But I get carried away with every page in every magazine

Jag är jääääättemätt och jääääättetrött, men ändå sitter jag här med House och msn och kan inte ge mig. Jag somnade inte förrän efter tre någon gång för att jag skulle fixa i mitt rum för fjärrvärme snubbarna skulle ju in hit idag, men nej nej inte behövde de komma in hit så jag stannade uppe helt i onödan. Visst är det bra att jag nästan är helt klar med mitt rum (städ väg) men nog hade jag hellre gått och lagt mig tidigare än tre.
Det blev ingen skranåkning idag heller, och inte imorgon, och inte på lördag. Känns lite synd, men det kommer fler chanser. Jag och Nina for in till stan en snabbis istället och sen var det stallet som gällde. Satan i gatan så kul det var att rida min skrutt igen! Hebel är verkligen bäst, jag blir bara mer och mer säker för varje gång jag sitter på den hästen. Han är bäst i hela världen, och jag ska, jag SKA köpa honom en vacker dag. Som jag sa till Ylva "Jag ska köpa honom om jag så bara ska titta på honom tills han dör". Jag menar det. Som tur är så är han bara 9 år, ingen död på många år! Jag måste bara skrapa ihop ca 50.00kr eller vad de nu ska ha för honom. Jag har i alla fall den här terminen kvar, och förhoppningsvis sommaren. Sen när jag då fått ihop pengar är han min för alltid. Han är ju skitduktig på att hoppa, och det vore ju synd om han inte får tävla, så jag ska nog ha en medryttare som kan tävla honom, men jag kommer aldrig sälja honom. Måste som sagt bara köpa honom först.
Bleh blah, jag bara babblar. Jag borde sova för imorgon har jag häst igen. Och då ska jag rida! (Lillen fick bara gå i skritten idag). Förhoppningsvis så hänger Nina med och vi (eller jag) ska i så fall rida i ridhuset och kanske skutta lite. Eftersom han är lite grön och jag aldrig hoppat med storhäst förut tänkte jag bara träna lite på avstånden.


All I can think of is the way I'm the one who charmed the one who gave up on you

Det blev ingen skranåkning idag. Både jag, Nina och Anton sov mycket längre än planerat så vi tänkte ta det imorgon istället. Nina kom hit och hjälpte mig skotta istället, sen har vi typ såelat biljard och tittat lite på tv. Lagom slappt sådär. Nu är hon och handlar med sin mamma och jag måste egentligen städa mitt rum. Och typ hela huset eftersom pappa "inte hinner"... Jag hatar att måsta göra saker. Jag är så mycket sämre på att göra dem då. Jag är inte heller så taggad på att träna dressyr med Lillen imorgon men jag borde faktiskt. Vi behöver det båda två. Sen har jag honom fredag, lördag och söndag också, och på söndag har jag kväll själv, det ska bli spännande. Sen har jag honom nästa helg också. Mycket häst på helgerna för min del. Nästa vecka behöver jag dock bara ha honom tre dagar och det kan bli lite skönt faktiskt, jag har ju haft honom fyra dagar både förra, förrförra och denna veckan. Men lite typiskt att jag inte har honom i veckan nästa vecka när jag ändå är ledig. I och för sig var jag typ ledig förra veckan och ändå tog jag mig inte ut på dagen, hahaha.
Jag skulle ringa ungdomshälsan idag men råkade försova mig. Jag brukar ofta låta mig försova mig, men idag var det verkligen inte meningen, och då blev det också mycket jobbigare när man vaknar. Tur att det inte blev skranåkning, annars hade jag nog varit stressad hela dagen.
Nu ska jag städa mitt rum med Folie à Deux i högtalarna.




