THIS IS ME, DOING WHAT I DO BEST

HAR ÄNTLIGEN KUNNAT FIXA FILMEN FRÅN TÄVLINGEN! ENJOY!


Have you ever fallen in love with someone you shouldn't have fallen in love with?

Många gånger. Alldeles för många gånger. Kanske aldrig riktigt jättekär, men ändå. Förälskad. Händer mig hela tiden, och det är inte alltid så kul. Men ja, vad gör man?

Chillat på stan idag. Först med Katja, sen joinade Maja innan Katja for hem. Hittade jättefina skor, solglajor, och två klänningar och en jacka. Har inga pengar nu, men när jag har pengar så blir det att köpa lite grejer. Känns sweet.
Jag känner mig lite ytlig just nu, men det är skönt som omväxling. Jag brukar mest bara gå och fundera över det ena och det andra, men nu tar jag en liten paus och bara taggar att göra roliga saker och försöka att sluta bry mig om mina riktiga problem. Jag kommer nog inte klara det, men ja. Vi ser väl.


image40

Lättroad och osmidig. En bra kombination?

Igår när jag var hos Zacke skulle jag dra ett jättedåligt skämt, och jag började garva själv så mycket att jag inte ens kunde dra poängen. Zacke bara tittade på mig som om jag vore dum i huvudet. Vilket jag med stor säkerhet är, men ändå.

I tisdags när jag gick till skolan lyckades jag slå i min fotknöl på höger fot med sulan på min vänstersko vilket gjorde väldigt ont. När jag sen kom hem såg jag att jag hade fått ett sår där, en aning skumt när jag bara slog i med skosulan.
I lördags när jag kom hem blödde jag där igen, och då märkte jag inte ens när jag slog i. Igår när jag gick till bussen från Zacke slog jag i IGEN. Hur lyckas man?

Jag är sjukt lättroad och sjukt förvirrad över det mesta.
Jag såg färdigt Chuck igår, och nu har jag börjat på Life istället. Looking good.

C'mon baby you make me sweat, I'm suffocating, you stole the air from my chest

Fortfarande melankolisk, förvirrad och lite ditt och datt. Fortsätter drömma saker som rubbar mig totalt, och jag vet inte vad jag ska göra. Allt är rätt skumt och jag vet som inte riktigt vad jag ska göra åt det.
Det är som alltid alltså.

For till Zacke och tittade på Vänner med honom och Alex. Jag har träffat Zacke lite mer på senaste tiden, och det är nice. Jag menar, vi har kännt varandra i över ett år, och vi har träffats typ 15 gånger, haha. Ganska illa. Särskilt eftersom de sista tio gångerna har varit efter jul. Men det håller som sagt på att bli bättre nu, så jag ska inte klaga.

Jag vet som inte.
Jag taggar:
 * Valborg
 * Dåliga Gatan
 * Hopptävling
 * Kulturnatta
 * Kanske ett jobb någong gång?
 * Sommarjobb i alla fall
 * Sommarlov
 * Australien?
 * Ett liv?

BLÄÄÄ!

I choose to be alone, to be my own

Idag gjorde jag min långcyklings-debut och cyklade till stan med Stina. Det är inte så jättelångt, men ändå. Ca 6 km och tar kanske 20 minuter. Vi chillade lite emd Julia, Lo och Tove men de for hem rätt fort så vi chillade först på torget där kyrkan bjöd på kaffe/choklad och pannkaka. Vi åt inget, men vi tog en kopp värme och efter det gick vi ner till kajen.
Det duggregnade på oss och det var rätt kallt, men ändå mysigt. Vi pratade om livet och hur allt ligger till, det var bra men det var också jobbigt. Lite salt i såren typ.
Innan vi drog hem for vi förbi Pipes och träffade Zacke, Peter och Alex. Det var lite värdelöst, men ändå mysigt det också.
Det var kallt att cykla hem, men när det inte var så långt kvar gick vi en bit, det var jättemysigt! Vi stod utanför Stinas hus ett tag, sen for jag hem. Skön kväll, men melankolin och ångesten ligger fortfarande och lurar. Men ja, det får vara tills vidare.

