Well if that's love it comes at much too high a cost

Sugsöndag. Sughelg. Sugliv. Jag måste gå och lägga mig så att jag har en chans att somna inte allt för sent för att sen gå upp imorgon och fara på ett sugmöte. Jag vill inte åka längre, jag har som ingen lust att styra upp det där nu. Det känns så menlöst. Även om jag vantrivs så sjukt mycket hemma vill jag helst inte sätta en fot utanför dörren nu. Jag vill lägga mig och sova och inte vakna igen förrän det är vår. Screw Malmö, screw Umeå Open, screw att jag fyller 20 år. Jag orkar inte. BLÄÄÄÄÄÄ!!! Det känns lite som att jag ska kräkas, det har det gjort ända sen igår. Men jag antar att jag i alla fall får vara glad att jag inte har mensvärk längre...

These are my confessions and it's now or never

Jag brukar vara jätteduktig på att sova hela dagen, men fast jag var vaken till efter klockan fyra igår kunde jag inte sova längre än till kvart i två. Planen var ju att jag skulle sova hela dagen så att jag skulle vara jättetrött ikväll ändå så att jag kan ta mig upp kl.08 imorgon. Men nej, nu har jag sovit precis tillräckligt länge för att jag INTE kommer vara trött ikväll vilket kommer resultera i att jag ligger i min säng och tänker alldeles för mycket för att sen somna alldeles för sent och dö lite mer imorgon.
Vad ska jag göra hela dagen idag då? Pappa tycker att jag ska städa och plocka och hålla på, han tror att det är bra att göra något annat. Han har säkert rätt, men jag orkar inte. Det finns ingen större motivation för att göra fysiska saker, det är mycket enklare att bara sitta vid datorn, även om det är svårare att låta bli att tänka på det här.
Jag kan bara inte förstå att det är sant, det känns så surrealistiskt på något sätt. Jag var ju rädd för det hela tiden, men jag kunde aldrig riktigt föreställa mig att det var sant. Åh, jävla skit! Varför ska det bästa i mitt liv gå och bli det värsta i mitt liv? Jag som för en gångs skull trivdes med det...

Kiss me goodbye, I'm defying gravity

Sämsta lördagen sen jag slog sönder näsan i Oktober. Precis som de där dumma drömmarna efter jul förutspådde så skulle min värld gå under i år och det gjorde den idag. Kanske inte permanent, men det är svårt att se det positivt just nu. Även om det tydligen är till det bästa så är det inte det för min del. Det kan ju reslutera i att jag får tillbaka mitt liv, men vi får väl se. Just nu vill jag mest bara dö lite.
För att göra saken bättre har kattjäveln bajsat eller kissat i mitt rum men jag hittar inte var. Det går inte riktigt att lukta sig till det heller eftersom det luktar i hela rummet och tydligen inte på någon specificerad plats.
SUGHELVETETSJÄVLAÄCKELLÖRDAG! Kan man inte gå i ide? Jag vill gå i ide. Helst vill jag att det inte skulle ha hänt, och att kattjäveln inte var så lat att hon inte kunde gå ut och skita men sånt är mitt liv. Det sög i nästan två år och sen blev det bra i tre månader men nu är jag tillbaka igen. En ljus framtid... Inget jag ser eller egentligen riktigt förstått mig på. Jag hoppades, så inerligt, men återigen hade jag fel. Fel fel fel. Nej nu ska jag titta på Glee från början igen, försöka designa om min blogg och försöka att inte tänka på det. Det tror jag dock inte kommer gå så bra. Sug.

