Be happy for each day, 'cause life is borrowed

Jag hatar mensvärk. Jag tror jag säger det varje gång jag har mens, men det är inte så konstigt, för det är typ det värsta jag vet någonsin. Helt sjukt vad jobbigt det är!

Idag tog jag ledigt från jobbet, det var jättedumt jag vet, men jag orkade inte. Jag låg och sov rätt länge, sen la jag mig på soffan och tittade på Mulan och Lilla Sjöjungfrun, det var galet nice. Bara slappat hela dagen typ. Tittade på seanste Weeds också, jag älskar den serien! For en sväng till ICA med Nina, och när jag kom hem igen satte jag mig här för att ladda ner några nya tv-serier. Har som ingen just nu, så jag kollade runt lite på 3an, 5an och 6ans hemsidor för att hitta nya serier, och jag tror jag hittade några som kan vara bra. Laddade även ner resten av Greek, för den har visst gått klart nu och jag har helt missat det.

Ikväll blir det film hos Cicci, och imorgon blir det jobb igen! Inte en chans att jag tänker missa mer pengar. Jag behöver dem om jag ska köpa en ny dator och resa i sommar. Jag vill köpa en Dell Inspiron 1525 men jag kan inte bestämma mig för om jag ska ha en med design eller inte. Och inte heller vilken design isf.. Hm. Antingen en helvit, en helsvart, eller någon av de två på bilderna.

 

Sen vill jag bara göra lite fin reklam för mina kära vänner och deras band. Kolla in dem här: Sorry, Let's Bowl!




I had a dream I stod beneath an orange sky

Oj, det var ett tag sen jag skrev sist. Men jag blir alltid lite otaggad om jag råkar skjuta på det för länge. Tappar suget, och det kommer inte alltid tillbaka så fort.
Jag orkar inte skriva om allt som har hänt, men jag kan då absolut säga att det har hänt en hel del sen sist jag skrev! För att dra några ytliga saker så är det ju sommarlov nu, vilket inte kunde kommit mer lägligt! Jag har även börjat mitt sommarjobb som jag älskar. Jag jobbar på min gamla skola med att städa och sånt, det är chill som fan, våran arbetsgivare är världens bästa och vi får nice lön. Plus att jag kommer typ få jobba rätt mycket i sommar ändå, det blir KUNG!
Förövrigt känns det redan som att sommaren är slut, och då har jag inte hunnit göra något alls av vad jag har tänkt att jag ska göra! Å andra sidan har det bara gått en och en halv vecka av tio så det är nog lugnt, men det känns inte så..

Jag var på droskan igen, och det var minst lika roligt, så jag ser fram emot att dra dit fler gånger. Vi funderar på att dra nästa helg så Nina får gå dit. Och apropå fest så hade vi mysfest hos Sigrid några dagar innan skolavslutningen, och det var jättetrevligt! Jag och Tove sov också över där, och dagen efter gick vi och köpte pizza, helt underbart! Det är galet kul att äntligen få umgås mer med Sigrid, för hon är verkligen hur fin som helst! Synd bar att hon är borta nu, men när hon kommer hem blir det mys igen.
Vi festade loss på skolavslutningskvällen också, och det blev förvånansvärt bra! Vi hängde på Öbacka, och den vanligaste situationen där är "Hej, vi är tre pers som sitter och dricker 3.5or" men istället var det "Hej, vi är minst 40 pers som dricker lite vafan som helst!" Det var party och mys som bara den!

Midsommar i ferdags då. Jag orkar fan inte prata om det, men det var mysigt i alla fall. Åt middag här, for till Linnéa, hamnade på någon mysig fest på Teg, plockade blommor och la under kudden.











I övrigt är livet som alltid. Jag är sjukt förvirrad över den grejen, men jag kan inte göra så mycket åt det. Jag saknar det som var, även om jag tycker om det som är ibland. Men det är för mycket tomt nu. Men jag kämpar på, leker kreativ och så. Like always.


click me!

Klicka här så blir det jätteroligt!




