Did you know there already is a Joseph Stalin?

Jag pratade tidigare om att jag bara har kyckling och frukost hemma och lat som jag är har jag fortfarande inte handlat något så när det var dags för middag lekte jag påhittig student. Jag plockade fram två kycklingfiléer ur frysen och la dem i stekpannan med lite vatten så de fick kok-tina sen skar jag dem i mindre bitar och stekte dem. Krydd-väg har jag inte så mycket just nu så jag tog det som fanns: örtsalt, oregano, chilipulver, soja och curry. Ingen svartpeppar eller vitlök men det blev faktiskt gott. Jag började skämta med mig själv om att det skulle vara kul att ta lite kanel också, eftersom det var den enda kryddan som fanns kvar, medan jag rostade bröd och skar upp lite tomat. Sen bestämde jag mig för att det faktiskt skulle vara gott med kanel så det fick vara med på mackorna. Det blev faktiskt väldigt gott!
Min syster kom förbi, hon var ute och gick med stavar. Hon var snäll och diskade upp lite av mitt porslin som stått i kartonger i tre månader, men jag har fortfarande inte köpt någon diskborste eller diskmedel så det blev tvål och en bit av ett trasigt örngott. Påhittiga studenten slår till igen!
Jag lyckades hitta mitt eget internet idag, men nu har jag tappat bort det igen. Jag förstår inte hur! Jag kopplade ur det och la de någonstans.. Jag har iiiingen aning om vart. Som tur är har jag systers fortfarande så jag är inte helt utan!
Jag vill gå och sova så att jag kan drömma om mitt mentala ögongodis igen.

And still to come, the worst part and you know it

Min syster berättade för mig igår att när man går och lägger sig för första gången i ett nytt rum så ska man räkna fönstren, för om man gör det kan man drömma om vem man ska gifta sig med, typ som med blommorna under kudden på midsommar. Jag sov väldigt dåligt inatt och vaknade flera gånger, varje gång jag vaknade räknade jag fönstren igen eftersom jag så länge inte drömt om någon särskild än. När jag vaknade imorse hade jag dock drömt om en person vilket alltid mysigt, åtminstone tills man vaknar. Jag blir alltid så påverkad av drömmar att jag har svårt att släppa känslan när jag väl vaknar och den här känslan känner jag att jag inte riktigt behöver. Jag är i och för sig glad att jag inte drömde om någon jag inte tycker om, men om jag måste gå runt och tänka så här en längre tid kommer jag bli tokig! Jag har nog med annat att tänka på. Å andra sidan får man väl se det som mentalt ögongodis, för ögongodis är det minsta man kan säga om den här killen.

Det går jättelångsamt att fixa lägenheten.. Jag har för mycket grejer! Och jag har ingen aning om var jag ska göra av allt. Jag skulle behöva fler hyllor. Kan ingen komma hit och fixa allt åt mig? Hahaha. Det är bra att jag redan satt ett datum för inflyttningsfesten, då har jag ett utgångsdatum på det nuvarande kaoset. Precis lagom lång tid för att låta bli att göra vettiga saker emellanåt. Typ som nästan hela dagen hittills. Jag har i alla fall satt upp mina tävlingsrosetter och klippt till en bild så att den skulle rymmas i min nya ram, haha. Effektiviteten flödar!

Jag vill sätta upp min Hell Is For Heroes tavla, men jag har inga passande verktyg eller färdigheter i hur man borde göra. Det sista jag vill ha är en trasig tavla och glassplitter överallt. Jag har faktiskt ingen dammsugare än.

Oh, this has gotta be a god life

Jag älskar mina nya lägenhet! Det är totalkaos med grejer överallt, men jag älskar den. Jag älskar dock inte min gamla soffa särskilt mycket, den är så förbannat djup! Den är ju i vägen överallt känns det som, hahaha. Den kan som inte stå..någonstans. Jag har faktiskt ingen större aning om hur det kommer se ut här när det är klart för det är så mycket grejer överallt, och soffan hjälper inte till!
Jag borde åka och handla lite, än så länge har jag frukost och kyckling i min kyl/frys. Det tar man sig inte jättelångt på. Visst, jag älskar kycling, men jag är inte jättepeppad på att äta BARA kyckling. Dessutom behöver jag alla vanliga basic-grejer som t.ex fryspåsar, diskmedel, diskborste etc. Jag har ingenting! Jo, jag har tvål, toapapper och tandkräm. Det är alltid något! Det störiga är bara det att ingen affär har bra erbjudanden den här veckan! Jag kollar alltid igenom Icas reklamblad och det brukar alltid finnas jättebra erbjudanden, men inte nu när jag faktiskt behöver dem. Jag hittade EN bra sak på Ica Berghem, EN bra sak på Kvantum och EN bra sak på Maxi i princip. It sucks! Willys, ÖB och Coop har ingenting heller!

