You can even have it written on your t-shirt

Jag är rastlös och lite nervös. Jag sitter och bläddrar mellan bilddagboken, facebook, hotmail och bloglovin i hopp om att det ska hända något som jag kan fördriva tiden med. Just nu är jag inte direkt överpeppad på fotbollen, det är ingen match jag känner någon större samhörighet och jag har ändå sätt nästan alla matcher sen det började.
Folk tar mig nog inte för en som tittar på fotboll, men jag gör det! Dock nästan bara när det är EM eller VM. Ibland kan jag titta på ligamatcher, men jag har lite svårt för att komma ihåg vem som spelar var (det har jag i och för sig inte när de spelar i landslagen heller) och ja.. Jag har nog ett fobollsintresse som är begränsat till att gilla det vartannat år. Det känns dock väldigt surt att mina älskade pojkbandsspanjorer förlorade mot Schweiz. Bara sjukt. Det kanske är därför jag är så opeppad nu? Jag kanske bara borde titta på Grey's Anatomy istället. Har inte sett det varken idag eller igår. Eller okejdå, jag såg det visst igår, men det var bara ett avsnitt på morgonen och det räknas inte.

Jag blev ju antagen som funktionär på Peace And Love och har bestämt mig för att fara. Eventuellt ska Nina också jobba, jag sökte åt henne igår, annars kommer jag åka själv vilket känns lite skumt, men det är så sjukt bra band att jag tror inte att det kommer göra något.
Det jobbiga är bara det att jag inte vet vilka dagar/tider jag ska jobba och när jag påpekade det så fick jag som svar att jag inte fanns med i funktionärsportalen. Lite konstigt eftersom det var där jag sökte jobbet. Hur som helst vill jag veta det, för om det är innan musik-dagarna måste jag ta mig ner på egen hand. Om jag inte jobbar före kl.16.00 på onsdag kan jag jobba på festivalbussen ner, och då åker jag ju gratis! Det vore så sjukt värt så jag vill veta innan de hittar andra reseledare.

Åh, jag har suttit och tittat på festivaler och blir så sugen på att åka överallt, men helst av allt vill jag fota! Jag har mailiat festivalinfo och hoppas att de har glömt förra året och väljer att skicka iväg mig på något roligt, som typ Reading Festival.



Nej nu ska jag göra matlådor, sen blir det Grey's Anatomy i alla fall. (En halvlek får räcka).

I hope it's gonna make you notice

Satan i gatan vad jag blev taggad på Peace and Love helt plötsligt! Om festivalbussen vill ha mig så tror jag nog att jag åker, för vem försöker jag lura egentligen? Jag älskar festival! Andreas ska också dit så honom kan jag också haka på när Hilda inte är tillgänglig, hahaha. Sen finns det ju säkert massa andra funkisar att hänga med så det är nog lugnt. Om det blir festivalbussen så lovar jag till och med att inte glömma någon resenär den här gången.
Nej, nu ska jag baka kakor!

At least out loud, I won't say I'm in love

Så mycket som händer och så mycket som inte gör det. Jag orkar egentligen inte blogga men jag håller på att bli tokig av att inte göra det. I höst flyttar jag till Stockholm, 20e augusti för att vara exakt. Jag längtar efter det sjukt mycket samtidigt som det känns sjukt läskigt att flytta till en stad och lämna alla nära och kära bakom mig. Det stämmer i och för sig inte, jag har ju Katja och Daniel i Uppsala och flera som troligen flyttar dit. Jag har några stycken i Stockholm också, men inte alla och framförallt inte min familj. Det som är mest skrämmande är nog att jag flyttar hemifrån för första gången till en stad så långt ifrån mina föräldrar, men jag tror nog att jag kommer klara mig rätt bra. Jag hoppas att jag gör det i alla fall.
I augusti ska jag även ner till Göteborg och vara funktionär på Way Out West. Jag, Hanna och kanske Tove ska jobba - helst innan festivalen - och sen gå på festivalen tillsammans. Dock är artisterna ingenting om man jämför med förra året då bland annat Band Of Horses spelade. Det gör i och för sig inte så jättemycket eftersom de spelar på Malmöfestivalen - som är gratis - den 24e augusti och då tänker jag lätt åka dit! Jag bor ju ändå i Stockholm då så det blir ju inte jättelångt, hahaha. Problemet är dock att jag börjar skolan dagen innan så jag vet inte hur jag ska hinna, men men.
Jag blev idag även antagen som funktionär på Peace and Love och jag är rätt taggad för de har det bästa artistutbudet i sommar. Men åka själv? Hilda ska dit med lite folk från Sundsvall men det kan ju vara svårt att hålla ihop med henne om jag bor någon annanstans och jobbar på dagarna. Jag har till på fredag på mig att bestämma mig. Det är ju rätt långt bort också och jag tackade nej till att vara reseledare på festivalbussen i fredags, men har jag tur får jag kanske åka ändå.

Förresten, det är sommar nu.