De var vid Santa Monica Pier i Chuck. Jag saknar USA.

image39

Hello, my name is Stupid and I'm ugly

Jag for iväg till Zacke igår, det var nice. Kändes mycket bättre än att bara sitta hemma. Han och hans kompisar spelade tv-spel när jag kom dit, men de drog efter ett tag, så jag, Zacke och Alex gick till Statoil, och sen tittade vi på vänner. Vi såg tre avsnitt i sista säsongen, de tre som kom efter de vi såg sist, men sen vägrade Zacke att fortsätta så vi hoppade till fjärde säsongen. Det var i alla fall trevligt, som sagt bättre än att sitta hemma.
Nu är jag jävligt trött i alla fall, och jag måste egentligen städa, suck.. Jag sitter och tittar på The 4400 och det är mycket trevligare än att städa, dock skulle det faktiskt vara ganska nice att kunna visa för pappa att jag faktiskt kan göra det jag borde/behöver göra. Jag borde även tvätta och göra lite läxor, jag har trots allt inte såå mycket att göra, men däremot så MÅSTE jag göra det innan sommarlovet. Det är baar 46 dagar kvar, och då är ändå en hel del av de dagarna lediga dagar. Vi har ju lov nu i en vecka, sen är det massa helger också. Känns fett bra.

Shit. Vad hände? Helt plötsligt drabbas alla av "love troubble" och jag råkar stå i mitten av allt. Jag klagar inte direkt, en av de saker jag tycker allra bäst om är att hjälpa andra, men det är så sjukt att allt kom på en gång. Nästan så att jag väntar mig att det ska gå sämre för alla andra också. Men jag hoppas på det bästa. Jag vill inget hellre än att det ska lösa sig för mig och för alla andra.

We need lies to make it through the day, we're not okay.

Jag har som ingen koll på mig själv, och det känns inte alls särskilt kul. Den här dagen har ändå varit en bra dag, det var kul i skolan och jag fick träffa Sigrid för första gången på hundra år, och även både Victor och Frida. Men under hela dagen har jag kännt av en melankolisk underton som bara har varit där.
Jag kan känna taggen för vissa saker som jag vet kommer, både nära och långt bort, men det är som inte tillräckligt för att känna mig uppriktigt glad. Jag taggar Valborg och Perishers, jag taggar att sjunga på Kulturnatta. Jag taggar att både min syster och Tarjei kommer upp snart och jag taggar att gå på Dåliga Gatan. Jag taggar sommarlovet och att sommarjobba så man får lite pengar. Men jag vet fortfarande inte vad jag ill, och nu börjar jag känna mig mer och mer ensam.
Jag försöker dela saker med mina vänner men misslyckas rätt mycket. Det känns som att folk tycker att jag är för högljud, eller ja, det är väl så jag ser på mig själv, men jag har så svårt att göra något åt det. Sen så saknar jag så mycket! Jag saknar mer det som varit än uppskattar det jag har. Det är som att jag inte alltid hinner inse vad jag har innan det hinner försvinna, och det är ingen bra egenskap. Det är även en blandning av saknad och ångest. Och sorg. Jag saknar redan Hebel av hela mitt hjärta! Jag träffar honom och rider honom fortfarande en gång i veckan och tänker fortsätta med det i åtminstone en termin till (troligen två). Men jag kommer aldrig mer få tävla honom, och där kommer ångesten in. Ångest över att jag är 18 år och nästan för gammal, och jag kan inte göra något åt det!
Jag konstaterade det idag, att vi blir bara äldre. Vi upplever alla åldrar bara en gång, vi får aldrig en andra chans. Missar du något är du körd sen. Om du klantar till det så får du leva med det.
Sen ska jag inte ljuga, jag saknar att ha en pojke i närheten. Närmare än mina manliga vänner alltså. Jag har inte tänkt på det på rätt länge, men nu börjar det komma upp. Nog har jag tänk på Joe typ varje dag sen han for, men jag har ofta varit mycket värre än så. Nu börjar det komma dock. Jag har drömt om Joe, och om andra människor, och mina drömmar har en tendens att påverka mig och mina känslor ganska ordentligt. Jag vet inte varför, men jag kan ofta känna mig helt söndermosad av för mycket känslor när jag vaknar. Ibland är jag mer upprörd när jag vaknar än när jag går och lägger mig. Plus att man ligger i det där halvvakna stadiet som gör den känslan man just upplever att bli hundra gången starkare.

