I have special needs and one of those needs is to have mouth sex with your face!

Vilken jävla vecka! Det har hänt så sjukt mycket på väldigt kort tid, i princip allt bra i och för sig, men nu blev det som att jag sprang rakt in i en vägg med huvudet före och hela jag gick som av på mitten inombords, hahaha. I måndags skrev jag teoriprovet och blev godkänd, på tisdagen blev jag uppringd för ett jobb jag har sökt (och väldigt väldigt väääldigt gärna vill ha) och blev frågad till intervju på måndag! I onsdags gjorde jag uppkörningen i smyg (det var bara Lisa, Johannes, Clara och Olof som visste att jag skulle köra då) och klarade den så nu har jag körkort! Igår fick jag låna mammas bil och körde helt själv för första gången och det gick hur bra som helst, sen tittade jag på film och sov över hos N och körde till jobbet själv imorse! Egentligen kan man nog säga att det är typ den bästa veckan ever till och med. Det enda dåliga var det brev som kom från Kronofogden igår om att CSN-tjafset överlämnats till tingsrätten så jag fick lite panik där, men idag fick jag prata med den jurist som har hand om ärendet på CSN och hon gick med på att fixa en betalningsplan så egentligen löste det sig ganska enkelt. Jag ska fortfarande försöka prata med Justitiekanslern och se vad man kan göra åt saken egentligen, men jag får väl börja betala tillbaka under tiden så det inte behöver bli värre. Jag slipper tingsrätten i alla fall och det tackar jag gudarna för! En tredje gång innan jag ens fyllt 24år hade inte varit helt okej, hahaha.
Hur som helst. Efter jag pratat med kvinnan på CSN så kom veckans alla överväldigande känslor och utebliven sömn ikapp mig så jag började grina som ett litet barn. Jag är inte alls ledsen över någonting, bara så extremt utmattad! Jag tittade på The Bing Bang Theory och skrattade och grinade på samma gång, haha. Mongo. Nu ska jag sova middag så att jag orkar med hockeyn ikväll, än är den braiga veckan inte över!
Gjorde en blandskiva som jag tog med när jag lånade mammas bil, kändes nästan obligatoriskt!
 

I don't want to go but it's time to leave, and be on my mind and my destiny

Idag har min älskade finaste farmor gått bort. Jag har fortfarande inte riktigt förstått det, jag har inte alls varit ledsen idag, inte än i alla fall. Jag älskade verkligen min farmor, det var henne jag kom närmast och även lärde känna mest av mina mor- och farföräldrar, henne kände jag som vuxen. Vi får se när det slår mig, kanske inatt, kanske imorgon, kanske först på begravningen, men på sätt och vis är det rätt skönt att det inte kom idag. Ju längre tid det tar desto längre finns hon vid liv för mig. Jag tror i alla fall att hon har levt ett långt och bra liv, hon blev 90år och fick ha ett riktigt fint 90årskalas innan hon dog. Jag tror faktiskt att hon var nöjd helt enkelt och det känns väldigt bra. Istället har jag firat livet idag! Kicki fyllde "25" i torsdags och hade födelsedagskalas idag med massor av gofika så det var riktigt trevligt.
Eftermiddagen spenderade jag med mamma, hon hämtade upp mig hos Kicki och så hjälpte jag henne att bära upp några fler kartonger till lägenheten innan vi for på äventyr på Ersboda, haha. Vi skulle till NetonNet så att jag kunde köpa ett större minneskort, plus en adapter till det, till miag körde lite fel, men vi kom dit relativt snabbt i alla fall, haha. Vi for också en sväng på Coop Forum så mamma kunde köpa något att äta innan hon skjutsade mig till ridningen! Sanna är borta den här helgen men nu när mamma bor i stan kunde hon ställa upp på att köra (aka låta mig köra) både dit och hem och filma. Vi hade hoppning idag och jag hade Mageno som var helt övertaggad men det gick jättebra så det var roligt! Jag är aspeppad på att hoppa honom på tisdag nu! Film kommer dock en annan dag då mamma ville hem och jag måste sova. Dags för mördarmorgonveckan, haha!
Cajsa Henricsson 19231014 - 20131208
 

Just because she went to Yale drama, she thinks she's like the greatest actress since, since, sliced bread!

