That's why we make a good you and me

För i mitt huvud är allt perfekt. Till skillnad från verkligheten då såklart.

Nu ska jag sova och ha det bra i mitt huvud ett tag, sen ska jag försöka bevisa för mig själv att jag kan ta min upp på morgonen.
Heja mig.


Jag trivs vid älven

     
     
     
     
   
   
   
 
 

Now you're setting up a date with a vampire?

Ja, nu sitter jag här, halv tre en söndagnatt och käkar upp mina ord om att gå till skolan nästa vecka. Jag vill inte dit och jag hatar mig sjävl för att jag känner så. Men jag har en plan som jag tror kommer ta mig igenom sista året. Jag har just mailat min engelska lärare och förhoppningsvis har han överseende och låter bli att kicka mig ur kursen. Men jag har så mycket att göra..! Jesus, jag blir helt knäpp. Jaja, det får lösa sig.. Jag har min fina sudentmössa i åtanke!

Tävlingen igår gick väl sådär. Jag hade inget flyt alls, jag vaknade upp efter alldeles för lite sömn och var trött och stel. När jag kommit till stallet och skulle börja rida fram gick sadelgjorden av. Great, right? Framridningen kändes bajs, ritten kändes bajs, och när jag skulle ta in Hebel i stallet såg jag att jag hade spänt tidermanntygeln olika hårt. Vilken jävla tabbe! Inte konstigt att han var så svår att forma. Det gjorde inte heller saken bättre att jag glömde var jag skulle fatta andra galoppen... Hur som helst, jag fick 51,84% och 197 poäng. Blev en 4e plats av 8a startande så på pappret var det väl inte så illa, men det kändes inte alls bra. Nu taggar jag nästa helg, då ska jag göra mycket bättre ifrån mig. Då får jag ändå inte använda tidermann så den kommer inte krångla till det för mig. Dock kommer det nog inte gå så bra utan den.. Jaja. Jag är mest taggad på hoppningen ändå.

Kvällen igår spenderades först på scenen i Döbelns park där jag och Stina fastnade då det började spöregna. Det lugnade ner sig ett tag och vi gick till Café Station för att värma oss och Tove kom dit. Vi satt och pratade om det ena och det andra, sen blev vi så sugna på att hitta på något att vi gick på Klubb Dis, en Metalklubb som hade premiär igår. Det var sjukt trevligt, och långt över förväntningarna! Jag trodde jag skulle känna mig malplacerad, men det var bara mysigt.
På två timmar kände jag igen två av låtarna de spelade, hahaha.

Idag övningskörde jag med mamma i över en timme på Västerslätts industriområde. Skit bra ställe ju! Och jag har blivit mycket bättre nu på det mesta, det gick faktiskt riktigt bra. Ut på vindelvägen två gången, det var skoj. Jag börjar tagga stadskörning, men jag vet inte hur det skulle gå, hahaha.

2a plats på en lägenhet nu. Var är jobbet?


I just want you kiss boy!

Det var jättemysigt hos Axel med allsång (av värden, bröderna fluff och Lo) av Jesus Christ Superstar och en hel del tejpade ansikten. Jag kunde dock inte stanna så länge eftersom jag var så seg dit och skulle hem hyfsat tidigt. Men jag kände mig lite ägd på vägen hem eftersom jag missade bussen från stan med två minuter. Då fick jag sitta där och frysa, men jag hade lite smssällskap från olika håll. Väl på bussen kom något fyllo fram till mig och frågade om sätet bredvid mig var ledigt, fast det fanns massa lediga platser. Läskigt.

Nu sitter jag och äter muffins och tittar på Project Runway. Jag borde verkligen sova, men jag vet att jag ändå inte kommer somna så jag orkar inte gå och lägga mig än. Nu börjar även nervositeten komma! Det är tur att jag har bakat, det är lättare att äta socker på morgonen än vanlig frukost när man är nervös. Så det blir nog muffin och banan eller något. Kanske tar med lite morotskaka till stallet också, bra och billigt fika. (Jag brukar alltid köpa godis när jag är på tävling annars). Och ja, jag är ett bakfreak - ingen nyhet egentligen. Och i morotskakan är det en pytteliten bit av min hud i för jag råkade riva mig på rivhjärnet. Det kommer göra ont att rida i ridvantar imorgon! (Jag har nämligen ett cut på lillfingret också). Ont ont, men annars ska vi göra extremt bra ifrån oss! Vi kommer inte vinna, det är för hårt motstånd, men det ska bannemig gå bra! Jag ska åtminstone komma bland top 4, alltså övre halvan.

Puss på Hebel, för han har blivit så sjukt duktig!


I wish you'd see in me what I see in you

Det blir hem till Aksel ikväll! Eftersom mamma ändå ska skjutsa mig imorgon och Tarjei åker imorgon så tyckte jag att det var värt att mysa lite med honom ikväll. Jag ska dra alldeles strax, men just nu sitter jag och tittar på Project Runway säsong 5. Mücket bra mücket bra!

