You have stolen my heart

Låten med samma titel som detta inlägg är väldigt bra. Särskilt idag. Den (Dashboard Confessional), Just Know (Blindspott), 2 am (Three More Shallows), As Lovers Go (Dashboard Confessional) och I'm On My Way (Rich Price). Det funkar väldigt bra med min sinnesstämning känner jag. Fast just nu får 2 am vila för den är som... Inte helt rätt även om den är kung. Egentligen vill jag också lyssna på For What It's Worth (The Cardigans) men den funkar inte riktigt heller även om jag kan relatera så sjukt mycket till den texten.

Kvällen var minsann inte över när jag kom hit till Tove visade det sig. Jag trodde den var det så jag slog mig ner med hennes dator och började titta på Lost In Austen när Zacke loggade in på msn. Vi snackade lite, sen slutade det med att jag tog Toves cykel vid ca 03.30 och drog till honom. Alex var också där och vi spelade lite tv-spel men mest lyssnade vi på bra musik innan vi drog igång med House. Halv åtta på morgonen var jag inte så peppad på att cykla tillbaka så jag sov där i ca tre timmar och nu sitter jag återigen hos Tove. Vi ska strax gå iväg på filmtjosangrejset. Jag är som lite taggad, men helst skulle jag vilja åka hem och sova.


For what it's worth, I like you 
and what is worse, I really do
things have been worse
and we had fun fun fun
'til I said I love you
and what is worse, I really do!


Activate don't imitate, educate yourself. Educate don't separate, activate yorself.

Ja, nu sitter jag hemma hos Tove i hennes vardagsrum medan hon och Emilia ligger och sover i hennes sovrum. Jag har haft den sjukaste kvällen och den har varit VÄRD. Först for jag ut till stallet med Emma och vi red ut i skogen med Blanca och Lillen, det var jättemysigt även om Lillen var lite för taggad. På vagen hem höll han på att sticka med mig men jag fick stopp på honom.
På kvällen for jag till hamnis och tittade på älskade Sorry, Let's Bowl! innan vi drog till Maxim där festen började. Vi stannade rätt länge ändå, och det var kalas. Först var vi vårat lilla gäng, jag, Adam, Sabina, Victor, Tove, Björn, Josefine och Emilia innan Sabina drog och Jennie dök upp. Senare kom Malin och hennes vänner viket fick oss att stanna så länge det bara gick. Efter det hade vi tänkt dra på Pipes men vi kom inte in. Inte på Lottas heller, så folk började dra hem. Jag träffade några randoms på stan som verkade snälla, men det visade sig att de var jättekommunistiska och till slut snodde jag deras öl utan att de märkte det innan jag tog bussen till Ersboda.
Imorgon ska jag på manusmöte med Toves film. Jag ska dokumentera deras arbete, och kanske att jag får en liten tal-statistroll.
Jag vill ha fågelpojken.

Go ahead as you waste your days with thinking, when you fall everyone stands

There's a party in my pants and everyones invited! Det kommer definitivt bli spännande ikväll att ta hand om två små barn helt själv, men just nu känner jag mig rätt lugnt. Jag ska försöka dra med mig lite läxor, men med deras filmutbud lär det nog bli svårt att få något gjort. Det jag alldra helst vill göra just nu är ju att skriva på min bok, jag har mycket kvar att göra, men inte så överdrivet mycket tid. Sen kommer troligtvis Tove att hänga med, så det blir väl film då som sagt.
Bleh blah, jag älskar Stargate Atlantis, och Ronon, han är snygg.




My friends from high school married their high school boyfriends

Nu är jag trött. Riktigt trött. Och då tränade jag inte ens för Rebecka! Hon hade migrän så det blev inget av, men vi hade hoppning på ridskolan och det var faktiskt rätt jobbigt. Sen for jag ut i skogen en kortis med Lillen också, han ska ju helst inte stå eftersom han har problem med muskulaturen. Det var mysigt, men nu är jag helt mör. Jag har varit i stallet i över fyra timmar idag. Jag älskar min mamma som orkar stanna kvar och orkar skjutsa, hon är guld.
Imorgon ska jag vara barnvakt. Det blir spännande. Men pengarrrrrrr känns bra. Hoppas jag får mycket, hahaha. Sen stallet och spelningen på lördag och filmtjosan på söndag. Tror nästan att jag måste vara hemma imorgon och ladda upp, haha. Missar ändå bara två lektioner för Katarina är sjuk (alltså ingen sång). Dock skulle jag veeerkligen behöva titta på fågelpojken litegrann... Jaja, synd för mig eller något.
Idag är jag glad, det har jag bestämt.


