A little by little and then a little bit more, come on come on, now we're almost there

Förkylningen blir gradvis värre för varje dag precis som varje gång. Det kliar i halsen och öronen, snor och svullet lite här och där. Dessutom fick jag mens idag. Jag känner att jag har så sjukt mycket flyt! NEJ! Jag sjukanmälde mig från jobbet idag, faktiskt med en vettig anledning, och tänkte försöka plugga LITE till högskoleprovet i alla fall. Det är en sak om jag inte är förberedd för svenska och engelska-bitarna men matten kan jag verkligen inte över huvud taget. Jag kommer typ vara nöjd om jag får över 0.1 i resultat...
Jag funderar på att åka till ICA och köpa tonvis med naturgodis! Det är inte riktigt lika illa so vanligt godis och jag vill tröstäta i all min misär, hahaha. Jag får ju inte träna, varför inte bli tjockare istället?
Jag är jätteledsen över att jag inte kan träna nu! Jag och Nina skulle ju egentligen åkt och dansat street imorgon bitti och jag var sjukt peppad just eftersom Nina också var det, men nu går det ju inte! Och jag har svårt att tro att jag är frisk nog att dansa på söndag så jag hoppas bara för allt i världen att jag är frisk nog att dansa på tisdag. Dessutom vill jag vara frisk så att jag kan åka och hälsa på i Uppsala nästa helg. Det enda tråkiga då är ju att jag måste issa söndagsdansen igen, för det känns ju inte jättevärt att åka från Uppsala i tid för att dansa i Liljeholmen klockan ett på dagen. Jaja, vi får se om jag har råd att åka över huvud taget! Jag har redan gjort av med massa pengar, men det är ju på bra saker så det är väl bara att leva med det.
Ska jag åka till ICA eller ska jag inte åka till ICA? Det är frågan...

Håll i mig och släpp aldrig taget, tänk om jag faktiskt gick av

Nu har snoret börjat rinna, jag har 3½ recept kvar att skriva men motivationen bara dog. Jag hatar att vara förkyld för det får mig att tänka på allt jag inte kan/orkar/borde/vill göra. Så jag är på sätt och vis sjuk två gånger på en gång, dels för nuet och dels för den närmsta framtiden som jag vet kommer påverkas för att jag blivit förkyld. DET ÄR INTE OKEJ ATT BLI FÖRKYLD NU! Jag kan bli förkyld på påsken, då kan jag ändå varken dansa eller jobba. Jävla skithelvetesbajsanuskissnor!  Jag orkar inte! Och eftersom jag försov mig så jävulskt idag lär det ju bli lagom lätt att somna ikväll. Okejdå, jag gäspar redan, men jag har lite kvar att skriva. Å andra sidan känner jag att jag vill rådfråga de andra om en sak först så det kanske funkar att jag lämnar tre recept. Jag kan inte tänka...
Jag hoppas bara att hostan inte bryter ut förrän.. Ja efter redovisningen vore väl skönt, men framförallt inte innan lördag.
Jag vill ju dansa på fredag! Och på söndag! Och på tisdag! Jag har inte tid att vara förkyld! Kan inte någon köpa de där kickass C-vitamintabletterna Marlene hade som man tydligen kunde överdosera så att man blev frisk? I wants them!

I'm solo, I'm ridin' solo

Kul liv jag har just nu! NEJ! Jag försov mig nått så jävulskt imorse så jag hann inte åka och träffa de andra i skolan som jag skulle. Jag har även blivit förkyld nu så jag kan inte börja springa och jag borde nog egentligen inte dansa på fredag, men om jag inte blivit dyngförkyld tänker jag nog göra det i alla fall. På lördag ska jag skriva högskoleprovet och då känns det inte heller jättekul om jag sitter och hostar som ett djur, dessutom har jag inte hunnit plugga och då är det nästan två månader sen jag anmälde mig.
Min lägenhet ser ut som ett soprum men jag har ju inte tid att städa eftersom jag måste skriva in alla recepten. Det tar egentligen inte jättelång tid och det är skönt, jag har skrivit in sju hittills i blyerts så jag har fem kvar att göra ikväll och det går nog hur bra som helst. Dock hinner jag inte jobba ikväll eftersom jag måste skriva och det känns mindre kul. Troligen kan jag jobba på fredag istället men det känns inte heller jättekul eftersom det är dagen innan högskoleprovet.
Jag är hungrig men jag måste diska för att kunna laga mat...

Jag fick ett antagningsmail för att vara funktionär på Peace And Love i sommar och jag är jättepeppad men samtidigt blir det ett nytt stressmoment som jag såklart inte kan släppa även om jag egenligen inte alls har tid att tänka på det! Om jag fick som jag ville skulle jag jobba inför Where The Action Is i Göteborg, gå på festivalen på tisdagen och åka till Borlänge på onsdagen. Men nu när jag blivit antagen på Peace And Love blir jag ju sugen på att jobba där, det var ju så fruktansvärt roligt förra året! Dessutom får jag troligen jobba på samma ställe igen. Men om jag kommer på onsdagen förlorar jag en dag att jobba på (tisdagen) dessutom vill jag gärna vara ledig och bara göra det jag känner för. Men om jag är funktionär så slipper jag betala och jag får ha roligt. Men jag vill inte missa vare sig Bob Dylan eller Kings Of Leon och de lär ju vara huvudakterna på fredag respektive lördag kväll vilket gör att jag i så fall inte "kan" jobba någon av de kvällarna. JAG BLIR TOKIG! Where The Action Is får jag troligen inte höra av förrän i Maj, spelschemat för P&L kommer ju upp typ veckan innan och ju länge man väntar desto dyrare blir tågbiljetterna. Kan någon lösa det här åt mig?

Stressss

Mycket i görningarna nu, men jag är ju så jävla trött hela tiden så jag orkar ju inte göra allt jag borde! På lördag ska jag skriva högskoleprovet och jag har inte pluggat över huvud taget, det kommer gå så jävla dåligt! Dels så kommer det suga att sitta där och inte ha den blekaste aning om vad jag håller på med och dels känns det jävligt onödigt att jag betalade 350kr för ett prov jag troligen inte kommer få bra betyg på alls. Jag kan verkligen inte matte så det känns lite pissigt..
Sen är det en del i skolan, jag vet att jag kommer hinna utan problem men det som är svårt är ju att jag måste anpassa mig till de andra i gruppen. Jag jobbade på rätt bra igår men idag har det gått kiss. Hade jag kunnat vara hemma imorgon igen hade jag lätt blivit klar med "del 1" som jag vill kalla det för. Men imorgon måste jag åka till skolan och det känns ju sjukt tråkigt när jag inte alls kommit så långt som jag velat! KISS! Ska jag sätta mig nu och skriva tills jag somnar med pannan i boken eller?
Utöver skolan jobbar jag tre gånger i veckan och dansar två, det kommer bli tre nu troligen men då missar jag skoltid, ingen fritid och det är lite skönt, hahaha. Dansen är jätterolig men jag har typ sträckt mig i låret?! Jag förstår ingenting. Det är inte träningsvärk, det gör bara ont. Ett till KISS på det!
Dessutom har jag redan pengaångest eftersom jag får massa bajsfakturor hela jävla tiden. Förra månaden kostade min hemförsäkring 700kr?! Whats up med det?! Och interneträkningen var 600kr förra månaden. Nu har jag fått en elräkning på över 600kr som tydligen bara är för två månader. Hur hänger det ihop när hemförsäkringen är ca 100kr/månaden och elen ca 145kr/månaden. Ett tredje KISS på det!
I övrigt mår jag faktiskt bra. Lägenheten ser ut som ett soprum men det fr bli ett problem för tidigast nästa vecka. Jag lagar mat och äter i alla fall, det är alltid något. Sen känns det fint med lite vår och jobbet är rätt trevligt. Jag blir lite less på alla konservativa gamlingar som är rädda för autogiro men jag har åtminstone väldigt trevliga arbetskamrater. Det gäller bara att få in så man får jobba samtidigt som dem.

