can you hear me scream, thrown in all directions

Värt att jag vaknade 06.15 imorse bara för att jag drömde att det var spindlar i mitt rum. Sen hann jag som inte somna om eftersom jag ändå bara hade en timme kvar.Hur som helst så var Zacke också vaken så jag hade någon att prata med ändå.
Klev upp och for in till stan, till Subway. Jag vet inte hur det gick, killen jag pratade med skrämmde mig lite, och jag förstod inte alltid vad han sa. Det var förövrigt flera stycken där för intervju så vi ser väl hur det går. De skulle höra av sig senast söndag om man får jobbet, får man det inte så ringer de inte. Men ja. Det löser sig säkert. Får jag inte jobbet så gör det egentligen inte så mycket, jag vet inte hur taggad jag egentligen är på att jobba där, det är ju för pengarna i så fall.

Jesus, ikväll är det alltså tänkt at det ska vara party, men ja vi får väl se hur det blir med det. Det blir såklart av, men jag vet inte hur taggad jag kommer vara. Jag är van att sova upp mot 13 timmar, 6 känns lite mesigt. Jag tror jag måste sova lite nu innan jag drar till skolan.

Jag vill bara att allt ska lösa sig och bli bra.


I don't know what to do with you, cause you don't know what you do to me

Men sjukt värt, man kanske kirrar jobb imorgon då? Ska på intervju på Subway klockan 08.15 imorgon, haha. Jag borde verkligen sova, för jag kommer typ försova mig imorgon. Inte bra alls. Och subway? Jag vet, men jag är 18 och har som längst jobbat typ 17 timmar på Online sen ville jag ta livet av mig, jag behöver både pengarna och arbetserfarenheten så att någon annan vill anställa mig någon annan gång också. Pengar ja.. Skulle vara så sjukt jävla värt! Jag hoppas hoppas hoppas. Ni som hinner läsa detta innan tidiga morgonen imorgon kan ju hålla tummarna för mig. Jesus, lillKlara kanske skaffar jobb... Jag kommer typ inte ens se över disken, hahaha. Bara skrattretande. Men jaja.

Dagen har varit chill till högsta grad. Drog in till stan mitt på dagen och lämade mina skor till Stefan som han skulle ta med till Nina i sthlm. Efter det satt jag på kajen själv ett tag tills Katja och Hilda kom förbi. Tove kom också dit, och efter ett tag också Maja, Julia och Daniel. Vi satt där och myste innan vi for runt lite på stan. Jag och Tove gick till Norrlandsoperan för att säga till Lage att vi inte kunde vara med på konserten, och när vi kom dit höll orkestern på att repa, jag blev fett imponerad av alla musikerna! Det var jättemäktigt.

For till stallet direkt från stan eftersom det ändå bara var teori. Vi snackade lite om allt möjligt, från öppnor och slutor till vad vi vill göra nästa år. Vi försökte sälja på Erica våran mästeridé inför nästa vecka, men jag vet inte om hon köpte den. "Jag ska tänka på saken" så hon, så vi ser väl.
Efter ridningen for jag hem till Tove och softade. Spelade lite gitarr med Julia, tittade på tv, åt paj, tårta och kinamat. Bara fint.

Nu sitter jag här och borde sova. Lycka till till mig imorgon!


And what happened next was a series of unfortunate events

Höhö, det blev visst ingen konsert imorgon. Det kände sinte värt det, för enligt Axel skulle vi sjunga på typ tre låtar. Troligen tre låtar jag inte kan. Och jag drar faktiskt hellre till stallet, även om vi bara har teori. Jag och Olivia ska försöka övertala Erica att vi ska få ha Emma nästa torsdag, men vi ser väl hur det går... Och jag borde baka, för jag ramlade ju faktiskt av på tävlingen. Vet inte om det räknas, men ändå. Vi ser väl om jag hinner! Kladdkaka går ju att röra ihop rätt fort. 25 minuter med tiden i ugnen inräknad!

Nananana, jag känner mig kalaskonstig. Inte alls så kul. Eller jo, men nej och blä. Jag är bara skum.

