Oh Tony, I like your gun, let's make a movie, let's have some fun

Det var ett tag sen man såg Industri Royal sist, men jävlar vad bra de har blivit! Men Joel är ju lite knäpp det måste jag säga, fast det är vi väl alla mer eller mindre. Svängde gjorde det i alla fall, och det blev strax över 400 bilder. Efter det var det John ME som jag faktiskt aldrig hört förr, men det var riktigt bra! Lite enformigt i längden, men han sjöng fantastiskt vackert. Där blev det inte lika många bilder, men över 100 tror jag i alla fall. Sist ut innan jag for hem var Jay Reatard som inte alls var så bra. Eller visst var de begåvade, men inte min stil. Tjockis-gitarristen var galen, och lite äcklig, men lite kul att fota.
De har blivit mycket mer petig med tre-låtars regeln. Förra året på Umeå Open kunde man stå kvar hela spelningen utan att de sa något, men på Popup i höstas var det BARA tre låtar, och så var det ikväll med. Det känns lite sugit eftersom det kommer bidra med problem när artisterna krockar tidsmässigt de kommande dagarna. Men man får väl prioritera antar jag.
Nu väntar jag på att bilderna ska ladda klart så jag får sova sen. Imorgon blir det mer Open, förhoppningsvis lite alkohol, och så ska jag försöka göra bra saker!




I'm falling inlove with your favourite song, I'm gonna sing it all night long, I'm gonna dance with somebody, dance with somebody

TAGGA UMEÅ OPEN IKVÄLL! Jag är dock smått besviken med utbudet av artister i år. Objektivt är det riktigt bra, The Hives, Soundtrack of our Lives, Petter, Tiger Lou. Men det är inget jag faktiskt lyssnar på i år, och det känns trist. Förra året var ju guld med Mando Diao, The Perishers, Johnossi, Timo Räisänen m.fl. Men jag får fota så jag är ändå glad! Ikväll blir det Industri Royal, John ME, Jay Reatard och kanske Henok Achido, men troligen måste jag åka innan det, dåligt med nattrafik i den här stan. Jag taggar lördag mest, men jag har ett litet dilemma. The Hives börjar 00.45 och Deportees börjar 01.00. Fotar jag tre låtar på Hives och går sen till Deportees så kommer jag troligen inte kunna ta mig in på The Hives igen. Stannar jag längre på The Hives och går till Deportees senare kommer jag kanske inte kunna fota där. Jag blir tokig! Det borde varit tvärtom! Deportees 00.45 och Hives 01.00. Jaja, det får lösas på plats.. Det känns dock lite trist att jag inte har någon att vara med typ. Jag kommer få ränna runt själv, men det är väl lika bra, eftersom de jag möjligen umgås med ite kan gå dit jag går. Framför publiken. ÅH! Jag är så taggad!


Doesn't love deserve something more than a bottle smashed to pieces on the floor?

Hej hopp, igår blev jag sparkad i huvudet av en häst. Jag tänkte rida ut på en kort promenad med Lillen barbacka, men när jag tyckte att vi skulle gå över bron över E4an så tyckte inte han det utan vände och började trava ner för backen. Jag gled fram på halsen, sen ramlade jag av. 1,67m ner till marken, på asfalten. Sen vet jag inte riktigt hur det gick till men jag hamnade på andra sidan cykelvägen och han råkade sparka mig i huvudet. Det gjorde ganska ont faktiskt, men det gick som ändå bra. Jag for till SURF och red med Hebel som vanligt, vilket faktiskt gick ganska bra. Vi red utan tidemann och i början gick det nästan likabra som på framridningen innan tävlingen, men sen blev han lite okoncentrerad, men fortfarande väldigt samarbetsvillig, så det var kul.
Efter ridningen for jag och mamma ut till Ingrid i Strömbäck eftersom hon fyllde 50 år. Vi fikade semeltårta och pratade om det ena och det andra, mycket trevligt. Jag kom hem typ halv elva och hade fortfarande ont i huvudet efter sparken, och hade även börjat må lite illa så Zacke sa åt mig att ringa sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag skulle åka till akuten så jag gjorde det. Väl där visade det sig att det inte var något allvarligt, men det var rätt kul att vara där! De kollade mitt blodtryck, puls, reflexer, lyste i mina ögon med en ficklampa, tryckte på mitt huvud, frågade hur många fingrar hon höll upp. Jag fick lyfta på armar och ben, gå på tå, gå på hälarna, och massa sånt. Det var riktigt kul! Idag är jag dck galet öm! Jag har ont i pannan, på ögonlocket, ena axeln, i ryggen. Sen har jag typ träningsvärk och är alldeles stel efter att ha sovit konstigt. Jag kunde inte ligga på vänstra sidan när jag sov, det gjorde alldeles för ont. Men men.
Ikväll taggar jag att hänga med Adam och Victor för första gången på nästan två månader!