Jag vill sova, men jag antar att jag måste sätta mig och skriva först? Det kommer ju inte bli särskilt bra dock.. KISSKISSKISSKISS!

Tänkte bara säga..

Att ni som inte sett Nurse Jackie lever inte ett acceptabelt liv. Jag har många tv-serier som jag älskar och även om den här inte nödvändigtvis är mycket bättre än vissa andra så är den så.. klockren! Klockren och stilren. Och det är bara 30-minuters avsnitt så ALLA hinner klämma in det någon gång. Do it or die!

Svartskalle stoltast i staden, spritt språngande galen

Hej hej hemskt mycket hej, jag är jättedålig på att göra saker jag borde göra. Jag är dock väldigt bra på att få tiden att gå och även att titta på tv-serier. Jag är väldigt bra på att titta på tv-serier! Vi hade en väldigt korot skoldag idag och istället för att göra vettiga saker tittade jag på Off The Map från att jag kom hem tills jag for i princip. Eller ja, avsnitten tog slut så det blev även ett Chuck avsnitt och ett How I Met Your Mother.
Vi hade Street på dansen idag och det var jättejätteroligt! Jag hann dock inte äta någon middag och jag har ju varken kondition eller muskler så jag blev alldeles skakig och orkade inte ta ut stegen på slutet. Men jag svettades som en gris så lite fit kanske jag kan bli!
Nu sitter jag och äter sen middag, jag gjorde pasta och köttfärssås. Såsen blev improviserad då jag inte hittade förpackningen med passerade tomater som jag är HELT säker på ska finnas någonstans i min lägenhet! Det blev en massa ketshup och en oatly matlagningsgrädde. Sen kom jag på att jag hade en burk med inlagda tomater kvar från Möja-resan så jag hällde i lite tomatsaft därifrån och skar i en tomat.

Imorgon blir det en öl med Nina och Andreas som kommit ner från Umeå för att gå på kurs och min käre bror Toft kommer upp från Malmö imorgon så han ska bjuda mig på middag på torsdag! Det blir jättekul, dock så betyder det att jag måste jobba på söndag, men det är värt det!

Nu ska jag återgå till Dexter och äta min mat innan jag ska göra resten av dagens obligatoriska skolarbete och sen ska jag nog sova.

I love these guys, they make funny with their mouths

Jag fick en kommentar ang. gårdagens inlägg och kan helt klar hålla med om att det var ganska lågt av mig så jag tog bort det jag skrev. Jag var nog mest bara upprörd eftersom jag vet att personen ifråga har snackat skit bakom inte bara min rygg utan fleras. Sen tänkte jag även, i denna lilla incest-värld vi lever i så borde man kanske inte vänta sig annat, jag vet att alla säger saker om varandra som på ett eller annat sätt kommer fram i alla fall. Sen kan man såklart komma till "dead ends" beroende på vem som är lojal till vem. Jag vet att det är rätt sjukt att det är så här men det är så folk fungerar! Det är ju lite av ett skämt det som pågår i vår lilla värld och jag tycker synd om alla som skadas av det. Jag tror att jag har lite av ett försprång då mitt liv i Umeå till och med var snäppet värre än här så jag har som blivit avtrubbad. Dessutom ingår inte alla mina vänner i samma "värld" så jag måste inte vara mitt i smeten hela tiden. Och efter igår vill jag inte att folk ska misstolka "tycker synd om de som skadas av det", jag menar inte att de är patetiska eller så utan bara att jag vet hur shity det kan vara och det borde ingen behöva vara med om.

För jag blir så dum av dig, säg bara till när, var, hur

Vilken extremt produktiv helg. Nej. Men det har varit så skönt! Det enda vettiga jag gjort är att jag träffade Daniel, handlade, planterade om min nu helt bladlösa Benjamin och dansade mitt första danspass. Det har varit så jävla skönt, men jag borde egentligen passat på att diska, städa och plugga inför högskoleprovet. Jaja, jag får väl leva med mina -0.2 som resultat, hahaha.
Dansen idag var jätterolig! Vi dansade Cha cha och även om man kanske inte ser ut riktigt som man hoppats på när man rör på sig gick det rätt bra ändå. Man blev svettig i alla fall och det är ju på sätt och vis ett mål! Nina jobbar inte på tisdag så hon hänger med för att kolla in hur Streeten är. Jag hoppas hon är ledig flera tisdagar, det är roligare om man är två! Men gud vad skönt det känns att vara igång och dansa, jag har velat börja dansa igen hur länge som helst!
I övrigt i helgen har jag tittat på tv-serier vilket inte har varit helt fel. Jag började ju titta på Nurse Jackie för några dagar sen och nu har jag sett igenom båda säsongerna som kommit ut (12 avsnitt på ca 30min/säsong). Väldigt bra serie faktiskt! Jag har även sett första avsnittet av Off The Map och det är eventuellt en serie jag kommer börja med. Jag menar, man kan väl inte få för många sjukhus-serier? Grey's Anatomy, Private Practice, House, Nurse Jackie och Off The Map. Och självklart alla mina andra serier också... Det är en del faktiskt! Ska nog skriva en lista någon dag.

I just wanna be your firecracker and maybe be your baby tonight

Woho! Jag ska se Ryan Adams på Cirkus 10/6! Jag är sjukt peppad! Det känns även väldigt kul att jag vet att mina systrar alltså kommer tillbaka i Juni. Det var en ren slump att det blir av över huvud taget, jag satt på ticnet och kollade efter roliga spelningar och hittade Ryan Adams - An Acoustic Performance och biljetterna släpptes igår. För att få bästa möjliga platser köpte vi biljetter inklusive middag så vi får käka gott innan spelningen och fick plats på rad 6. Det kommer bli så himla roligt! Det känns också spännande att det är akustiskt, jag undrar vad det innebär. Oavsett kommer det som sagt bli väldigt kul!
Dessutom är jag väldigt peppad på att dansa imorgon, jag undrar vad det är, och undrar också om man kan dansa andra pass som inte ingår i det "paket" som vi valde. Jag får fråga när vi kommer dit imorgon.
Idag har jag träffat Daniel och suttit vid Sergels Torg och fikat Ica-fika i två timmar. Vi pratade om allt möjligt och hade det väldigt trevligt. Jag tror jag ska åka till Ica idag eftersom jag inte gjorde det igår (jag sov istället) och köpa Ben & Jerry's eftersom jag får köpa två för 75kr och jag har även rabatt på taco-grejer och jag har köttfärs i kylen så jag tror jag ska köpa lite sånt också. Ladda upp med lite gott och sen spendera kvällen med att plugga inför högskoleprovet. Det är bara två veckor kvar och jag har inte pluggat över huvud taget. Känns rätt dumt. Jag har ju ändå köpt "Den kompletta guiden till Högskoleprovet" så man tycker ju att jag kan läsa den också, haha.


