11 frågor

Jag har blivit utmanad av Katarina att svara på 11 frågor, här kommer svaren.


1. Om du var tvungen att byta ut någon i din familj mot en kändis vem skulle du då välja? Typ Rolf Lassgård som pappa, Lindsay Lohan som syster eller Betty White som mormor.
Jag vill ha Optimus Prime som.. Husdjur? Hahahaha.



2. Vem regisserar filmen om ditt liv?
Michael Bay! Lätt! Men egentligen bara om man stoppar in några transformers, haha. Om man ska vara lite mer seriös hade jag nog valt Wes Anderson.





3. Om du var en bok, vilken skulle du då vara?
Georgia Nicholsons Dagbok.



4. Du får bara äta en maträtt resten av livet, vad väljer du?
Paj. Det finns både i mat- och efterrättsform!



5. Hur ser ditt drömhem ut?
Jag vet faktiskt inte, jag brukar inte tänka på det så mycket. Men det är nog en stor etagelägenhet med en enorm uteplats på taket där man kan ha en trädgård.



6. Om du fick bli vad som helst (miljonär, hund, poet, trollkarl) vad skulle du bli?
Trollkarl! (Eller ja, häxa). Dock skulle jag besitta magiska krafter som inte behöver ett trollspö och som inte hade några regler, alltså kan jag även bli smal, snygg, vältränad, rik, supersmart, begåvad etc, hahaha.


7. Vilka är dina fem peppigaste låtar?
Jag är lite av en periodare när det kommer till musik men just nu är det nog:
Loreen - Euphoia
Danny - Amazing
Axel Algmark - Kyss Mig
Daniel Adams-Ray - Dum Av Dig
Kings of Leon - True Love Way



8. Vad skulle du göra om du fick en påse pengar (typ 100 000)?
Köpa en häst eller två! Eller ja, Hebel och ev. en till häst, hahaha. Eller köa Hebel och resa en massa.



9. Du får tre biljetter till min nya tidsmaskin, vart åker du?
Tillbaka till typ 20-talet, sen fram i tiden kanske 40 år och sen fram några hundra år.




10. Vilken TV-serie skulle du helst leva i och vilken karaktär är du?
Oj, svårt. Med tanke på att jag är TV-serie nörd så finns det en hel del serier jag skulle vilja leva i. Men helst skulle jag nog vara Rose i Doctor Who. Dels för att hon får resa runt med två olika doktorer och dels för att hon får sig en alldeles egen David Tennant när deras äventyr är slut.



11. Hur ska vi göra världen till en bättre plats?
Införa en köttfri dag/vecka
Utöka all kollektivtrafik och göra den gratis
Förbjuda alla motorsporter (som man tävlar i) tills det finns biogas som fungerande bränsle.



Jag utmanar Linda, Susanne, Elvira och Linnea (varsinn), Ebba, Evelina och Jessica (varsinn), Tove, Axel, Jacqueline och Linnea

1. Vad ville du, som barn, bli när du blev stor?
2. Om du fick födas pånytt i ett annat årtionde, vilket skulle du välja?
3. Om du hade en superhjälteförmåga, vilken skulle det vara?
4. Du blir livstidsutvisad ur Sverige, var bosätter du dig?
5. Du vaknar upp en morgon och inser att du är i någon annans kropp. Du tittar ut genon fönstret och inser att du befinner dig i OS-byn i London. Vilken sport deltar du i?
6. Vad skulle du göra om du var osynlig en dag?
7. Om du fick träffa vem du ville i hela världen för en heldag med aktiviteter och måltider, vem träffar du då?
8. Vilken är den absolut bästa filmen du någonsin har sett?
9. Vad vill du ska förändras med världen vi lever i idag?
10. Men hoppsan! Du vann 42 miljoner på travet! Vad hittar du på nu?
11. Vilken är filmen om ditt liv?

Kör i vind!