Jag och Axel ska gå runt till alla våra lärare på fredag och kolla vad det är vi måste göra, sen ska vi fråga om vi får förlänga våra kurser. Känns sjut bra att vi ska göra det tillsammans, då kanske man faktiskt styr upp lite. Och jag hoppas att jag får förlänga, för om jag inte gör det kan jag lika hoppa av gymnasiet. De kurser jag inte gjort något alls på än motsvarar 350 poäng, och man får ha IG i max 250. Jag menar, i de här kurserna får jag typ inte ens IG i, utan sträck vilket är ännu värre. Men ja, vi ska ju försöka styra upp det nu. Om jag får förlänga över sommaren ska jag be Fia och Fanny att hjälpa mig göra alltihop. Det kommer bli jättebra!
Hej mig!


You, me and a whole lotta funk 45's

Åh, ändå chill dag om man bortser från att jag var dum och inte for till skolan fast jag sa att jag skulle. Började ju egentligen vid tio, men det planerade jag bort redan igår, så jag tänkte åka in till tolv för vi skulle intervjua någon till proggen, men jag råkade försova mig. Jag lovade dock att komma på fredag.
Känns lite jobbigt, imorgon har jag troligtvis körkonsert, men jag är inte säerk. Och om vi har det har jag ingen aning om vilka låtar vi ska sjunga, haha. Det kan bli spännande. Men jag vet som sagt inte så jag vet inte om/när jag ska vara i skolan imorgon. Alla som inte är sepebarn som jag har terminsuppspelning i sina instrument, men jag läser ju inga såna kuser nu så jag slipper. OM vi har konsert så behöver jag inte vara där förrän typ fyra. Måste kolla med någon som vet.. Jaja, det löser sig. Imorgon får jag bara inte glömma att ge mina skor till Stefan som Nina ska låna på skolavslutningen.

Dagen har som sagt varit chill. Sov lite för länge så jag fick lite ångest, men när jag klev upp tog jag hand om min tvätt = bra saker = mindra ångest. Sen fick jag ångest igen när jag skulle till stan och inte hade något att ta på mig. Men jag rotade lite i både min och Fannys garderob så det löste sig. På bussen blev jag bara helt astaggad, helt bara sådär. Jag lyssnade på bra musik och blev bara jätteglad. Väldigt trevlig känsla måste jag säga.
Hilda är i stan nu! Kändes galet bra att få träffa henne, det är 10 månader sen sist! Sjuuuukt länge. Hur som helst, hon kom idag och hon stannar ända till på söndag, så hon ska hänga med på Fysigränd, det blir kalastrevligt! Dagen i övrigt såg ut som alla andra dagar: Satt ett gäng och chillade på kajen, men sen flyttade vi oss till SF-parken för det var lite för blåsigt. Vi fulade oss lite också, vilket är rätt kul. Om man bara umgås med snygga människor kan man bli glatt överraskad om någon lyckas dra en riktigt ful pose. Men ja, det var mys. En helt vanlig dag i Klaras liv.

   

 

Fortfarande konstigt men ja. Det blir som det blir! Idag är jag i alla fall glad ju!


I don't seem to have learned that a lady in need is guilty indeed

Jajebox. Jag är hungrig, och less som fan på skolan. Jag hatar hatar hatar den! Det är värre än någonsin, och då är det ändå bara 9 skoldagar kvar innan skolavslutningen. Och då är det även fest varje helg, och mass annat kul på g, men nej nej, aldrig taggad på skolan. INte det minsta. Snarare minus på den fronten. Jesus.. Jag hoppas bara för allt i världen att jag får studiebidraget ändå. Helvete vad jobbigt det skulle bli om jag inte fick det!

For upp till Zacke idag igen. Jag tycker om att vara där, då slipper jag dels vara ensam och dels tänka på jobbiga saker, som typ skolan. Vi såg två filmer, först The Usual Suspects - som var jääävligt bra! - sen såg vi även Donnie Darko, men jag missade slutet för bussen gick. Det var hur som helst jävligt nice. Det var dock ingen paj idag, men jag klagar inte.

Precis när jag kom dit tog jag en cigg medan Zacke duschade, och typ det cleanaste hände. En liten unge, kanske 8-9år, kort och tjock som knappt tog sig upp på sin cykel och hade både knä- och armbågsskydd säger till sin kompis: "När jag får en vespa ska jag ragga brudar" Jag började bara garva. Sjukt kul unge!