He said it was a Tourette's response to stress

- Dr. Cooper grabbed my tit today.
- Did your tit make the first move?
- He said it was a Tourette's response to stress.

Ja, det där med att blogga går ju inte så bra just nu, men jag tycker att jag har haft en ganska bra anledning. Allt med projektet, röja i lägenheten, ha systrarna på besök, jobba och baka baka baka. Jag har knappt varit ledig på två veckor, så igårkväll när jag faktiskt var ledig så åt jag frukost till Middag (min syster har rätt, det är king!) och gick och la mig vid åtta. Det var fantastiskt! Jag sov tolv timmar och nu är jag lite lagom mosig i huvudet men mycket nöjd och glad. Jag hade egentligen tänkt åka till Södertälje idag när jag insåg att Sirqus Alfon skulle framträda, jag kom nämligen på att jag inte sett dem på två och ett halvt år och då såg jag ändå samma framträdande tre gånger på en sommar, men jag orkar inte riktigt känner jag. Det kommer fler chanser!

När solen lyser på min termometer säger den att det är +12°C ute.

Igår köpte Nina ett erbjudande via Groupon till oss båda som går ut på att vi ska dansa på Tony Irving Dance Academy i 13 veckor för att bli fit inför sommaren 2011! Det känns lite sjukt, men det kostade bara 800kr istället för 3000kr och då dansar jag två gånger i veckan. På söndagar blir det Latinfever med Nina och på tisdagar blir det Streetfever själv, det känns lite läskigt men det går nog bra. Jag har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig! Jag äger inga dansskor men det vet jag inte om det spelar någon roll, det är byxor jag är orolig för, hahaha. Mina mindre fula mjukisbyxor är fortfarande hos Peter i Umeå (hoppas jag) sen Peace And Love 2010 och mina fula är så fula att jag inte tänker gå längre än utanför porten för att röka i dem. Tights typ... Men de lär ramla av. Kan man dansa i strumpbyxor? Men man kanske måste vara barfota om man inte har skor. Fanny, lär mig allt om hur man dansar tack, ett uppehåll på ca åtta år gör att man glömmer en del. Vad dansade jag i då?

Nurse Jackie är en bra tv-serie.

Oh my god, like a teenage dream, it's a love supreme

Trött men glad. Vi har nu på två dagar gjort klart 9,5 av de 11 bakverk vi ska göra göra på tre dagar. Det vi har kvar är att baka och göra i ordning en tårta och göra klart chokladtårtan. Så vi har hittills gjort smulpaj, hallon- vitchokladmuffins, morotskaka, lyxig cheesecake, biskvier, drömmar, bullar med tre olika fyllningar, själva kakan till chokladtårtan, chokladbollar och havreflarn. Helt okej tycker jag! Inget har bränts och allt har smakat himmelskt! Vi har varit hemma hos Noshen i Sollentuna och bakat men eftersom vi ska vara i skolan imorgon på morgonen kommer vi åka hem till mig och göra det sista här istället. Det betyder att jag ikväll efter jobbet måste röja och jag kommer nog sova i min egen säng ikväll. Jag har nämligen sovit på gästmadrassen två nätter nu fast mina systrar har åkt hem bara för att jag varit för lat för att bädda iordning sängen, hahaha.
Jag vet att jag är askass på att blogga just nu, men jag har knappt tid. Och när jag väl har det är jag för trött för att skriva. Just nu till exempel är jag så trött att jag skulle kunna somna, men det går inte för jag ska jobba idag.
Jag har förresten fått börja ringa på Hjärt- Lungfonden igen! Det är ju inte uppgraderingar som förut utan IK-AG som på Röda Korset men jag gillar bättre att ringa för HLF. Jag vet inte varför, det känns bara bättre. Det gick inte jättebra igår, jag hade 10 av 30 kontakter och 20 av 25%, men då ringde jag inte den första timmen + 20 minuter eftersom jag gick igenom manuset så jag hoppas det går bättre idag! Men bortsett från att jag är så trött när jag är där och man blir less när det går dåligt trivs jag fortfarande väldigt bra. De som bestämmer är sjukt sköna människor, och det är mina medarbetare också. Igår satt jag bredvid Jacob, vi har inte jobbat på samma sak förut, och vi hade jättetrevligt. I like.
Nej, nu måste jag hinka i mig lättdryck så att jag får en sockerkick och även kan bli lagom kissnödig för att gå på toa en massa gånger om det går dåligt på jobbet, hahaha. Jag är ond.

Livet är fult, du är fager, vaken om natten och drömmer på dagen

Oj vad mina läsarsiffror har gått ner de senaste dagarna, hahaha. Det är väl i och för sig inte så konstigt, jag har ju inte skrivit något. Men jag har ju haft båda mina systrar på besök över helgen så jag har inte haft varken tid eller lust att skriva. Men idag åkte de hem båda två så jag ska väl försöka rycka upp mig lite med bloggandet! Nu kommer det ju även bli roligare att blogga just denna vecka när vi ska baka allt! Appropå det har jag INGEN aning om var papprena vi skrev upp allt på förra veckan är någonstans. Jag kan inte ens komma ihåg när jag tog ut dem ur väskan och var jag la dem, alltså har jag ingen aning om vart de ha lagts efteråt när jag überfixat och städat i min lägenhet! Panik! I och för sig har vi ju listan på alla ingredienser på internet, men inte var recepten kommer ifrån. Jag undrar om det kan vara så enkelt att de liggar på skohyllan... Jag hoppas det. Jag borde packa alla mina bakgrejer som jag ska ta med imorgon men jag är så trött att jag inte orkar resa mig upp. Jag kanske ska äta lite tårta, då kanske jag tar mig upp.
Före- och efterbilder på min lägenhet kommer nog komma upp snart. Lägenheten är ju inte klar men den är annorlunda möblerad och städad i alla fall, jag måste bara städa undan alla extra sovplatser vi arrangerat i helgen sen är det dags att ta efterbilderna!
Nej, nu ska jag titta på nästa Ponnyakuten-avsnittet!

Whoop whoop!

Grattis till mig för idag fyller jag år!
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdatering, men jag har haft fullt upp med mina systrar som är här nu och utgång i fredags. Men livet leker och jag får väl berätta mer imorgon när jag är systerlös igen. Men ja.. Ikväll blir det Klungan!!! Jag är så jävla peppad!



Fett med fet fett

Jag är bajstrött, jag kommer inte orka skriva något nu. Och bara för att jag säger det kommer jag nu på att jag inte hann skriva loggbok innan klockan 00.00! KUUUK!!
Lägenheten är ett skämt. Min mage är ett skämt. Morgondagen börjar arta sig till ett skämt. Och jag tycker synd om Millan för det verkar som att hennes hår är ett skämt, hahaha. Imorgon måste jag hinna bli klar med lägenheten, handla, färga håret, fixa allt annat, styra upp livet, rädda världen etc etc. Jag känner peppen...
Jag har i alla fall haft en underbar eftermiddag/kväll med Katta hemma hos mig och på Ikea. Nu är jag en liten Expedit-hylla rikare, jag har återigen fyra djuptallrikar och ett bord i hallen som inte ryms. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hade katta inte varit med hade jag nog gråtit...
Mina blommor mår bra och min läsk delade på sig.