Uuuh..

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag men har inte orkat/hunnit/haft inspiration. Det har jag egentligen inte nu heller, men jag känner att jag behöver gnälla lite. Snart är det dags för Peace & Love och jag är tokeppad, eller ja, i teorin i alla fall, för jag och Millan bestämde även att jag ska åka ner och hälsa på henne först och fira midsommar tillsammans (yay!!) men tror ni inte att jag drar på mig min första förkylning på över ett halvår precis nu? Precis innan jag ska åka... Jag hoppas att det går över snabbt, det känns inte särskilt roligt att varken tvätta, städa, packa, duscha eller sätta sig på ett flyg när det känns som att huvudet ska ramla av. Jag misstänker att jag har feber även, det har jag inte haft på eeeevigheter! Och så kliar det i halsen/gommen/öronen/näsan, jag är hostig, på väg att bli snorig och är helt utmattad. Jag åker först på torsdag så med lite tur kanske jag mår bättre då, men det är kanske att hoppas på för mykcet. Det enda som är bra om jag faktiskt har feber nu (jag kan inte kolla för jag har såklart ingen aning om var febertermometern är någonstans..) så betyder det att jag inte kommer ha det när jag åker. Jag har inte haft feber i mer än ett dygn på.. ja jag vet inte hur många år, men det var riktigt längesen. Oftast kommer det på kvällen/natten så att jag sover skitdåligt, men det brukar vara borta när jag till sist lyckas ta mig igenom natten. Feber är ju på sätt och vis bra eftersom det är kroppens sätt att göra sig själv frisk, så om jag får feber kanske allt annat försvinner rätt fort också. Hoppas, hoppas, hoppas!
I övrigt så var vi ju på Täfteåfestivalen i lördags och spelade med Slow Fox, vi hann inte öva jättemycket men med det i åtanke så gick det faktiskt väldigt bra. Sen hängde jag mest backstage med Fanny och Cicci från klubb trubbel, drack öl (i mitt fall öl blandat med blåbärssoda och sen bara blåbärssoda) och dregglade över Movits!-killarna som flängde runt inför sin spelning. Alltså Jocke, saxofonisten, är så sjukt jävla snygg! Jag var nådigt nöjd när jag berättade för honom var det fanns en till toalett, hahaha. Jag pratade också lite snabbt med Ebbot och kände mig vädligt nöjd även då, haha. Vi stod bredvid scenen och tittade lite på Soundtrack Of Our Lives so var huuur bra som helst! Sen också när Movits! spelade, dock var Fanny och Cicci tvugna att gå eftersom de själva skulle spela inne i logen, men jag stannade hela spelningen och de var så jääävla bra! Jag älskar Movits!
Just nu sitter jag egentligen och tittar på Sverige-Frankrike men jag tror jag ska gå och lägga mig snart, är som sagt helt slut. Ska bara dricka upp dagens fjärde kopp kamomillte i hopp om att det hjälper.

Typ så här känner jag mig just nu.