Jag vet att jag gnäller, men jag vet inte bättre än så.
Jag lyssnar på Perishers, trots att det ger mig ångest.

Hela hjärtat, halva hjärnan. Mitt uppe i livet, men nere på gatan

"Dåliga gatan nummer 17 blir den sista någonsin i Umeå. Lör 3/5 lyfter vi taket på Operan och skakar fram några goa höftledsfrakturer. 20 år, 60 kr. Som vanligt utlovas spasmisk rock, krispig indiepop och salt electro. För luften under oss, som om imorgon inte fanns."

Tur som fan att man skrivit upp sig på 18-årslistan! Och tur som fan att förra gången inte var den sista eftersom det var då vi gick på rött. Jag taggar jävel!


» DÅLIGA GATANS HEMSIDA «



Jag får fjärilar i magen av förväntan!

Jag tror knappt det är sant, jag har typ hittat min dröm halvt arrangerad åt mig. Det finns en språkresebyrå som heter Blueberry, och jag såg någon poster om det i skolan igår, så jag tänkte att jag borde spana in det. Det visade sig att de har ett program som går ut på att de hjälper en att fixa att specialvisum så att man kan åka till Australien (eller någon annanstans, men ja..) och fara runt och jobba på olika ställen i upp till ett år! Det är min dröm i en liten ask tillsammans med all möjlig hjälp på traven. Det känns nästan som att någon skämtar med mig! Det är för bra för att vara sant! Och jag vill, jag vill, jag vill! Man startar i Sydney sen kan man åka runt. Jag skulle alltså kunna stanna merparten i Melbourne om jag vill det, och sen dra runt lite, eller hänga i Melbourne hela tiden. Man kan resa dit när man vill, och komma hem när man vill, det finns inga särskilda "kurs starter" och det finns inget begränsat antal platser. Det är i och för sig typ dyrare eftersom man måste betala boende och sånt själv, men man får ju betalt när man jobbar!
Det känns så sjukt jävla lockande, men på samma sätt så vet jag inte.. Det är så svårt!


SYDNEY
image38

MELBOURNE
image37


Carter i can't have you running aroud out there, your too irresistible. I thought I was gonna tear you apart

Nu ska jag försöka blogga lite jämnare igen. Jag sitter och tittar på Eureka, och det är jättekul! Haha, det händer alltid massa sjuka saker i den stan. Ibland är de bara hemska, ibland jäääävligt roliga! Typ nu. ALLA tjejer i stan got the hots for Carter, det är skitkul.

Jag har börjat komma fram till vad jag ska göra med skolan. Inget jättesäkert men ändå. Jag ska gå till min rektor någon dag (har redan varit dit två gånger utan att kunna träffa honom) och ta bort några lektioner com jag lika gärna kan läsa nästa år. Båda mina individuella musikkurser och Gemu (typ musikteori) för den kursen fortsätter nästa år. Sen ska jag gå ut tvåan med helst G i alla andra kurser (IG i idrott - om jag har tur!) och så får vi se nästa termin om jag vill fortsätta. Just nu känns det ändå som att jag vill det, frågan är mest om jag orkar.

Snart ska jag till skolan. Hurra för jag!

Okej, dags att skriva igen kanske?