If home is where the heart is then we're all just fucked

Vilken galen och skön tisdag det har varit idag! Helt fantastiskt. Jag följde med Nina och Anton till lokalen och tittade när de skejtade, och efter en stund kom några bmxare dit också. Efter ett tag gick vi ut och rökte och Nina blev sugen på att gå in på Röda Korset för att titta lite. Där fanns ett litet biljardbord som de andra två spelade på ett tag tills Nina bestämde sig för att köpa det och skulle gå och hämta sitt bankkort i lokalen men kom tillbaka och berättade att bmxarna hade dragit och vi var utlåsta. Alla tre hade sina telefoner där inne och nycklarna till lokalen var såklart också där inne, så vi fick låna telefonen på Röda Korset och ringde runt lite och tillsist fick vi tag på någon med nyckel men när han kom visade det sig att lokalen var öppen igen för bmxarna hade bara varit och ätit. Nina köpte i alla fall sitt lilla biljardbord och vi gick tillbaka med det till skatehallen där hon spelade lite innan vi bestämde oss för att åka hem till mig och titta på Little Miss Sunshine som Anton aldrig sett.
Bussresan hem var lite speciell. Vi hade skruvat av benen men det var ändå lite knepigt att kliva av och på med bordet. Första busschauffören var bara glad, den andra ville knappt släppa oss på bussen. I stan fick jag även stå som en fåne med bordet på en bänk medan Nina och Anton gick och köpte rullpizza och snus och lämnade igen Ninas leggings. Det var inte så farligt dock, inte så många som tittade på mig, hahaha, men det vart lite kallt.
Hemma hos mig blev det film, Skins och biljard, jättetrevligt. Och imorgon ska vi till bräntis och åka skrana, det taggar jag! Jag hoppas att det är lika bra väder som idag. Idag växlade det i och för sig lite, men sol och plusgrader är precis vad jag behöver. Det, kombinerat med en jättevarm skatelokal och en cigg fick det att känns som sommar. Helt fantastiskt.


You're just like mars, you shine in the sky

Trött som alltid, men idag tog jag mig faktiskt upp kvart i tolv, haha. Enda anledningen att jag tog mig upp då var för att jag trodde att jag och Nina skulle ta en buss som gick lite mer än en halvtimme senare och jag skulle hinna duscha. Tur nog så ringde hon och sa att vi skulle åka senare, annars hade jag varit tvungen att åka hemifrån i handduk typ. Vi ska till skatelokalen, hon har lovat Anton att hon skulle skejta med honom ochjag hänger med mest för att jag mår dåligt om jag sitter hemma aaalldeles för länge. Plus att är jag hemma så måste jag skotta. Det måste jag ändå, men på så här vi kan jag skjuta på det. Dock känner jag nu att jag borde veeerkligen ha gjort det igår, för nu är det plusgrader. Snön kommer väga sjukt mycket, det känns inte så party. Dock känns det party i sig att det är plusgrader ute. Visst kommer det ta ett tag innan snön försvinner, och nog kommer det vara mer minusgrader i år innan det faktiskt blir vår... Men i alla fall! Det är som att någon har hört min klagan och bestämt sig för att vintern faktiskt inte är så kul. Jag hoppas det är lika fint väder senare i veckan, för jag har häst torsdag till söndag.
Nu måste jag gå, annars blir det språngmarsh till bussen och det orkar jag inte. Folie à Deux.


All the rookies leave your badge and your gun on the desk when you leave the room

Jag är så seg i hjärnan att jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag kan berätta att jag köpte nya skor idag, jättefina skor dessutom! Jag provade dem en gång när jag var på stan med Katja och Tove för några veckor sen, och nu fanns de kvar. Nina hittade också ett par skor hon gillade, och om man köper två par skor på skopunkten får man 50% rabatt på det billigaste paret. Våra skor kostade lika mycket så istället för 300kr så blev det 225kr var. Värt. Jag har egentligen inga pengar, men Nina la ut och så får hon igen på fredag. Hoppas jag i alla fall. Om jag inte får studiebidraget kommer jag dööööö.



Keep a caledar, this way you will always know

Jag klev upp vid två idag. Satan så skönt det var att bara ligga kvar. Det behövdes. Inte helt oväntat kanske, eftersom jag aldrig klarar av att kliva upp, hahaha. Nina kom hit och vi har hittills bara tittat på hästhoppning, och nu sitter vi vid varsin dator och gör inget särsilt. Inte jag i alla fall. Vi snackar om att köpa pizza, men det kostar pengar, hahaha. Det vore dock jävligt gott.
Dator, tv och Folie à Deux.

I will never believe in anything again

Nu har det fan gått för långt. Jag börjar få seriös panikångest och jag klarar inte av det. Fall Out Boy på ett tåg långt härifrån är precis vad jag behöver. På måndag ska jag se till att jag får något gjort åt det här innan det bokstavligen tar kol på mig. Ta mig till Stockholm och dra på den där jävla kryssningen. Eller Malmö. I Malmö är man alltid på bättre humör. Helst skulle jag behöva göra något extremare. Typ dra till Debbie i USA och känna att livet fortfarande finns där. Just nu känner jag inte det, och det är inte kul. Jag känner dock en skyldighet att stanna bara för Lillen. Jag älskar honom, och jag vet att Frida inte skulle kunna ta honom hela tiden. Hade hon kunnat det hade jag aldrig fått göra det. Men jag måste bort. Jag måste bort.