Så kan det gå

Jag har suttit och tittat igenom mina gamla visningsbilder jag haft på apberget.se och det är ändå 20 bilder mellan 2005 och 2009. Så jag sparade alla bilder och sen sparade jag även mina bilder från facebook (2008-2011) och tänkte dela med mig av dem i kronologisk ordning. Dock vet jag att minst tre bilder inte är tagna i närheten av när jag la upp dem, men det skiljer bara några månader så de får vara med i samma ordning i alla fall. Enjoy!


2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011


Crap

Nu sitter jag ju här i alla fall! I och för sig kommer inte Katja och Julia hit så det är ju inte stressläge längre, men jag måste ju fortfarande blir klar till på fredag och det går lååångsamt. Det mest irriterande är att jag är för kort för mitt eget bästa och eftersom mina långbenta vänner inte kommer hit kommer jag inte kunna tända i taket i hallen förrän någon annan långbent person dyker upp här. Det känns inte helt okej att det regnar ner små små plastflisor från lampan eftersom plastringen på lampskärmen ligger direkt mot glödlampan.. Så tills vidare har jag provisorisk och kass belysning i hallen och bara det är lite omotiverande.
Idag borde jag faktiskt laga mat, det var inte kul att klara sig på två mackor i åtta timmar.. Jag hade ju tänkt äta lunch på skolan, men den tog slut. Yay. När jag kom hem åt jag en panpizza vilket inte är så mycket att hänga i granen, men mitt bröd är slut och det fanns inte en chans i världen att jag skulle ställa mig och laga mat i det läget.

Jag orkar inte göra något vettigt och sitter och roar mig med google translate lite. Det är lite kul att ha ett namn som också är ett ord. Klara på hindi är स्पष्ट. Bara så ni vet.

Jag är trött. Jag är less på att vara trött.

Fullt ös medvetslös

Idag har vi hållit igång ganska bra jag och Charlotte. Linda försov sig och kom halv tre, Noshen kom inte alls så vi fick jobba själva idag. Men vi har varit jätteduktiga! Vi kollade upp 11 recept, skrev ner hur mycket av alla ingredienser det var i allt så att vi får veta hur mycket, tex mjöl, vi behöver totalt och sen strosade vi ner på stan och kollade vad allt kostade på Hemköp. Nu har jag precis fyllt i de sista siffrorna på våran budget"ansökan" och hoppas att vi får så mycket pengar vi vill ha! Det mest irriterande är dock att vi åter igen måste jobba med Google Sites och Google Docs vilket jag HATAR, plus att den excel-liknande funktionen i Google Docs räknade inte med allt jag skrev in! Den slutade bara rakt av efter ett tag, så jag fick maila lärarna om det bara för att de inte ska tro att vi söker mycket mindre pengar än vi behöver.
Katta, Emil och Martin fick byta projekt idag och nu ska de repa in tre låtar, spela upp och helst spela in. Jag kommer nog få vara med där vilket vore jättekul! Vi har ju länge pratat om att vi vill spela ihop och det här kan ju bli en bra början. Så de får göra alla projektrelaterade saker men jag kommer vara med och repa och så (jag ska sjunga, och om de vill kan jag spela akustisk gitarr eller lite piano). Sen om de får ut tillräckligt med pengar åker vi kanske upp till Umeå och spelar in med Pappa! Det blir spännande att se om jag kan bolla två projekt i luften och hinna jobba samtidigt. Men nu är det ju bara roliga saker så det borde gå!
Nej, nu håller jag på att bli jättetrött men det har jag inte råd med idag. Jag måste verkligen ta tag i lägenheten! Dels för att det ska vara snyggt som fan på fredag men också för att jag får middagsbesök ikväll! Julia har sportlov nu och spenderar lovet i Uppsala hos Katja. Nu är båda två i Stockholm så de ska komma hit och äta lite senare! Så nu gäller det att hetsa sönder och plocka, rensa, fixa, städa, diska, laga mat och framförallt INTE sitta här som ett annat mähä och förlora dyrbar tid!

Du det är jag som är nästan chefen va

Produktiv skoldag! Första lektionen var faktiskt okej, jag och Charlotte har suttit och räknat på hur mycket ingredienser vi kommer behöva för alla våra bakverk. Vi är inte klara men vi har kommit en bit i alla fall! Jälar vad mycket socker vi kommer måsta köpa, hahaha.
Andra lektionen var trevligt men man hade ju kunnat använda tiden till vettigare saker. Vi gick igenom gruppdynamik typ och det har vi på sätt och vis redan gjort med Arne i höstas så det kändes inte helt värt.
Nu har vi lunch och jag har ingen lunch.. Skolmaten luktar jättegott så jag är lite sugen på att äta den, men jag är för lat för att gå dit, hahaha. Dessutom kostar det massa pengar..

Somebody said you got a new friend

Produktiv dag återigen! Eller hur var det nu? Jag har i alla fall tvättat två maskiner, det är alltid något. Det var på tiden också så det känns rätt skönt. Dock är tre timmar ganska kort så jag hann tex inte tvätta mina kuddfodral till soffan. Katta hade varit så fin och faktiskt tagit med sig vittvättmedel till mig men jag hann som sagt inte ritkigt. Jag får tvätta igen nästa vecka eller något. Jag vet inte ritkigt om jag tycker om de rosa fläckar jag gömt genom att vända kuddarna bak och fram, hahaha.
Jag har även sovit i typ en timme. Det var väldigt skönt men som vanligt funderar jag på hur värt det är. Jag är alltid så mosig i huvudet när jag vaknar.. Jag måste komma ihåg att ringa till vårdcentralen, för de där jävla vitaminerna jag fick sist har ju inte gjort någon större skillnad och jag vill inte sova bort halva min lediga tid! Hur ska jag hinna leva om jag sover dubbelt så mycket som alla andra hela tiden typ? Haha.
Jag är i alla fall väldigt peppad på vårat projekt! Vi ska som sagt göra en bakbok vilket betyder att vi nästa vecka ska baka som galningar! Vi kommer baka allt från småkakor till bullar eller cheesecake så det blir lite variation. Vi har även en avslutning som jag tror kan bli nice, men det får nog vara en överraskning. Jag ska i alla fall rådfråga de andra innan jag säger vad det är. Men ja.. Så nästa vecka blir jag tjock bara så ni vet. Massor med bakverk som ska provsmakas och även fotograferas. Jag ska nog fokusera på det senare för hälsans skull, hehe.



(Ni får ursäkta de blå hörnen, men det är en gammal bild som legat på bloggen när jag hade blå bakgrund...)

För det kräver cash som du måste hosta upp annars går du i konkurs och det blir ju inge kul

Jag är trött och har egentligen tvättid sen sju minuter sen, men jag är för lat för att tvätta. Jag vill sova, men det är nog ingen bra idé, för då blir jag bara mosig. Tvätten är en grej men jag har så mycket annat jag måste göra. Jag är i alla fall på väldigt bra humör! Idag har vi börjat med projektarbetena och det blev inte Kattas projekt som var träning utan jag, Linda, Charlotte och troligen Noshen ska göra en bakbok! Bakboken Kakboken. Vi ska baka en massa goda grejer och dukumenera det hela i text och bild som sen blir en bakbok. Det kommer bli kickass!
Nej, nu ska jag fira fettisdagen rostat bröd med salami och vitlöksdressing eller kinapuffar.

