Multiply this by zero and it is still way too much

Bloggen har ju legat nere ett tag, jag tror att det är en sommargrej. I våras blev det ju att jag skrev rätt mycket om ridningen och det var ju inget sånt i somras. Men nu är ridningen igång igen och jag känner faktiskt lite pepp på att skriva igen!
Förra tisdagen började ridningen i hoppgruppen med en tur i skogen och sen lite travarbete på banan, lite mjukstart sådär. Jag fick rida finaste Kate som verkar ha fått lite motor över sommaren! Hon var pigg och framåt i skogen och även i ridhuset igår (det var för dåligt väder för att rida ute)! Vi har fortsatt lite på mjukstarten då vi igår mest hade markarbete. Vi travade lite bommar sen hoppade vi några småhinder. Först på rakt spår sen en liten "bana" med raka och böjda spår. Videokameran verkar inte vilja vara med längre men mamma filmade lite med sin telefon så det kommer upp sen. Ett av "hindren" var en grind, Kate har nog hoppat den förut men det kom hon inte ihåg så även fast vi kom mot den i trav så blev hon tokrädd! Nästa vända gick det dock mycket bättre och hela lektionen gick rätt bra. Åh, lillKate, hon är så fin!
I söndags började jag officiellt i kombigruppen och det känns väldigt bra! Rebecka har inte längre torsdagsgruppen så jag hade verkligen tur som fick en plats i kombigruppen! Nu när Camilla har slutat har jag i alla fall fortfarande en av de två bästa ridlärarna! (Apropå det så har vi Elisabeth Andersson på tisdagar tills någon tar Camillas tjänst). Hur som, jag fick rida finaste Mr. Mageno i söndags! Han är bara 5 år och inte så välutbildad men han var härlig att rida och väldigt samarbetsvillig. Lite springig kanske, men väldigt mysig! Dock var han lite sällskapssjuk, haha, när vi galopperade på volterna ville han alltid fortsätta mot den andra volten, jag trodde nästan att vi skulle krocka, hahaha! Nu på söndag har vi teori, men jag hoppas att jag får rida honom gången efter det också!
Sista biten av hästlivet är ju Ra, Susanne kommer och hämtar upp mig klockan fyra idag så åker vi till Burträsk och hämtar hem honom! Han har stått på bete där nästan hela sommaren men nu ska han hem igen. Jag vet inte hur det blir för mig med Ra men jag hoppas att jag får fortsätta rida honom i höst.
Ja, det var en liten uppdatering om hästarna, nu ska jag äta lunch!
Finaste lilla Kate!
Och snyggaste Mageno!
 
 
 
 
 

Häst!