You know you'd trade your life for any ordinary Joe's

New day, every day. Fotbollen idag alltså.. England - Frankrike matchen var jättebra, men eftersom det slutade 1-1 så blir det mycket svårare för oss att avancera, särskilt om man tillägger att vi förlorade med 1-2 mot Ukraina. Vi måste nu vinna över både England och Frankrike för att gå vidare och jag har väldigt svårt att tro att det kommer hända. Men men, jag hejar ju egentligen på Spanien så det kanske inte gör så mycket, hahaha.
Dagen började lika lugnt och långsamt som alla andra dagar men vid fyra kom mamma och plockade upp mig och vi for till Röda Korset Kupan på Mariehem. Jag har inga pengar men mamma var jättesnäll och betalade två påslakan (som jag ska sy saker av), en klänning, en fotoram, en dragkedja, en tygstuv av jättefint blommigt trikåtyg och en bakskål! Inte nog med det så fick jag 120kr eftersom jag själv bara hade 4kr innan, haha, nu borde jag kunna överleva tills jag åker till Peace & Love (om man bortser från att jag måste låna pengar för att ta mig dit..). Efter det for vi i alla fall hem hit och käkade middag alla tillsammans och jag, Fia och Fanny tittade på båda fotbollsmatcherna här. Mamma for dock hem mitt i första, hon bryr sig inte riktigt om fotboll.
Imorgon är som sagt sista ridningen, jag är väldigt peppad men det känns trist att terminen är slut. I och för sig blir det ju lite lättare ridning på fredag och efter det är det bara 1½ månad innnan vi rider hem dem igen och sätter igång dem så det blir inte ett jättelångt uppehåll. Under tiden får jag förhoppningsvis fortsätta rida Ra en gång i veckan så jag borde inte bli hästlös över huvud taget. Hoppas jag i alla fall.

Jag antar att jag får rida Alita imorgon med, men det har jag inget emot!
Nu när jag hittat hennes knappar hoppar hon som en stjärna!


You are a good guy Dan Patch. A good guy who has made some bad decisions about his hair, but still a good guy.

Kroatien sopar banan med Irland vilket jag inte tycker är så roligt. Jag hejar helt klart på Irland även om jag egentligen inte bryr mig allt för mycket om något av dessa lagen. Om Spanien vinner över Kroatien och Irland spelar det ju faktiskt ingen roll, hahaha! Åh Spanien! Jag älskar Spanien! Ramos har klippt sig och är huuur snygg som helst, Torres och Casillas är även galet snygga och en hel del andra spelare är också fina, haha, och inte nog med det så spelar de jävligt bra också! Kanske inte just den här matchen (mot Italien som slutade 1-1) men i allmänhet. Jag menar, de vann ju både EM 2008 och VM 2010! Imorgon är det dags för Sveriges grupp och jag ser fram emot båda matcherna. Dels Sverige - Ukraina eftersom det är Sverige, men också England - Frankrike eftersom det är England och Frankrike! Båda två är ju väldigt stora fotbollsnationer vilket är en bra grund för en bra match!
Idag kom mamma och hämtade mig strax innan 12 och vi for ner till Amon där han, Jenny, tjejerna, Stoffe och Toft hängde. Fia och Fanny kom också efter ett tag och vi käkade pizza till lunch (eller ja, i mitt fall var det kebabrulle och frukost). Efter det blev det lite soffhäng och trädgårdshäng innan Toft lämnade oss för varmare breddgrader (läs Malmö). Det var en väldigt trevlig och lugn eftermiddag vilket passade mig väldigt bra som var rätt trött. Vid halv fem for jag och mamma upp till Ålidhem och hämtade en tjock-tv och en tv-bänk jag fått av en tjej via Skänkes/Motages/Doneras-gruppen på facebook! Den var rätt tung men den är också stor och förvånansvärt snygg så det känns nice! Självklart kopplades GameCuben in direkt, haha.
Jag gick över till Fia en sväng där vi (jag, Fia och Fanny) repade en stund, men på grund av lågt blodsocker blev det inte särskilt långvarigt utan jag och Fanny gick hem till mig och lagade mat och bänkade oss framför Spanien - Italen-matchen.
På tisdag är sista ridningen för terminen och på fredag rider vi hästarna till betet. Jag hoppas att sommaruppehållet inte kommer kännas allt för långt för häst är bäst, haha.