Jag råkade försova mig imorse och missade tentan! Det känns inte alls bra, jag satt faktiskt och läste lite igår och tänkte att jag åtminstone kunde gå dit och se vad som hände. Men nej nej, det blev ingen tenta alls. Så nu har jag två omtentor att skriva.. Jaja, det är inte hela världen, det är bara att göra.
Nej, nu tror jag att jag måste fortsätta flytta runt på småsaker som ändå inte gör någon skillnad och låtsas som att jag gör framsteg.


Peppad brud för.. tre år sen?

Han berättade till och med, i korthet, om det ostindiska kompaniet

Ja, här sitter jag i min alldeles egna lägenhet! Jag, Anton och pappa for ut till Kassjö och plockade upp släpet på Turmalinen, sen for vi vidare till mamma och hämtade alla mina grejer. Möbler, kartonger, blommor, småsaker, ja en hel del grejer. Efter det åkte vi tillbaka hem till pappa och tog de grejer jag hade där plus lite mer möbler som jag har fått och bytte ut Anton mot Marlene. När vi kom till Lilljansberget väntade Fanny och Amon på oss utanför dörren och vi hjälptes åt att få in allt i lägenheten. Den är så himla fin! Den är bredare, men kortare, än jag tänkt att den var, men det går nog bara fint att fixa i ordning allting. Det är bara det att jag är så jävla trött, hahaha. Jag och Fanny gick en sväng till Ica Berghem så jag har frukost och vi fick Gorby's piroger till middag.
Två av tre IKEA-möbler är, efter mycket om och men, ihopsatta så det är bara soffan kvar. Alla mina andra möbler behöver faktiskt inte monteras. Thank god!
Imorgon har vi tenta men eftersom det bara är 1 poäng så funderar jag helt seriöst på att skita i den. Två omtentor kanske inte är ultimat, men det är mycket roligare att försöka möblera lägenheten än att sitta och läsa läro- och kursplaner och skollagar. MYCKET roligare.

Jag hade tänkt lägga upp någon trevlig bild men jag orkar inte leta fram en sladd till kameran. Den jag visste var den var glömde jag i studion. Det blir två gamla bilder på mig och världens finaste häst istället.

När vi kom 3a i en ridskoletävling i dressyr


När vi vann en ridskoletävling i hoppning

You feel like you got hit by a pms truck

Jag är hungrig och extremt bakis. Vad ska jag äta? Jag skulle egentligen till Stina ikväll och fira henne men jag håller på att bli förkyld och tillsammans med baksmällan och tentaångest så kände jag att det var bättre att stanna hemma och plugga. Jag hade dock glömt att pappa och Marlene skulle bort ikväll så jag måste fixa min egen mat. Och snart, jag är jättehungrig!
Förövrigt så tittade jag på Private Practice och både Courteney Cox och Christa Miller var med! De hade inga repliker, de går bara förbi kameran med Dr. Reilly. Jag undrar om de bara var statister eller om de var där som Jules och Ellie..



Uuuuurgh...

I feel like shit. Men Hebel är snygg i alla fall.






På riktigt, sötare häst får man leta efter!



Jag hittade även en väldigt gammal bild på mig och Faruk. 2005 skull jag gissa på att det var.



Did you know this isn't ma'?

Jag har inte pluggat över huvud taget idag fast det var det som var planen. Istället blev det en sväng till bolaget (liite mindre att göra imorgon) matlagning till familjen och sen ridning. Ridningen var jätterolig, jag fick rida Lola vilket jag inte gjort på ca ett och ett halvt år! Det gick bra också vilket alltid är kul, övningen var rolig och jag kommer verkligen sakna att rida dressyr.. That's right! Rebecka kom till mig i början av lektionen och sa att Camilla hälsade att jag fått en plats i hoppgruppen efter jul! Så jävla nice! Jag kommer sakna min torsdagsgrupp, dressyren, och framförallt Rebecka, men nu får jag tillbaka Camilla vilket inte är fy skam och hoppning är ju faktiskt helt fantastiskt roligt! Aah, eufori..!
Egentligen borde jag fixa lite med spellistan inför återsparken imorgon men jag orkar inte! Jag tror jag ska försöka sova nu så att jag orkar gå upp imorgon bitti och fara på frukostshopping på H&M! Det blir en konstig dag imorgon.. Konstig men troligen övervägande awesome! Först shopping, sen begravning, på kvällen är det återspark och jag får nog allra mest troligen hämta ut nycklarna till min nya lägenhet imorgon! Konstigt som sagt, men mycket nice.




Senast jag red Lola innan idag

Rock. Hard place. Me.

Jag känner mig helt konstig i huvudet, jag är stressad - tror jag - men jag vet som inte över vad. Kan mycket väl vara tentan på måndag, och omtentan någon gång efter det. Det kan vara det faktum att jag fortfarande inte lämnat tillbaka en bok till Stockholms Stadsbibliotek eller pratat med de jävlarna som försöker kräva mig på pengar för saker jag aldrig fått leverarede. Jag väntar i princip bara på att få ett brev från kronofogden vilken dag som helst nu. Det kan också vara över pengar, det är oftast det. Pengar och stress.. Imorgon ska jag sjunga på begravning och vi har återsparken. Sen flyttar jag antingen på söndag eller tisdag, beror på om förra killen som bodde där hört av sig till kvartersvärden än. Om han gjort det får jag nämligen hämta ut nycklarna imorgon! Det känns helt sjukt, jag tror inte jag riktigt förstått att det är på riktigt. Jag bor här, jag har snart en egen lägenhet. Det blir nog bara bra i alla fall, jag är rätt peppad faktiskt! Jag har fixat både elavtal och hemförsäkring idag och jag ska flytta min folkbokföring (IGEN) men då måste jag byta dator. Jag kommer sakna att inte kunna sätta mig vid en dator som fungerar utan att man behövar ha den i knäet...
Egentligen borde jag plugga, men den vanliga spärren sitter kvar.



Det var lite dimmigt när jag for och lämnade tillbaka böckerna på UB i tisdags.

So I have a flaw, big deal!

Jag är kalastrött och har glömt bort ALLT jag ska göra idag. Jag överväger helt seriöst att gå och lägga mig, titta på några avsnitt av Vänner och låtsas som att jag är på dejt med Robert Downey Jr. Jag drömde om honom inatt och jag skulle inte ha något emot att göra om det, hehe. Det är inte många män över 40år som är så snygg som han är! Inte många men några.. Jag tror minsann att jag måste rada upp några, jag har som sagt ändå förträngt vad jag egentligen borde göra. Jag tar bara några, och inte de som är helt självklara (typ Depp, Wilson och Clooney) utan mina personliga favoriter. Här är de i alla fall: (M-M-M!!)



Robert Downey Jr.


Hugh Laurie


David Tennant


John Barrowman


Adrien Brody

I just hope they have his old hairline and your old nose!

Jag skrev färdigt reflektionsuppgiften igår och fixade färdigt Cambro-sidan idag så den grejen är nu klar! Sen ringde min kära mor som är på IKEA i Malmö och frågade om jag behövde något. Sjukt lyxigt att få beställa en massa saker från IKEA med henne, allt blir billigare och jag behövde knappt lyfta ett finger! Eller jo, jag satt och kollade på hemsidan vad jag ville ha, så några fingrar lyfte jag allt, haha. Så nästa vecka kommer mamma hem med kastruller, skärbrädor, några fler tallrikar, lite glas, en lampa, en dörrmatta, en rislampa, en ugnsform och servetter. Jag tror det var allt.. Sjukt nice! Dessutom var några iväg till IKEA i Sunsvall i söndags inför återsparken på fredag och då köpte Micke även några assietter åt mig! Jag har även beställt ett jättefint duschdraperi och en badrumsmatta från H&M som jag  har spanat på hur länge som helst! Nu har jag äntligen pengar och en riktig anledning att köpa dem och de var på REA så jag slog till direkt. Bra dag på det sättet. Dessutom får jag kanske hämta ut nycklarna redan på fredag! Annars flyttar jag senast på tisdag så det är inte långt kvar nu! PEPPPPPP!!!
Dagens mindre bra är att jag glömde bort föreläsningen, hahaha. Skickligheten själv här, hej hej. Jaja, nu har jag gott om tid på mig att duscha och äta lunch innan jag ska träffa Rebecka på stan då vi ska försöka hitta något fint pris till vinnarlaget på fredag. Sen blir det hem och pluggapluggaplugga för på måndag har jag tenta. IGEN.

Jag känner mig väldigt tankspridd så det får räcka med det här så länge!









Nobody has to cry to make it seem real

Det här är generellt ingen bra dag. Jag har alldeles för mycket att göra, ingen motivation över huvud taget och jag har återigen glidit in i en av mina Stockholm-perioder. Det känns som att något gick allvarligt fel när jag hamnade i Umeå, jag vill inte bo här. Jag blir bara så sjukt less på att det ska vara så svårt att flytta till Stockholm, omöjligt att få jobb eller lägenhet. För om jag ska vara ärlig är jag egentligen inte alls peppad på att plugga. Men nu sitter jag här likt förbannat med massa skoluppgifter som jag vet att jag måste göra för att få csn, för utan csn - hur ska jag då överleva? Jag måste scanna en till bok ikväll och sen åka upp till UB bara för att lämna dem. Jag måste skriva en tresidig reflektionsuppgift som ska in imorgon och jag har inte ens helt och hållet förstått hur jag ska lämna in den. Jävla IUP och potfoliobajs! Det känns så sjukt onödigt även.
Jag fick tillbaka tenta nr.2 idag och fick se att jag skrev VG på källkritiken och U på statistiken, men jag måste ändå göra omtenta på hela. Skitroligt! Dessutom har jag första tentan på DIS-kursen på måndag...
Snart får jag flytta in i min lägenhet vilket jag antar känns roligt, men även som en börda. Den binder mig till Umeå vilket jag inte alls tycker om. Å andra sidan gör ju ett förstahandskontrakt det möjligt att eventuellt kunna byta sin lägenhet vilket faktiskt kan hjälpa mig att ta mig tillbaka till Stockholm, så det är kanske inte fy skam.
Åh, helst av allt skulle jag vilja lägga mig på sängen och lyssna på Ashes & Fire och tänka på andra saker. Men det har jag inte tid med.. Jag har ca en timme på mig att scanna boken innan jag måste börja bege mig mot UB, för det är ju en annan rolig sak med Umeå, bussarna går bara två gånger i timmen efter kl.20! Hurra för Umeå...

Oh, so, forget about the birds, but big red insects suggest fine dining!?

Hej och hå. Imorse var jag uppe med tuppen, det var inte ens helt ljust ute när jag klev upp. Ut till stallet och bygga fram dressyrbanan. Det blev mest bara en massa väntande, men det var kul att titta när de andra red. Kaktus vann första klassen vilket är beundransvärt, bästaste Hebel kom två i andra klassen, Ada och Nix vann tredje klassen och sen var det bara vi kvar. Innan jag tog Orlic från tjejen som red innan kunde jag inte låta bli att fråga Camilla om de inte kunde ha en andra placering OM jag kom tvåa. Jag ville så gärna få en första blå rosett! Hon lovade att om jag kom tvåa så skulle jag få min blåa rosett. Tre startande var vi (och det är egentligen bara en placerad då), jag på Orlic mot Sarkof och Fabian. Båda de andra ekipagen såg jättebra ut på framridningen medan jag knappt kunde trava en sida, haha. Okej, det är inte sant, men det kändes så i alla fall. I princip ingen framåtbjudning över huvud taget. Början av programmet kändes helt okej men när det var dags för första galoppen ville jag bara dö. Volten var inte rund, vi tog oss inte ut till staketet och vi fick ett avbrott innan längningen. Andra galoppen kändes bättre men jag trodde inte jag hade någon chans alls mot de andra två. Jag skrittade av honom i ridhuset medan jag väntade på resultatet, jag starta ändå sist, och så kom domen. Förstaplatsen hade Fabian tagit med 60något% och andraplatsen... gick till oss! Jag blev så himla chockad, men så himla glad när Camilla ropade ut det! Jag fick 184 poäng, 57,5% och jag fick mig en blå rosett. Det är nästan som att jag inte behöver tävla något mer, jag har alla rosetter nu, hahaha. Nej, nu är jag bara mer peppad på att tävla igen! Jag längtar tills julklappshoppningen (om det blir någon) även om jag i dagsläget inte har en aning om vem jag får tävla. Det suger att inte rida i hoppgruppen längre, hahaha.
Jaja, nu måste jag sova middag, jag håller på att dö!

Don't let fifth year get to you!

Mycket bra Gala på SURF ikväll, jag orkar inte skriva om den just nu, men jag tänkte bara säga det. Jag är så sjuktligt jävla trött men jag måste lära mig ett nytt dressyrprogram innan jag somnar. Jag kan som sagt inte tävla Kate så jag fick välja någon annan. Efter mycket funderande valde jag Orlic och eftersom någon redan ska rida honom i LC:2 så fick det bli LB:0 för mig. Jag har aldrig ridit det förut och det känns inte alls lika logiskt som de andra programmen jag ridit så det är svårt att få det att fastna.
Nej jag tror faktiskt jag måste sova nu, jag får försöka lära mig programmet i stallet imorgon, jag startar ändå sist sist.


Rööööv!

Jag har fått reslutatet på tenta nr.2: Underkänt. Jag är inte förvånad, statistiken var svårt, men det känns ändå sjukt. Särskilt eftersom jag har en stark känsla av att jag kommer få U igen eftersom jag aldrig kommer förstå mig på statistiken. Men men, vad gör man...
Jag skrev min tredje tenta idag så jag hoppas att den går vägen, hur blir det annars med csn? Jag vågar inte tänka på det.. Om en och en halv vecka är det tenta nr.4 och senare samma vecka blir det omtenta antar jag, så nu blir det dubbelplugg! Jätteroligt, verkligen! Dessutom ska en tresidig reflektionsuppgift in på onsdag och jag har inte ens börjat.
Ikväll är det SURF Galan och jag har sagt att jag ska vara där vid fem men just nu känns det rätt jobbigt. Jag måste åka om typ en timme i så fall och jag skulle behöva sova typ två timmar. Det blev bara 3-4 timmar inatt. Efter det här beskedet är jag inte peppad på att åka någonstans alls.

