En sko, en sko och jag vill dö i norden!

Det är ju helt sinnessjukt hur länge sen jag skrev något hä! Jag vet inte varför det inte blivit något, det har bara inte blivit så. Men det har dock ett och annat kan jag lova! Jag har varit på Arvikafestivalen, Täfteåfestivalen, och Trästockfestivalen. Jag har träffat min tjocka häst, pajat min dator, tagit upp kontakten med gamla vänner, varit på krogen, förlorat en god vän, fått en annan, haft galet kul, haft galen ångest, varit sjuk, träffat folk, jobbat, sovit, sett riktiga stormtroopers i Ö-vik, haft det riktigt jävla bra för det mesta.
Arvikafestivalen går väl att i korta drag beskriva som galet varm och galet nice! Jag bestämde mig två dagar innan bussen gick att jag skulle fara, och fick åka min egen lilla väg via Uppsala med Ybuss för att ta mig dit. Jag var där med Tove, Robin, Katja, Daniel, Julia och Tarjei. Vi badade varje dag för att det var så varmt, och såg massa bra band. The Kooks, Death Cab For Cutie, Hot Chip, Sirqus Alfon, Interpol, Kent, Håkan Hellström, Robyn, Kate Nash m.fl. Det var även värsta sjukaste regnvädret på lördagen, men det gick bra ändå. Jag träffade min underbara Fanny från Hedemora, det var två år sen sist vi sågs. Och John, en helskön göteborgare med bra musiksmak.
Trästockfestivalen var helt galet underbart bra! Bästa årgången hittills lätt. Jag och Linnéa bodde i mitt och Ninas pyttetält som vi klätt in helt i sopsäckar för att det inte skulle regna in och det funkade kalasbra. Aspackad och asglad tre dagar i rad, helt underbart! Såg Säkert!, Sirqus Alfon (igen), Organism 12, Sorry, Let's Bowl! och hörde Pugh Rogerfeldt på håll. De där två festivalerna är några av mina absolut bästa dagar någonsin.

Jag jobbar på skolan nu med 91kr/timmen, men jag är så satans lat så jag orkar nästan aldrig gå dit. Jättepuckat eftersom jag behöver pengarna! Min dator har pajat så jag hade tänkt köpa en ny + att jag måste åka ner till Malmö och Malmöfestivalen i augusti vilket inte är (även om festivalen i sig är det) helt gratis.

Jag orkar inte berätta om resten, men jag kan gott säga att min sommar än så länge har varit övervägande underbar. Det största nederlaget måste ju vara att jag förlorat en vä. En mycket god vän, men jag vet inte om jag kan göra något åt saken. Bara hoppas att det ska blåsa över och kunna bli bra igen. Det var ju verkligen bra väldigt länge.

Nu måste jag bara säga att de nya favoritbanden just nu är Interpol, The Kooks och Sirqus Alfon.