller så är det Lillens förtjänst.


You are not as special as you think

Hurra! När jag äntligen börjat få dåligt samvete för att jag inte är i skolan (vilket jag tydligen måste ha nuförtiden om jag vill ta mig dit) så ska jag såklart gå och bli sjuk på riktigt. Förra veckan var det bara lathet, ångest och den konstanta tankebanan om jag ska fortsätta eller inte. Förut hade jag studentmössan och familjens stora fest att tagga, men det har jag som kommit över. Nu känner jag snarare att det skulle suga att missa Amsterdam. Det har jag kanske glömt att skriva, vi ska till Amsterdam på klassresa! Galet nice kanske? Oja. Menneeeee. Nu är snart höstterminen slut och jag har inte gjort något alls. Plus att jag har 4a IGn från förra året. Flyt? Nej, kanske inte. Å andra sidan har jag bara tre kurser som slutar nu, men det känns som att det inte gör det hela bättre. För det är två IGn till. Jag ska seriöst börja överväga min plan att gå med 92orna några kurser nästa år, och gå om hela trean med dem. Men nej, nu när jag skriver det känns det inte alls så kul. Men hur ska jag lösa det då? Damnit... Det blir en lärarrunda när jag kommer tillbaka för att ta reda på allt jag måste göra. Sen är det bara att försöka. Alla får heja på mig!

Jag taggar att bli frisk och komma igång med Lillen. Det kanske jag inte heller sa? Jag har bestämt mig för Lillen. Pam var underbar, men jag klickar bättre med Frida, plus att det kommer ge mer att rida en storhäst. Och han står lite bättre till. Nära till ridhus och så.

Nu ska jag äta mat, eller baka något. Vi får se när jag tagit mig till köket.


If I just lay here, would you lie with me and just forget the world?

Jag har beslutsångest! Eller egentligen inte, det börjar släppa nu, men jag har haft beslutsångest. Nu har jag bara lite skuldkänslor. Vilket bara är dumt eftersom jag inte gjort något fel. Det handlar såklart om hästarna.
Jag var till SURF och provred Pam lite. De hade hopptränat henne innan och hon har precis kommit igång efter fem veckor så det blev lite trav och skritt bara. Hon var skitmysig, och hon skulle vara jättekul att jobba med, men det känns inte så värt att bli kär i en till ponny. Det är illa som det är med Hebel, för han är det bästa jag vet, men vi har som ingen framtid. Inte längre än till sommaren i alla fall. Jävligt trist alltså... Suck. Hur som helst. Ju mer jag tänker på det desto bättre känns tanken på Lillen. Dock känns det fortfarande lite jobbigt med pengarna, men mamma och pappa är på att sponsra lite så det känns kalasbra. Det blir ett steg i rätt riktning, på flera sätt. Dels så är han storhäst, inte ponny. Dels så kan jag bocka av en grej på min lista för saker som skulle göra mitt liv bättre. En häst alltså, även om han inte är min egen så kommer det absolut räknas. Awesomeness eller vad?!

Förövrigt så har jag, Stina och Tove dealat på att så fort vi hittar en fin fyra ska vi ta den och flytta ihop. Punkt nummer två på listan blir då avklarad. Värt!

Om man bortser från skolan skulle jag nästan vilja säga att jag har lite flyt, haha. Eller kommer få i alla fall. Förhoppningsvis.


This is my son, DJ Pillowhead

Kan jag sluta dra på mig grejer som gör att allt blir ännu mer komplicerat? Stina sa idag att hon bestämt sig för att flytta hemifrån, och jag blir ju astaggad på att joina. Jag har ju inga pengar, men det skulle man kanske hinna fixa på de tre månader det brukar ta innan man kan flytta in, och ifall jag inte skulle hinna skulle jag kunna låna pengar av Stina. Men om jag skulle flytta hemifrån kan jag ju inte ha medryttarhäst om jag inte vet att jag faktiskt har ett jobb och tid att både bo med Stina och ha medryttarhäst.
För att göra det hela ännu roligare så ringde en tjej som heter Mari till mig idag. I tisdags när jag svarade på Fridas annons om Lillen så svarade jag också på en annons om en D-ponny som också behövde medryttare, och det var då Mari och hennes dotters häst Pam. Nu ska jag troligen provrida henne på söndag, och det är på söndag Frida ska ringa om Lillen, eftersom det är då den andra kandidaten ska komma och prova honom. Om jag skulle välja Pam istället skulle jag inte behöva betala lika mycket men bara ha henne två gånger i veckan. Plus att det är en ponny, jag borde verkligen gå över till storhäst. Och Lillen var ju helt underbar, dock vet jag helt ärligt om jag inte har pengar för att ha honom. Damnit!
Om jag hade jobb och inte skola hade jag lätt tagit båda hästarna + lägenheten. Det är drömmen just nu.


