Stress, stress, stress.

Åh, stress, stress, stress! Över vad? Över vad inte! Jag vet att jag inte är helt medveten om att jag faktiskt flyger till USA från Arlanda tidigt på fredag morgon men jag är medveten om att jag måste packa innan dess = stress. Och innan jag packar måste jag tvätta = stress. Jag måste också göra matlådor av de färskvaror jag fick för mig att köpa i mådags och för att göra det måste jag diska = stress. Sen borde jag städa också, men det ligger faktiskt inte jättehögt på listan just nu. Jag måste också plugga, plugga, plugga, för jag vill faktiskt fatta och framförallt så måste jag klara av alla mina kurser på första försöket för att få CSN = stress, plus att jag måste klara dem för att komma in på Högskoleingenjörsprogrammet nästa år = stress. Jag läser bara 50% i tio veckor nu vilket betyder att jag bara kommer få 50% av CSN som räcker till bara hyran = stress. Jag försöker därför söka andra kurser men de jag redan sökt hann såklart bli fulla så jag är jättelångt ner på reservlistan = stress. Så jag tänkte söka fler kurser men antagning.se vill inte fungera = stress. Och som vanligt när jag blir stressad så blir jag också handlingsförlamad. Jag har räknat några mattetal och gått ut med soporna, annars har jag bara lyckats titta igenom en säsong av Project Runway, tittat på VM i hoppning och målat mina naglar. På två dagar. Yay.
Det här som folk gör, att de bara sätter sig ner och biter ihop, det fungerar inte riktigt på mig och det är skrämmade. Jag tror att man kan träna upp självdisciplin men jag har för dålig självdisciplin för att göra det. Någonstans så vet jag att allt kommer lösa sig, kolla bara vilket flyt jag haft nyligen med JAK-lånet, universitetsstudierna, kursvalen inom basåret och alla mina underbara resor! Men det känns ändå tungt just nu. Inte lovande med tanke på att jag haft två lektioner hittills. Det kan å andra sidan vara bra, det kanske blir så att poletten plötsligt trillar ner och att resterande tid med matten blir mycket enklare men det är ju inget jag kan förlita mig på. Och jag kan inte låta bli att alltid tänka långt in i framtiden vilket nog inte alltid är så bra. Som uttagningen till satsningsryttarna. Jag har redan börjat planera tävlingoutfits... Jag skulle behöva någon som ställde sig framför mig och såg till att jag bara tog en sak i taget och att jag verkligen gjorde det jag måste göra. Även någon som kan ge mig belöning i form av godis när jag löst ett visst antal matteuppgifter, för om jag försöker göra så själv äter jag bara upp godiset utan att plugga, haha.
Jag har i alla fall lyckats lösa några mattetal nu utan större problem, samtidigt har jag vissa som jag tror jag löser men inte klarar och jag förstår inte vad det är jag har gjort fel. Det känns mindre bra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback