The age of the understatement

Fuck yeah! Jag och Wendy vann ridskolehopptävlingen (70cm) idag! Sist jag tävlade henne slog jag sönder ansiktet, helgen efter det kom jag och Ryza fyra och idag gasade jag jävel på en häst som redan sprang fortare än jesus! Jag var rätt nervös eftersom hon sist också var väldigt snabb men stannade ändå. Så när vi flög fram över hinder efter hinder drev jag på ännu mer så att hon inte skulle stanna. Det var i alla fall sjukt roligt och jag var galet nöjd! 15,25 sekunder tog det för oss att ta oss igenom omhoppningen och då hade jag bara ett ekipage efter mig, men de gick runt på 16,50 sekunder vilket gjorde mig lyrisk! Det var väl behövt efter förra gångens fiasko. Jag är galet nöjd och nu är jag astaggad på att tävla igen! Dock är jag nu bara mer kluven mellan Ryza och Wendy, haha. Jaja, jag får väl försöka fortsätta varva (det är ju faktiskt inte bara upp till mig).

Ikväll åker jag till Göteborg! Jag och Fanny åker nattåget ner för att dels hälsa på Fia men framför allt se EDDIE IZZARD IMORGON!!!! Det kommer bli fett med fetnice! Det kommer bli galet svårt att vara utan Thomas (som förresten är bäst, har jag sagt det?) så många dagar, men jag får hålla mig sysselsatt med julbak, julsång och julklapps-bilds-ritning!

I like where we are when we drive in your car

Ojoj. Är jag bra på det här? Nej inte det minsta. Nu sitter jag i alla fall hemma i soffan i vardagsrummet med katten bredvid mig och pappa som tittar på nyheter. Själv lyssnar jag på musik och filosoferar lite. Eller ja, jag filosoferar väl inte egentligen, utan jag sitter och konstaterar tyst för mig själv att jag inte vill bo här längre! Jag är nästan aldrig hemma nu för tiden, och när jag väl är det så vill jag bara härifrån. Visst, jag älskar katten, det är ju skönt på det sättet att jag har alla mina grejer här (bortsett från de skrämmande stora mängder småsaker som ryms i min väska), jag trivs för det mesta väldigt bra med min syster och ibland med min bror. Vad är då problemet? Jo min pappa. Jag älskar min pappa, men jag blir galen på honom! Det blir ju inte direkt bättre av att han blir galen på mig hela tiden också. Jag tror att vi skulle tycka mycket bättre om varandra om jag inte bodde här, men var ska jag ta vägen? Jag har inte direkt någon stabil ekonomisk inkomst. Det är ett under att jag har inkomster över huvud taget!
Åh, jag blir tokig! Take me away for this hellhole!