Ikväll har jag insett att jag kan dricka vin. I och för sig utblandad med sprite, men det duger gott för mig. Gratis vin och  1,5L sprite för 10kr. Enda nackdelen är att låga förväntningar inte fungerar med alkohol. Och sen har jag även insett att låga förväntningar troligen bara varit en omedveten bortförklaring för likgiltighet. Och då är likgiltigheten alltså melankoli. Jag hatar melankoli. Nästan lika mycket som ångest.

Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux Folie à Deux


Why won't the world revolve around me?

Satan i gatan vad trött jag var när jag klev upp idag. Jag tog mig inte upp förrän kvart i elva och då fick jag trycka i mig två mackor som höll på att fastna halsen innan jag fick springa till bussen. Jag har verkligen jättesvårt för att äta mackor till frukost, det känns lite som ett handikapp. Jag åkte i alla fall ut till stallet och mockade i en hel timme. Tog nog mest så lång tid för att jag pausade hela tiden. Träningsvärken gjorde inte arbetet lättare precis. Sen for vi ut i skogen för att slippa all vind, det var ju i övrigt inte så farligt kallt ute. Jag gick upp längs rakbanan och ut i skogen där jag ridit några gånger förut, men tidigare har jag vänt efter ett tag och bara gått hem igen. Nu tänkte jag att om jag fortsätter så borde jag trilla ut i SURFskogen så småningom. Men tänk så fel man kan ha! Vi fortsatte frammåt i säkert 40 minuter och till sist kom vi ut vid stora vägen strax ovanför Röbäck. Typ där bussen vänder. Jag skrattade bara och red rakt igenom Röbäck för att ta oss tillbaka. Det tog oss 1½ timme från att vi lämnat stallet tills vi kom tillbaka igen, men då skrittade vi i och för sig nästan hela vägen. Det blev lite kallt, men det var mest mysigt.

Ikväll blir det fest. Jag vet inte vad för sorts fest, men jag har snyltat rödvin som jag bannemig ska dricka. Får blanda ut det med sprite eller något. Dock orkar jag inte röra mig och jag luktar häst. Jag borde duscha innan jag blir för sen.


(Här kan ni se hur jag red ungefär. Det lilla röda krysset är stallet)

It feels like fourteen carats but no clarity

Jag är hungrig, men jag orkar inte fixa något att äta. Jag åt Crunchy till frukost, och enda anledningen att vi ens har det hemma är för att det är Stavros. Jag tror han heter Stavros, jag är inte helt säker.. Bästa sättet att äta Crunchy på är i alla fall att ha det i en skål och mjölken i ett glas bredvid. Då var man den bästa smaken och man slipper att allt ska bli mosigt. Det var dock för ungefär fyra timmar sen och nu börjar jag bli hungrig. Jag har hört rykten om att det faktiskt ska lagas middag här ikväll, men man vet aldrig i det här huset. Eller ja, man vet i alla fall inte när. Borde kolla upp det. Och äta något nu, typ en macka, men jag är inte ambitiös nog att orka göra en. Nej jag sitter hellre här och lyssnar på.. gissa vad? samtidigt som jag inte gör så mycket alls. De har knappt släppt några nya serieavsnitt den här veckan. Två i tisdags och två idag, inga däremellan. Lite surt. Men tv-serier i sig är i alla fall kung, tänkte bara påpeka det.

Den här staden SUGER. Jag hatar den. Egentligen älskar jag den, men nu när det är vinter suger den så hårt att jag vill gråta lite varje gång jag tänker på det. Jag håller på att bryta ihop på grund av all jävla snö och minusgrader. Jag känner mig helt instängd. Jag har inga pengar att ta mig härifrån, och jag kan inte göra något åt vintern. Jag får faktiskt lite existensiell-/panikångest när jag tänker på att man faktiskt inte kan göra något. Det kommer fortsätta vara svinkallt och snöigt i flera veckor till. Jag vill kräkas på vinterhelvetet. Så jävla skönt det kommer bli när man kan sitta på kajen och göra ingenting. Eller dricka öl ute och slippa känns sig handikappad för att man inet har någonstans att hålla till. Ta cykeln till stallet och faktiskt njuta av att rida utomhus. Röka utan att det känns som att fingrarna ska trilla av.
Jag MÅSTE ta mig ner till Stockholm! Jag har en minicriuse mellan Stockholm och Helsingfors. I need it. Nina fyller år 2/3, kanske vore något att fara då? Vi har ändå sportlov då.