I love you more than I should, so much more than is good for me

Söndag idag då. Inte för att det egentligen spelar någon större roll just i dessa dagar. Det är dagarna precis innan sommarlovet när man egentligen har skola, men den är så meningslös att det är som att man är ledig. Och att det är innan sommarlovet spelar bara roll eftersom i början av sommarlovet är det jobb och tidiga morgnar som gäller. Hur som helst en klassisk seg söndag med mycket tid framför datorn med One Tree Hill och lite paj...
Åh, det är illa när något som
paj är ett laddat ord. Paj. Och nästan allt annat som går att koppla till.. Till det jag vill ha, men det som får mig att göra ont. Så jävla ont! Och det blir fan varning på självdestruktivitet, men jag kan inte hjälpa det! Jag vet inte alls vad jag ska göra, inte åt något jävla håll! Jag vet ingenting, och det gör bara så ont.. Du gör mig så ont! Men du gör mig också så lycklig. Du är den enda som kan dra mig ur träsket när jag är less bara du säger något muntert. Det behöver inte ens vara muntert, bara du säger något alls.
Och jag förstår mig inte på hur du tänker. Om du tänker på det alls. Det känns mer som att det bara är något som
är för dig. Jag kan inte klandra dig, men jag blir bara så skum av det. Och åh.. Jag känner mig helt fel inuti. Och jag bara längtar och hoppas och gråter och hoppas lite till. Sen tar du upp sånt där.. Jag vill att du ska prata om det, för jag vill vara den du kan vända dig till, men det är också lite självdestruktivt eftersom det sticker som knivar i magen varje gång. Och allt som jag tror vi har gemensamt.. Det visar sig bara att jag troligen är ett substitut för det du egentligen vill ha. Du säger att du inte vill ha det, men det är ändå inte för mig vi har det gemensamt. Men en liten grej vet jag att du fått från mig, och jag klamrar mig fast vid det för blotta livet! Jag hoppas att det finns fler saker, men jag börjar tvivla..
Det är som att det inte finns någon orginalitet mellan oss och det känns så hemskt! För jag ser upp till dig som om du vore den bästa personen i världen. Den enda personen i världen som är helt rätt. Som gör mig så lycklig. Som jag vill göra lycklig.

Jag vill bara viska i ditt öra hur mycket jag tycker om dig. Jag vill känna din rygg under mina fingrar. Njuta av dina perfekta kyssar och andas in din underbara doft. Men jag lovar dig att om du inte vill så ska jag inte göra något. Jag vill inte förstöra våran vänskap, för det är den vänskapen jag värderar högst just nu. För även om vi bara är vänner är du den personen jag alltid vill vara nära, för du gör mig alltid så glad. Du är en sjukt fin vän, och jag vill aldrig förlora dig.


Where do you go when you're lonely? Where do you go when you're blue?

Åh, jag är helt sjukt sliten idag ändå, haha. Kanske inte så konstigt eftersom jag gick och la mig vid fyra och vaknade hundra gånger hela tiden, och sov bara till elva. Men ja, vad gör man. Det var fett nice igår i alla fall, så det var värt det. Jag har förövrigt tänkt på hur full jag var igår, och att jag tjatade om det en del vilket kändes lite fjortis, men jag måste säga att jag var helt uppriktigt förvånad över hur full jag blev! Jag vet inte vad som hände, men jaja. Hellre det än nykter, haha.

Idag är det slödagen no 1 typ. Eller ja, jag, Fia och Fanny tittade på Bridget Jones Dagbok, sen fon jag och Fanny in till stan för att träffa Kassandra ett tag. Nu börjar snart Fotbolls EM så då blir det typ tv-dinner, och ikväll blir det troligast Scharinska parkfest med lite folk.

Åh, jag är helt konstig i huvudet just nu, and I don't know what to do about it. Eller jag vet vad som skulle kunna hjälpa, men det är ju inget jag kan göra så... Åh, jag blir helt knäpp! Alltså, vad händer egelntigen? Jag menar. Nej jag kan inte förklara det, men jag börjar typ bli sur nu. Dock är jag galet glad.

Jaja. Jag gillade gårdagen, och jag hoppas det blir mysigt ikväll också, så ska jag försöka låta bli att tänka på det, vilket kan bli svårt eftersom det är rätt tomt just nu.. Skit samma!
Åh...

I don't wanna be anything other than what I've been trying lately

Omg, säger jag bara. Sjukaste kvällen kanske! Dock jäääävligt värd!
Jag och Stina hade hela världen emot oss, men ändå for vi in till stan för att överväga att dra på sommardroskan, vilket efter en liten förfest med Viktoria, Julia, Evelina och Gina ändå kändes lockande. Gina hängde inte med, men vi drog dit och jag blev bara glatt överaskad! Jag drack två cider inan vi gick in, sen pimplade vi lite folle inne på toan, men ingen reaktion i min kropp. Sen vet jag dock inte vad som hände, Johannes bjöd mig på en öl, plus att jag smakade en massa, och allt blev kalas! Sjukt kalasbra kväll, med massa gammgamla, gamla, välbekanta och nya ansikten, och mycket mys i maggropen av olika anledningar. Mycket dansande också, även om dansgolvet kändes mer som en mosh pit än ett dansgolv, haha Glatt överaskad att Zacke dansade även, det trodde jag inte.
Lätt värt det säger jag först och främst, och ja, jag vet inte. Ett fint sätt att slippa tänka på all skit som oftast får mig att må piss. Jag hoppas på massa såna fina kvällar i sommar. Både ute, hemma hos folk, och på krogen. Jag menar, det var ju sommardroskans premiär! Det kommer komma fler gånger.

I really really like you. Whatever happenes, you are the best of the best through all times!


If you smoke I smoke too, that's how much I'm inlove with you

Hur kan man vara stark för någon annan när man själv är svag?
Hur kan man trösta någon annan när man själv bara vill brista i gråt?