Crazy lady

Jag är nästan helt klar med disken men jag kom av lite och fastnade vid datorn istället. Jag borde inte satt mig här, nu är jag jättetrött igen och jag har så mycket kvar att göra! Jag är så trött att jag glömde vad jag egentligen tänkt skriva...

I need to find a retarded kid and teach him how to play softball

Det blev inget jobb idag tyvärr, men när jag höll på att somna i soffan precis innan jag skulle dra kände jag att det inte var läge riktigt. Det tråkiga dock är att det är fler som vill jobba än det finns jobb just nu så jag får inte jobba imorgon! Inte bra! Det betyder att jag bara hinner jobba två gånger den här veckan. Jag skulle kanske kunna jobba på fredag, men då måste det ju finnas dagtidsjobb och jag måste vara klar med allt annat så att jag kan åka hem sen direkt. Om syster Fanny inte ska träffa sin kompis Frida går det dock bort för hon landar klockan tre på Bromma och jag skulle i så fall jobba till halv fem. Men med lite tur får jag jobba onsdag-torsdag och så kanske jag kan ta igen ett pass nästa vecka. Jag hade ju värsta storslagna planen att jag skulle jobba jättemycket förra veckan, men första passet missade jag eftersom jag var i Uppsala. Och när jag trodde att jag skulle till Göteborg bokade jag inte in några pass efter onsdagen. Dumt gjort. Jaja, det är inte mycket jag kan göra åt den saken nu!
Jag vill egentligen ladda upp massa fina bilder, men jag har nästan inga batterier kvar och jag är rädd att kameran ska dö innan jag kan ladda batteriet igen (på fredag eftersom jag glömde min batteriladdare hos Millan..) om jag laddar in bilder på datorn och jag vill kunna dokumentera Boris enorma framsteg, hahaha. Det är bara det att det blir så trist när inläggen inte har någon bild tycker jag!

Just nu håller jag i alla fall på att diska. Jag har enormt mycket saker jag måste hinna med innan fredag och eftersom jag tydligen måste jobba onsdag-torsdag så har jag ju bara idag och imorgon på mig! Kommer jag hinna? Det ser mörkt ut! Men jag vill inte fuska, inte den här gången. Inte när jag bott här i lite mer än 6 månader och ändå inte är klar med lägenheten. Inte nu när båda mina älskade systrar ska komma och hälsa på. Inte nu när jag fyller 21 år och ska ha hit folk på förfest.
Nej, nu är min paus över, dags att ta tag i skiten igen!


"All right, but I won't wear anything with rhinestones or zebra stripes. Or anything that has batteries. Or that sings, or make animal noises, or moves on its own!"


If you can find her a candle shaped like an elephant..?

Hej och hå, nu har skolan börjat. Jag har varit sjukt opeppad på kören och sångfördjupningen, men nu när man väl kom igång var det rätt kul faktiskt. Första lektionen med klassen var helt okej, den gick väldigt fort. Imorgon börjar projektperioden och Katta (tror jag det var) hade faktiskt en bra idé så jag börjar känna mig lite mer peppad i alla fall. Jag tänker inte berätta förrän vi kommit igång med det, alltså imorgon.
Nu håller jag på att koka pasta, jag har precis kommit hem från skolan och jag måste hinna äta innan jag jobbar. Jag är egentligen inte särskilt sugen på att jobba idag, men jag har bara måndag-torsdag på mig att jobba tre pass så det är lika bra att börja nu. Jag måste hinna städa också, nu börjar det verkligen närma sig så jag måste skärpa till mig, så en dag måste jag har helt till städning. Kanske två, jag ska se vad Carina säger om att jag bara jobbar två pass.
Om de kommer igång med nästa projekt med Hjärt- Lungfonden på jobbet snart så kanske jag kan jobba dagtid när vi ändå inte behöver vara i skolan. Det känns nice.
Jag kan inte tänka. Jag är för hungrig och stressad..

Where you lead I will follow anywhere that you tell me to

Produktiv dag. NOT! Men det gör inget, jag mår bra i alla fall. Jag har idag: sovit två timmar mitt på dagen, handlat och tittat på Gilmore Girls. Ica är väl lite bra i alla fall, om man bortser från att jag köpte två påsak kinapuffar och glass. Och åtta paket lättdryck.. Men nu har jag i alla fall två fläskfiléer till, det r alltid något bra! Och jag kom ihåg att köpa både vitlök och örtsalt. Glassen var bäst. Jag gick till glassdisken för att köpa samma som i onsdags, det är 9st småglassar av olika sorter till extrapris fast de var slut! Jag blev lite ledsen och stod och funderade på om man skulle köpa någon annan glass istället.  MEN så såg jag att på fel ställe i glassdisken fanns det ett paket kvar! Score!
Det är sorgligt hur glad jag blir över glass, men man borde väl anstränga sig lite för att må bra i alla fall. Se det fina i det lilla liksom.
Imorgon börjar skolan. Det känns inte nice. Men vad gör man?

Am I a part of the cure or am I part of the disease

Idag är en fin dag. Jag kommer nog inte göra något vettigt men det får vara så. Jag har en plan om att gå till ICA idag, dels för att det är väldigt fint väder ute så jag skulle inte ha något problem med att gå ut i solen, dels för att jag borde passa på att köpa fläskfilé innan veckan är över och det blir dyrt igen. I och för sig vet jag man ju inte om det kommer nytt billigt kött nästa vecka, men det är aldrig fel med fläskfilé! Jag måste även börja planera lite inför nästa helg då jag måste ha föda till inte bara mig utan även två systrar! Det ska bli så himla roligt att de ska komma hit! Så jag borde egentligen städa, just nu går det knappt att röra sig i min lägenhet. Just nu sitter jag i soffan ovanpå ett täcke och diverse filtar, på golvet är det lite av det mesta lite överallt. En enorm resväska med massa kläder i, ännu mer kläder på golvet, tidningar, reklam, disk, skräp etc etc. Det kommer bli jättefint här när det är klart så jag borde faktiskt anstränga mig lite.
Jag vill äta rostat bröd med salami på, men mitt smör är hemma hos Emil och han sover. Jag gick i alla fall ner till Coop och köpte ett paket lättdryck, det var väldigt härligt att gå i solen och känna att man blev alldeles varm i jackan utan att ha på sig en kofta. Jag övervägde även att backa hem för att få ha solen i ansiktet, men jag kom av mig när jag faktiskt skulle hem när jag fick ett sms av Martin. Han är hemma från Göteborg nu, så ikväll verkar det bli biljard. Det tyckte jag lät som en jättebra idé.
Nu ska jag hälla i mig en halvliter päron-lättdryck och hoppas på att jag blir lite mindre hungrig tills Emil vaknar. Jag är nämligen alldeles för lat för att koka pasta eller ris till min fläskfilé med gräddsås som står i kylen. Mina pommes är slut, de åt jag upp inatt. Jag kanske måste köpa mer.. Men när det kommer till mitt minimala kylskåp men ännu mindre frysfack måste man vara strategisk när man handlar frysvaror. Jag har redan köttfärs och spenat där i, jag vet inte riktigt hur mycket mer jag kan stoppa in där. Jag är sugen på att köpa mer glass.. Den här veckan har de haft extrapris på småglassar. Mycket goda, mycket söta.