Ojojoj. Oj. Jesus. Ja. You better not be messing with me.


It's not a dream, remember us, I can see it in your eyes

Jahaja. Mer konstigheter måste jag säga. Först var jag sur, men mest som en försvarsmekanism, jag ville skydda mig själv. Vilket jag måste säga ändå funkade bra. Dock så vet jag inte längre om det var något dumt, eller om det faktiskt finns något där. Jag är sjukt förvirrad, men jag hoppas också till tusen att denna gång.. Denna gång är det annorlunda. Jag vill det så sjukt mycket. Sjukt sjukt mycket.

Igår hängde jag på stan med Tove och Stina. Vi hade faktiskt väldigt trevligt tycker jag. Vi pratade om sex och försökte göra upp en pytteliten eld. Det gick inte så jättebra, det var bara kvittona som brann, inte pinnarna. Vi taggade upp inför fysikgränd, jag tror det kommer bli galet kul! Och jag tror inte det blir någon tävling, men det är nog lika bra, då blir det fysikgränd två kvällar, tjoho!
Jag tror det kommer bli kalaskul i alla fall. Jag hoppas på det.
Stina är en söt ren förövrigt.

   

Igår var jag hos Zacke igen och vi spelade Wii, bakade paj och tittade på Vänner. Vi är ändå grymma på att baka paj, och jag är även grym på Wii. Vi körde bowling två gånger, varav första gången vann Alex och jag kom två, och andra gången var det tvärt om. Zacke kom sist båda gångerna, haha. Vi spelade även en vända golf vilket ag var bättre på än jag trodde, och jag kom tvåa. Gissa vem som kom sist? Haha.
Vi bakade äppelpaj den här gången, den blev sjukt jävla god. Ganska hård botten, men ändå galet god. Cred till oss för den. Jag känner nästan lukten nu när jag tänker på den, haha.
 
   

Åh, jag pallar inte skolan. Jag gör det inte alls nu. Jag vet inte varför, men det går inte. Inte alls. Förut har det i alla fall gått till kanske 5% nu är det 0%. Det finns ingen ork och ingen vilja och inget hopp. Fyfan. Jag hoppas på andra bra saker som kan peppa mig.

Oh, I'm ready for it, come on bring it

Jag vet att jag ibland är väldigt dålig på att blogga regelbundet. Ibland skriver jag typ två gånger i veckan, ibland flera gånger på en dag. Nu tänkte jag skriva lite om de dagar som gått. Eller ja, lite i alla fall.

I skolan har vi repat och repat och repat inför Kulturnatta. I fredags var det det enda vi gjorde. Eller ja, jag fick skriva engelska nationella också, men på schemat var det bara rep. Genrep. Det gick ändå fint, vart lite tjaffs, men det blir väl lätt det när vi är så på varandra hela tiden. Själva Kulturnatta gick extremt bra. Alla är jättenöjda, och vi fick mycket bra respons. Det var väldigt mycket folk där och tittade, det tycker jag var skitkul. Alla tjejer i klassen (utom Sara) hade ju repat in Spice Girls som överraskning till killarna, och det gick sjukt bra. Alla var jätteimpade, och vi fick kalasbra publikrespons. Plus att både Tove, Fanny och Jasmin hade skitbra outfits, jag och Sigrid var inte lika coola men det får vara. Jag tar lätt åt mig all cred för Toves outfit. Min idé, min kreation.



Resten av Kulturnatta var inte så händelserikt. Jag satt med Zacke ett tag på kajen innan jag och Julia for hem till Tove och tittade på Eurovision Songcontest istället. Det gick piss för Sverige vilket ändå var lite oväntat. Jag menar, det var ju ändå värsta schlagerlåten. Även att det gick jättebra för Ukraina vars låt och framträdande var lite av en kopia av vårat. Men men. Att Ryssland vann var låtmässigt bara hemskt, men Plushenko var med, så jag är glad som fan ändå. Haha, han är så sjukt söt! Och det är inte alla som lyckas ta både OS, VM och EM guld i konståkning, OCH vinna ESC! Hahaha.