En bild jag ritade för några år sedan

Yes, yes, but I invade because I care

Ännu en bra dag i familjeanda! Började med att träna på Iksu med Fia, vi höll på i en timme och körde både creosstrainer, rodd och styrka. Efter det var det rep hemma hos Fia igen och det går faktiskt framåt! Jag kommer spela både dragspel, gitarr, munspel och sjunga, jag är riktigt peppad! Vi repade i kanske två timmar innan jag gick hem och duschade och promenerade till sjukhuset och hämtade min cykel. Jag fortsatte hem till Fanny där det bjöde på väldigt god mat (kycklingröra och ris) och även efterrätt bestånde av fruktsallad med chokladmousse! Dessutom tittade vi på båda fotbollsmatcherna varav ena gick bra, men inte den andra. Danmark vann mot Holland vilket var awesome, men tyvärr förlorade Portugal mot Tyskland vilket sög väldigt hårt! Men åh vad jag längtar till imorgon, då är det ÄNTLIGEN dags för Spanien! Jag älskar Spanien, hahaha! Jag hejar helt klart på dem (för till skillnad från Sverige har de faktiskt en riktig chans att vinna! Imorgon blir det även mer Toft-häng innan han åker tillbaka söderut, mucho nice!

Fel sport, men men.

Go spred that gospel

Ja, ännu en dag har passerat och en hel del har faktiskt hunnits med. Jag började dagen med att repa tillsammans med Fia och Fanny inför Slow Fox's spelning nästa lördag på Täfteåfestivalen. Jag var där i lite över två timmar och vi kom faktiskt en ganska bra bit på vägen. Efter det tog jag bussen ut till Obbola för att rida Ra som tydligen blivit tokig, haha. Alla stona verkar vara brunstiga samtidigt och eftersom han är ganska sent kastrerad så var han tydligen på tjejerna en hel del inatt. Så nu står han själv i en rasthage istället för lösdriften med Doris, Malva och Ester (alltså bara brudar, haha). Hur som helst, Susanne visade mig en stig i skogen där vi skrittade fram lite innan vi red tillbaka till banan. Han var väldigt mycket mer framåt idag än han brukar vara men samtidigt ganska motsträvig. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att han också var brunstig, haha. Susanne hade i alla fall lagt ut två galoppbommar i hörnet och ett räcke över medellinjen. Galoppbommarna gick inte jättebra i början eftersom han genar och på så sätt sabbar för sig själv eftersom det blir för trångt. Efter några anridningar blev det dock bättre och Susanne la upp bommarna lite. Sen hoppade jag räcket lite för att se så att han landade i rätt galopp, det låg väl på ca 80cm och Ra var jätteduktig. Susanne satt också upp och provade hoppa några gånger och det gick bra för dem med. Efter det tog vi några skutt till innan jag travade och skrittade av honom.
När jag var klar med allt i stallet ringde jag mamma som var i Villanäs och hon var kalassnäll som kom ut till Obbola och hämtade mig! När vi kom till Villanäs fans det massa god grillad mat att ta för sig av och efter det fanns det även äppelpaj med vaniljsås! Snacka om lyxigt alltså! Dessutom var min fina storebror Toft där så vi satt ute och snackade på verandan medan Amon och Stoffe tittade på fotboll inne i stugan.
Det har varit en väldigt trevlig dag måste jag säga.



I have to admit this is the nicest thing I've ever tried on.. Ralph Lauren really knows what he's doing.