Vilket jävla skämt

Vilket jävla skämt till kväll, vilket jävla skämt till helg, vilket jävla skämt till lov, vilket jävla skämt till liv. Jag är inte långt ifrån tårar nu och det känns inte ultimat. Komposters hade nog sin bästa spelning någonsin ikväll och ändå vann de inte tävlingen. Jag trodde verkligen att de skulle vinna, de förtjänade att vinna. Bortsett från deras spelning sög kvällen ganska hårt, eller ja.. Det var ju roligt att träffa dem och alla andra som Jenny och Vanessa, men annars sög det. Helgen har inte varit något att hänga i granen. När man blir så glad som jag blivit över att mina blommor växer är det inte mycket bra saker som händer. Förra helgen i Uppsala var jättekul, jag borde ha stannat längre...
Jag tror inte på mig själv längre, och det är inte kul. När jag flyttade till Stockholm tänkte jag att jag hade hela livet framför mig. Just nu känns det mest som att mitt liv tog slut när jag flyttade från Umeå och det är inte heller nice. De sista två åren i Umeå var till och från ett totalt helvete, och att nu känna att det var bättre än det här är inte alls kul. Oavsett har jag inte längre ett hem i Umeå, så jag kan inte direkt åka tillbaka. Jag har 18m² fullt med grejer som jag måste ta ansvar för nu. Jag är vuxen så jag har hela mig själv att ta ansvar för nu.
På måndag börjar skolan igen och det känns så omotiverat att jag vill gräva ner mig i ett hål och inte komma upp igen. Vi ska ha projektveckor fram till påsk och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska göra. Hela grejen om att man måste vara en grupp som gör något känns ännu mindre kul. Kan man inte ha som projket att se hur mycket man kan sova under en tre veckors period? Det är ett projekt jag kan tänka mig göra.
Hela mitt liv är ett skämt och jag orkar inte med det! Jag kan inte komma på en enda sak jag vill göra! Jo, jag vill köpa Hebel. Det är något jag velat göra i över 5 år, men det kommer ju inte hända. Vad finns kvar då? Ingenting..
Såhär peppad är jag nu: "bara nu"

Yay

Jag tänkte vara lite glad innan jag åker också. Dels med att säga att ikväll blir det Komposters och det känns asnice! Sen vill jag även dela med mig av min partymusiklista. Den är inte så lång, och jag har inte tänkt igenom den så mycket, men den är nice när man inte orkar tänka igenom saken så mycket. Enjoy!



(klicka på bilden)

Ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen

Jag blir tokig! Jag började locka mitt hår, men det gick bajs så jag gav upp. Då försökte jag hitta på någon rolig frisyr med hjälp av mitt proffs "dust-it" men det slutade med att jag var tvungen att tvätta håret för att bli av med skiten. Så nu måste jag torka mitt hår och försöka hitta på något enklare som jag kan vara nöjd med.
Jag försöker även hitta något att ta på mig, men trots mina enorma mängder kläder finns det inget jag kan/vill ha på mig. Jag är hungrig men jag är för lat för att äta, och med tanke på att vi ska dra om ca en halvtimme prioriterar jag nog hår och kläder. Jag har ¼ 7eleven brownie som jag kan äta. Jag vill börja dricka alkohol men det går inte eftersom det är blås i dörren på Huset. Jag känner att det bådar gott det här...
Jag har i alla fall haft en trevlig dag på stan med Emil, Katta och Fanny även om största delen gick ut på att hitta någonstans att fika. Det slutade med 7eleven fika i Björnsan. Lite törftigt, men ack så trevligt.
Nej nu måste jag återgå till att föröka hitta någon slags outfit...
Det enda bra är att jag lyckades tvätta håret med smink och behålla det snyggt. Så jag behöver åtminstone inte sminka om mig...

Ojdå

Jag har just insett att min blogg ser lite.. underlig ut i vissa webläsare. I firefox fungerar den hur bra som helst, i explorer är de helt okej. I google chrome fungerar den typ inte alls och inte i safari heller. Ja, jag kan väl inte säga mer än att om ni har problem så har ni fel typ av webläsare. Firefox is the shit.
Såhär ska det se ut i alla fall:


Men jag har samma trasor på, går och röker samma marlboro

SÅ JÄVLA NICE VÄDER DET ÄR IDAG! Det är så jävla mycket vår att jag är i extas! Solen lyser in på termometern så temperaturen både inne och ute är kalashög, 32.8°C inne och 10.5°C ute. Jag skulle gissa på att det är ca 3-5°C ute egentligen och det är inte fy skam!
Det är lika underbart varje morgon man vaknar upp och inser att det är sol ute, det hände inte igår så då blev jag extra glad idag, hahaha. Boris har växt ännumer sen i torsdags och jag börjar tro att Brillmitts rot inte är en rot utan ett skott som kommer tränga igenom jord-ytan snart. "Roten" är redan typ dubbelt så lång som den var i Tosdags. Dessutom misstänker jag att både Bertil och Bosse också håller på att få nya blad. Det är lite svårt att avgöra än så länge, men det lär ju inte ta lång tid innan man vet säkert i den här takten! Det är underbart!
Jag måste äta något nu, jag är så jävla hungrig men jag måste försöka tänka ut någon slags strategi inför kvällen eftersom jag inte kommer kunna dricka alkohol innan Komposters spelningen ikväll. Och om jag vill bli full när vi sen ska ut utan att behöva köpa en jävla massa på krogen får jag inte vara för mätt, haha. Jag borde köra "favorit" i repris från förrförra lördagen då jag bara ätit lite choklad under hela dagen. Eller så får man leka festivalare/fjortis/whatever och gömma saker utanför stället så att man kan dricka det på vägen in till stan sen. Tål att tänkas på i alla fall.
Jag har i alla fall fått upp hoppet lite om nästa helg, vi kommer bli minst 12 pers, och troligen upp mot 30 beroende på vad Axel har för planer så det skulle ju vara kul att hänga på typ El Amir såväl som att gå på Debaser. I ett sånt sällskap spelar nog inte stället så stor roll. Jag ska prata med Axel ikväll och se vad han säger, sen är det dags att börja dubbelkolla med alla som vill vara med.


Boris i torsdags

Boris idag


κex. Jag är så sjukt uttråkad! Jag har tänkt skriva flera gånger men det har liksom inte blivit av. Jag har inte heller köpt kinapuffar eller diskat. Jag måste ställa undan såsen jag gjorde idag.. Det är något bra jag gjort idag, jag har lagat mat. Hade det inte varit för mina retarderade grannar hade jag lika gärna kunnat gå och lägga mig. Jag börjar bli så less på det här huset...
Åh, jag har tittat färdigt på Desperate Housewives nu, alla avsnitt som kommit ut. Jag minns inte när jag började, men det har nog gått hyfsat fort att se igenom allt. Nu har jag börjat från början med Gilmore Girls, eftersom jag har ju inget annat att göra. Haha..ha..