Not good

Det här kommer bli en dålig dag känner jag. Jag har försovit mig i flera timmar så jag är sjukt stressad över tentaplugget. Jag har hur mycket kvar att göra som helst, vilket egentligen inte är så konstigt eftersom det trots allt är mig vi pratar om.. Dessutom skrev Camilla till mig på facebook och informerade mig om att Kate har blivit sparkad i pannan och ska vila i 5-6 dagar så jag får inte tävla henne på lördag! Så jävla kissigt, jag var så sjukt peppad på det! Jag ska i alla fall kanske få tävla någon annan, jag inväntar svar på vilka jag kan välja på..
Till råga på allt så glömde min syster att komma ut till studion med nycklarna innan hon for till skolan imorse så jag kan inte gå härifrån för jag kan inte låsa, och jag kan inte ta mig in i huset för att jag kan inte låsa upp! OCH DEN HÄR FÖRBANNADE MENSVÄRKEN SLÄPPER INTE!!!!!
Jaja, världens bästa Nina är i stan nu så att träffa henne kanske gör dagen lite bättre. Sen måste jag hinna göra sjukligt mycket på alladeles för lite tid.. Imorgon är det tenta no.3 och det känns inte bra. Jag peppad kvällen lite dock, SURF Gala i stallet, det blir trevligt. Dyk upp vet ja! 18-20, det kommer bjudas på dressyruppvisning, hoppning, gymkhana, fikaförsäljning, hästskokastning, fiskedam, frågesport, loppis, lotter m.m. Det har även kommit massa fina priser till de som vinner! The Body Shop, Tehörnan, Gallerix och Djurmagazinet är några som har donerat priser till tävlingarna!

Let's just stick with the plan and just have sex

Det blev inget Sibylla idag, men min älskade livmoder timade in mensvärken vädligt bra idag. Dessutom behöver jag faktiskt tid att plugga inför tentan och det verkar som att jag kan få komma in nästa vecka istället. Om min livmoder hindrar mig från att få det här jobbet ska jag fan slita ut den, trampa på den och kasta den på gud.
Jag fick i alla fall låna sista boken av Rasmus idag så nu kan jag officiellt plugga klart till tentan. Om det faktiskt blir av är ju en annan sak. Jag har i alla fall valt ut ett av de kortare kapitlen att läsa inför tentan att skriva referat på i alla fall. Just nu tittar jag dock på Eureka, jag vet inte hur givande det kommer vara i det långa loppet, men det är i alla fall mycket roligare.

Whoop the freakin' do!

Jag tror det är den rubrik jag använt flest gånger.. Anyways. Plugget går.. Långsamt. Det känns oroväckande eftersom jag inte kommer ha särskilt mycket tid efter ikväll. Den mesta tiden jag har är på torsdag förmiddag men jag kan inte direkt påstå att jag är den morgonpigga typen. Jag har snart tagit mig igenom de 15 begreppen samt gjort flervalsfrågorna. Gjort och gjot, jag fyllde i random svar och skrev upp de korrekta efteråt. Så... Jag måste läsa psykologiboken på ca 300 sidor så att jag kan svara på sex frågor om vad fan som helst, läsa ett, och delvis memorera ett kapitel ur en annan bok så att jag kan skriva ett referat och svara på 13 instuderingsfrågor om en tredje bok. Det lär jag ju hinna utan problem! Eller? Blir väl att sova ca 3,5 timmar inför denna tenta också! Känns bra eftersom man ska till SURF efteråt... Jag får se till att vara snabb helt enkelt så att jag hinner sova middag emellan! Har ju trots allt bara fram till klockan 15 på mig...
Jag svamlar, I know, men vad annat kan jag göra för att undvika att plugga? Tv-serier går på högvarv samtidigt som jag gör allt annat så det i sig är ingen ursäkt. Och antalet spelade omgångar av Harpan börjar närma sig 1500 så jag börjar bli liiite less.
Jaja, nu måste jag bog försöka plugga igen. Det här är INTE en tenta jag vill göra två gånger!

Det går bra nu!

Jag blev just jättemycket mer stressad än jag varit hittills, but it's all good! Jennie ringde och jag ska få gå med och lära mig på Sibylla imorgon, på torsdag och på lördag för att troligen på stänga själv redan på söndag! I hope this means I have a job, haha. Men det betyder ju att jag har väldigt mycket mindre tid kvar att plugga på inför tentan på fredag! Och inte nog med det har jag samtal imorgon innan jag ska till Sibylla, jag ska hjälpa till på Rädda SURF-galan på fredag och dressyrtävlingen på lördag. Jag kommer verkligen vara pigg och uppmärksam på introduktionen till DIS-kursen på måndag, hahaha. Men som sagt, det är bara bra saker! Dessutom borde jag på fredag få veta vad jag fick på tenta no.2! Det här kan bli en väldigt väldigt bra vecka, men eventuellt väldigt kissig även, hahaha. Men nej, det blir det inte, det har jag bestämt nu!