Hej och hå.. Jag vet inte varför jag blivit så dålig på att blogga, jag vill blogga, men det blir som bara inte av. Kanske för att ingen annan gör det heller? Jag har ett gäng bloggar jag följer via bloglovin och för några månader sen var det alltid massor med inlägg att läsa, men inte längre. Jaja, jag ska försöka få tillbaka förståndet, höll jag på att säga, nä men inspirationen i alla fall.
Idag var sista ridningen i torsdagsgruppen och vi hade dressyr inomhus. Jag red Berra vilket var roligt eftersom jag gått och tänkt att jag ville rida honom! Dock blev jag lite avis på Alicia som fick prova rida en av de nya hästarna som precis kommit till Surf, haha, men det kommer fler terminer, jag kommer också hinna rida honom. Jag minns tyvärr inte vad han heter, och inte den andra heller för den delen (det har kommit två!) men jag vet att han är 5 år och supersöt! Han var lite oförskämd men verkligen hur söt som helst! Inte jättestor heller, någonstans kring 160cm skulle jag gissa, och mörkbrun. Den andra hästen är ett sto som är en 7årig prickskimmel (?) utan man och svans, haha. Nä men ja, hon hade inte mycket av den varan i alla fall, sen om det är "meningen" eller inte vet jag inte. Hon var lite större och även ganska söt, men inte lika söt som den andra.
Berra i alla fall! Han är ju inte särskilt självgående, han vet ju att han inte behöver göra något om man inte säger åt honom, och när man rider en häst på 172cm så måste man säga till ganska ordentligt, haha. Vi red lite volter, skänkelvikningar och tempoväxlingar och för det mesta gick han faktiskt väldigt fint! Skänkelvikningarna var svårast men i övrigt fick jag fram honom rätt bra och han gick i en fin form. Jag var väldigt nöjd faktiskt, och det sa Rebecka också att jag skulle vara, så det var roligt! Han är faktiskt väldigt rolig att rida, för även om man får kämpa en hel del med honom så får man ändå alltid valuta för pengarna om man säger så. Jag menar, vissa "sega" hästar får man kämpa med att få fram och sen blir det som inget mer, men med Berra så får man reslutat när han väl går fram. Går på tygeln i en fin form och lyssnar både fram och tillbaka (man ska dock aldrig prova förmycket tillbaka för då saktar han av, haha). Så det var en bra lektion!
Jag fick även höra att jag ska rida Fabian till betet! Det ska bli jätteroligt faktiskt! För efter man ridit hem dem igen i Augusti så får man sätta igång dem och det ska bli kul att göra på Fabian. Eftersom man kommer få rida självständigt så tänker jag jobba honom en massa i höger varv, haha, nä men han är rolig att rida så det blir kul!
Nej nu måste jag sova så att jag orkar åka ut till Obbola vid ett. Jag sa till Susanne att jag skulle dit vid två så att hon kan komma och kolla när jag rider Ra så det är väl bäst att hålla den tiden. Dessutom kommer Toft upp imorgon, och även om jag inte vet vad som gäller imorgon eftersom han har sin reunion, så kan det vara skönt att vara klar i stallet hyfsat tidigt så att man har eftermiddagen/kvällen öppen.

Finaste Fabian! Bild stulad från Elvira och Linnea

Sam, I'm not going to make a left hand turn into on coming traffic. I'm not suicidal. Did I just say that?

Här om dagen nämnde jag ju att fotbolls-EM börjar på fredag (yay) men något som är ännu bättre är att min käre bror Toft kommer upp på fredag! Hans gamla klass ska ha 20års-reunion på fredag och han stannar hela helgen! Så himla roligt! Men det är helt sjukt att det var 20 år sen han gick ut gymnasiet, för 20 år sen var jag 2 år. Det är lääängesen! Dessutom börjar det bli sommar, och även om det inte känns på vädret direkt så betyder det i alla fall att folk börjar ha semster and what not och Toft kommer upp igen! Först kommer Hanna och Armin upp i början av Juli om jag inte minns fel, sen kommer Toft med Axel och Ada lite senare och om jag förstod det rätt stannar Armin när Hanna åker hem och så åker vi allihopa eventuellt till Norge! Så det blir nog en bra sommar, särskilt eftersom jag ska på Peace & Love också!
Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit något om jobbet på ett tag och det är för att jag inte jobbar längre. Jag trodde att det skulle fungera men jag är tydligen inte kapabel att jobba än, så jag får helt enkelt chilla sommaren ut och så får vi se om jag pallar en kurs på universitetet i höst. Om jag kommer in så kommer jag gå en 30poängskurs där man får sy kläder, och det borde jag ju klara av, haha. Men vi får se. En vacker dag kommer allt lösa sig, exakt när det blir vet jag inte, men jag tänker positivt. En dag kommer allt bli bra, jag får väl bara vänta ut det.
Igår var Frida här och hängde, det var supertrevligt! Efter vad som kändes som bara en halvtimme hade det gått tre timmar och vi hann babbla på om allt möjligt. Jag fick massa härliga tips och något att sträva efter så idag är jag extra positiv. Det är så skönt att prata med någon som verkligen förstår vad jag går igenom och framförallt som förstår hur de minsta grejerna faktiskt kan vara riktigt svåra! Men ja, börja smått är ledordet.
Oj, det känns som att jag bara har svamlat en massa, men det får vara. Grattis på nationaldagen Sverige! Och även kära kusin Tim!