I said I'd rather grab a bite to eat, there is a diner down the street, let's take it easy

Igår jag var jag jätteduktig, idag är jag inte riktigt lika duktig. Igår klev jag upp klockan sju och for till Universitetet. Hängde runt på lite olika föreläsningar och nu är jag helt säker på att jag vill bli polis, och/eller läkare. Det lär nog bli svårt eftersom jag är världshistoriens sämsta gymnasieelev (det kan nog stämma eftersom alla andra som är lika dåliga som jag är smarta nog att hoppa av. Eller i alla fall inte ha lika omöjliga drömmar som jag). Men en vacker dag ska jag ta mig dit, det harjag bestämt.
Efter universitetet for jag hem och bakade tre rulltårtor som jag sen for med till Midgård och sålde under konserten som musikskolan hade. Jag kände mig lite ägd då en 11 årig pojke som spelat gitarr i två år var bättre än mig. Sen spelade ju Albin i musikettan med sinna vänner och de är ju så förbannat duktiga! Fikat var gott också, höhö. Sen var jag sneaky efteråt och nu har jag kirrat lite "accessoarer" till djungelfesten! Det känns fett bra!
Idag orkade jag inte fara till skolan, men det var nog lika bra. Vi har 70%-seminarium idag och jag är definitivt inte 70% klar. Plus att jag kommer inte kunna vara med på konserten i Maj, så kören är inte värd heller, och Hans är aldrig rolig. Jag måste ändå ut till Lillen innan SURF idag så jag hade inte kunnat stanna hela dagen.
Jag älskar att det äntligen är vår.


You used to mean the world to me, scared to death of what that means

Jag kunde inte somna igår, och inte heller kunde jag somna om när jag vaknade kl.06 imorse. Jag sätter alltid klockan tidigt på morgonen för att kunna ställa om den och tänkte "Gud vad skönt att jag får sova ännu längre", men det funkar inte så bra om man inte somnar om. Jag somnade strax innan klockan ringde igen över en timme senare och då orkade jag knappt kliva upp. Det blev ett glas juice till frukost innan jag gick till bussen..
I stan strosade jag runt och var allmänt glad över all torr barmark och att solen värmde och åkte sen ut till stallet. Jag, Julia och Olivia turades om att rida Lillen och Lola, men Lillen var så stel att det såg ut som att han haltade. Imorgon kommer i alla fall hon Maria och ska knyckla till honom lite, jag hoppas det blir bättre efter det. Kurator-Niklas kom och tog närvaro så nu har jag närvarat på min första friluftsdag sen jag började gymnasiet!
När vi skulle hem missade vi bussen och stod och liftade i ca 30 min innan vi gav upp och gick tillbaka till SURF. Alla bilister for förbi utan att knappt titta på oss, långtradarchaffisarna tutade, vinkade, blinkade eller skrattade åt oss, men ingen plockade upp oss. Vi tror att Norrmejerier-lastbilssnubben hade plockat upp oss om det bara varit så att vi var på väg åt samma håll. Vi åt i alla fall lunch på SURF och åkte med 4an hem 2½ timme senare. I stan träffade jag Katja som fyller år idag! Grattis till henne. Vi myste lite innan jag for hem.
Jag har postat brevet till kronofogden och skrivit ett argt mail till Nuform. Jag har fyllt på mitt busskort och köpt bakplåtspapper och nu är alla mina pengar slut. 1100kr sen i fredags. Illa.