Fell out of bed, butterfly bandage but don't worry. You'll never remember, your head is far to blurry

Nu är jag trött. Riktigt trött. Fysiskt trött. Och jag vill ha mat. Tur nog har man en australienargrek som lagar mat! Eller ja, något gör han i alla fall. Jag tror att han är ganska snygg, jag har inte riktigt vågat titta på honom. Hahaha. Enda chansen jag hade var när jag gick förbi köket i långkallingar, hjälmfrilla och bar på smutsiga underkläder. Klandrar du mig? Jag borde alltså duscha innan jag går ner och äter... Hmm. Känns ändå som en bra idé. Det jobbiga i det är ju att jag måste gå härifrån, hah! Jag kan berätta lite om min hästdag först.
Jag for ut till Lillen vid två. Eller ja, jag for vid två och kom dit vid tre. Vi gick bort till ridhuset och red lite dressyr i skritt. Öppna, sluta, skänkelvikningar m.m. Inte så jättekrävnade egentligen, men han är ju lite stor och tung så man måste ju ändå jobba. När jag kom tillbaka fick jag minsann ge eftermiddag, och det hade jag inte inräknat i min tidsplan, så det blev lite tight där. Jag fick äta en halv messmörsmacka i bilen på väg till SURF, jag fick hela mackan men jag valde att äta halva, messmör är inte så gott. Det hör man ju bara man säger det mes-smör.. Hur som helst. Vi var bara fyra stycken på ridningen idag så vi tog ut Hebel och Faruk och turades om att rida och tolka. Det var kul faktiskt! Mest kul var det att rida Hebel igen för första gången på fyra veckor. Han känns himla liten efter att ha ridit Lillen så mycket. Pigga och glada var de när de fick komma ut i alla fall. Och när vi spände på linorna var det lite läskigt först, men det gick bara fint. När jag tolkade ramlade jag en gång, men det var inte så konstigt. Eller och Hebel bara brallade igenom svängen, och det tog henne nästan ett halvt varv att få stopp på honom, haha. Nu har jag i alla fall sjuuuuk träningsvärk. Det kommer säkert vara värre imorgon. Nu ska jag duscha innan australienargreken blir rädd för att jag luktar så mycket häst.


I've got troubled thoughts and the self-esteem to match, what a catch

Seriöst. Jag blir arg på mig själv som inte kan kliva upp på morgonen som en normal människa! Det som händer är ju att jag bara blir stressad när jag väl kliver upp två timmar senare än planerat. Om jag ska dra till stallet klockan två vore det ju ganska skönt att hinna vara vaken ett tag innan. Det kommer säkert sluta med att jag inte åker dit innan och måste rida efter ridningen (det där låter rätt knäppt) vilket jag typ aldrig orkar, så då får han gå i skritten och jag får dåligt samvete för att jag inte rider när jag ändå har en häst att rida. Jag måste åka ut klockan två..

Förövrigt känns mitt liv helt som vanligt. Ångest över att jag inte gör och handlingsförlamning eftersom jag har så mycket att göra. Vilken underbar mix. Utan Folie A Deux vet jag inte vad jag hade tagit mig till. GULD FÖR FAN!


Oh baby you're a classic, like a little black dress

Nu värker det i hela kroppen, jag misstänker att jag inte kommer kunna gå imorgon. Inte så bra i alla fall. Hoppträningen med Lillen gick faktiskt riktigt bra. Eller ja, riktigt bra är väl att ta i, men för att vara han och jag så var det det. Jag menar, han är inte särskilt utbildad, jag har bara hoppat med honom två gånger, och jag har bara hoppat med storhäst en gång innan jag började rida honom och det var Wendy som beter sig som en ponny för typ tre år sen. Det gick i alla fall mycket bättre än sist och det var roligt, men på slutet blev både han och jag väldigt trötta så vi fick kämpa lite. Det var dumt av mig att glömma sporrarna, dock kom jag ihåg martingalen så det var ju något i alla fall. Han råkade trampa av sig en sko, fast Frida slog på den igen när vi kom tillbaka till stallet. Han ska ändå skos på fredag så det är nog lugnt. Känns lite tungt dock, jag trodde jag skulle slippa betala för skoning den här månaden. Suck...
Jag fick en kommentar av någon random vänlig skäl som tyckte att jag borde kolla upp om det verkligen är trötthet jag lider av. Tydligen så går många av mina problem att relatera till depression, så det ska jag nog kolla upp. Vad det än är så vill jag bli av med det.
Nu vill min arm ramla av.