Torst!

Once upon a time, many years ago

Om man är sjuk och inte kan arbeta så kan man ju få gå i arbetsterapi. Sitta och virka i tre timmar två gånger i veckan tex. Sen om man ska arbetsträna så ska man ju hålla på med något roligt. Om man mår bra av hästar och kan använda det som terapi, borde man inte kunna få bidrag från försäkringskassan till att ha en häst? Det tycker jag. Kanske inte att köpa en, jag menar, det är inte billigt, men om man tog en på foder behöver man ju fortfarande pengar till hovslagare, veterinär, stallplats, strö och foder. Kan man inte få ekonomiskt stöd till det? Det hade ju varit awesome.
Igår var jag funtionär på Surf och det var rätt trevligt faktiskt. Jag cyklade dit på 27 minuter (asballt, I know) och var framme strax innan halv elva, så jag hängde med Fanny i två timmar innan jag började jobba själv. Det var lite kallt men det var kul att titta på tävlingarna. Jag stod i cafeterian ett tag innan jag tog över kiosken. Det var inte så mycket folk och alltså ganska lugnt, men det var rätt skönt, jag var sjukt trött.
När allt var klart kom Fia och hämtade mig och vi for hem till pappa där det blev middag och film. Dessutom bjöd jag/Surf på efterrätt eftersom de skulle ha slängt bort hallonpajen om jag inte tog hem den, hahaha. Filmen var dålig men både maten och pajen var väldigt god!
Idag har jag inte gjort mycket alls, men jag har lapat lite sol på balkongen i alla fall. Satt ute och löste korsord i solen på eftermiddagen och sen satt jag i dörren medan Cookies fick utforska balkongen ett tag. Jag har även ätit kakor och glass, känns som en bra diet, hahaha.
Imorgon har vi teori på ridningen, men jag ska nog åka dit ändå. Jag måste ju bjuda på fika eftersom jag flög av Aria här om veckan, haha! Hoppas bara någon kommer och äter det, annars får jag väl donera det till Surfs fikaförråd. Vad vi ska göra har jag dock ingen aning om. Bygga dressyrbanor kanske, haha.

Sjukvårdar-Fanny!


Ida och Daphne vann LBn kat. B

Minette och Rindi på framhoppningen innan LBn

Tyvär dog min kamera ganska snabbt så det blev inte så många bilder

Thank God for laundry (Satur)day!