På något sätt verkar det som att man kan ta sig samman från vilket tillstånd som helst om det är för att hjälpa någon man tycker om. Det är något instinktivt antar jag, men jag vet inte. Det är så konstigt det där. Jag lyckades i alla fall med det igår. Jag satt själv och ville helst bara gråta - fråga mig inte varför, för jag vet inte - men när min älskade vän mådde ännu sämre, både fysiskt och psykiskt så slutade jag tänka på mina egna problem. Inte helt, men det var inte där mitt fokus låg i alla fall. Var i och för sig rätt skönt på sitt sätt, för jag var inte taggad på de tankarna som dök upp i mit huvud.

I övrigt är allt skumt just nu. Jag försöker låtsas som ingenting, och jag försöker hålla humöret uppe, men det är en kamp som är ganska hård. Jag kämpar vidare och fortsätter hoppas på det bästa. Jag blir mer och mer säker på att det jag vill inte kommer bli av, men jag kan inte ge upp tanken. Det går inte att släppa det, för jag vill det så mycket, och jag vet att det skulle vara något av det bästa som skulle kunna hända. Men det är inte upp till mig. Och jag kan inte göra mer nu. Bara hoppas. För det här börjar bli riktigt illa.


Going in and out of style, always garanteed to raise a smile

Det hände för mycket i helgen för att jag ska orka skriva om allt, men det var en kalashelg i alla fall. Eller ja, jag kan väl gå igenom lite, höhö. I fredags förfestade vi hos Tove innan vi drog till Fysikgränd Först med jättemycket hamburgare, sen med alkohol. Det var mest skumt, den första biten, hahaha. Men även nice. Jag klippte även Tove ute på hennes baksida, det var mysigt.
Vi kom dit lite tidigit, men det kom mer och mer folk hela tiden. Det blev en riktigt jävla clean kväll, jag var ju där med de bästa människorna. Det var i grunden jag, Tove, Julia, Maja, Hilda och Johan, sen träffade vi massa andra goa, bl.a. Stina, Sigrid, Per, Johan, Jonthe, Simon, John, Julia, Jacob och säkert fler. Jag drog hem till Zacke sen eftersom vi aldrig hittade varandra på Fysikgränd.
Hemma hos Zacke fick jag något cp-ryck och började skratta. Jag fortsatte skratta i 35 minuter innan jag tillsist kunde skärpa mig. Det var helt sjukt, men lagomt underhållande. Det slutade också med att jag sov där för att cykla till Ersboda lockade mig inte så starkt. Därav även massa House på lördagmorgon. Det var skönt.



På lördagen cyklade jag till Ersboda i alla fall och det visade sig vara den skönaste cykelturen jag gjort på länge, inte alls jobbigt! Det var soligt och mysigt och så spanade jag lite på brännbollen när jag cyklade över Mariehem. Hemma hos Tove hade hon och Hilda gömt sig i Toves kolsvarta rum med Skins i full rulle, och vi chillade bara hela dagen. Stina kom och chillade med oss ett tag, vi åt middag tillsammans, skitmysigt.
På kvällen drog vil till Fysikgränd igen, vilket inte var kul direkt. Typ inge folk alls, men vi blev ett litet gäng med en gitarr så det blev rätt mysigt ändå. Efter ett tag började det dock spåra emotionellt. Ingen var nog egentligen så party som man hade hoppats på. Tove och Hilda for hem rätt tidigt, medan jag, Julia och Stina chillade ett tag innan vi också drog till Ersboda för att sova. Jag sov sjukt gott, det var jättetrevligt.



Imorse vaknade jag av att de andra satt och imiterade får i köket. Lät förjävligt, haha. Inte för att de inte lyckades, men ändå. Lite senare kom Julia upp och sa att vi skulle gå till Willys och jag ville lätt följa med, så jag klev upp fast jag fortfarande typ sov. När jag klev ut genom ytterdörren höll jag på att dö av värmeslag, det var helt sjukt jävla varmt! Nästan 26°C i skuggan, och i Solen utanför Willis var det minst 40°C. Crazy crazy!
Vi satt ute och var bakis ett tag, drack ProViva, åt glass och rökte lite. Lagom slitna och så, men det var mysigt. Sen droppade folk av lite en efter en. Först drog Julia, sen stack Hilda vilket sög apröv! Dock är det sommar snart, och då kommer vi ses mer. Sen kom pappa och hämtade mig och Stina vilket var galet skönt, jag var inte alls taggad på att cykla hem.



Nu har jag bara suttit hemma hela dagen. Städa lusthuset lite, stirrade lite på våran nya skitsnygga tv som jag inte hade den blekaste aning om att pappa hade tänkt köpa. Jag gillar den, förutom att den tar bort djupet i bilden. Jag ska lista ut det någon dag. Sen har jag börjat titta på One Tree Hill eftersom jag sett färdigt både How I Met Your Mother, och The 4400 (och en hel hög med andra serier innan det) och behövde något att titta på. Men det ser rätt bra ut ändå. Det blir nice.