Michael you will fall and turn the white snow red as strawberries in the summertime

Jag hade verkligen tänkt åka till skolan idag, jag var rent av lite taggad men jag orkade inte. Verkligen verkligen inte.Så nu sitter jag här och tittar på tv-serier istället. My usual doing vill säga. Men jag var ju faktiskt i skolan hela dagen igår! På alla fyra lektioner med Hans och Karin. Haha, awesome wednesdays with Karin and Hans! Först Arr och komp, sen Religion, sen Arbetsmiljö och säkerhet och sist Religion igen. Men det är ingen specielt lång dag så det kommer nog gå rätt okej. Känns ju jävligt bra att börja antingen 11.15 eller 13.10 på måndagar vilket gör att det är värt det. Annars hade vi fortfarande slutat tidigt på onsdagar men börjat 8.25 på måndagar. Ointressant jag vet.
Men jag ska försöka rycka upp mig och göra bra saker nu. Alltså i allmänhet, och det känns skönt att jag orkar tänka så. Men jag vill verkligen styra upp mitt liv så att jag kan ta studenten och nå alla mina mål. För i helvete heller att jag ska misslyckas! Mit liv ska bli det bästa, I will see to that. Jag ska skaffa jobb så jag kan köpa en biljett till Hultsfred, för jag ska, SKA, dit i sommar. The Killers, Regina Spektor och Lars Winnerbäck fyra gånger. Jag är sjukt taggad. Jag ska även jobba ihop pengar så att jag kan dra och utbilda mig till bartender! Om jag inte minns helt fel så var Katja och Jasmine på, och var det Malin också? Jag ska också kunna flytta hemifrån. Sen ska jag försöka ha Hebel i sommar och en vacker dag ska jag bli läkare.
Idag är jag peppad.


Tjena snygging, kan du bju på nåt att dricka?

Okej, häst dubbelt upp imorgon. Frida är ändå sjukt snäll som fixar honom åt mig, jag måste bara kolla om papi kan skjutsa ut mig i tid, eller om mamma slutar tillräckligt tidigt. Men jag taggar i alla fall att träna för Rebecka igen, det var givande förra veckan!
Ikväll var jag ut och tittade när Frida hoppade igen, och han var lite ojämn men det gick ändå bra. Fick även träffa Jenny som hade honom förut, och hon var väldigt trevlig. Känner dock fånigt nog lite press. Hon är min företrädare, och det skulle ju suga om Frida gick runt och tänkte att Jenny var bättre än mig.
På fredag ska jag sitta barnvakt åt Elin och Sam för fösta gången (var dit och träffade dem igår). Jag vet inte hur man byter blöjor! Det här kommer bli spännande. Men det är söta barn i alla fall, och jag behöver pengarna. Blir kanske till och med att ta med sig läxor dit! Dock kommer det ju sluta med att jag tittar på film. Typ Narnia, eller My Little Pony eller något, hahaha.
På lördag ska jag ut i stallet och rida med Emma och Blanca, det ska bli mysigt. Det betyder även att jag har skjuts till och från stan i alla fall! Väldigt värt. Och kul att ha någon att rida med! Som jag känner i alla fall, för nog finns det folk och hästar så det blir över, haha.
Lördag kväll spenderas åtminstone på Hamnmagasinet där kameran ska få gå på högvarv då både Sorry, Let's Bowl! (med en liten överraskning) och Industri Royal spelar. Det kommer bli kul, det var länge sen jag såg ett liveband! Popup om jag inte minns fel, och det är ju snart tre månader sen.
På söndag ska jag med Tove och träffa de andra som är med i/jobbar med filmen och börja dokumentera deras process, så då får kameran jobba lite mer. Kanske att jag får en liten tal-statistroll om det behövs. Det vore kul, mest eftersom Jasmine har en, och då får vi vara de små rollerna, höhö.hö. (Vi är jättekorta för er som inte fattade min extermt roliga ordvits).
Nästa onsdag är det jag som ska ta hoppträningen, det kommer bli riktigt spännande! Dock en aning jobbigt då det är sena träningen vilket dels betyder att det blir svårt at fixa skjuts och att jag kommer komma hem typ halv tolv... Tur då att vi har sovmorgon till kvart i tio nästa torsdag!

Många planer, det känns bra.


I was following the pack all swallowed in their coats with scarves of red tied 'round their throats

Jag vet PRECIS vad jag vill, och jag FÖRSÖKER verkligen nå dit, men inte fan gör jag det! Och inte fan ska jag ha flyt när alla andra verkar ha det. Jag blir så arg på mig själv när jag inte kan bli uppriktigt glad när det går bra för någon närastående bara för att jag själv är så jävla bitter. Mina drömmar snarare tär på mig än något annat eftersom de tydligen är ouppnåeliga. Känns ju sjukt kul att det enda man vill inte känns som något man kan åstakomma. Ljus framtid eller? Är bara glad att jag faktiskt har några kronor att leva på nu ett litet tag. För inte fan ska jag få ett jobb.
Jag är verkligen bitter, sjukt jävla äckligt bitter! Och egentligen orsakar det en blandning av handlingsförlamning och extrem drivkraft vilket gör att min hjärna vill dö litegrann. Och hostan gör inget bättre precis. Och inte heller att min dator kajkar varje gång jag försöker fixa det jag tänkt använda för att försöka nå åtminstone en av mina drömmar.

Livet leker, vill någon skjuta mig?


 
(Det slutar alltid med att jag gör något ovärt som detta)