Mycket skumt och konstigt har hänt, men det är som så utspritt så det får nog vara. Men ja. Man får inte göra så! Jasus, din dumma jävel.. Och ändå tycker jag bara om dig. Du är ju min happy-person.


Bilden får representera helgens skumma saker.

Idag har jag kört bil för första gången i mitt liv!

Det är lite kul hur jag i förrgår kväll tänkte "Jag borde ladda min mp3 för annars kommer den dö imorgon" och när gårdagen var över var min mp3 det enda som fortfarande var igång. Både kameran och telefonen hade fått slut på batterier under dagen.

Igår var jag med när Tove piercade sig, det var lite spännande. Hon rörde inte en min, jag är fett imponerad! Och snyggt blev det också. Någon dag ska jag också pierca mig i läppen, fast troligen på sidan.

Igår skulle jag också hämta min cykel hos Zacke men jag råkade fastna där i nästan sex timmar. De två första timmarna satt jag bara och tittade på när de spelade basket, sen gick vi in och tittade på House, vänner och youtubefilmer typ. Men det var rätt mysigt. Både Damian och Alex var med och vi diskuterade huruvida Richard i vänner är äcklig eller inte. Han är det.


Idag körde jag bil för första gången i mitt liv. Det var jättekul.

Jag fick ångest nu, men jag vet inte varför. Skit också.

We'll find a place in time to call our own

Jahaja, nu är en galen men bra helg över. Jag har varit ensam hemma sen torsdagkväll, och i fredags kom Zacke och Alex hit och åt mat med mig för jag ville inte vara själv. Jag var helkonstig i huvudet i fredags, så det var jätteskönt att få någon annan att umgås med än mitt eget huvud.
Lördag morgon var det hopptävling, och dum som jag var åt jag ingenting innan jag red, så när det väl var min tur så gick det inte riktigt som planerat. Hebel var jättetaggad och sprang jättefort. Han har ju ett vanligt bett nu som inte tar lika hårt som pessoat, och tävlingen var utomhus vilket bara gjorde honom mer taggad. Han var jättestark och jag hade ingen ork när jag inte ätit något så lite out of the blue ramlade jag av honom. Han bytte galopp flera gånger och jag orkade inte hålla tillbaka honom så då blev det som det blev. Vi var sju stycken som tävlae i klassen, och ingen tog sig runt felfritt, så trots att jag ramlade av kom jag trea, eftersom vi bara var tre som kom till omhoppningen. Tyvärr var det bara två placerade, men ändå.




Lördagkväll var det dags för fest! Jag har snart bott i det här huset i åtta år, och jag har aldrig vågat ha fest, men för någon vecka sen kände jag verkligen att det var dags. Så nu när jag var ensam hemma blev det till sist av. Jag bjöd en hel del folk, och när någon frågade om de fick ta med någon så sa jag aldrig nej. Det slutade med att det var 47 personer i mitt hus! Minst i alla fall, det var alla jag kom på. Det blev en kalasbra fest, och inget gick illa bortsett från lite rödvin på mattan. Alla skötte sig jättefint. Polisen kom förbi, men det var inte för att någon hade ring och klagat, de kollade bara läget. Och eftersom jag är 18år så var det lugnt. Det kändes fett bra att kunna visa mitt leg för polisen, haha.




Söndag då.. Johan var den enda som sov över så vi åt frukost vid klockan ett, sen for han hem och jag drog mig inför städningen medan jag tittade på How I Met Your Mother men kom till sist igång. Jag var rätt seg så det tog sin tid, och det var faktiskt jävligt skitigt, men till sist blev jag klar, och det såg väl ut som innan festen. Galet skönt.
Både jag och Zacke ville hitta på något så det slutade med att jag cyklade upp till honom och så bakade vi hallonpaj och tittade på filmen Identity. Rätt bra film faktiskt. Jag pallade dock inte att cykla hem, det var alldeles för kallt, så det blev bussen. Nu måste jag åka upp dit och cykla hem min cykel men jag orkar typ inte, hahaha. Jag måste även gå och slänga två överfyllda kassar med glasflaskor och panta typ fyra påsar med pant. Jag fick gömma det i lusthuset så att pappa inte skulle se det när han kom hem, haha.