Wherever you go I'm calling even when you're breaking my heart

Jag är så jävla arg! Min mp3 har gått sönder utan någon jävla anledning, det är snorkallt ute, det finns inget superlim och vissa människor vill mig tydligen inte väl längre. Jag blir så besviken och ledsen att jag vet inte vad jag ska göra av mig själv! Jag vet inte om det är värt att bråka över heller, det känns bara som att det skulle bli värre. Troligen skulle ingen ens förstå varför jag är arg och därför bara bli sur på mig som whinar. ÅH!
Jag har varit jätteduktig idag, jag åkte in till stan och hämtade papper från banken och Arbestförmedlingen och jag fixade ett nytt nyckelkort till jobbet. När jag sen kom hem skottade jag fram lillbilen och jag har fixat så att jag får låna Fannys mp3 ikväll. Likförbannat vill jag helst bara lägga mig ner och gråta för allt känns så jävla värdelöst. Jag såg fram emot att jobba, nu vill jag inte sätta min fot på det där stället längre.
Jag förstår inte hur din hjärna fungerar, jag blir så less att jag nästan vill ge upp. Dock vet jag ju att jag skulle ångra mig, för det är egentligen bara helt idiotiskt att ge upp. Kan du inte bara börja behandla mig som om att jag betyder något för dig?

Don't bring around a cloud to rain on my parade

Idag har det varit en mycket bättre dag även om jag egentligen inte gjort så mycket vettigt. Jag var hos Thomas och spelade Trivial Pursuit som han köpt till sitt Play Station 3 ett tag, men han jobbade ikväll så jag fick minsan åka hem igen. Jag skulle egentligen skotta lite på baksidan (det som den snälla traktor-mannen inte kunda komma åt när bilen stod där) men det får bli imorgon. Det är typ en meter snö så det känns inte jätteroligt men det måste göras... Imorgon måste jag även gå till banken och arbetsförmedlingen inför mitt möte på Ungdomsslussen på måndag vilket just nu känns lite halverst med tanke på att det är -23° ute nu och jag har ingen aning om hur kallt det kommer vara imorgon, men de sa -20° på nyheterna i alla fall... Sen på kvällen blir det jobb! Pengar känns inte helt fel, dock är jag orolig som fan över min dumma mage! Det blir inte roligt om jag får mensvärk imorgon eftersom det kommer vara fullt ös. 350 gäster + dans. Vi är ju till och med två diskare för att de är så många. Just nu sitter jag i alla fall och förbereder spellistan inför imorgon. Thomas gav mig sina 85 låtar och nu ska jag försöka välja 85 egna låtar. Jag trodde det skulle bli dösvårt, men när jag slängde in låtar på random blev det 95 låtar! Inte illa ändå, bara 10 att plocka bort! Sen sitter jag och funderar över om man borde investera i en vattentät mp3. Jag har bestämt mig för att börja simma och det skulle ju vara såååå tråkigt utan musik. Men då står det ju mellan att köpa en hyfsat billig med dåliga lurar eller köpa dyra lurar och bara en vattentät mp3-"påse" som sammalagt blir typ 100kr dyrare. Det vore ju nästan värt eftersom att man får bättre ljud och man behöver inte byta mp3, man kan bara pilla in sin egen i den fina lilla påsen. Eller helt enkelt köpa vattentät tejp och bygga något eget av plastfolie och plastpåsar? Då skulle nog ljudet i och för sig inte heller bli jättebra, men det skulle ju vara det billigaste alternativet. Jag ska fundera lite på saken.

Nu måste jag gå och lägga mig om jag ska ha någon chans att ta mig upp och in till stan för att sen åka hem och hinna skotta och äta middag innan jag ska tillbaka till stan för att jobba. Jag är ju inte direkt morgonpigg. Innan jag gör det vill jag dock tipsa om en fruktansvärt bra TV-serie som heter Glee. Har du inte sett den, gör det! Det är en musikal-high-school-serie, det är helt underbart!