Imorgon ska jag som sagt vara funktionär på Surf och jag sta stå i Cafeterian. Först var jag inte alls peppad på det, då ser man ju inget, haha, sen blev jag ganska tacksam eftersom det såg ut som att det skulle regna hela dagen imorgon. Men nej nej, nu säger Smhi att det ska det minsann inte alls! Inte mycket i alla fall, men jaja. Jag är glad om det inte regnar, jag måste ju trots allt cykla dit.
I onsdags lyckades jag glömma bort att jag hade tvättid, men nu tar jag revanch! Det är gött att tvätta på lördagkvällar när ingen annan tänkt göra det, då kan jag nämligen boka två pass i rad och lata mig bäst jag vill emellanåt, haha. Det är dock liiite farligt, jag höll nästan på att glömma bort att jag hade tvättid idag också MEDAN jag tvättade! Skulle inte vilja glömma all tvätt i tvättstugan, det är trots allt säkert häflten av alla kläder/handdukar/sängkläder jag äger, haha. För någon vecka sen gav jag mig på att städa enligt min systers metod: plocka upp allt och grovsortera så att man kan dammsuga, SEN lägga tid på att sortera på riktigt. (Det var då min dammsugarpåse blev full så jag gav upp). Hur som helst så stoppade jag alla kläder/handdukar/sängkläder som låg framme i Ikea kassar utan att sortera rent och smutsigt. Idag var jag för lat för att sortera så jag tvättade alltihop, haha! Eller ja, jag sorterade ju underkläder, kläder och sängkläder/handdukar men inte rent och smutsigt. Dock var jag superambitiös och ställde mig och drog ut alla mina strumpbyxepar ett i taget innan jag hängde in dem i torksåpet... Hur man prioriterar alltså..
Eftersom jag har så lång tvättid har jag inte riktigt kommit ihåg att titta på klockan mellan varven, men jag tror att det är dags att gå ner nu och flytta runt det som behövs flyttas runt. Jag har tvättat tre maskiner kläder och tre maskiner sängkläder/handdukar! Man skulle ju nästan kunna tro att jag är en sån som vänder trosorna utochin och använder dem igen, haha, men jag lovar att det inte är fallet! Som sagt orkade jag inte sortera ut det som var rent.
Nej, nog om tvätt. Nu ska jag gå till tvättstugan.

Arkivbild i brist på inspiration

A few fries short of a happy meal

Alltså ja, det är livsfarligt att titta på hästannonser, man vill ju ha allihop! Hahaha. Okej kanske inte alla, men många i alla fall, både ponnysar och storhästar. Jag hittade ett 12årigt skäcksto på 163cm som hoppar 120 och vänder som en b-ponny, en sjuårig fuxvalack som bara verkar hur härlig som helst att rida! Sen kan jag inte låta bli att titta på hopp-A-ponnyer för att de är så små och söta, hahaha! Finns en som tävlar lätt A och är en riktig räserponny, väldigt imponerade. Sen när det kommer till C- och D-ponnyer vill jag ha hur många som helst! Jag brukar dock försöka hålla mig ifrån att titta på C-ponnyer, för om jag ska köpa någon över huvud taget så är det Hebel. Åh, jag vill vinna oförskämt mycket pengar...
Idag skulle jag egentligen tagit Ra men jag fick plötsligt tokont i huvudet så jag ska ta honom på måndag istället. Så idag har jag inte gjort särskilt mycket. Jag satt på balkongen i nästan två timmar på kvällen i solen och löste korsord men det var nog det mest produktiva på hela dagen, haha. Eller ja, jag har duschat och lagat mat, men sånt borde ju egentligen inte räknas som prestationer, haha. Imorgon ska jag tvätta, det är också vettigt, utöver det så är det gårdsloppis hos Amon och Jenny, in-/utflyttningsfest hos Julia och Olivia samt spelning på Scharinska som jag skulle vilja gå på, men vi får se vad som blir av. På söndag ska jag stå i cafeterian på Surf eftersom det är ponnyhopptävlingar i helgen sen blir det troligen middag hos pappa. På måndag har jag som sagt Ra, på tisdag är det teori på ridningen och jag borde bjuda på fika, men det är ju rätt skönt att hänga hemma också, haha. På onsdag har jag inga planer och på torsdag blir sista ridningen i torsdagsgruppen. Nästa fredag börjar fotbolls-EM och fredagen efter det rids hästarna till betet. Det börjar bli sommar men ändå ligger temperaturerna alldeles för lågt. Usch, jag vill ha konstant ryssvärme i tre månader! Och pengar såklart, men ja. Man kan ju alltid drömma.

Drömhästen ♥