You can only blame your problems on my words for so long

Helvete vad trött jag är. Och vad har jag gjort idag? Typ ingenting. Förövrigt suger det att det är så kallt ute. Nästan -23°C, det är bara hemskt. Jag gick just ut med soporna och var max ute i 15 sekunder. När jag kom in ville mina armar ramla av (hade bara t-shirt). Man vill ju inte gå ut när det är så här kallt, och det är lite av ett handikapp eftersom jag har hästen att ta hand om. Han fick gå i skrittmaskinen idag för det var för kallt att rida ute, det går inga bussar efter halv nio och pappa kan inte hämta mig. Jag borde verkligen åkt ut och ridit i ridhuset innan ridskolan, men det gjorde jag såklart inte. Dumt av mig. Men imorgon är det träning så då blir det banne mig ridning. I ridhuset dessutom. Det ska bli kul att hoppa, jag älskar att hoppa. Denna gång ska jag inte glömma martingalen/förbygeln.
Nu ska jag nog sova. Jag kommer inte kunna somna på hundra år, men ju tidigare jag går och lägger mig desto tidigare lär jag somna. Jag ska försöka vända lite på dygnet och faktiskt hinna med saker. Jag skrev en att-göra-lista i stallet och den innehåller ca 25 saker. Jag har gjort en: tagit ut soporna. Wish me luck!

Herrejävlar vad Folie A Deux är bra!


I wanna scream "I love you" from the top of my lungs

But I'm afraid that someone else will hear me.

Jag satte väckaren på elva igår och tog mig faktiskt upp. Idag satte jag väckaren på elva igen men tänkte snooza lite och vaknade igen tjugo i ett. Ovärt. Jag brukar inte få ångest av att sova för länge, men idag fick jag det. Jag hade ju tänkt gå upp "tidigt" för att kunna åka till stallet tidigt för att hinna rida i ridhuset, men det kan jag ju glömma nu. Jag orkar inte åka ut och rida i ridhuset efter ridskolan heller för då tar jag mig typ inte hem. Det är lite irriterande att jag inte har några pengar att åka buss för och att pappa typ inte kan skjutsa mig alls nu när den där australienar-greken är här. Jaja. Jag kan ju i alla fall åka 4an ut på skolbusskortet och så får jag väl snylta en tia till bussen hem.
Imorgon kommer det bli lite tricky. Vi ska ut med Sigrid och förhoppningsvis lite folk från klassen, men imorgon ska jag även på hoppträning. Det är i och för sig den tidiga träningen den här gången, men det betydär ändå att jag är i stan tidigast tio typ. Sen måste man åka med sista bussen hem halv tolv. Jag måste ta körkortet... Och nej jag skulle inte köra rattfull, som ni säkert har uppfattat vid det här laget så har jag inga pengar att dricka för. Inga att ta körkortet för heller för den delen.

Nej jag ska nog försöka fixa mitt rum och skriva på mitt PA100 idag och sen dra ut till stallet lite senare. Jag får helt eneklt rida ute i kylan. Mitt klädselmål är sockar, tjocksockar, vinterskor. Långkalsonger, ridbyxor, täckbyxor. T-shirt, fleecetröja, vinterjacka. Mössa, vantar, halsduk och hjälm såklart. Jag hoppas jag inte fryser.




(Det är inte så just nu, men det lär väl hinna bli så igen innan jag kommer ut)


And I'd promise you anything for another shot at life

Damn. Vi har PA100 vecka den här veckan vilket betyder att vi inte har några vanliga lektioner (utom individuellt val) på hela veckan så vi kan jobba på våra arbeten. Jag hade en plan att jag skulle skriva 10 sidor om dagen, men jag har inte skrivit något idag nej. Däremot har jag fixat lite mer på mitt rum, varit hemma hos Axel och spelat tv-spel och lekt lite i datorn. Som vanligt.
Jag ska verkligen förska skärpa mig..


(Bilden symboliserar de två sakerna som är bäst just nu. Skins och Folie A Deux)

Don't let the doctor in, I want to blow of steam

Skins är nog den bästa tv-serien någonsin. Skins och Lost in Austen. Helt olika, helt underbara. Det gick ett "gammalt" Sknisavsnitt på tv igår som jag såg och efter det var jag tvungen att kolla igenom alla fyraavsnitt av nya säsongen igen bara för att det är så jävla bra. Freddie är så sjukt snygg, och jag längtar verkligen till på fredag då nästa asvnitt kommer ut och det kommer handla om just precis Freddie. Can't wait!