It's a nickname, I call him dr. Bling

Nanana, jag vill ha pengar för jag vill rida Lillen.
Det är en tjej som heter Frida som har en häst. Det är Lillen. Jag var dit igår och provred honom, och han var råmysig! Jag har inte haft så mycket erfarenhet av storhästar, men han var helt underbar. Särskilt vänstergaloppen - det kändes som att man flög! Hur som helst.. Idag var Frida och hennes soon to be föredetta halvfodervärd Jennie där för att träna dressyr för Rebecka, och jag insåg hur extremt fin Lillen är! Så nu är jag ännu mer taggad, dock har jag ju inga jävla pengar. Det kommer kosta ca 1000kr/månad och jag har ju ridskoleavgiften också så mina päron vill nog inte paya. Dock blir det nog bara vårterminen på SURF sen är det dags att ge sig. Eller ja, jag får stanna i träningsgruppen under vårterminen, sen måste jag börja på storhäst, eller sluta. Jag vill hellre sluta i så fall tror jag, för jag kommer inte palla rida storhäst med Hebel på andra sidan avsäspärrningen. Och då känns ju Lillen faktiskt som ett riktigt bra alternativ! Förutom att Lillen är nu, fast Hebel fortsätter fram till sommaren. Hum hum.
Jag får tänka på saken till på söndag i alla fall. Då var det någon annan som skulle provrida, sen skulle Frida ringa. Så vi får se. Det vore galet nice, men man kan inte få allt. (Kan man snälla få något iaf?)

Jag taggar öl hemma hos Beerhead imorgon i alla fall. Kul att träffa lite folk efter att ha varit hemma hela veckan.
Jag vill ha godis.


I know it looks like we're cleaning dishes, but we're actually having sex

Jag ska försöka börja blogga igen tror jag. Det är nog inte så många som läser eftersom jag mest bara skriver om mig själv, och det är nog inte så många som bryr sig om mig och mitt personliga liv, men ändå! Det är skönt att få ur sig saker, och även om jag vill lyckas jag aldrig få ur mig det i varken musik eller bild, så då blir svammel i en blogg bästa sättet.

Allt är just nu lika bajs som det varit sen hösten i tvåan, och på sätt och vis värre eftersom jag kommer närmare och närmare slutet av gymnasiet och pallar fortfarande INGENTING. Så jag lägger ner minst tre timmar om dagen då jag går igenom vad jag skulle kunna göra åt saken. Dock tar fantasin snabbt över, så istället för att tänka på vad jag KAN göra så tänker jag på vad jag VILL göra. Det gör för det mesta allt ännu värre eftersom det inte går som jag vill. Jag har i alla fall några teorier nu. Jag har kommit fram till att jag faktiskt måste gå till ungdomshälsan och prata med någon. De kanske vet hur jag ska kunna fixa jobb. Typ genom socialen? Det skulle göra mig till en vekling, men det är värt det.
Sen har jag tänkt att det kanske skulle vara värt att ta en paus från skolan det här året. Jag vill inte gå med 91orna, så jag tänkte att jag nästa år kan läsa de kurser jag inte klarade i 2an med de tvåorna (alltså 92orna = Lo, Julia, David m.fl) för att sen gå om trean med dem och ta studenten då. För dem tycker jag om. Men å andra sidan, vänta två år med studenten utan garanti för att jag kommer orka det bättre då? Och även hoppa av nu och kanske ångra sig när alla faktiskt tar studenten i vår? Knepigt.
Jag känner i alla fall ett obehagligt stort sug att hoppa av skolan, skaffa jobb, lägenhet och typ medryttarhäst. (Jag har till sist insett att en egen häst faktiskt inte skulle fungera. Även m det skulle vara galet kul). För jag känner inte att jag vinner något av att gå i skolan. Det känns lite drygt, I need to fix it.