You see you can't just play with peoples feelings

Idag är en jävla sugdag. Den är sämre än sämst utan någon riktig anledning. Det känns som att jag ska börja grina, men för vad? Jag har ingen aning. Det är helt enkelt bara en jävligt kass dag. Jag skulle nästan vilja gå och lägga mig nu och sova bort resten av dagen/kvällen men jag tror inte det skulle vara så lyckat. Jag skulle säkert vakna ikväll och inte kunna somna om på natten och det känns inte jättelockande. Dessutom suger allt annat idag också. Vädret är vidrigt och jag tänker INTE gå ut. Det blåser utav bara helvete och det snöar. SMHI har utfärdat en klass 2 varning och säger att det kan falla upp till 40 cm snö. Kul? Nej. Sen orkar jag ingen musik, inga tv-serier... Det tog till och med emot att äta fast jag var jättehungrig. Jesus.. Jag tror jag måste gå och lägga mig ändå innan jag får psykbryt. Det hjälper inte precis att jag måste vara hemma heller, jag tycker inte om att vara hemma, jag vantrivs så sjukt mycket här! Men var ska jag ta vägen? Det är ju storm ute. Det är även ca 2 dm snö utanför mitt fönster, och jag bor på övervåningen!
Jag hoppas det är bättre imorgon annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Gårdagen var inte riktigt lika illa även om den inte var klockren. Thomas kom förbi några timmar och det var ju king, och ridningen gick faktiskt rätt bra. Det var framförallt roligt. Jag red Ryza och vi hoppade först några olika delar som sen sattes ihop till en bana. Det började med några låga studs, och sen ett räcke på ca 70cm första vändan (90cm andra vändan). Efter det var det studs genom hörnet, snett igenom mot en oxer på 80cm (1m andra vändan) med en galopp bom innan, sen runt till en tvåkombination med ett galoppsprång emellan. De låg också på ca 80cm och höjdes sen upp till 1m. Det gick lite olika varje gång men i det stora hela var jag nöjd. Studsen på båge var svårast eftersom hon hela tiden ville gena. Hon hoppade nästan alltid över sockerbiten på sista, haha.
Nu måste jag diska, hurra



Jag DÖR av uttråkning!

Jag her egentligen en massa saker jag kan och borde göra, egentligen en del jag faktiskt vill göra också men jag orkar inte! Jag skulle egentligen bara vilja gå och sova. Jag är inte ens taggad på att titta på Chuck och då är det illa. Spotify får vila för jag blev alldeles mosig i huvudet av musiken och de 21 papper jag måste fylla i åt soc, försäkringskassan och arbetslivsresurs ligger bara och samlar damm. Jag är så dålig på att styra upp och jag blir tokig!
Jag borde även uppdatera både bilddagboken, bloggen och facebook med bilder, men det orkar jag inte heller. Mest av allt vill jag ha en häst. Eller ja, två hästar. Hebel och en liten storhäst. Kan bli svårt dock, pengar är inget jag direkt har... alls.
På ferdag får jag jobba i alla fall, det känns skönt, men nog vore det ännu skönare att ha ett riktigt jobb och inte bara hoppas på att andra inta kan jobba. Kerstin är dock sjuk så det är Martin som ringer in diskarna vilket betyder att jag i alla fall inte behöver oroa mig för de som började jobba efter mig. Martin, Irja och Richard i första hand, sen Thomas och sen jag. Det är alltså inte helt omöjligt att jag får jobba litegrann nu! På fredag, troligen under House Of Metal och när det är hockey-OS, haha. Jag klagar faktiskt inte!
På tisdag har vi hoppning i hela ridhuset, dock inte med Camilla och det är Julias tur att skjutsa så det blir ingen film... Jag får nog rida Orlic, det har jag gjort båda gångera hittills den här terminen och han är faktiskt rolig! Jag ser fram emot att göra det igen. Han är lite svår att få fart på, men om jag får rida honom några gånger och lära mig honom är han nog den starkaste kandidaten för eventuella tävlingar! Jag har tänkt på det där lite nu när jag har ridit Wendy och Ryza typ lika mycket. Wendy är roligare för henne är det riktig fart på, men hon kan ju också bara tvärnita om det är för högt eller framförallt för brett. Ryza hoppar nog men hon är som lite seg ändå. Orlic är lite som Ryza men han är ju större, därav skulle det nog gå att hoppa högre. Dessutom beror det ju också på om någon annan tänkt tävla någon av dem. Hur som helst.. Är det 70-80cm (ridskola eller klubb) skulle jag nog tävla Wendy, är det 90cm (ridskola, klubb eller lokal) skulle jag kunna tävla Ryza eller Orlic. Är det 1m  (klubb eller lokal) så tror jag att det skulle gå bäst med Orlic, men jag tror faktiskt att Ryza skulle klara det också.