Jag är flummo idag, men jag taggar tävling, och jag saknar dig.


BESLUTSÅNGEST!

Ikväll har jag två saker jan kan välja mellan två saker jag kan och vill göra, men jag kan verklingen inte bestämma mig! Jag kan antingen åka hem till Axel på Mariehem och mysa med alla gullungar, och framförallt Tarjei som åker hem till Norge imorgon. Vi ska typ fika och mysa och så, men han bor ju så långt bort att jag måste åke hem värsta tidigt. Och om jag åker dit måste jag tvinga min mamma att åka hemifrån jättetidigt imorgon för att skjutsa mig till stallet, eller själv gå upp jättetidigt och ta bussen ut till Röbäck.
Mitt andra alternativ är att åka till Olivia i Röbäck redan ikväll och mysa med henne och Julia. Ifall jag åker dit så ska vi till stallet ikväll och kolla när Julia hoppas Lola och fixa våra hästar inför imorgon. Kanske fixa lite med våra egna hästar inför imorgon och sen bara chilla och sova där för att kunna lättare ta mig till stallet imorgon.

VAD SKA JAG GÖRA?!


I can't stop you lying, I can't stop you feeling down

Segare än seg är jag nu, men jag lovar er att jag ändå inte kommer kunna somna ikväll! Inte en chans. Dels för att jag aldrig är trött på kvällen, och såklart också för tävlingen imorgon! Jag hoppas jag lyckas trycka i mig någon mat imorgon bitti, jag vill inte dra en favorit i repris och ramla av bara för att mina muskler är döda, och han byter galopp. Inte för att vi kommer byta galopp, men omvända är nog minst lika farlig, haha.
Imorgon får ni alla i alla fall hålla tummarna för mig och skänka mig en "lycka till"-tanke typ vid tio halv elva. Om ni är vakna då förstås.

Lägenheten jag suttit och älskat gavs till någon annan idag eftersom jag aldrig tackade ja. Eller så är det för att någon som stod före mig i kön gjorde det. Hur som helst så är det inte hela världen eftersom jag står på 4e, respektive 5e plats på två andra likadana lägenheter nu! Bortsett från att en är spegelvänd då. Jag har till på onsdag på mig innan jag behöver bestämma mig denna gång vilket känns skönt. Lite längre betänketid. I och för sig är det ju inte bara upp till mig, det är ju först och främst upp till dem som står före mig i kön. Men jag har en känsla av att i alla fall någon kommer tacka nej, jag menar, det är nog inte så många som har hunnit titta om de fick lägenheten eller inte än, klockan är inte ens elva.

Apropå klockan elva! Jag ska ta en buss som går 11.08 och här sitter jag i badrock och handuk i håret utan att ha ätit frukost än. Dags att börja skynda sig kanske?


I just want to be your firekracker

Jag har minsann flyt på bostaden jag! Men har jag något flyt när det kommer till jobb? Självklart inte. Det är väl inge kul om det faktiskt löser sig! Men om jag skulle tacka ja till en av de där lägenheterna, och faktiskt få den så är första inflyttningen 1 januari. Är det värt att tacka ja då, och hoppas att man hinner få ett jobb inom tre månader? Eller egentligen inom två månader, eftersom jag måste hinna få lön en gång innan jag flyttar också. Är det värt att chansa? Jag verkligen älskar den där lägenhetesmodellen! Jag vill verkligen verkligen bo där, med en katt eller två. Och jag funderar på att sno Orbitrecen, haha. Sjukt värt.

Förövrigt är jag sjukt besviken på en viss person som jag ändå väntat mig skulle höra av sig vid ett sånt här tillfälle. Men tänk så fel man kan ha, och tänk vilket vedervärdigt bevis på hur mycket man betyder för någon. Jag hoppas du och din plåsterperson gråter ihjäl er efter det här. Ni förtjänar det när ni beter er som ni gör! Och inte tänker jag trösta er inte. Jag tror inte någon kommer orka det, ni har inte gjort er förtjänta av det. Bitches, hahaha.

En dag i taget.


Something of a conversation-piece

Jag blev helt nykär i Hebel idag, han var så sjukt duktig! Han gjorde helt klockrena skänkelvikningar, och var urmysig i traven. Längde jättefint på diagonalen och verkade verkligen slappna av. Dock blev han som vanligt extremt taggad i galoppen, men han var lättare att hålla tillbaka den här gången. Plus att jag tror att han kommer ta det lite lugnare när det bara är han och jag på banan. Han vill ju helst springa så fort de andra gör det, men då har han ingen som triggar honom. Just nu är jag mest orolig (inför tävlingen) för att rygga, för det gick inte alls så bra nu när vi försökte. Men Erica sa att hon ska be Rebecka (domaren på lördag) att ha överseende med ryggningen eftersom ridskolehästar inte borde göra det alls egentligen. Jag är liite orolig för förvänd galopp också eftersom han bytte galopp två gången idag. Inte bra alls! Men som sagt så tror jag att han kommer vara lugnare på tävlingsbanan då det bara är han och jag. Jag är i alla fall extremt taggad! Det kommer bli så sjukt kul att rida LA:1! Känns nästan trist att det är LB:1 nästa helg. Men nästa helg får jag hoppa, så det gör inget!