 

My friends all lie and say they only want the best wishes for me

Idag har jag ändå varit hyfsat produktiv, duktig och fixat lite. Jag for till skolan, även om jag var ute i allra sista minuten. Jag hade tänkt gå upp och gå till både K-rauta och banken innan jag for till skolan för att träffa Eve, men jag sov till 11.05 och gick till bussen 11.18. Jag och Eve gick i alla fall för att ringa till Rött men han satt och åt lunch så vi ringde upp igen vid klockan två men då ville han att vi skulle komma dit istället. Så vi for dit och det bestämdes att vi bokar den 4e april istället. Så då blir det Rött på Rött!
Jag kände mig rätt duktig som var med på ensemblen för första gången på hundra år! Låten vi fick var inte så fasligt bra, men jag tror det kan bli kul ändå. On and On av Erykah Badu. Det blir jag, Sara och Viktoria som sjunger, och jag minns inte kompet, det är väl i och för sig inte så konstigt eftersom vi inte repade tillsammans.
Efter vi varit på Rött for jag in till stan och gick på banken för att slippa ha massa kontanter. Det som hände då istället var att alla mina pengar tog slut! Inte bra inte bra.. Men nu har jag i alla fall betalat för mina underbara röda högklackade lackskor, så förhoppningsvis kommer de ganska snart. Jag köpte också en födelsedagspresent till Katja som fyller år imorgon, och gav tillbaka de 50kr jag lånade av Fanny för att kunna betala min Stockholmsresa.
Jag, Julia och Olivia ska fara och rida imorgon för vi har friluftsdag, jag känner mig lite produktiv på den fronten också eftersom jag fixade så att kurator-Niklas kan komma och ta närvaro på oss. Annars hade det ju inte blivit av. Sen träffade jag också Ingrid på banken som ska ge mitt CV till Teresa på K-rauta på onsdag. Jag glömde dock ringa och gnälla på Gothia Group eller vad de nu heter, och glömde posta mitt brev till kronofogden som säger att jag inte tänker betala nästan 1500kr för en produkt jag inte fått. Bajs på Nuform.
Jag fick svar på mitt mail idag, och jag får fotopass på Umeå Open!


Hello my treacherous friends, and thank you for joining me here tonight

Nu är jag trött, riktigt trött. Men det är väl egentligen inte så konstigt eftersom jag somnade efter fyra någon gång och klev upp kvart i elva. Det tycker jag dock var ganska strongt gjort eftersom jag valde det själv! Hoppas jag kan göra så imorgon också! Då måste jag upp ännu tidigare för vi har 70%-seminarium på PA100 lektionen. Känns lite sorgligt att jag bara skrivit ca två sidor, och egentligen är det typ bara en halv sida, men jag har så många mellanrum. Heja mig, jag får IG i ännu en kurs!
Jag ska söka till Modefabriken på Malmö Folkhögskola. Mest på skoj, man behöver ju inte bestämma sig än. Sen kommer man ju säkert inte in heller, men ja, en kul grej. Jag behöver någon kul grej tror jag. Typ ett jobb. Imorgon ska jag till K-Rauta och lämna in mitt CV och förhoppningsvis så får jag jobb där! Då skulle jag bli glad. På tisdag ska jag till ungdomshälsan för då har de drop-in och så ska jag göra något slags upplägg för vad jag behöver prata om, alltså med vem typ. Jag har äntligen betalat min Stockholmsresa, så den är spikad nu! Dags att sy en sjömansklänning till Ninas studentskiva, och sen försöka hitta på något att göra på en fredagkväll i Stockholm medan Nina är på simmarnas skiva. Jag känner ju ingen annan där förutom Nina och Sigrid, men Sigrig jobbar på fredagar. Jag får försöka övertala någon att åka ner bara över helgen eller något, som jag kan hänga med på fredagen. Men jag taggar i alla fall. Sen Malmö en vecka senare. Om två månader får jag äntligen åka härifrån!


I want you to know that I can break your motorbike, the one you like

Gaalen kväll! Eller egentligen inte, men det har varit väldigt bra i alla fall! Jag for hem till Stina och Hanna kom dit. Vi fixade huvudbonader och drack öl innan vi for till Rött där temat var just huvudbonader. Lisa som snart fyller år firade sin födelsedag tillsammans med Candra som redan har fyllt. Det var riktigt trevligt, men promenaden till stan och fyllekäket var nog det bästa. På väg hem från bussen lyckades jag halka för första gången på jag vet inte hur länge. Jag insåg inte att jag halkade förrän jag låg på marken, haha. Sen hade jag även ont i fötterna så jag tog av mig skorna och gick vidare i bara strumpbyxor, men snön på marken var hård och vass så jag fick sätta på mig skorna igen minsann. Nu sitter jag här och är lite för full för att orka gå och lägga mig. Men det gör inget.