Your face taste awesome

Jag vill bli shitfaced packad och gå på dubstep-rave al a Skins style. Men måste ju göra det någon gång! Jag måste ju inte göra det ikväll, men någon gång skulle jag vilja göra det. Helst på sommaren. Jag vill även göra som de gör och köra ner en bil i vattnet, ha mjölk/ägg/mjöl-krig, festa vid havet och titta på bilen som blir dränkt av tidvattnet, festa dynet runt och inte bry sig. Inte alltid, men någon gång vore det nog kul att leva som de i Skins. De lever i och för sig i misär allihopa, och den biten skiter jag gärna in, men just partybitarna verkar så fruktansvärt roliga ibland. De är inne på femte säsongen nu och alla fem är så sjukt bra.
Åh, jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Jag älskar Stockholm och jag har jättefina vänner här som jag älskar, men jag börjar fundera på över hur likasinnade vänner jag har. Jag skulle aldrig vilja byta bort dem, jag önskar bara att jag hade vänner som vill samma saker som jag också. Jag börjar sakna Umeå och det är inte ett gott tecken! Mina vänner i Umeå saknar jag så klart, men tanken att jag vill vara i Umeå hellre än här känns inte alls kul. Jag undrar även lite över varför jag inte tänkt på det förut? Jag tror att det beror på att Nina är bortrest, hon är nog den mest likasinnade av mina vänner här. Det känns inte jättekul att hon ska flytta härifrån.. MEN med lite tur kommer Linnéa flytta hit, då kommer jag börja släpa med henne ut, hahaha. Fast vad ska jag göra tills dess? Blää...

Skönt att jag slipper bli 25, för ögonen svider och hjärtat bränns

Ny dag, nya möjligheter. Jag borde duscha och äta, men min självdiciplin ligger ju inte direkt på topp. Det är plusgrader även idag, men ingen sol. Inte just nu i alla fall. Jag som var så peppad på att se hur mina blommor växer, men jag gissar på att det kommer stå stilla utan solens hjälp. Jaja, det är ju inte som att solen inte kommer komma fram igen.
Jag har lyckats göra en bra sak idag i alla fall, dagens goda gärning. Det var en tjej på skolan som bodde i huset förut, men nu har hon flyttat härifrån och en kille från musikklassen har flyttat in istället. Hur som helst satt det en lapp på ytterdörren som egentligen var till henne där det står att hon inte har något elavtal och att elen i så fall skulle stängas av inom fem abetsdagar. Så jag gick och knackade på hos han som tagit över lägenheten för att berätta det, han var inte hemma men hans flickvän (?) var där och pratade med honom i telefon just då så jag fick prata med honom och berättade läget. Då kände jag mig duktig, haha. Det skulle ju suga om han blev utan el. Jag gissar på att det beror på att vi fick ta över avtalen från skolan efter jul och att något gått snett där. För han skulle ju egentligen bara ta över hennes avtal, men det är väl svårt när det inte finns något avtal. Jaja, jag lämnade lappen där i alla fall så han borde kunna lösa det utan problem. Eventuellt hade han ju sett lappen själv, men det är ju inte alltid folk tänker på att de är där, så det var väl lika bra att ta ner den och gå dit med den själv.
Nu måste jag göra något vettigt och kolla med Fanny om och när vi ska ses på stan.

I recall a different side of you

Nu har jag varit lite duktig i alla fall, jag har diskat typ en fjärdedel av min disk. Jag hade diskat mer men jag kom på att jag hade glömt Fanny på facebook-chatten, hahaha. Jag har även tagit "före"-bilder på min lägenhet så när den är kickass-snygg inför nästa helg kommer man kunna se att jag fått jobba en del, haha. Jag ser fram emot att ta "efter"-bilderna, men jag ser inte fram emot att göra det som behövs för att kunna ta dem. Jaja, det här börjar ändå bli ett skämt så det ska bli skönt att göra något åt det.
Imorgon ska jag strosa runt på stan med Fanny är planen, ingen av oss har pengar men om man hittar något på en rea är det ju okej. Dessutom är jag både materialist och smyg-shopoholic hahaha. Jag har ju redan gjort av med halva månadsbudgeten. Känns inte helt okej. Men med lite tur kanske man får in lite födelsedags-pengar, och från och med denna månad får jag ju lön också!

Dagen har, förutom Desperate Housewives, spenderats med att tänka på vissa människor. Jag har flera personer som slagit läger i mitt huvud och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av dem. En person har suttit kvar sen början av mitt liv i Stockholm, en fastnade några veckor efter det. Innan jul var det några som fastnade samtidigt och under jullovet en till. Efter jullovet har det kommit tre till och ingen verkar vara i närheten att hoppa ur mitt huvud any time soon. De tidigare ligger bara i bakgrunden och.. är, de är inte så jobbiga om man bortser från att de bidrar till att det blir väldigt trångt i mitt huvud. En av de översta på listan har fått namnet "Mr. Pretty W. Sweetshoes". Anledningen är ganska självklart. Han är snygg och har fina skor. Mycket mer än så är det ju inte ens så jag fattar inte varför han ska vara med? I och för sig är "Haywire" ännu svårare att förstå varför han får vara med. Jag blir helt mosig i huvudet av att ens tänka på det här, för jag får inte koll på något alls!
Nu måste jag ge mig.


A few fingers short of a high five

Åh, vilken underbar dag det har varit! Jag har bara tagit det lugnt hela dagen och njuit av att det är vår. Men nu borjar jag bli lite opepp, för det känns som helg och jag vill gå ut, men det är ingen som vill gå ut med mig! Dessutom är jag lite smygledsen då jag fortfarande inte vet vad som ska hittas på nästa fredag. Jag är egentligen sjukt sugen på att gå på DebaserDanger spelar men det går ju inte då det är 20-årsgräns. Vad ska jag göra då? Jag kan inte Stockholm! Är det någon som vet vart man kan gå ut och ha kalaskul där det är 18-årsgräns? Min 19-årsdag var inte alls kul, min 20-årsdag var askul, nu fyller jag 21 i Stockholm. Om det inte blir kickass så vet jag inte vad jag ska göra av mig själv!
I övrigt, jag fyller snart 21 år. Det är helt jävla sjukt! Jag har kommit på att jag är väldigt materialistisk så egenligen önskar mig tusen olika grejer men jag vet bara två jag faktiskt vill ha. Dels vill jag ha pengar, mycket för att jag i så fall kan köpa lite av de grejer jag vill önska mig eller hel enkelt kanske kunna överleva sommaren. Sen vill jag ha en sak till, och det är en tjänst. Jag önskar mig att är jag flyttar ur den här lägenheten så städar någon annan ur dusch-avloppet. Resten av lägenheten har jag inget problem med, men just eftersom lägenheten inte var städad när jag flyttade in är det ett område jag INTE vill ha något med att göra.
Så om ni tycker om mig, tänker ge mig något när jag fyller år och vill att jag ska överleva till hösten så tar jag gärna emot en liten slant. Om du inte är lika lätt äcklad som jag av avlopp kan du istället städa ur duschen i maj. Om inget av de ovanstående är något för dig tar jag hemskt gärna emot alkohol! Jag tycker om alkohol.
Jesus... Jag kommer bli 21...


Glad nybliven 20-åring. Våren i Skåne is the shit!