Sometimes I really miss the old days

Jag saknar mycket från förr, allt från Stockholm till klassresan i åttan, teatern, fjällen, tiden innan mina hårddiskar gick sönder, Nya Zeeland, Usa, när man var helt bekymmerfri. Jag saknar mitt gamla rum på Fjärilsvägen, jag saknar Sorino och Caricia som jag red på Sörgården, jag saknar Hebel och den lokala tävlingen där vi kom 5a! Jag saknar Skeppsholmens Folkhögskola. Jag sakna egentligen ännumer grejer, men det känns inte värt att sitta här och rabbla upp dem. Istället kommer några bilder från vissa av de här tillfällena.


But you'd better be wearing clothes when i open my eyes

Hahahaha, jag tror aldrig varit så glad över att någon blivit så ful! What were you thinking?! Seriously! Fantastiskt. Det gjorde fan min helg.. På två dagar har jag lyckats göra noll bra saker vilket känns rätt crapy men det här vägde helt klart upp det! Måndag-torsdag blir det plugg plugg plugg och på fredag är det tenta. Igen. Och på lördag är det dressyrtävling! Jag och Kate ska rida Lc:2, jag hoppas det går bra, det borde det göra. Det har gått jättebra alla fyra gånger jag har ridigt henne, haha. I love her..
Jaja, jag har nog inte så mycket mer att säga, även fast jag borde.. JO! Hjälp oss rädda SURF, om det inte händer något nu så är det kört! Jag kan förklara bättre senare.. Men i alla fall, sätt in alla pengar ni har på PG 409688-9!
Jajaja. Sova kanske? Måste ju hinna vakna i tid för att laga middag till familjen... Och kanske åka på utvärderingen av kursen.


En av världens finaste!
(bild från Just Horses. Igen)

I'll be there for you when the rain starts to fall

Jag är sämst. Tänkte bara säga det. Jag missar just nu ännu en föreläsning! Jag längtar nåt så jävulskt tills jag bor på Lilljansberget, då kommer det vara i princip omöjligt att missa föreläsningar, det kommer vara sjukt nära till skolan. Nu är jag bara för lat för att cykla från pappa upp till universitetet, dels är det svingen och dels är det kallt. Jaja, jag får försöka hinna till nästa, hahaha.
Idag ska världens bästa insparkslag träffas! Blue Man Group ska träffas och bestämma vad vi ska göra på återsparken, jag hoppas vi kommer på ett kickass tema, jag vill klä ut mig igen! Hahaha. Det har känts sjukt konstigt att inte träffa dem typ tre gånger i veckan längre... Jag saknar insparken.. Jaja, universitetet är faktiskt mer än bara insparken, vare sig man vill det eller inte. Det är snart dags för tredje tentan och hade vi fortfarande hållit på med insparken hade jag inte haft ens en liten chans att klara den ,men nu kan jag det, så det är dags att skärpa sig.

Åh jag längtar till på torsdag, då är det ridning vilket betyder ca 1½ timme då jag inte behöver tänka på något annat.

You kissed my best Ross!

Hela UB-grejen imorse gick ju bara fint, men jag bestämde mig för att sova lite middag innan föreläsningen och tror ni inte att jag försov mig? IGEN! Men jag började lite med alla tusen instuderingsfrågor inför nästa tenta så helt värdelös dag har det i alla fall inte varit. Dock har jag extreeeemt mycket kvar att göra, och jag har inga böcker, hahaha. Men jag ska få låna två av Rasmus och en av Astrid så förhoppningsvis blir det bättre snart. Men ryktas det om att föreläsaren imorgon är jättebra så jag ska göra mitt bästa för att ta mig dit! Jag kan dock inte påstå att jag är så peppad på att behöva cykla hela tiden nu, det är inte varmt ute längre! Och jag har ca -30kr att köpa busskort för, hahaha. Undra om jag kan komma undan med att åka på lillebrorsans grundskolebusskort? Hahaha.

En fin sak med dagen är att jag fick VG på första tentan! Resultaten kom upp idag så det känns fint! Jag hade en fråga jag svamlade på som tusan i hopp om att i alla fall få godkänt, men jag måste alltså fått godkänt på den och lyckats svamla till mig VG på de övriga tre frågorna! Sjukt nice!
Förövrigt känner jag mig långt ifrån lika säker på andra tentan, statistiken var riktigt svår faktiskt. Men jag håller tummarna! Samma dag som vi skriver sista tentan på kursen nästa fredag så får vi veta resultatet på den. Blir spännande! Tänk om jag klarar alla bara sådär? Då har jag helt plötsligt läst 10.0Hp och behöver inte oroa mig för CSN och sånt, haha. Nu har jag 2.0Hp!