Tävlingen idag gick inte alls så bra. Hebel var FANTASTISK utan tidermann på framridningen, lung och fin och lung och fin, så då var jag rätt nöjd. Men vi fick 0or på båda förvända galopperna, bara 45% och kom sist så jag är rätt bitter nu. Men Hebel är världens bästa. Synd att det var våran sisa dressyrtävling. Men det är i alla fall typ tre månader kvar av terminen så det gör inget. Än.


But it was you I was thinking of

Festligt. Nu är man alltså 19 år, men jag känner mig fortfarande som 15. Dagen började bra, men bara för att jag höjde mina förväntningar från 0 till 1 är jag såklart bedrövad ändå. Jag har sex pers på nedervåningen som troligen har dubbelt så roligt som mig allihopa. Kanske inte Stina, hon och jag taggad att dra ut men det blev som inget. Jag funderar på att skicka hem alla, men jag orkar typ inte det heller. Imorgon ska jag tävla så jag skulle faktiskt vilja sova. Men jag hatar att dricka utan att bli full, känns som slöseri av alkohol. Men jag orkar inte gå ner igen..
Jag har fått fina saker i alla fall. Fick en fin påse av Stina med te och choklad, schampoon och badoljor av mamma, samt 1000kr av henne och alla i Malmö. Ett fint hemmagjort presentkort av Fia och Fanny på valfri "tillfixning" inför studenten och biljett till Umeå Open.
Jag hade tänkt vara värta emo, men jag orkar inte.


But you're always up to no good

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova. Jag kommer troligen inte somna på rätt länge, men det är ju värt ett försök iaf! För imorgon ska jag till skolan och övertala min klass att vi borde åka på Siestafestivalen i samband med klassresan! Det är ändå i Skåne - vi ska ju till Malmö - och samtidigt som vi ska åka. Jag hoppas. Det vore så awesome! Jag vill se Placebo, Phoenix, Anti-Flag och Mando Diao. Sista har jag ju sett förr, men nog kan jag se dem igen! Och det här är typ enda festivalen de spelar på i år så vitt jag vet.
S¡ESTA!


Yeah, we're stubborn and melodramatic, a real class act

Jag får ont i rumpan av att sitta på den här pallen. Den är också lite för låg, men jag orkar inte ställa tillbaka datorstolen, även om den bara står tre dm åt vänster. Jag var i alla fall duktig nog att planera in Waldorf i min dag, dock kom jag dit försent så jag måste dit imorgon igen. Jag är i alla fall lite stolt över mig själv som faktiskt gick dit. Eller egentigen gick jag inte dit, jag gick förbi, men det var släckt så jag orkade som inte gå hela vägen fram. Imorgon ska jag alltså dig igen.
Jag taggar alla festivaler så mycket att jag blir helt knäckt. Nu har Arvika bokat Nine Inch Nails så jag vill dra på alla festivaler en massa fortfarande. Siesta, Peace and Love, Arvika, Hultsfred, Trästock, Storsjöyran, Way Out West, och Reading. Men sista är nog mest en dröm. Men man vet aldrig! Får man ihop pengarna är det nog värt det. Det vore ändå sjukt coolt om man kunde dra på allihopa. Jävligt sliten skulle man i alla fall vara när sommaren är över. Särskilt efter Trästock då det varit fyra festivaler i rad, en varje helg. Det vore så jävla awesome.


I just want to dissapear, just want to run away

Jag är inte alltid lika sad som mina rubriker kan låta. Just nu är jag ganska munter faktiskt, men eftersom jag lyssnade på Dukes of Windsor - Runaway så blev det som att jag skrev in texten därifrån. En annan dag hade jag kanske menat det. Jag tror jag har en plan. Det känns ganska bra, men jag vet inte om jag kommer klara att genomföra den. Men man kan ju låtsas i alla fall.
Idag missade jag telefontiden igen. Jag åkte inte till skolan fast jag tänkt göra det, jag har inte gått till Waldorf än, jag vet inte när vi ska se ettornas sceniska projekt så jag vet inte när jag måste åka till skolan heller. Sen har jag Lillen idag. Hurra. Nu känner jag mig plötsligt inte lika munter längre.