Jag älskar min ponny, jag vill aldrig lämna honom.


Tio minuters prat och hela livet vänds ut och in

Jag satt och pratade med min pappa om allt och inget och vi kom in på ekonomi. Vi fick BMWn såld idag och pappa ska kanske köpa en annan bil då vi inte klarar oss med bara Chevan (vilket låter jääävligt brat, jag vet, men det är faktiskt en firmabil). Men det är bra för BMWn ar automat, och den lilla sketna bilen pappa ska kolla på imorgon har växellåda så den kan jag övningsköra i. Mitt mål är även att ta över den sen (ifall den lever så länge) eftersom jag troligen kommer kunna köpa av den av pappa för inte alls så mycket pengar. Värt med bil kanske? Eh, JA!

Det kändes lite värre när vi kom in på studion, huset, ekonomikrisen i världen och hur det påverkar oss rätt mycket i och med att vi är alldeles för få i ett alldeles för stort (men gaaaalet underbart) hus där ingen har en inkomstkälla utom pappa, och eftersom pappa är egenföretagare i den branchen som påverkas allra mest av dagens samhälle. I och med att nedladdningen idag är så stor så satsar skivbolagen bara på stora namn vilket innebär att mindre band, och mindre kända producenter inte får några skivkontrakt/jobb.

Vi kom även in på att kanske erbjuda Marlene och Ella att flytta in, vilket skulle vara så sjukt jävla skumt! Visst, det skulle vara kul, och det skulle ju hjälpa både pappa och Marlene ekonomiskt så det vore ju pratktiskt. Men jag har liksom vant mig vid att leva med bara min biologiska familj de här senaste... nästan 4 åren. och Marlene och Ella är lite speciella. Jag säger inte att det är fel på dem, men man har ju sina principer, och jag tror att jag skulle bli tvungen att ändra på mig en hel del om de flyttade in. Sen även hur hela huset skulle förändras! Jag får lite svindel av att tänka på det, och suget att flytta hemifrån blir bara större! Då skulle jag inte behöva bry mig om allt som ändras här.

Jävlar jävlar, jag vill ha min egen lägenhet! Särskilt nu när det låter som att jag kan få massa möbler, haha.


Come on lycky number seven!

Jag köpte två trisslotter och tyärr blev det inte den 50.000kr i månaden i 25 år. Inte heller bara 50.000kr men det blev 25kr x2 så de var som gratis de där trislotterna. Eller så köper jag nya för dem så kanske jag vinner massa pengar den gången istället!
Det var dock galet gott med godis! Jag har verkligen inte ätit godis på ett tag känner jag nu. Bara muffins, paj eller morotskaka, vilket är galet gott det med, men man kan inte precis påstå att det smakar likadant! Nej nu är det lösviktsgodis och polly. M-m-m!

Förövrigt är Hemkola Special (mint) väldigt gott.


(Men gelehallonen smakar senap...)

I have these two rather beautiful five dollar bills

Nu ska jag gå till ICA, köpa Polly och trisslotter. Sen ska jag vinna jättemycket pengar så att jag kan flytta in i den där lägenheten, för jag vill, jag VILL, ha den!

Förövirgt ska jag och Katja förhoppningsvis på spa nästa vecka, det taggar jag.


I'm not a creep, I just found you interesting

Damn vad jagär sugen på polly! Jag har inte ätit polly på jättelänge nu, och det är ändå mig vi pratar om här! Det var på vägen hem från Malmö jag åt det sist tror jag.. och det är över en månad sen! Jag måste nästan åka och köpa polly. Jag älskar polly. När jag tänker efter så tror jag inte att jag har köpt särskilt mycket godis alls på senaste tiden. Några stycken i skolan bara. I och för sig har jag ju blivit (jag har väl alltid varit) ett bakfreak så jag får nog i mig nog med socker ändå.

Ingen skola idag heller och nu har jag kommit in i fasen där jag inte ens tänker på det. Snart kommer fasen då alla lärarna börjar fråga efter mig och jag måste prata med skolsköterskan, och rektorn och sen är det dags att börja oroa sig för studiebidraget. Och slutligen börja oroa sig för studenten. Det problemet var inte lika stort förra året, för då var det som mycket längre kvar då, nu är jag lite körd. Eller snart i alla fall.

Jag måste nog köpa polly.