Men åhh

Jag tänkte bara säga att jag älskar Malmö. Tyvärr måste jag åka hem imorgon, men det ska ändå bli mysigt att träffa alla underbara människor, och jag smygtaggar faktiskt skolan lite. Jag ska - om jag ids - berätta mer om Malmövistelsen senare, kan dock ta upp att sprit har jag mycket av nu.

Jag tänkte även säga att jag har sjukt ont i halsen, och helst av allt skulle jag bara vilja cutta ut mina jävla halsmandlar så man slipper ha ont mer! Jag menar, många gånger då man är förkyld/sjuk så är det ju halsmandlarnas fel att man har ont i halsen. Inga hasmandlar = inge halsont.

Sist men inte minst tänkte jag bara säga att trots att det varit festival har jag typ sett fler filmer än band. Jag har på festivalen sett SoKo, Billie The Vision And The Dancers, Sirqus Alfon, Maia Hirasawa, Bröderna Lindgren, Veronica Maggio, Någon läskig snubbe, Dropkick Murphy's, Moneybrother och Millencolin. Hos Amon har jag sett filmerna Kung Fu Panda, Drillbit Taylor, One Missed Call, The Happening, Transsibiria, The Spiderwick Chronicles, Saw IV, Dark City, Semi-pro, The Perfume och en till film som jag inte kommer på vilken det är. Sjuuuuukt irriterande!

Fritz är söt. Men han gnäller. Och hårar.


Do you want to go to the seaside?

Shit alltså, jag booorde verkligen packa, för jag är upptagen i princip hela dagen imorgon, och tåget går 20.20 Tåget som ska ta mig till Malmö, Malmöfestivalen, Sirqus Alfon, mina bröder, LillAxel, alla andra gorumpor, och all anna gomusik. Det kommer bli värsta bästa veckan tror jag, även om jag kommer sakna alla här hemma och var sjukt avis på allt vad de hittar på. Men men, that's life.
Hur som helst, packa... Hittills har jag öppnat väskan, lagt i ett par skor, och en annan väska som jag kommer behöva på vägen hem (och kanske på vägen dit, men jag vet ju ite det än riktigt). Heja mig! Och varför hinner jag inte packa imorgon? Jo imorgon ska jag fara och träna och sen chilla i spaavdelningen på IKSU spa med min syster. Vad är det för fel med det? undrar ni då. Jo det ska jag säga er, vi ska vara där klockan 08.00 säger Fia, hon är ju störd. Efter det ska jag faar ut till Nydala och kolla på min bror när han hoppar studsmatta (?). Han har varit på något sånt läger, och nu ska de visa vad de lärt sig. Imorgon börjar också ridningen - vilket är GULD - men det blir nog rätt stressigt eftersom den slutar vid sju, då ska hästen in i stallet och det ska fixas, sen ska jag hinna hem och duscha innan jag ska till tåget. Jesus... Det löser sig nog, det brukar göra det. Jag borde hitta mitt bokningsnummer...

Med lite tur kanske jag får fotopass på Malmöfestivalen, min bror har inte sagt något än, men jag antar att det inte blir av. Känns trist, hade varit perfekt eftersom jag troligen ändå kommer bli tvungen att hänga runt själv en hel del. Men jag överlever nog. Någon dag ska jag fara till Danmark och köpa så mycket sprit jag orkar bära som förhoppningsvis kommer räcka ett tag framöver.

Nej nu jävlar ska jag attackera resväskan igen och se om jag tar mig någonstans.


Hold on to your kite, just don't let me down

Jebus! Jag är visst inte så bra på att hålla igång det här längre. Det är synd, för jag tycker om det egentligen, jag är bara lat. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, jag hade bara inget bättre för mig. Jag har redan kollat min bilddagbok, jag har varit inne på apberget, jag har kollat om de släppt några fler jobb på ams.se (det hade de inte), jag har kollat lägenheter på bostadens hemsida, och även mkbfastighet.se, alltså lägenheter i Malmö. Jag tror inte jag kommer flytta dit any time soon, men det är alltid kul att titta. Helst här hemma då. Jag vill flytta till Liljansberget, jag har fått för mig att det är rätt fint där. Om man bortser från att de fortfarande håller på och bygger... Men jag tror jag skulle trivas där.

Det kanske är det jag ska skriva om? Jag vill flytta hemifrå. Mest bara för att det skulle vara så galet mysigt! Jag brukar ofta komma på mig själv med att sitta och tänka: "Jag har ju det där påslakanet... Och jag har ett durkslag. Och den där koppen är faktiskt min" och även funderar jag på att jag vill dra på IKEA och köpa de enklaste småsaker som toaborste och slaskskrapa. Man måste ju ha det! OCh det värsta är att jag är taggad på att köpa en toaborste!
Mitt största problem är ju att jag inte har något jobb, men det jobbar jag på (haha, lam ordvits..). Jag sökte faktiskt nio jobb igår. Egentligen tio, men ett mail gick inte fram, och jag orkade inte försöka igen. Tänkte att nio kanske räcker för tillfället. Jag ska även kolla upp om jag skulle få inackorderingsbidrag om jag folkbokförde mig hos mamma, det går ju typ inga bussar dit alls, så det borde jag få. Men det bilr ju bara i år i så fall, men det är ju bra eftersom jag inte kan jobba heltid när jag går i skolan, men jag kan göra det när jag inte längre får bidraget = när jag har gått ut. Det är rätt dyrt att bo på Liljansberget, men jag vill göra det ändå. Nya fräscha lägenheter, med balkong.. M-m-m! Jag kollar självklart andra ställen med, men Liljansberget lockar mest



Jaja, vi får väl se hur det blir. Jag ha ju hela livet på mig... Suck.

I alla fall så har jag även kollat upp lite utbildningar jag skulle vilja gå, men det krävs alltid något som gör att det blir så svårt! Det ä som att gud hatar mig (nej jag är inte kristen. det kanske är därför han hatar mig...), han låter mig inte göra det jag vill. Jag skulle vilja bli bagare/konditor men då måste man typ ha gått livsmedelsprogrammet på gymnasiet. Eller man kan i och för sig kanske gå det på komvux.. Jag funderade förra året på att bli hovslagare och/eller veterinär, men då måste man till ena yrket redan ha praktiserat, och så måste man fixa allt själv och bla bla, alldeles för tjatigt. Och den andra måste man ha läst massa jobbiga kurser som jag inte läst och aldrig skulle orka läsa. Typ biologi B eller vad det nu var.. Själv ska jag läsa naturkunskap A, tjoho för det.
Jag funderade på om jag skulle bli pilot, men då behöver man typ också massa kurser, men framförallt så kostar certifikatet över 100 000 kr. Jag har även tänk fara på en sån där mysig tvåveckors bartenderutbildning på Mallorca, men det kostar fucking 15 000 kr! Var ska jag få det ifrån? Då måste jag ha ett jobb, men ingen vill ge mig ett jobb.
Jag säger ju att gud hatar mig...

Massor av svammel som ingen kommer läsa. Men detär mysigt ändå.