Förövrigt måste jag säga att Canon EOS 5D Mark II inte verkade vara helt fel. Synd bara att den kostar ca 25.000kr. Utan objektiv dessutom. Kanske ska ha den som mål? Tillsammans med egen häst, lägenhet, bartenderutbildning, ev. läkarutbildning utomland och ett år i Australien? Finns det ingen miljonär som vill gifta sig med mig?




Throw your cameras in the air and wave 'em like you just don't care

Okej, tv-serienörd som jag är så kollar jag självklart på både Grey's Anatomy och spin-off serien Private Practice där Dr. Addison Montgomery är den som gått från den första till den andra serien. Det vet säkert alla redan. Hur som helst, min poäng är ju inte att de hänger ihop utan att det är lite kul nu när de vävs ihop igen att man kollar på båda. Förra veckan i Grey's Anatomy får man höra hur Addison ringer till Derek och något allvarligt har hänt men man får inte veta vad och då är avsnittet självklart slut. Då var det bara att kolla på Private Practice och man fick se felet. Väldigt bekvämt. Nu den här veckan är det dock väldigt skumt att först ha hälften av alla från Private Practice i Grey's Anatomy, och nu när jag kollar på Private Practice så är de på sjukhuset i Seattle. Skumt, men nice på samma gång.

Vill du vinna en resa till Karibien? Det vill jag! Om du går in här och anmäler dig så har du en chans och vinna. Inte nog med det, om du vinner så vinner jag med! Så om du sprider länken till alla dina vänner har du också en större chans att vinna. PartEY.


I don't care what you think, as long as it's about me

Låga förväntningar är min nya grej. Mitt motto är därför: Ju lägre förväntningar du har desto gladare blir du när du har fel. Det funkade rätt bra igår. Jag hade inga förväntningar när vi for ut vilket gjorde att jag ändå hade rätt trevligt fast kvällen sög. Det var fina människor i alla fall, och det räckte för att det skulle bli över mina förväntningar. Det är en fantastiskt plan, jag ska leva på den nu. Jag måste bara se till att orka ta mig upp på morgonen så jag hinner tänka så.
Ikväll hade vi tänkt dra på Rött, men det är tydligen bokat. Jag är lite besviken eftersom Umeå suger för 18åringar på lördagar. Egentligen på fredagar också, men mer på lördag. Vi kan gå på x3m på fredagar, inte för att jag vill det men vi kan. Vi kan också gå på Rött, Krogen Krogen, Maxim och Corona om vi är där innan halv elva. Rött är ju bokat ibland, men för det mesta på lördagar. Krogen Krogen har jag faktiskt aldrig varit på, och jag vet inte om jag någonsin vill dit. Maxim är mysigt men trots allt en pizzeria, plus att man vet aldrig om eller hur länge det är öppet. De gör lite som de vill. Rött är ju vårat stammisställe, vi hänger  ju typ alltid där. Men inte ikväll. Vad gör man då? Typ skiter i allt. Tur att jag inte har några förväntningar, då gör det inte så mycket! Jag måste erkänna att jag är smygtaggad på att titta på Melodifestivalen. Eller sitta här och lyssna på Fall Out Boy. Deras senaste skiva är sinnessjukt underbart kalasjävla bra. Jag förstår inte varför jag inte började lyssna på den tidigare. Hur dum får man bli?

Nästa vecka har vi PA100 vecka vilket betyder att jag kan stanna hemma utan att behöva sjukanmäla mig eller ha dåligt samvete över det! Sjukt värt. Eller ja, jag har två lektioner, Engelska C på måndag och fredag. Och egentligen är det någon folkmusikgrej på torsdag, men jag har ju ändå inte varit med på det så jag behöver nog inte vara där då. Får sjukanmäla mig för säkerhetsskull.

Idag vill jag inte dö* lika mycket som andra dagar. Skönt.


*Jag vill aldrig faktiskt dö, men jag använder det ordet istället för "ligga och gråta med sjuk ångest"

We both know you're going to leave

Nu orkar jag fan inge mer. Det går bara utför och det är faktiskt väldigt oväntat. Det har ju varit antingen bra eller i alla fall helt okej jättelänge, men nu har det som bara tagit slut. Det är som att jag har insett först nu att det inte har varit så bra, jag har bara låtsas. Och hela tröttheten håller på att ta kol på mig. Jag orkar inte kliva upp, jag orkar knappt åka ut till stallet. Jag vill bara sitta här och göra ingenting, eller sova. Men jag orkar inte göra något åt det heller. Jag borde gå till vårdcentralen, men jag orkar inte. Just nu sitter jag bara och samlar kraft för att orka klä på mig och ta bussen till stallet om en halvtimme. Jagär egentligen mest otaggad för att om jag åker ut nu hinner jag rida i ridhuset med Lillen innan ridskolan, sen får jag vänta tills jag ska rida igen. Åker jag senare måste jag rida utomhus, och det är -11°C ute. Kan ingen ta hand om hästen åt mig så jag får sova?