Det var ett bra tag sen jag skrev nu, men jag blir alltid lite otaggad när jag har råkat låta bli att skriva på ett tag.
Jag kan börja med att säga att jag hade jättetrevligt i både Stockholm och Malmö när jag var där, hade gärna stannat längre på båda ställena, men vad gör man. När jag kom hem var det bara några dagar kvar till dagen D, dagen jag längtat efter hela våren: Tävlingen.
I fredags var vi i stallet och byggde bana och spänningen steg, och på lördagen for vi till stallet vid nio på morgonen. Jag var jättenervös, men det var rätt trevligt att titta på alla som tävlade. Själv red jag typ vid klockan tre och fem, och for hem vid halv sju, så det vart en lååång dag.
Första klassen, LD 70cm, gick bra. Inga fel, men kunde ha ridit mycket snabbare. Jag är nöjd ändå eftersom det ändå var en lokaltävling, och jag tror jag kom 6a av 15, och jag var bara fem tiondelar efter sista placerade (fyran). Sjukt nöjd ändå som sagt!



Andra klassen, LC 80cm, gick bättre, då var jag inte lika nervös längre. Vågade rida på lite bättre och tog mig runt felfritt igen. Den här gången gick det fortare och jag kom 5a av 17! Jag kammade sista placeringen och jag började nästan gråta på prisutdelningen, haha! Det kändes asbra, men när jag for hem kom jag på att det var ju sista gången.. då var jag inte så glad längre. Men men, jag älskar Hebel, han var bäst!



Nu luktar det bränt i hela huset

Jag hade en storslagen plan på att jag skulle sy en vetekudde till min syster, en sån där man stoppar i micron så blir den varm och go. Jag köpte tyg, och jag sydde färdigt både innerpåsen och fodralet, men vetet jag fick av mamma var för lite. Då tänkte jag att jag kanske kan blanda ut det med ris, men för att vara på den säkra sidan tänkte jag micra det innan jag syr ihop allting. För att vara ännumer på den säkra sidan så micrade jag lite vete också.
Först la jag dem i en plastburk vilket jag nu i efterhand inser är sjukt osmart, men jag tänte att den kanske skulle palla värmen. Vilket den säkert hade gjort om jag inte haft den inne i tre hela minuter på högsta värmen. Andra gången sydde jag två små tygpåsar, av samma typ som jag använder till den stora vetekudden, fyllde ena med ris och andra med vete. Efter typ en och en halv minut så började det bolma ut rök ur micron och när jag öppnade hade allting typ smällt. Tredje försöket gjorde jag en påse med dubbla lager, som det är på vetekudden, och körde en minut med baar vete. När jag tog ut den så var den skitvarm (vilket jag tror beror på storleken) och vetefröna var lite större än de som inte blivit micrade.
Kommer det alls att funka? Varken min mamma eller syster (inte hon som ska få den) svarar i telefon så jag har ingen att få hjälp av. Du råkar inte vara värsta hemslöjdssnillet? Hjälp mig!!! 

Ridning idag då! Jag är jättetaggad! Och så tåget till Stockholm ikväll då. Detta blir nog en kalashelg!


It's like you're always stuck in second gear

Det har varit en lång dag. Jag gick i och för sig upp vid halv ett, men det jag kom även hem vid tolv. Jag började med att chilla på stan med Stina och Victor, och Victor fick köpa ut tyg åt mig, hahaha. Vi stötte även på Maja en snabbis på station, sen drog vi runt lite till. Vid halv fem slutade Zacke jobba, så Stina och Victor drog hem/jobbet och jag och Zacke for hem till honom och tittade på Vänner, Vänner och ännu mera Vänner. Och på slutet även lite Aladdin, mest bara för att. Det har varit en väldigt trevlig dag, och jag vill ha flera som den här.
På väg hem gick jag förbi en liten photoshoot där de åkte snowboard. De tog sats med hjälp av en bil och for upp för en liten snöramp upp på en skulptur. Jag såg det aldrig in action, men det verkade rätt läckert. Hoppas bara ingen skadar sig, det går nog att slå sig rätt hårt på den där grejen.

image26

Dagens onödiga upptäkt

Mr. Muscles WC-rent har en ny formula. De har också förlorat sin "Gröna Svalan" märkning.
Hänger det ihop? Är det värt det?
image25

Jag ser mig själv som en total tv-serie nörd

Eftersom jag aldrig är i skolan får jag mycket tid över till tv-serier, vilket jag älskar. Jag har den senaste veckan sett alla sju avsnitt av Cashmere Mafia, tolv avsnitt av Dirty Sexy Money, tio avsnitt av Eli Stone, 13 avsnitt av Gossip Girl, och nu har ag börjat beta av Eureka. Är bara på första avsnittet nu vilket jag har sett förut, men jag vill inte missa något. Jag följer samtidigt med Greek och Skins då det släpps ett nytt varje vecka. Och på torsdag börjar Scrubs, hurra!