Nu är det ju faktiskt vinter och tro det eller ej, jag hatar inte vintern i år! Inte än i alla fall, haha. Det har ju precis blivit vinter så nog kan jag hinna bli less, men just nu känns det faktiskt ganska mysigt. Det är ljusare, det är tystare och livet känns som vanligt. Om det beror på hockeyn, jobbet eller mitt nuvarande allmäntillstånd vet jag inte men skönt är det i alla fall! Helt ärligt börjar jag redan tänka lite "Ånej, snart är vintern slut! Då är hockeyn också det!" vilket är lite sjukt, men samtidigt kan jag trösta mig med att ungefär halva hockeysäsongen är faktiskt kvar så än behöver jag inte lida. Sen mår jag ju bra nu för tiden, jag är inte mitt bästa jag men mycket bättre än för 1,2,3 år sen! Att ha ett jobb som jag går till varje dag, och att jag inte behöver cykla dit hjälper säkert också, haha. Livet känns alltså väldigt bra just nu, om man bortser från att jag är varslad och fortfarande inte orkar göra mer än absolut növändigt i vardagen, men en sak i taget! Om ett år kanske jag är ett fitness- och neat freak, haha.
Jobbveckan som varit har gått väldigt snabbt på gott och ont, det är skönt när de långa eftermiddagspassen ändå känns hyfsat korta, men det är mindre roligt att för var dag som går så blir tiden till sista dagen allt mindre. Nu har jag bara 12 arbetsdagar kvar... Måndagen hade jag i alla fall rondering, alltså en lugn dag, sen var det någon dag vi jobbade på rätt bra även fast det var stopp på måleriet i flera timmar. Det hann aldrig riktigt märkas där jag var i alla fall. Det var en annan dag som också var ganska seg men jag minns inte varför, och så var det torsdagen då.. Lasern gick sönder 01.15 på natten och gick inte igång förrän precis innan vi började jobba 14.30 och då höll det ändå bara ett väldigt kort tag. Det var en del andra fel också och senare på kvällen gick lasern sönder igen så jag jobbade i princip bara mellan 18.00-21.30, haha. Fredagar är vi ju lediga på eftermiddagsveckorna så det blev en väldigt kort vecka med tanke på hur mycket man faktiskt jobbade. Nu till veckan blir det förmiddag och de lär ha bytt ut lasern i helgen så då rullar väl allt på som vanligt. Det jag hoppas på dock, efter att det gått så dåligt den här veckan, är att det med lite tur blir övertid både på fredag och söndag nästa vecka! De hade övertid igår men det var ju inte värt för oss eftersom vi fick betalt för att vara hemma under samma tidsperiod, men med tanke på vilket eftersläp vi har nu så kanske de gör om det nästa vecka och då kan man ju bara se det som en vanlig dag om man får jobba över från 11.00-14.30! Jag vet inte hur mycket vi ligger efter just nu men det är nog en hel del, så man kan ju alltid hoppas!
Idag har jag varit en snabbis på stan, köpt lite fler fina presentpapper och en tidig julklapp till mig själv bestående av 20 tuschpennor som jag brukade älska när jag var yngre! Jag har tänkt på dem ett tag nu när jag ändå tjänar lite bättre och att jag gärna vill ha såna igen. Jag köpte även en födelsedagspresent till Kicki som har födelsedagsfika imorgon, men det tänker jag inte skriva ut vad det är såklart, haha. Planen idag (eftersom hockeyn är inställd, buhu) är att städa och röja, det är long over due, och jag känner mig faktiskt ganska peppad just nu. Energifylld and what not. Dock måste jag äta något först, annars kommer inget bli gjort. Så ja.. Matlagningsdags!