Nu taggar jag kommande helger som fan! Nu på lördag är det Kulturnatta och då ska vi spela med klassen. Jag ska sjunga på fyra låtar, det ska bli nice. Helgen efter det är det Fysikgränd vilket kommer vara fett nice! Kanske också hopptävling om vi får vara med, vilket vi borde få eftersom hoppgruppen får det. Efter det är det dressyrtävling, om vi får vara med, och fest. Helgen efter det har jag redan fått sommarlov! Det är inte långt kvar nu..! Har så mycket att göra, åh ångest.. Jaja, det löser sig!


I LOVES IT! Och jag flög, bokstavligt talat!


Jag älskar det så sjukt mycket!

Jag hittade den på DOW's myspace, ni måste kolla på den, den är skitrolig! Och se hela, det bästa kommer en bit in.


Ibland är BLÄ det bästa ordet

Ibland önskar jag att jag vore stark. Eller egentligen så önskar jag det hela tiden. Jag är inte det, verkligen inte. Det finns så mycket jag önskar var bättre. Som skulle göra att jag mådde bättre. Bara annorlunda vore fint ibland. Allt är alltid samma och jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra av mig själv.

Återigen vill jag helst bara dra till Australien. Jag har fått för mig att jag skulle må bättre av det. Men jag är en för svag människa för att kunna ta mig samman, för att gå en egen väg. Jag nöjer mig med att sitta och må piss för allt och ta allt som en rak höger. Jag orkar inte styra upp någonting. Ingenting över huvud taget. Inte skolan, inte mitt liv, inte ens min sommar! Något är fel, jag önskar bara att nån kunde säga vad, och vad jag kan göra åt saken.



Ingen märker ens att jag är borta från min egen fest.

Jag kommer inte att älska dig för resten av livet

Ibland trivs jag jättebra i den här stan. Jag får vara hur apatisk som helst, Umeå är fortfarande en underbar stad. Att sitta på kajen han blivit min nya favoritsyssla, det är jätteskönt att bara sitta där och softa, både dagtid och nattetid. Många gånger vill jag härifrån, men det är verkligen mitt hem! Här har jag alltid bott, och hit kommer jag nog alltid vilja återvända. Det kanske inte blir här jag dör, men jag kommer inte fara härifrån för att aldrig återvända, det tror jag verkligen inte.

Igår kom Tarjei till stan, det känns så jävla bra att ha honom här igen, helt sjukt! Han och Julia kom förbi på skolan när vi hade ensemble sen drog vi ner på stan och chillade ett tag tillsammans med de två, Katja, Axel och Tove. Det blev ett ganska kort häng innan alla drog vidare åt olika håll, men på kvällen drog vi ihop oss igen. Jag och Stina for till hamnmagasinet och tittade på när Julia och Viktoria spelade, sen träffade vi Zacke i SF-parken ett tag innan vi drog till Tegs Centralskola för att kolla på Sorry, Let's Bowl! De är jävligt bra faktiskt, har blivit mycket bättre nu! Cred till Tove, Axel, Björn och Isak!
När det var över var det kajen igen. Det är så vackert där på kvällen, jag älskar att sitta där, även om det är väldigt kallt ibland. Återigen drog de flesta rätt fort, så i slutet var det jag, Stina, Katja och Daniel och låg ner och skrattade åt det ena och det andra när Zacke och Damian kom förbi. Katja och Daniel drog, och när sen Zacke och Damian också gjorde det så kom Adam och Victor istället. Victor var aspackad, det var rätt kul tycker jag, haha, och han var jättehes. Klockan blev nästan halv två innan jag och Stina till sist cyklade hem.



Sånt här gör jag istället för sånt jag egetnligen borde göra

 

Sometimes I wish I could see the world through someone elses eyes

Nu är jag sådär lagom förvirrad igen. Som jag är typ varje dag nu för tiden! Jag vill bara att det ska hända något så jag vet vad som gäller, för nu har jag verkligen ingen koll. Åh, jag vill det så mycket.. Alldeles för mycket för mitt eget bästa, men jag kan som inte göra något åt det. Jag kan bara vänta och se helt enkelt. Det suger, men ja..