Hängde med Katja, Jull och Lo på stan idag, vi fotade lite i omklädningsrummet på H&M det var mys!

     

He only has one facialexpression. He scares me

Ja, jag tittar på Gossip Girl, och ja, jag tycker om det. Men nej, det är inte alls det minsta likt böckerna. Böckerna är skitbra, serien är skitbra, men de är två helt olika saker. Bortsett från namnen, de har de fått rätt. Men det är troligen det enda. Jag gillar det ändå.

Jag vet inte vad som händer på ... den fronten, men vi ser väl. Det skulle vara grymt kul om det var som jag hoppas, men jag tror nog att jag har fel. Jag kan dock säga utan att ljuga att det inte gör mig så mycket om det inte är sant. Någon som vore värre om det var sant var ju om "det" skulle försvinna. Typ till en annan stad, hehe...he. Men ja, vi ser väl hur det blir.

Försova sig, hurra hurra

Jag lyckades försova mig till klockan två idag, det tycker jag ändå är rätt bra jobbat. Jag vaknade och tänkte "klockan måste vara innan tio eftersom stereon inte har gått igång. Wow, jag känner mig utvilad" men ack så ägd jag blev när jag tittade på klockan och så står det "13.59".

Jag hängde på stan med Axel, Stina och Victor idag, det var mysigt, dock så snöade det på oss en massa. Vi rökte och chillade på station typ. Men det är sånt jag gillar, sitta och prata om livet. Vad man håller på med, hur man mår, vad man vill göra i framtiden. Förövrigt tror jag att jag vet vad jag ska göra. Jag tror jag hoppar av, skaffar ett jobb, eller i alla fall en praktikplats - då får man fortfarande studiebidrag. Sen vill jag resa! I sommar ska jag förhoppningsvis "bo" i Malmö ett tag, och sen till hösten skulle jag vilja dra till England, Miami, Fresno, eller Melbourne. Eller allihopa! Fara från ett ställe till ett annat och jobba och hänga med de jag redan känner där, och med de jag kommer lära känna. Det skulle vara helt underbart kul! Jag hoppas det går, det skulle kännas så värt.

image21

Without love life is rock'n'roll without a drummer

Åh, jag hatar att jag är så lättpåverkad av småsaker. Det får mig att känna mig labil och fånig. När jag såg The Perishers på Umeå Open började jag nästan grina när de spelade Almost Pretty för att den är så fruktansvärt fin, och för att jag är så lättpåverkad av musik som tilltalar mig. Nu i efterhand sticker det till i magen så fort jag hör dem, för att jag älskar musiken, och den har ett sentimentalt värde för mig. När jag hör det nu saknar jag konserten som om det vore en viktig del av mitt liv, och som att Perishers betyder mer för mig än för någon annan. Det är mest bara konstigt, men så är det.
Jag har inte så mycket koll på mig själv just nu.

image19

Alla som inte dansar är våldtäktsmän!

Var på rött ikväll och det var faktiskt riktigt kul! Det var maskerad och jag körde på Mimmi Pigg, jag kände mig faktiskt snygg. Stina var Pippi Långstrump, Katja var Tingeling, och Zacke var där också - skittrevligt - han var Aladdin - skitsnygg - haha. Det fanns även en hel del skurkar, och Super Mario, Spindelmannen, Betty Boop, Tarzan, Pikachu, Pocahontas kusin, Zorro, två andra Tingeling, Bart Simpson, Lucky Luke och massa andra. Hur som helst väldigt fint.