I'm gonna be the last one standing

Idag har jag en helt ledig dag. En HELT ledig dag! Så galet jävla skönt! Inte för att det varit jättejobbigt att jobba eller så, men eftersom jag egentligen eventuellt skulle ha åkt till Göteborg idag har jag varit lite stressad. Men nu blir det inget Göteborg idag, och jag har inte ju inte bokat in något jobb idag, så jag är helt ledig! Jag ska spendera dagen med att försöka städa och diska lite, men mest av allt ska jag sitta här och göra ingenting utan att få dåligt samvete för det! SÅ JÄVLA NICE!
Jag är så glad just nu, det är kalasfint väder ute även idag dock vet jag inte om det är plusgrader än. Det är svårt att veta medan solen lyser på termometern. Men det är nice i alla fall! Det är så himla vårigt! Mina blommor verkar även känna av solen och värmen en hel del. Benjamin (fikus) håller fortfarande på att dö ser det ut som, och det känns inte jättenice, och jag förstår verkligen inte varför. Men mina andra blommor mår väldigt bra! Brillmitt (monsteran) har inga nya blad men det är en rot som syns genom glaskrukan som kom fram för bara ett tag sen och har från i fredags blivit mer än dubbelt så lång! Barbro (murgrönan) har växt ända sen i julas så det är ingen nyhet, men det är kul. Nej, dagens bästa var att kliva upp ur sängen, dra upp persiennerna och släppa in solen för att sen granska mina blommor som inte växt ett dugg sen de planterades och inse att de börjar få nya blad! Berit (vet ej) har jag kollat på dagligen eftersom jag anade lite ljusgrönt mellan de två befintliga bladen, och nu är det där! Det pyttelilla nya ljusgröna bladet! Sen tittade jag vidare på Boris (paraplyaralia) som jag också tittat på mycket. Det var ett av de första skotten jag tog i början av sommaren 2010 (samtidigt som Benjamin och Brillmitt) som tog flera månader på sig att få rötter över huvud taget. Jag har hela tiden tittat på de gamla bladen men inte sett något, men nu! Nu insåg jag att han har växt under jord så på "andra sidan" krukan har det kommit upp en ny gren med de sötaste pyttesmå bladen jag har sett! Det är som att se en nyfödd bäbis pyttelilla hand för första gången, hahaha. Jag älskar mina blommor, de är så fina! De enda som inte synligt växer är Bosse och Bertil (vet ej, men samma) men det gör inget. Bertil hann ändå få ett blad innan vintern så det gör inget.


<-- Då | Benjamin | Nu -->


Berit


Barbro


Brillmitt


Boris

I can take a hint, from you

Nu sitter jag här i min soffa, dagen innan jag eventuellt ska åka till Göteborg och jag vet ortfarande inte om jag ska åka till Göteborg. Jag är så himla kluven! Det vore sjukt kul att åka dit! Träffa min syster, se hennes nya lägenhet, eventuellt träffa Hanna och gå på en fest med ett väldigt lovande tema: "Ursäkta, jag tror jag kommit fel". Men alla bitar är fortfarande inte på plats och jag förjar bli tokig! Det skulle nämligen vara väldigt trevligt att stanna här och ta det lugnt också. Städa lägenheten inför nästa helg och spara pengar. Åh, jag blir tokig.. Jag funderar på att kanske inte åka imorgon utan kanske på fredag eller lördag när Katta och eller Emil kanske åker ner, och bara ta hela morgondagen för mig själv. BLÄÄÄÄ, jag orkar inte tänka!

I wish I went to church more often, I could really use some help from the guy up there

Det är JÄTTEFINT väder ute! Och min termometer i skuggan säger att det är +4°C ute! Jag är lycklig! Jag tänkte åka till ICA och handla lite och jag var så duktig att jag promenerade dit! Det var inte alls så långt som jag trodde att det skulle vara och det var så varmt i solen att jag svettades lite. Jag var på sjukt bra humör! Nu har jag lagat jättegod mat och ska snart på jobbet.
Jag hade egentligen tänkt skriva mycket mer, jag HADE skrivit jättemycket mer förut men när blogg.se fick problem försvann det.. Hur som helst så ska jag som sagt åka och jobba snart så jag hinner inte skriva mer nu.



But I don't really think there's anybody as bomb as me

Hej och hå! Här har ni en mening jag aldrig jag trodde jag skulle säga: "Hjärt- Lungfonden är mycket bättre/roligare än Röda Korset". Sad but true. Idag började jag ringa på Röda Korset och det känns lite som ett skämt. På HLF var det uppgradering, alltså folk som redan skänker pengar via autogiro som man frågar ifall de kan skänka mer, nu är det "IK-AG", alltså få folk som skänkt pengar via inbetalningskort som man vill ska gå över till autogiro. Jag fick två ja, TVÅ! Det är ingenting! Det blev 10% eftersom jag hade 18 personer som tackade nej. Jättekul. Det var inte heller en hit att börja jobba halv tre, man förlorar hela dagen och det gick ännu sämre de första två timmarna. Första timmen gick åt att lära sig manuset, andra timmen gick åt att få fem nej och inga ja alls. Jag var så opepp att jag ville dö, men när det kom lite roligt folk gick det mycket bättre. Rasten var väldigt trevlig och när Christoffer hoppade över till Röda Korset efter rasten vart ringtiden mycket roligare. Dessutom ringde jag till två personer som bor i samhällen med väldigt fina namn: Hortlax och Handen. Igår ringde jag även någon som bor i Brastad. Mycket fint!
Efter jobbet fick jag skjuts med Lidingö-pojkarna hem, sjukt nice! Dock känner jag mig lite dum som inte vet vad killen som körde heter, men han är vän med Hugo i alla fall (som jag utbildade mig med) och de frågade Katarina (som jag också utbildade mig med) om hon ville hänga med (hon bor också på Lidingö) och då fick jag också skjuts. Nice nice.
Innan jobbet idag satt det två flickor med täckbyxor i Tegnérlunden, alltså precis utanför jobbet, och kastade snöklumpar på vägen. Jag gissar på att de var ca 13 år och jag blev lite avis. Dels äger jag inga täckbyxor, sen misstänker jag att jag inte har så många vänner som skulle peppa att leka i snön. Jag vill leka i snön.
Imorgon ska jag i alla fall bara jobba från 17-21. Jag pallar inte 6 timmar i sträck just nu och jag vill även ha tid på mig att faktiskt göra något vettigt på dagen. Typ diska, städa, eller titta på tv-serier, hahaha.


Familjen leker i snön, julen 2009


When love takes over

Jag drömde väldigt underliga saker inatt. Jag försökte komma ihåg det ett tag, men tydligen gick det inte så bra. Det resulterade i alla fall i att jag snoozade från nio till halv tolv istället för tio som var planen bara för att ligga kvar och nästa drömma samma sak. Det gick inte heller särskilt bra, men det var galet skönt att ligga kvar i sängen i alla fall.
Nu sitter jag invirad i min nya enorma filt i soffan och tänker på mat. Jag hade tänkt gå upp vid tio för att hinna åka till ICA och handla men det är ju bara att glömma. Jag börjar jobba om två timmar så någonting måste jag äta..
Kul att jag just insåg att jag inte har några pengar! Första interneträkningen och första hemförsäkringen var ingen hit för ekonomin direkt. Nu blev jag ledsen. Jag kan inte konsentrera mig. Jag måste äta..