Tarjei är här nu i alla fall! Det var hundra år sen jag såg honom, jag har saknat honom massor. Det blir nog en fin helg det här, även om jag inte har så mycket planerat. Det är spelning ikväll på Tegs Centralskola där Sorry, Let´s Bowl! ska spela, så dit ska jag, annars har jag inga planer. Taggar dock att ha fest här hemma nästa vecka! Och tävling då också. Sen är det Kulurnatta där vi ska spela med klassen, efter det kommer fysikgränd, sen är det nästan sommar!



Jag är inte arg för att det hände, jag är bara arg för att så många visste men inget sa något. Jag känner mig förd bakom ljuset.
Försökte du verkligen skydda mig, eller ville du bara skydda dig själv?

I'm so glad that she's my little girl

jag var bara ut och letade efter beatles låten, och så hittade jag den här. Jag tycker den var rätt söt, haha.

So here I am, it's in my hands, and I'll savor every moment of this

Det är inte alltid så kul att bo i mitt huvud. Ibland är det det bästa jag vet, men ofta är det bara jobbigt. Jag tänker alldeles för mycket, på allt, alltid. Jag överanalyserar ALLT men kommer ändå aldrig fram till vad jag känner eller vad något betyder, eller något alls för den delen.
Just nu är en sån där stund då jag inte alls tycker om mitt huvud. Jag bara tänker på saker som ger mig ångest, men jag kan inte sluta! Det gör mig galen.

Ingen kan förstå hur mycket jag vill vissa saker, knappt jag själv kan förstå hur jag kan vilja vissa saker så mycket att det gör ont, men ändå kan jag inte genomföra det. Det värsta är dock när jag inte kan göra något åt saken. Det bara gör ont och är i vägen och allt dras ner i skiten och sen är det inte så kul längre.

Jag kan inte mer än hoppas på det bästa. Jag tror inte det är helt hopplöst, jag hoppas i alla fall inte det! Jag tycker så himla mycket om.. Jättemycket tycker jag om. Inte för mycket, men jag har ingen kontroll på mig själv, så en vacker dag är jag väl körd ändå. Som alltid.

Jag är dålig på att vara människa.

Åh, jag är helt kär!


JAG HAR EN VÄN MED EN BIL!


Do you think about me now and then?

Nu blev det lite bättre. Det är inte jätetbra, men det är bättre. Blev lite mer taggad när jag kollade igenom de fina bilderna jag, Julia och Katja tog på kajen idag. De är jättemysiga. Jättesomriga. Dock var det inte så varmt ute idag, inte som hela förra veckan. Men jaja, det dög i alla fall.


Någon dag kanske jag kör över dig här utanför

Just nu hatar jag mitt liv. Jag har egentligen ingen anledning men det känns bara skit. Jag lyssnar på Håkan Hellström och jag vill nästan bara gråta. Det var ett tag sen det var så illa att jag faktiskt ville gråta, men nu känns det så. Den lilla ork jag trodde jag fått till skolarbete har försvunnit och jag vill inte ens åka till skolan. På senaste tiden har jag ju ändå kunnat åka dit, även om jag inte orkar göra några läxor, men nu vill jag bara tyna bort på min säng. Det var inte ens varmt ute idag! Det var fan sommar hela lovet, men nu är det inte ens fem grader ute! Det var fan varmare ute när jag kom hem från krogen klockan fyra i lördags.

Jag vill att det ska bli bra, men det kommer inte bli det. Jag har säkert gjort något dåligt så karma slår tillbaka nu.
Fuck vad less jag blir ibland! Det ser så bra ut, men inte blir det bra för det...

Where were they going without ever knowing the way?

Shit, det är redan fredag! Jag har ju haft lov denna vecka och det har gått fort! Men det har varit så galet jävla skönt att jag vet inte vad. Det jobbiga är ju att skolan snart är tillbaka, och jag har fortfarande inte gjort något. Om jag inte gör något kommer jag få IG i massa ämnen och då är jag körd. Men jag orkar inte styra upp! Det är så tråkigt. Fruktanvärt tråkigt.
Shit, det är bara fredag... Det gör mig inte så mycket, för som de första raderna antyder börjar skolan snart och det är inte kul. Men jag önskar lite att det varit fredag igår så det var lördag idag så jag fick gå på dåliga gatan. Men jag måste hålla mig till imorgon.