Jag vill mer än plånboken tillåter

JAG VILL RESA! JAG VILL HA HÄST! Jag vill så mycket, och jag börjar bli mer och mer säker på att det inte är att gå i skolan.

Jag har kommit fram till att jag skulle må bäst av att bara göra sånt jag tycker är kul, men jag har inte billiga intressen, så om jag ska kunna göra det jag vill måste jag ha pengar, och om jag ska tjäna några pengar måste jag ha ett jobb. Jag vill ha ett jobb, faktiskt, jag är bara för lat för att söka ett. Men med tiden löser det sig. Jag tror i alla fall att jag ska skita i skolan, ta det lugnt ett tag. Men jag tänker inte hoppa av förrän jag faktiskt har något annat att göra. Lite fult kanske att jag inte orkar vara i skolan, men jag orkar inte heller styra upp något jag kan göra istället. Jag vill i alla fall ha ett jobb och jobba ihop massa pengar. Sen i sommar kommer jag troligen chilla en del i Malmö eftersom brorsan och hans fru behöver kattvakt när de kommer upp hit. Så om någon vill bo med mig i Malmö är ni mer än välkomna!
Sen vill jag resa, helst till Australien, Usa, Nya Zeeland, eller bara dra nån sista minuten till någon varmt ställe. Eller dra till London. Jag har kontakter på alla de platserna så om jag faktiskt vill kan jag säkert få sova på någons soffa tills jag fixar eget boende. Jag kanske ska göra det alla gör när de gått ut skolan, bara att jag skippar gå ut skolan biten. Det här börjar faktiskt kännas mycket bättre! Jag måste bara skaffa jobbet. Jag ska även snacka med min farmor, har hört något om att hon har värdecheckar för att resa till London för typ 4000kr.
Jag har ju både hela Hell Is For Heroes och hela More Than A Thousand + Marcus i London. Någon tar säkert in mig, och jag saknar dem allihopa. På Nya Zeeland har jag Louise och Nate, och i Australien har jag Dukes of Windsor i Melbourne + Murray och Kane i Sydney. Sen har jag släkt i USA i både Kalifornien och Oregon.

Sen vill jag även köpa häst. Jag vill köpa Hebel och jag vill köpa en storhäst. Helst både och, men jag antar att i slutändan blir det bara en storhäst och jag kommer sörja Hebel för resten av mitt liv. Eller så köper jag Hebel och får helt enkelt försumma min tävlingssida. Jag har egentligen inga tävlingsnerver - jag är redan så nervös inför tävlingen om två veckor att jag har svårt att somna om nätterna - men det är ändå det bästa jag vet.

Jag tror jag kanske kan löas mitt liv i alla fall. Känns bra.

Hollywood skylten
Det är min brylling Marcus som har tagit den här bilden. Jag såg också skylten, men lägre ifrån så min bild är inte lika bra.

Just one passionless kiss from you, I fall to make it TWO

YES! Jag får tävla 19/4 i två kalsser! Jag älskar Erica! Hon låter mig tävla i två klasser bara för att det är mitt sista år på ponny, de andra får bara tävla en klass, samma gäller de som till och med går i hoppgruppen på storhäst. Men de kommer få tävla varje gång det är tävling, det här blir min sista. I hoppning i alla fall. Jag ska i alla fall tävla i LD och LC, vilket med Hebel som är C-ponny innebär 70cm och 80cm. Jag är astaggad, det kommer bli sjukt kul! Olivia, Frida och Julia kommer också tävla LD men Julia som rider Snoopy och Frida som kommer tävla Faruk har D-ponnysar så de kommer hoppa 80cm, och Anna tävlar Silver i LC vilket är 80cm eftersom han också är C-ponny. Anna kanske också ska tävla två klasser, för hon är lika gammal som jag, men jag vet inte om det är lika viktigt för henne. Men det kommer bli sjukt kul i alla fall!
Förhoppningsvis kommer alla mina gullungar komma och kolla, Katja har i alla fall lovat, och både Stina, Julia, Tove, Daniel och Axel har sagt att de kanske ska komma också. Det vore sjukt roligt, för då ska de äntligen få se vad det är jag helst gör, och vad jag faktiskt är bäst på. Efter att jag vann i höstas på ridskoletävlingen har jag ändå stora förväntnnigar på mig själv, men jag tror ändå jag kommer klara det. Alla gånger det har gått dåligt är det bara jag som har tabbat mig, så chansen är nog rätt stor att jag kan göra rätt bra ifrån mig. Eftersom det är de två lättaste klasserna så kommer det nog vara många som kanske inte tävlat så mycket än, så jag tror inte att det blir det svåraste motståndet. Jag hade helst tävlat LC, LC men eftersom Hebel inte har någon licens får han inte tävla regionalt, så det blir de två lokala klasserna. (Hade det blivit LC, LC hade en varit lokal och en regional)
Men det blir fett nice! Lova att ni hejar på mig, och håller tummarna för mig när det väl gäller!