22 dagar kvar tills jag får min lägenhet och 32 dagar tills det är dags för inflyttningsfest!

So no one told you life was gonna be this way?

Jag var så sjukt trött igår att jag var tvungen att gå och lägga mig jättetidigt. Men då hade jag å andra sidan sett på Cambro att litteraturlistan inför nästa kurs kommit upp så jag vann faktiskt på att gå och lägga mig då. Jag somnade innan nio men då orkade jag också gå upp vid sju för att åka upp till UB (universitetsbiblioteket) och hänga på dörren tills de öppnade. Efter att ha vandrat runt i nästan en halvtimme hade jag lokaliserat alla sju böcker som finns på UB så nu är jag redo för nästa kurs! Det ironiska är bara det att jag måste lämna tillbaka böckerna samma dag som kursen börjar, hahaha. Thank god för scannern!

Apropå UB så drömde jag att jag var där och letade efter böckerna inatt. Det såg ut som en kombination av typ Coop Forum och ett bibliotek, det var helt omöjligt att hitta böckerna och en av dem var ett dataspel som man var tvungen att betala för. Mycket underligt.
Jag drömde även att jag skulle till Malmö och London med Adam, Frida, Victor, Sabina och Jensine, det var väldigt weird. Sen var det hästar någonstans också.. Jag vill rida!

The smell of you in every single dream I dream

Fantastiskt fin kväll igår hos Amanda och på Scharinska! Det var jättekul att träffa alla igen efter så lång tid och jag hoppas det blir mer av det från och med nu. Det blir nog inte så svårt egentligen, det var mest insparken som styrde mina prioriteringar fram tills nu, haha. Jag klagar inte, jag älskade insparken, men det tog upp rätt mycket tid. Dock ska jag försöka prioritera studierna högst från och med nu, de kom på typ.. femte plats under insparken, hahaha. Apropå det så har det gått exakt tre veckor sen första tentan imorgon så jag hoppas att resultaten kommer upp imorgon, jag börjar bli tokig av att behöva vänta på det här! För om jag måste göra omtenta vill jag gärna veta det så att jag kan försöka lära mig allt igen, hahaha.

Åh, jag drömde så himla konstiga saker inatt, det var riktigt kul faktiskt. Bland annat så drömde jag att det fanns ett äventyrsbad i Hum-huset på universitetet, det var inte så stort men det hade ändå typ fem vattenrutschkanor! Sen var det något om en stor träbåt som var täckt av snö och hela Hectos-insparksgänget var där. Jag önskar att jag kom ihåg mer av mina drömmer, för det mesta är de helt skruvade.

Nej, nu är min mamma här och vi ska åka upp till Fanny. Jag hoppas de har kvar fika!

Ain't that Mr. Mister on the radio, stereo, the way you move ain't fair you know

Jag vill sova. Jag älskar att sova. Särskilt nu när jag egentligen måste vattna blommorna och dammsuga. Och jag måste ju göra det nu för sen ska jag, pappa och Kicki åka upp till Fanny där de har inflyttningsbjudning idag. De ska bjuda på lunch och fika, jag är peppad, jag har inte ätit frukost. Sen ska jag även laga middag tydligen, jag vet dock inte vad.. Kanske choritzo- och paprikasåsen igen, den är ju faktiskt väääligt god. Ikväll är det även födelsedagsfest hemma hos Amanda, det ska bli mycket trevligt, jag har inte träffat några av mina Umebor på över en månad!

Åh, när jag blir stor och rik och har körkort ska jag köpa en gul Starlet och döpa den till Bumblebee..



(Dålig blid från google)

Oh my god, it's just like I dreamed it!

I am bored. Jag har ingen motivation eller inspiration för någonting... Jag borde plugga och tvätta men jag orkar inte. Jag vill laga gomiddag men jag vet inte vad. Jag orkar inte ens gå till Ica fast det tar mindre än fem minuter, hahaha. Innan jag går dit borde jag lista ut vad jag vill äta.. Pasta? Med vad? Kyckling? Förslag? Får man gå och lägga sig nu? Festligheten själv här, hejhej! Jag måste även orka laga maten.. Färdigmat? Godis? Jag kommer inte särskilt långt med den här diskussionen med mig själv känner jag.

Jag vill vara pigg, peppad och rik. Bara så ni vet.

I'm telling you, when she runs, she looks like a cross between Kermit the Frog and the Six Million Dollar Man!

Heja Klara! Jag har försovit mig igen och har nu missat hela veckan! Om man bortser från tentan förra fredagen så har jag inte varit på universitetet på två veckor. Om jag får underkänt på mina tentor kommer folk säkert börja tro att jag är en sån som börjar på universitetet bara för att vara med på insparken, hahaha. Så är faktiskt inte fallet, jag lovar.
Ikväll kommer jag vara ensam hemma i min pappas hus vilket kan bli ganska skönt, det känns som att jag spenderar största delen av min tid i Antons rum för att inte känna mig i vägen. Så ikväll ska jag laga gomiddag av något slag och (för första gången på två veckor) bänka mig vid TVn i vardagsrummet och titta på någon bra film. Förhoppningsvis Practical Magic.