Oh your lips keep moving but you say nothing

Jag är hemma och tänker "gud vad praktiskt, nu kan jag åka ut till stallet innan ridskolan börjar och rida i riduhset" men inte fan far jag dit. Inte heller för att kunna rida i dagsljus. Jag borde verkligen åka nu på en gång, men jag orkar inte. Om jag far ut nu måste jag ta eftermiddagen och då hinner jag hur som helst inte till SURF, haha. Ja, jag är lat. Och det suger. Eller jag är inte lat, jag har ju mitt jävla trötthetsproblem. Jag måste verkligen kolla upp det, det börjar kännas mer och mer som ett handikapp.
Jag insåg idag att.. han.. att han troligen kommer vara borta by then, och det känns bara bajs.


Yes, I'm talking to my mirror again, nice to know I've always got a friend

Det är väl allmänt känt att jag inte är så bra på att göra det jag ska utan jag gör massa andra saker istället. Idag borde jag ha städat eftersom fjärrvärmegubbarna tydligen ska in och titta på rören imorgon. Så sjukt onödigt eftersom de har gjort sitt jobb bra. Jag vill inte ha gubbar i mitt rum när jag har sovmorgon.
Jag har inte lyckats titta på alla avsnitt av Stargate Atlantis säsong 5, men jag är i alla fall på elfte avsnittet just nu. Det känns ganska bra. Eller egentligen är det ju ganska illa men det känns bra, hahaha. Nu har jag även fått ner första säsongen av Digimon. Dock på engelska, men jag skulle troligen inte uppskatta de svenska rösterna på samma sätt längre ändå. Jag är astaggad, Digimon är så sjukt bra, hahaha. I alla fall som jag kommer ihåg det. Det är fucking 54 avsnitt på första säsongen, helt galet.
I alla fall. När jag inte gör det jag borde så gör jag ju alltid något annat. Som till exempel tittar på Stargate Atlantis. Men det är ju inget man behöver göra BARA, men kan ju göra något annat samtidigt. Så nu har jag suttit och tittat runt på massa trevliga hemsidor. Övervägt att köpa ljusfilter då jag funderar på om det kan bli knepigt att sno från skolan, haha. Även hittat värsta bra onödigheterna. Typ schampoo-, body wash- och handtvättsblad. Och Bibeln (kompisbok) i kortleksform. Verkade skitkul. Plus att färgade glödlampor kostar bara 25kr på Clas Ohlson så jag ska kolla upp var i huset det går/vore värt att sätta sånna.
Det kanske jag inte har sagt! Vi ska ha djungelfest här ifall pappa far till Mexico! Och den ska vara satsig. Och appropå det! Det här är vad jag har åstadkommit idag medan jag har tittat på SGA. Heja mig.




Hey you over there, is gravity getting you down?

Mensvärk är guds straff till kvinnan. Hade inte den där jävla Eva ätit det där jävla äpplet hon inte fick äta så hade han aldrig haft en anledning att straffa oss. Hahahaha, nej jag är inte kristen, jag är bara bitter. Jag tycker om att skylla det på Gud. Jag hatar även minusgrader, snö, vinden och framförallt kombinationen av de tre. Jag har ingen häst idag så jag behöver inte åka ut dit i alla fall, men nu har jaghund istället och hon vill gå ut. Det vill inte jag. Jag vill sitta här och titta på Stargate Atlantis. Helst vill jag se hela säsong 5 idag för då har jag sett alla avsnitt på två veckor, haha. Jag kommer inte hinna det, för jag måste dels ta hand om hunden och idag måste jag faktiskt städa.
Dressyrtävlingen igår var inget att hurra över. Jag orkar inte ta allt bajs men vi fick i alla fall 46,207% Det ska vi lå nästa gång.