image8

image7

PÅ BILDERNA TÄVLAR JAG LD

DIRTY SEXY MONEY

En helt sjukt jävla bra tv-serie. Och jag har bara sett två avsnitt!

image16

Musik i en bil

Jag tittade lite på Pimp my Ride igår, och då hade textraden fastnat på "Musik i en bil". Det var det enda som stod där, jag gillade det.

Jag sitter och tittar på Cashmere Mafia, snacka om ny favorit! Är dock på sjunde och sista avsnittet. Jag vet inte om det är sista sista, men det är sista för nu i alla fall. Jag gillar det i alla fall väldigt mycket så jag hoppas att det inte är sista. Men medan det är paus eller vad det nu är så ska jag kolla på en annan ny serie som heter Dirty Sexy Money. Har premiär ikväll på tv3 men jag tänker - såklart - titta på den på datorn och troligen sänka alla 10 avsnitt antingen idag, eller idag och imorgon. Peter Krause som spelade Nate i Six Feet Under är med och det är inget annat än lovande. Det börjar bra i alla fall.

Det är något jag har hakat upp mig på som bara är dumt, för det får mig bara att må dåligt. Men det jobbigaste är inte egentligen det jobbiga i sig, utan varför det är jobbigt - vilket jag inte vet varför, och det stör mig. Men, jag tror ändå jag kommer klara mig. Jag är mer beredd på det nu, och jag tror mycket att det jobbiga är för att jag inte har gått vidare. Men det är skumt, det stör mig mer än det skulle göra med "den senaste". Skumt som sagt.

Jag har sett 20 minuter av Dirty Sexy Money och jag ÄLSKAR det redan.

Om jag inte gör det nu, kommer jag orka göra det senare?

DAGENS HUMÖR: Lagom glad
DAGENS KLÄDSEL: Vita strumpbyxor och svart tunika
DAGENS PLANER: Var att fara ner till stan, och så blev det faktiskt
DAGENS BORDE: Åkt till skolan, men det händer inte så ofta nu för tiden
DAGENS ONÖDIGA TANKE: Registreringsskylltarna på de nya bussarna - det finns fler än jag trodde
DAGENS MATERIELLA VILL HA: PENGAR! Massor med pengar
DAGENS LÄNGTAN: TÄVLING 19/4! Woho!
DAGENS BEROENDE: Tv-serier (Cashmere Mafia, Greek, Scrubs, Vänner, SYTYCD m.fl)
DAGENS FUNDERING: Ska jag kanske pausa från sången och trummorna resten av terminen?
DAGENS TRÅKIGASTE: Ingen aning.
DAGENS ROLIGA: Träffa alla gullungar på stan
DAGENS PERSONER: Stina, Maja, Katja, Julia, Per och Daniel
DAGENS LÅT: Håkan Hellström - För en Lång Lång Tid

Åh vad less jag blir

DU om någon borde väl ändå fatta att jag inte är så jävla munter och tar allt som om det inte vore någon big deal. DU borde vara den som säger positiva saker även om de vore rena lögner. Fyfan..