Alltså, det här huset..!


Hej och hå, nu borde jag äta frukost och tvätta. Något vettigt borde man väl göra på en vecka, hahaha!

Yes, hello. I have a question. Umm, I used your pen to draw on my friend's face...

Jag älskar att rida! När det går bra i alla fall, hahaha. Jag fick Kate den här veckan också vilket var king, jag har anmält mig till dressyrtävlingen på henne i Lätt C:2 så jag är glad att jag får rida henne igen innan dess! Förhoppningsvis får jag henne även nästa vecka. Det gick i alla fall jättebra så jag är nöjd och glad!

När jag kom hem hade papi köpt "plocka-din-egen-sallad"-sallad till middag och han sa att han försökt plocka sånt som han vet att jag tycker om. Han vet inte särskilt mycket om vad jag tycker om, hahaha. Kyckingen hade han rätt på men det mesta var "fel". Gratis mat though, man ska inte klaga!

Den här veckan har överlag varit ganska kass, inte kunnat sova ordentligt, missa föreläsningar. Jag har extremt mycket ångest inför tentan fast det är två veckor kvar, men det kommer vara så himla mycket och jag har inga böcker, jag har inte råd att köpa några böcker heller för den delen. Ångestångestångest.
Jag tror jag ska fortsätta förneka det ett tag till. Kolla på lite Big Bang Theory och äta glass känns mycket mer lockande! Och kanske plugga in dressyrprogrammet, det är helt klart roligare än viktigt plugg.

Oh come on, it was like cousins having sex up there!

Åh vad jag älskar Vänner! Jag blir aldrig less! Dock är de första säsongerna helt klart bättre än de senare men jag vet som aldrig när man ska börja om. Vissa avsnitt är bra hela vägen ut, men många är inte alls bra.. Det börjar gå utför i säsong...6 tror jag det är, Monica får långt hår och Chandler blir tjock.

Idag har jag lyckats försova mig igen, och den här gången var det inte lika mycket meningen, nej idag sög det bara. Vi har föreläsning om Utvecklingspsykologi och det känns rätt viktigt så jag ska väl åka dit till nästa del i eftermiddag. Jag drömde om den här föreläsningen imorse men jag tror inte det duger så mycket till i längden, vi skulle nämligen sjunga "Nu grönskar det" och typ dansa och en blandning av Robert Gustavsson och Felix Herngren var där klädd som polis. Det var väldigt underligt och antagligen inte ens i närheten av vad det faktiskt handlar om.

Denna dåliga dag blir inte bättre av att mina visdomständer har börjat bråka. Eller ja, den uppe till vänster har skött sig fint, men nu verkar det som att den nere till vänster har börjat växa fram och det finns en chans att den kommer växa rakt in i munhålan. Kul! Dessutom är det som att de två tillsammans tar för mycket plats så det känns som att jag biter i mitt eget tandkött hela tiden. Förhoppningsvis har jag lyckats göra illa mig i sömnen så att det inte känns imorgon, annars har jag ett helvete att se fram emot. Ännu ett helvete. Man får väl försöka se det positivt, troligen får jag bara tre visdomständer!

Nej nu ska jag försöka motivera mig själv att fara på nästa del av föreläsningen!

Give a little time for the child within you, don’t be afraid to be young and free

"Okay, what do you say I, uh, go over there and tell her how much I like her? No, no, it'd be good. I could tell how much I've been thinking about her, that I haven't stopped thinking about her since the moment we met, that I'm so fantastically, over-the-top, wanna-slit-my-own-throat in love with her, that for every minute of every hour of every day, I can't believe my own damn bad luck that you met her first!"


Idag hatar jag Umeå Universitet. Inkompetenta jävlar...
Jag funderar på om man ska gå till Ica och köpa något gott bara för att motivera sig att... Jag vet faktiskt inte vad man ska motivera sig för, men just nu behövs det nog för det mesta. Kissdag alltså. Sov sjukt dåligt, drömde egentligen jättemysiga drömmar men man var ju inte glad när man vaknade och insåg hur långtifrån verkligheten de faktiskt var, fick inte direkt höra goda nyheter från kissuniversitetet och jag stötte på min fjärde spindel på typ en vecka i badkaret när jag skulle bada. Jag skulle välja äta glass.
Jag hoppas jag kan sova inatt för imorgon måste jag till skolan! Missar jag flera föreläsningar lär jag inte ha ens en liten chans att klara tentan från helvetet om ca 2,5 veckor...

We are never gonna be able to tell anyone about this are we?

Jag vill skriva hur mycket som helst, men det går som inte, så jag nöjer mig med att skriva "allt mellan 1-10".