Just because you say so doesn't make it true

Mitt rum borde egentligen vara städat nu för antingen imorgon eller på fredag kommer fjärrvärme-gubbarna hit och ska göra någon slags check up men inte är det så städat. Jag har flyttat på lite grejer, men det är inte städat. Om jag verkligen ska städa måste jag få några dagar på mig eftersom jag inte kan göra det i ett enda ryck. Jag behöver städa lite, titta på lite grejer jag hittar, sitta vid daton lite sen städa lite mer. Det slutar väl med att allt hamnar i plastpåsar den här gången också. Det jobbigaste är ju att det inte räcker med att städa, jag måste flytta på massa saker också eftersom de ska in i garderoben och pilla på rören. Skitdrygt. Men jag kan i alla fall ha ridbyxorna jag fck av Erika, haha. Ja jag plockade upp dem medan jag städade...

Idag pratade jag med Håkan i skolan och nu känner jag mig peppad. Bara jag är i skolan tillräckligt mycket för att behålla studiebidraget så är vi båda nöjda i princip. Eller ja, Håkan vill såklart att jag ska försöka mig på lite skolarbete men allt är frid och fröjd hur som helst.

Jag är tjock.


Livet är en fest, håll med om det folk och fä

Heeeelt sinnessjukt tråkigt det är med Nutida Konst. Jag bara vet att alla som sitter här inne vill dö litegrann. Det värsta är att Hans inte förstår det. Men religionen var kul, nu taggar vi att ha det igen...
Och ja, jag är faktiskt i skolan!

Hey, I think you like this song, you know every word

Hejsan svejsan. Jag kan inte sova. Jag gick och la mig för över en timme sen, men för ungefär 10 minuter sen kom jag på att jag har pappas bärbara dator på mitt rum och har nu surfat runt på några lagomt lama hemsidor sen dess. Jag vill verkligen bara bli tillräckligt trött för att somna eftersom jag hade tänkt åka till skolan imorgon. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men jag är lite taggad på arr och komp. Jag är inte så taggad på Hans, men jag måste säga att så länge det går bra är Sibelius rätt roligt att jobba med. Sen är även Visa vid Midsommartid en väldigt fin låt som jag inte heller känner är helt hopplös eftersom jag faktiskt kan den sen förrut. Sen är jag även taggad på religion med Karin, och cigg. Mest cigg tror jag. Plus att jag hade tänkt gå och prata med Maria om det min plan kan funka. Att jag är där så mycket jag orkar för att få behålla studiebidraget, men skiter i vad jag får för betyg och ändå kan ta studenten. Det vore så sjukt awesome. Och jag använder det ordet alldeles för mycket..

Jag har varit lite smygnervös och otaggad inför dressyrtävlingen med Lillen på lördag men nu har jag ändrat mig. För det första så har jag dressyrträning med Rebecka på torsdag, sen kan jag åka ut och rida i ridhuset innan ridskolan på fredag. För det andra är första start först halv ett vilket betyder att jag inte behöver åka ut förrän tidigast då typ. Jag tävlar i klass 4 och är funktionär i klass 5,6 och 7 sen ska jag plocka undan efteråt och inte fram innan. Jag behöver alltså bara åka förbi SURF på vägen till Lillen och startanmäla mig, sen behöver jag inte dyka upp på värsta länge. Känns jättebra.

Gudars, jag skulle verkligen behöva pengar.

We had fun, fun, fun 'til I said I love you

Ja. Vad säger man. Jag hade aldrig väntat att jag skulle vara så missnöjd med en fest som Rockfesten. Eller ja, jag är inte missnöjd med festen i sig, den är jag ganska stolt över. Bra musik, Bra stämning, bra människor. Objektivt var det nog en av de bättre festerna vi har haft, men jag hade i sjukt tråkigt. Jag hade förväntningar om att det skulle bli lika bra som det brukar bli och blev besviken. Jag tror jag vet vad det beror på, men jag orkar inte ta upp det. Det är väl rätt obvious för de som känner mig vad det berode på. Ingen av tre är allt jag säger.

Nu sitter jag här medan mina fellow klasskamrater är troget i skolan. Dock ser jag ljuset nu! Jag hade helt glömt bort det, eller förträngt det, men Tove påminde mig för några dagar sen att man inte måste ha betyg för att ta studenten. Om man vill ta studenten med mer än 250 poäng IG så är det bara att man gör det med ett samlat betygsdokumt. Det känns FETT JÄVLA VÄRT!!!!! Så studenten, here I come samtidigt som jag kan bajsa på skolan bäst jag vill. Dock ska jag försöka ta mig dit ibland i alla fall, för jag behöver mitt studiebidrag. Att ha häst är inte billigt. Men det är awesome.