Tell me I'm an angel, take this to my grave

Jag vill åka på festivaler, massor av festivaler. Jag vill ha pengar, massor av pengar. Jag ville tills igår fara på Hultsfred, Arvika och självklart Umeå Open. Troligen också Malmöfestivalen. Idag insåg jag att damn, jag vill nog åka på Peace and Love också trots allt. Fram till nu har inget lockat mig, men alla småakter som smyglockat tilsammans med The Kooks? Plus att det är ju inte precis något negativt att se Mötley Crüe heller. Idag insåg jag också hur lockande Way out West är, och en kille på Bilddagboken presenterade så fint en festival jag inte visste om som heter Siesta som jag nu också vill åka på. Det bästa vore ju att ha fotopass på alla festivalerna, för det är typ det bästa jag vet. Jag vill utöka den där:
Konsertfoto

There's no I in threesome

Kan inte någon bara styra upp mitt liv åt mig? För jag är tydligen inkapabel av att göra det själv. Jag satt och tittade på klockan och visste att den var mellan 15 och 16. Jag visste att det var telefontid för ungdomshälsan. Men jag ringde inte. Det tar ca fem fimunter att gå ner till Waldorfskolan, men inte fan orkar jag gå dit. Inte ens när biljettpriserna till Stockholm redan har gått upp ca 150kr på en vecka. Jag orkar inte söka jobb heller, och jag behöver verkligen ett jobb. Jättejättejättejättejättemycket behöver jag ett jobb. Jag hatar mig själv. Jag hatarhatarhatarhatarhatarhatar mig själv. Jag är ju bara svag. Svaga människor tycker folk inte om. Inte konstigt att jag inte får något jobb. Inte konstigt att allt går åt helvete. Men jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Jag orkar inte ens göra något åt att jag inte orkar. Kan inte någon bara rädda mig. För jag orkarorkarorkarorkarorkarorkar inte..


Just hold me down, abuse my mind forever

Mamma ringde och berättade att hon har en kompis som har en 3-årig D-ponny och att hon sagt till henne att jag rider och tycker om hoppning. Nu vill hon (ägaren) att jag ska börja rida hennes häst och lära den hoppning. Det tycker jag låter så sjukt kul, det jobbiga är bara att den står långt ut åt helvete. Bortanför mamma, vilket betyder minst 2,5 mil. Just nu skulle det vara lite svårt med både Lillen, "skolan" och ridskolan, plus att jag är arbetslös och har inget körkort. Men när jag har fått körkort kanske! Det skulle vara jättekul att få fortsätta rida ponny när min ponnytid på SURF snart är över, så jag hoppas att erbjudandet finns kvar om några månader. Jag och mamma ska fara ut och hälsa på någon dag så jag får hälsa på pållen. Om det blir av kommer det bli spännande att se om jag själv kan tillräckligt mycket för att kunna lära en häst, men jag tror faktiskt att det skulle gå ganska bra. Efter att ha ridit för Erica i snart två år har jag lärt mig så sjuuukt mycket, och jag tror jag kan lista ut ganska fort hur mycket man kan kräva av en 3-åring. Den har tydligen bara ridits i ett halv år men lär sig fort. Jag längtar redan, haha.

Det är lite sjukt att när jag åker hemifrån klockan två och kommer hem klockan fem att jag bara hunnit vara i stallet i 55 minuter. That's commuting in Umeå for you! Hurra för det... Jag behöver körkort. Och jobb såklart. Kommer bli svårt att köra en bil som man inte har råd att betala bensin för!


Woho! Jag flyger som en hund

Hahaha! Idag har jag kört bil. Det var riktigt kul. Mer än så säger jag inte.

Jag klev upp vid halv två och har redan hunnit åka till stallet, rida, fixa, åka hem och "städa" Fannys rum,(alltså pula in allt i garderoben så att det ser städat ut), bäddat hennes säng och Fias också. Jag borde nästan skotta snö också bara för att visa hur duktig jag kan vara, men det orkar jag inte. Jag är hungrig men jag orkar inte äta något.. Jag åt en morot till frukost, och det var för några timmar sen. Men morot är fint, en ny favorit. Det var även min middag i torsdags innan vi började dricka, haha, men det var värt det, jag hade en kalasfylla i torsdags. Nu taggar jag supa på fredag, för då fyller jag år! Tjoho, jag hoppas jag får mycket pengar och inte massa onödigheter. It's all I want and all I need. Jahaja.. hyffsat pigg och har en hel söndag kväll framför mig. Ska man göra någon vettigt kanske? Eller ta bilen till ICA och köpa godis, höhö.
Det är kul att köra bil.