Jag och syster har räfsat löv och jag nötte upp min tumme, det svider. Det tog sin tid, men vi krattade hela framsidan, men när det var dags att köpa bort skiten bytta jag till mig disken istället. Jag är helt slut. Dels för att det faktiskt var rätt jobbigt att kratta, och dels för att jag fortfarande är helt sliten efter de två senaste kvällarna. Plus att jag har sovit rätt dåligt också. Väldigt oroligt, men men. Det blir nog bättre snart.
Jag skulle vilja sova nu... Det värker i hela min kropp för att jag är så trött!

image41
PERISHERS PÅ CAMPUS PÅ VALBORG

Vad är det för skillnad på en ko? Den kan varken flyga.

Jag undrar om folk förväntar sig att jag ska skriva om de två senaste dagarna, det känns så. Därför tänkte jag göra det!
Valborg var jättefint! Först och främst kom både Nina och min syster till stan vilkat kändes kalasbra. Kvällen blev också fin, massa cyklande och trevligt folk. Vi cyklade under kvällen ganska mycket faktiskt, våran rutt såg ut så här: umedalen-teg-stan-universitetet-mariehem-
stan-umedalen. Nina skulle hämta vin på teg, köpa cigg på stan, sen spelade ju Perishers på universitetet.
Gud vad det bandet är bra! Jag blev så glad att jag viste knappt vad jag skulle göra av mig själv! Det var någon ful avspärrning ganska långt från scenen så jag kunde inte ta några bra bilder, men när de började spela Victorious så gick jag bara in och fotade. Det var asnice! Andreas som spelar steelguitar, banjo, elgitarr och körar log mot mig värsta mycket, det gjorde han på Umeå Open också, så efteråt gick jag fram till honom och sa att jag skulle skicka bilder till Thomas. Han verkade lite glad för det, det var nice. De spelade dock inte Almost Pretty, men jag var glad ändå. Som jag sa när de spelat färdigt "nu är hela min kväll gjord" vilket var rätt skönt, för då skulle jag inte kunna bli besviken på resten av kvällen.
Vi for i alla fall upp till Axel sen, och det vart också kalasmys! Vi var alldeles lagom många, och vi chillade och lyssnade på musik. Det finaste var att vi han med förfest, fest och efterfest på ca tre timmar, hahaha. Men det var nice. Det var även rätt varmt ute (var nästan 19 grader på dagen) så vi chillade på altanen, jättemysigt.
Jag och Nina cyklade hem och stötte på Maja i stan, så vi for hem tillsammans. Det var en bra kväll!

Så igår då. Man var ju lite sliten efter valborg, men när mina vänner var så otaggade i början fick jag hålla humöret uppe. Det var i och för sig inte så svårt för visst, jag var sliten, men jag var ändå taggad! Jag glömde ta med mina partyskivor till Axel men jag hade med dem till Tove.
Vi kom dit vid nio, och hade faktiskt lyckats ta med tre cyklar på en bil - rätt skillat. När vi kom (jag, Stina och Nina) var Tove, Lo, Axel, Björn, Maja och Hedvig där, och strax efter oss kom Max. Det var jättekul att träffa honom, det har jag inte gjort på ett bra tag! Senare kom även Katja, Zacke och Damian, och sist Adam och Anton. Vi dansade, pratade, sjöng, lyssnade på massa bra musik, chillade och myste.
Jag vet inte vilka som läser, så jag vet inte vad jag kan skriva men OMG!! Det får bli som det blir helt enkelt. Säkert ingenting, vilket på sitt sätt skulle vara lite trist, men jag känner mig ändå glad. Glad och lugn, för det var bara så... så fint. Det har gjort mig knäpp, men det var lätt värt det! Tack säger jag, det var underbart.
Förövrigt så var jag jättesomrig igår! Lätt somrigast av alla - det var faktiskt sommartema. Dock var det lite kallt att stå ute med kort klänning, barbent, barfota och bara armar. Det var värt det, hahaha.

Jag beter mig som en 14 åring, jag vet, men jag tycker om att faktiskt vara glad ibland så jag låter mig vara 14 år ett tag nu. Tills jag blir krossad såklart, men det kommer väl senare. Typ kanske efter söndag? Uh. Blä. Shit. Ja ja, jag hoppas det ordnar sig.