I picture you in the sun wondering what went wrong

Jag hade egentligen jättemycket tid i stallet idag, men jag orkade inte rida. Frida ville ändå att han skulle stå en dag i helgen. Men det går ju knappt några bussar, så jag gick till Röbäck och tog bussen därifrån istället. Det tog ca 45 minuter, vilket ändå inte var så farligt. Men tur att jag hade mina varma smygtantskor med inbyggda broddar, det var halt på vägarna.
Det var några timmar idag då allt kändes helt okej. Men det håller ju aldrig i sig. Det här börjar bli outhärdligt. I need to make that phonecall, men jag missar ju tiden hela tiden. Antingen är jag inte hemma, eller så sover jag. Fuck shit piss på allt.


     

If I had one wish fulfilled tonight I'd wish for the sun to never rise

Oj! Jag har viss inte bloggat på en hel vecka! Det har inte varit meningen, och känns lite fånigt eftersom det varit lov till och med. Förra fredagen for jag ut till Lillen och gick bort till SURF och red i ridhuset. Det var jättekul, och gick riktigt bra faktiskt. Först dressyrade vi lite, sen hade några haft privatlektion i hoppning och lämnat hindren framme och jag frågade Camilla som sa att jag fick hoppa på dem. Det var riktigt kul, och jag kände hur mycket bättre jag förstår mig på honom nu. Jag vet hur han fungerar och hänger med mycket bättre i hans konstiga hopp. Vi hoppade en liten bana, och några hinder för sig. Höjde upp ett hinder till 95cm på slutet och det gick jättebra.
På kvällen förfestade vi (jag, Nina, Linnéa och Cicci) hemma hos Nina med posebilder, finmiddag med hemma gjord pizza och biljard. Efter det drog vi till Rött där det var så mycket folk jag kände igen att jag knappt visste var jag skulle sitta, haha. Fyra olika bord gick jag emellan, men det var jättetrevligt. Tove, Stefan, Adrian, Jocke m.fl satt vid ett bord. Sen hade vi Maja, Stina, Hanna, Sanna m.fl vid ett annat. Linnéa satt mest med waldorfarna, Meidell, Joel, Andreas, Tobias, Simon och Alex. Tove From och Kalle-Martin och deras vänner satt vid det sista bordet.
Efteråt gick jag, Tove och Stefan in till stan medan Nina och Linnéa for i en bil/taxi med några randoms. Vi mötte upp med dem på någon helcrazy smygobehaglig efterfest på Haga. Nina went haywire, haha, men hon verkade ha roligt i alla fall. Anton kom dit och efter att Tove och Stefan dragit så gick han och jag hem till Sudden och tittade på tv istället, för det var bara skumt på Haga.
Dagen efter strosade jag, Linnéa och Nina runt på stan helt bakis med solglajer och tittade på lite alt möjligt sen kom Birgitta och hämtade oss med bilen, det var guld. Jag hade tänkt slöa hela dagen men insåg att jag hade häst, så jag for tillbaka in till stan typ på en gång och ut till stallet. Det var lite krångel med mitt busskort och det kändes sjukt ovärt. Busskortet jag laddat för stadsresor går inte att åka på till Stöcksjö, men det busskortet jag fyllt på för att kunna åka till Stöcksjö med kan jag åka på i stan. Mycket underligt. Han fick gå i skritten för jag var helt galet seg. Hade bara sovit några på timmar.
På kvällen drog vi till lokalen och tittade när Anton, Stefan och Adrian skejtade innan vi drog till Adrian och chillade. Vi skulle titta på No Limit filmen, men Addes Xbox har gått sönder så vi blev lite ägda. Vi lämnade Adrian och Nina for till Jimmy medan vi andra gick hem till Tove och tittade på Youtube klipp och åt paj. Efter några timmars sömn lämnade jag de andra och for in till stan för att säga hejdå till Nina som skulle ta bussen hem till Stockholm. Det var rätt sorgligt faktiskt. Det var första gången jag rent av tyckte det var jobbigt att hon for hem. Jag längtar tills hon kommer tillbaka. Väldigt mycket gör jag det. Det är tur att jag har Tove, och att jag, Cicci och Linnéa har dealat på att vi ska hänga mer. Jag har Ninas biljardbord nu, så vi ska ses och spela någon gång nästa vecka troligen. Det blir mysigt.
Söndag kväll hade jag kväll i stallet och Tove följde med mig ut. Vi mockade och sen red vi lite. Lillen var rätt pigg, så det blev bara ett varv i skritt för Tove på utebanan innan jag tog över. Jag red inte heller så länge, han krånglade lite och jag var så sjukt trött och svag. Det gick bra att göra kväll, och jag tror inte jag glömde något. Det var lite knepigt att ta in hästarna för de fjantade sig en hel del och då pallade inte Tove. Jag fick ta fast dem sen fick hon leda in ändå, och det gick bra. Efter det åkte vi hem till mig och slappade framför tvn och bakade morotskaka.
På måndagen började jag sy på min nya väska, men efter flera timmar sittandes på golvet ville min rygg dö så jag var tvungen att pausa. Jag for hem till Tove där vi tittade på film med Stefan, Axel, Isak och Sandra. Vi såg Pineapple Express och Garden State. Eller ja, efter mindre än halva Garden State så avlägsnade sig typ hälften in till köket så jag såg inte hela. På tisdagen for jag hem och fortsatte sy på min väska. Många timmar tog det, men till sist blev jag klar. Riktigt nöjd är jag. Lite slarvigt sydd på vissa ställen, men det syns bara om man ttitar noga. Jag känner att det var många smågrejer som gjorde den bra. Typ att jag gjorde ett nytt axelband av ett gammalt bälte, och sydde in nyckelringar för att den inte ska gå sönder på samma sätt som min gamla väska. Några fickor är lite för små, men jag är ändå nöjd. Jag hoppas den håller ett tag nu.
Onsdag blev det bio med Tove. I Taket Lyser Stjärnorna. Den var riktigt bra faktiskt. Jag älskar boken, och även om jag inte kommer ihåg den så bra, så gillade jag filmen också. Efter det for vi hem till Tove och tittade på mer film. Surf's Up, Försoning och The Dark Knight.
Torsdag morgon klev jag upp vid elva för att åka hem och packa ihop för stallet. Jag hade ingen skjuts och jag sulle direkt hem till Tove efteråt, så jag hade med mig en hel bag full med dusch-grejer och festkläder. Först for jag till Lillen, men eftersom bussen jag tänkt ta inte går på lov så kom jag ut försent så det blev bara skritten. På SURF hade vi hoppning, och vi var bara fyra stycken! Det var jätteskönt, och det var hur kul som helst! Dock höll jag på att välta Hebel en gång så jag blev lite skärrad resten av lektionen. Men gud så jag älskar den hästen.
Efter att ha duschat och fixat mig på SURF gick jag och tog bussen in till stan. Jag trodde min arm skulle ramla av för min väska var så tung. Till sist kom jag hem till Tove där Katja, Daniel och Axel redan dykt upp. Kvällen blev jättemysig med massor av trevligt folk. Stefan, Jocke och hans tjej kom. Malin, Jessica, Niklas och Anton var förbi, men drog hem till Malin efter ett tag. Sen var det en hel hög med människor från klassen, plus Tove From och Adam. Isak var också där.
Jättebra kväll som slutade med att jag, Tove, Axel och Stefan satt aspackade i vardagsrummer och lyssnade på musik fram till typ fem på morgonen.
Fredagen var en riktigt slapp bakis-dag. Inte för att jag blir bakis, men jag var rätt sliten ändå. Vaknade vid tolv, gick upp halv två och hade mensvärk från då tills jag gick och la mig halv ett på natten. Vi slappade framför tvn hela dagen med Nip/Tuck, Freeks and Geeks och American Pie. Dock for jag hem med elva bussen för jag var så sjukt sliten. Hem och uggla framför datorn innan jag gick och la mig. Idag har jag vaknat, pratat i telefon med Nina och sen skrivit det här inlägget. Jag ska ut till stallet idag, men jag känner min inte överdrivet taggad. Jag ska kolla om pappa kan skjutsa mig eller hämta så får det bli Melodifestivalen ikväll, haha. Annars ska jag nog mest ligga och slappa hela dagen idag och imorgon (förutom att jag har Lillen imorgon med). Sen måste jag nog städa Fannys rum för det ska typ sova någon där om det var på måndag... Jaja.
Egentilgen skulle jag på Extreme igår, för jag fick en fribiljett av Jasmine, men efter att ha aft mensvärk hela dagen tappade jag peppen.


Här är lite bilder från den gångna veckan, enjoy!